- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Synthwave #5880 üzenetére
Miből van az az allstop, hogy ilyen soká bírja Más kérdés: Miben más a kinzu szenzora, vagy akkor úgy kérdezem mit csinál (vagy nem csinál) amit a razeré meg nem(igen)?
Figyi te sem tudod hová lett Wolfie? Ha látod, rebegd már a fülébe, hogy jólenne ha visszavonszolná az irháját, mert hiányolja a magyar PH-s quake comminity
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #5911 üzenetére
Akkor elég nagy böszmeség volt a kérdés.
Elóra visszatérve, tegnap bementem magam aláztatni érezhetően jobbak/jobban tápolók közé. Még a középmezőnyért is kaptam pontot, így kb 1 óra alatt összeszedtem 20 elo pontot. Érdekes. Mindezt egy rakat új pályán. Iszonyat jó pályák vannak most.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5918 üzenetére
Ejjha thx
Fegyvermodell-t akkor ma beállítom. Igazából nem álltam még neki cfg-t készíteni a 2nap alatt. Örülnék ha a célzásba belejönnék elösször
Jó az egér is érthető, szóval RAW beállítás van alapból, és az jó is nekem. Bár az egerem nem kimondottam gamer egér jelenleg (logoutblog-on írtam róla). De eddig nem volt gond vele.
Nick: LnB
Olvasgatom pár napja a topic-ot és láttam, hogy elég(qva) jó vagy. Gondolkodtam is, hogy kéne nyomni egy Duel-t erőfelmérőnek De jelenlegi állapotomban, ez csúnya lesz„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5920 üzenetére
Régebben alapnak számítottak ezek Q3, CS1.6-nál. De manapság már nem használtam, mert legtöbbet MMO-val játszottam. Feldobom délután (ha hazaértem) a MarkC accelfix-et. (Win 8.1-re). Aztán megnézem mi változik.
Egérdiverről pedig annyit, hogy az egy vicc az egerem esetében.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5922 üzenetére
FFA-t világ életemben utáltam Vagy Duel vagy TDM.
Hogy ne lenne időm, melóba vagyok ilyenkor van„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5922 üzenetére
Jó meccs volt, szépen lehoztad a végét. Bár nem gondoltam volna, mert a srác elég jól kontrollálta a mapot az overtimeban. Mindent sikerült felvennie elötted.
De már ebből is látszik, hogy nekem kicsit türelmesebben kéne játszanom, mert sokszor csak ugrálok mint a vakegér
Amúgy ez a map csak pro előfizetőknek elérhető, mert én még nem játszottam rajta a 2nap alatt.Nem tudom mennyire fekszek neki ennek a quake3-nak most. Mert időm nagyon kevés van játszani és már így is Dota2 és Wildstar betázom amikor tudok. Most csak ilyen baráti bolondozásnak indult, hogy újra elővettem a quaket. Sok időt igényel ez is, aim-om rettentő ami leginkább rail használatánál bajos.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5926 üzenetére
Nem is tudtam, hogy rotálodnak a mapok, érdekes. Asylum tetszik nekem de ha jól olvastam korábban nektek nem annyira.
Egyébként az item spawn idők mennek neked már fejből?Elkérhetem az említett .cfg-t?
(#5927) Nick Marshal: Köszi az infót. Igazából most ezért nem fogok rendszert telepíteni. És az egerem sem gamer egér. Azt a szintet amit most nyújtok azon pedig, ezek a dolgok sem segítenének
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz Synthwave #5929 üzenetére
A HUD-om. Egy moddolt _ash HUD egyébként.
Ha meg akarod nézni, akkor c:\Users\Username\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\baseq3-ban kell létrehozni egy "ui" mappát és oda bemásolni a két file-t (Win 7 alatt legalábbis, Win 8-ban nem tudom, hol van).
Majd a *cfg-ben írd át a cg_hudfiles "ui/dygra.cfg" -t cg_hudfiles "ui/ash.cfg" -re.
Ha ingame variálod a HUD-okat, vid_restart is kell.A legegyszerűbb, ha a *.cfg-t elnevezed autoexec.cfg-nek, a qzconfig.cfg és repconfig.cfg teljes tartalmát törlöd (Win 7 alatt c:\Users\Username\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3), majd ez utóbbi két file-t írásvédetté teszed, berakod a helyére a HUD-ot és csak azután indítod a klienst.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz Synthwave #5939 üzenetére
Hálából a kép okozta élményért, viszonzásul: fogadd szeretettel
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5935 üzenetére
Ismét köszi a segítséget. Gúgliztam én is de nem tudtam hogy mik a felbontások kódjai.
A configod, nagyon aprólékos, és nem gondoltam volna, hogy 640x480-ban játszol. Emlékszem régen mikor én is komolyabban ráfeküdtem quake-re, én is úgy nyomtam. De mai szemmel furcsa volt. Évek óta nem használtam már azt a felbontást .
És az egérérzékenység volt még meglepő. Azon is állítottam kicsit feljebb, mert az én egeremmel az elég rizikós.
CW alatt ClanArena-t értettem csak elrontottam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5951 üzenetére
Jó nekem a 125fps, is. Ha fix akkor tök mindegy szerintem. Régen is voltak ilyen "városi legendák" hogy ezen vagy azon az fps-en jobban adja.. Sose hittem benne.
A másik kérdésre tudnál válaszolni? A szerveresre?
(#5952) atidzsiforc: Akkor nincs oylan lehetőség, hogy fellövök egy szerót és mindig online? Az a baj akkor nem vagyunk előrébb, mert a haverjaim nem tudnak bemenni 1v1-ezni a szerverre csak ha online vagyok és meghívtam őket. Érdekes ez így. És szervert priváttá lehet tenni jelszóval?
(#5954) sto1911: És akkor ha újra online vagyok csinálhatok újra egyet ugye?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5955 üzenetére
Igen Pro. De nem úgy működik ez a dolog mint gondoltuk. Azt terveztük, hogy csinálunk egy privát szervert ahova mindig mindenki be tud menni, jelszóval védve. Mint egy dedikált szerver. Mert akkor csak én vettem volna Pro-t, és azt hittem lehet osztani jogot nekik, hogy sima acc-al is be tudjanak menni bármikor. 1v2-be szoktunk játszani, és ha bejön mellém valaki az nekik sok, ezért kéne zárt szeró (duel 1v1 jó lenne, de nem hajlandóak kivárni a 10percet :S).
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5957 üzenetére
Na igen ez egy jó megoldás, de várunk még vele. Mert lehet 1-2hét után megunják Én is csak miattuk játszom. Igazából a gépemen is elfuthat tálcán a szeró ha arról van szó..
Megint köszi az infót.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AnginaP
aktív tag
válasz Synthwave #5961 üzenetére
Leginkább. Néha befigyel egy kis duel, amikor épp külön egymást akarjuk abálni valakivel. Ja meg FFA-ra is volt már példa, meg Race-re is.
Más is lehet(ne), de nem volt eddig igény egyéb témázásra.Én még nagyon favorizálom az instafreeze-t (de ahhoz kevesen vagyunk általában ), meg attack & defend-et.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
-
törölt tag
válasz Synthwave #5962 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy kikapcsolhatatlan, de a múltkor mondtál valamit, amiből arra következtettem, hogy kikapcsolható szoftveresen, vagy ilyesmi. Furcsa is volt, mert te nem is raksz föl drályjvert Az a 70cm/360fok elég brutál, én képtelen lennék rá bármelyik univerzumban még ha lenne is elég helyem hozzá.
-
AnginaP
aktív tag
válasz Synthwave #5974 üzenetére
Nekem mindenképpen!
Többiekkel skype-oltam közben (mindig szoktunk), szegénykéimet nagyon sajnáltam már a végére... Iszonyatosan ment a káromkodás. Főleg az LG-d miatt. Leginkább azt utáljuk (régi motors Q3), h tol az LG.... mi a lófasznak tol az LG?
...és amikor 40% fölött rakod vele, az egy idő után nagyon frusztráló tud lenni (no offense!!). Megfigyeltem, hogy ha két player közt egy fegyvernemben akár 5% különbség van pontosságra, az már nagyon soknak tud számítani. Shaftban meg volt köztetek jóóóóóó 20-25%.
Szal ne érts félre, nagyon jó player vagy (főleg hozzánk képest), csak nekik kicsit elvett az élvezeti értékből, hogy sokszor megszólalni se tudtak.Indítok egy Skyrim szervert.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5979 üzenetére
Nekem azért is rémlett úgy hogy volt, mert sok régi movie-ban is van mikor "fenttartják" vele az enemy-t a levegőben. Aztán elbiznytalanodtam, hogy talán csak q4-be tolt? De akkor jól elékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
AnginaP
aktív tag
válasz Synthwave #5984 üzenetére
Volt egy defrag pálya, m-m-m-m-monster grid.... egy atom hosszú futós pálya... semmiből nem áll, csak egy marha nagy ellipszis, és körbe kell bunny-zni. Tricking mode-ban viszont LG-vel végig lehetett száguldani rajta.
Azért remélem még látlak felénk Own, ha másra nem, legalább is egy kis baromkodós parctice-olgatós fun-olásra.
Kanyarodni plasma-val? Videót!
[ Szerkesztve ]
Indítok egy Skyrim szervert.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5996 üzenetére
Ja nem a 2 nappal van a baj Sokat játszottam már Quakkel. Mindig a competitive játékokat preferáltam. Követem a versenyeket, a nagyobb neveket. Quake-el sincs ez másképp, első játékaim között volt. Anno fatal1ty demoiból tanulgattam, Cypher, Cooler és a többiek meccseit nézegettem.
Az időhiány miatt nem leszek én jó már Mostanra család van, és munka. Így nehéz. Ez most csak munkatársaimmal egy bohóckodásként kezdődött. Csak aztán jelenleg úgy állunk, hogy még nem vertek el egyszer sem, sőt szoros meccs sem volt. És ezt nem élvezik. Viszont, ha bemegyek külföldiekkel Duelezni akkor ennek a fordítottja történik. Látom én általában, hogy miért kapok ki, csak nem segítene rajtam más, csak is a gyakorlás. Mapok ismerete, aimozás, türelmesség. Ezek nem 1-2hónap alatt alakulnak ki az emberben.
Sose voltam egyébként jó Quakes. Más játékok általában sokkal jobban mentek mint a CS, TF2, COD4. De mindig is szerettem játszani vele, érdekes módon sose húzom fel magam ha nagyon elvernek, mert tudom, hogy több éves lemaradásom van
Másik pedig amint említettem a kevés időm ami van, arra is megvan a két játék amit jelenleg jobban preferálok (dota2, Wildstar beta).De itt leszek, játszogatok. Csak nem veszem annyira komolyan. Aki szeretne esetleg duelezni, az vegyen fel. LnB néven játszom. Azt nem tudom megígérni, hogy mindig lesz időm játszani és mindenkinek kellő kihívást fogok jelenteni, de megteszek minden tőlem telhetőt.
Tisztelek minden jó quake játékost, mert sokan nem látnak mást csak agyatlan lövöldözést, holott ennek a játéknak a legfontosabb eleme a jó stratégiai érzék, és a helyzetfelismerés. Aztán már csak lőni kell tudni.
-
törölt tag
válasz Synthwave #6036 üzenetére
Téged nem nagyon zavar, ha valaki 5 pinggel campel egy sarokban minden meccsen 50-90 pingesek ellen, hogy utána halálra fényezze saját magát ugye? Kérdés kik ellen játszott, mikor ez az ominózus esemény történt, én ugyanis órák alatt sem láttam tőle ilyet. Olyat viszont igen, hogy hiába kempelt, középen végzett egymás után 3x és utána átment savazásba a szokásos önfényezés helyett. Gond, ha nem tetszik? Egy FA5Z büdös gyökér a csávó konkrétan. Én se vagyok egy matyóhímzés, de sosem élek vissza a pingbeli előnyömmel, főleg nem nálamis rosszabb playerek ellen és sosem kempelek. Szerintem a quakelive sem láthatott tőlem még önfényező rizsát amióta regisztráltam. Tőled sem láttam még OWN. Mondd csak mi a szart nem érteni ezen Szimpatikus a csávó, egy "jó" playernek tartod, vagy mi a faszom? Ugyan kérdezd már meg tőle miért csak és kizárólag a saját szerverén játszik (firez, mucky, bububille vagy ki a tököm grafomániás gyök2 az halál mindegy ugyanazt a szerót lövik fel váltott neveken) Ja nem bocs.. múlt hónapban feltűnt vagy 2x másik szerón, hogy aztán 2 lövés után kilépjen specbe és közölje milyen szar szerver és milyen béna aki fellőtte (aki ott sem volt, de ezt akkor is írtam) Hagyjuk már ezt, ez egy kókler, önfényezp gyáva sz@r, aki 5 pinggel menőzik és a játék számára nem áll semmi másból, csak kempelésből egy kibaszott sarokban, miközben a szervere úgy lagol mindenki más számára mint ami mindjárt összehányja magát. Ha mondod neki, hogy indítsa újra lesz@rja, ott évődik, meg beszólogat. Tegnap az én anyám sem volt "szűz" tőle hogy úgy mondjam.. Ez az ember egy F05. Felőlem védheted, ha annyira odavagy érte, de nekem felfordul az ilyenektől a gyomrom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest