- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Synthwave #7434 üzenetére
Módosítási idő lejárt..
"Értsd TÚLÉLNI - minden erőddel és fortélyoddal azon lenni, hogy NE halj be - ameddig csak bírod."
Aim-tréningre van ötletem. Én pl. anno, amikor nem volt netem (quakerségem 70%-a), a következőt csináltam;
DM17, Nightmare bot (Sorlag vagy Anarki) és rocket-rail pusztulgás. Ez egy párezerszer biztos megvolt.Az egyik (ha nem A) legjobb hely air-rocket-et gyakorolni - és rail-ezni is ideális, mivel teljesen nyitott és van a map-nak egy olyan pontja, ahonnan az összes spawn-ra rálátsz (RA platform).
lg-hez Thunderstruck-ot javaslom. Bot-nak Nightmare Hunter vagy Hossman.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7436 üzenetére
Értettem Gondoltam, hogy hiányzik onnan a "ne" szócsaka.
Igen ezeket végülis átdumáltuk tegnap. TS sajna nem tudom mikor oldható meg.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7438 üzenetére
Pont ez az, hogy tudom mikor az enemy fel van stackelve, akkor csak "szedegetni kell" a hp-ját. Egy rail hit, és futás. Megnehezíteni a dolgát egy egy item felszedése elött. Elméletben megy is a dolog. De van mikor összejöm, van mikor nem. Ez szerintem azért a tapasztalatlanságom számlájára írható. Vannak meccsek mikor összejönnek ezek a dolgok. Hétvégén is volt egy -két jó. De folyamatos konstans jó formáról még nem álmodok.
"Aztán majd lehet dodge-on is dolgozni. Első jó tanács - rocket-lg-rail ellen NEM ugrunk a levegőbe."
Ez így belegondolva teljesen logikus, még se figyeltem még erre.Nekem nincs fegyver amit nem szeretnék, egyedül a RG-tól félek. Nem vagyok magabiztos fele. És sokszor féle RG-ra váltani mert az enemy ha rossz pillanatba kap el, sok idő a két lövés, vagy a fegyverváltás közti idő. Pl egy LG ellen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7466 üzenetére
Nálam is szopóroller van a héten, de van egy jó gyakorlótársam végre.
Én azt szeretem mikor kihivnak qlrankson keresztül ilyen 1700elo-s emberek.... :S[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz Synthwave #7484 üzenetére
Beteszteltem. LG-hez tényleg perfekt! De bazi sokat kell mozgatni a kezem.
Kicsit tudod részletezni, hogy itt melyik beállítás pontosan micsoda? Megpróbálom kicsit testre szabni és mellette megtartani a low sense-t. Pontosabban tudnék így célozni, de mozgás nem megy így...
Ráadásul te is G100s-el használod ezt így ugye?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7499 üzenetére
Ez tipp vagy true story? El tudom mondjuk képzelni a kinézetük alapján. De azért kicsit durva lenne
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7530 üzenetére
Abból már kinőttem. Lehet ez az utózöngéje
(#7531) AnginaP Eleinte ezt vettem észre, volt is ilyen. De pont ez miatt próbálok teljesen nyugodtan nekiállni egy meccsnek. Tegnap a 4 meccset az egyik francia pajtimmal nyomtam akivel már játszottunk korábban. Ő olyan skilles mint én, vagy kicsit jobb. Szóval lehetséges, azért izgultam. De játszottam vele már jó párszor. Ma ismeretlen ellen játszottam, elvertem az első meccsen. Második map ráadásul a kedvencem volt, még is ugyan az a szitu. :/
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7545 üzenetére
Akartam tegnap írni neked, hogy de sajnállak mert nem tetszik.
Nekem konkrétan így néz ki:
Ennyi, loadingol, és semmi. Nagy nehezen tudok szervert indítani az megy. Aztán játszottam 4 meccset, mire kiléptem betöltődött, már a profilomat is meg tudtam nézni.
Valami napok óta nem jó a QL-el nálam. És hiába a teljes uninstall, utána is szar.
Lehet Win reinstall kellene, de nincs kedvem.
Így az van, hogy elindítom a játékot, és refresselem a loading képernyőt. Általába ötödik-re bejön úgy ahogy a képen látható. És akkor legalább tudok magamnak szervert indítani :S„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7548 üzenetére
Az sem segít
Most néztem ezt [link] a csaj(?) elég jól lő raillel. Nem egy nagy cucc meccs, de tetszett. 59%-ot lő a végére.
-
-
atidzsiforc
őstag
-
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #7676 üzenetére
mert idióták, h ilyen kis pályákat tesznek be. Semmi másról sem szól, csak a mákról. Vagy-e olyan mákos, h zsinórban olyan ellenfeleket kapsz ki, akiket már meglőttek kissé.
Tegnap baba volt, ezen kaptam egy quad god plecsnit. Minden power upot elhoztam, szerencsére az 5-ből 4 quad volt. Általában 5-10 másodperccel esemény elött beírom, h powerup, de most nem tettem. SG aratott, több, mint 20 quados fragem volt vele. Ja, és ez a meccs ért 0 elo pontot. :Đ
-
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #7722 üzenetére
Thx. Ganajmovement külön tetszik.
Na, most merre jáccak? Felmentem alázni a kicsiket, 50-kevés lett a vége. Néznék instagibot, van 1db insta szeró, valahol az usában, 250-es pinggel. Fasza. Ez miért csípte a szemüket vajon? Any unranked alatt ott az iBall szerója, de vannak rajta 4-en, tök ismeretlenek.
Mindezt úgy, h tegnap hazaestem 8 körül gatya állapotban edzésről nem játszottam, ma mán nagyon kéne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest