2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live

(#151) DeusHun válasza (Bundás) (#150) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

De nem ám :) Nekem nem megy. Tudod, űberpowabiztonságos Win7 -.-' Bár egyre több hibát vélek felfedezni benne.

Szerk: viszont miután leírtam azt a postot, 2 szerver rúgott ki punkbstrB.exe initialization failed felirat kíséretében :D

[ Szerkesztve ]

A Mindenkinet címe megváltozott! 2013-01-18-tól a http://mindenkinet.net címen (is) elérhető az oldal!

(#152) sto1911 válasza DeusHun (#151) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyenem nekem is van, nagyon gyakran, van ra valami megoldas? Es szinten win7-el nyomom.

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#153) DeusHun válasza sto1911 (#152) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Amint lesz biztos megoldás már írom is ide. Meg bloggolom majd.

Közben pedig próbálgatom a training-et. Feljutni a 2. szintre (advanced) már gyerekjáték, viszont utána elakadtam. Van 3 ábra a falon ami egyre gyorsabban fut, a folyosó végén pedig egy ajtó ami ha nem elég a sebességed bezárul előtted. A gond, hogy nem tudom, hogy hogyan kell gyorsítani. A bunnyzást próbáltam de vagy én vagyok suta vagy pedig más a titok nyitja. Ti tudtok erről valamit?

A Mindenkinet címe megváltozott! 2013-01-18-tól a http://mindenkinet.net címen (is) elérhető az oldal!

(#154) sbazsi válasza DeusHun (#148) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

no de hol? a belső hálón?
vagy az adsl modemen túl? :)

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#155) Worker válasza DeusHun (#153) üzenetére

Worker
(fanatikus tag)

En a rocketjump-os cumoval szenvedtem eszmeletlen sokat, ez meg azonnal ment :D
Hasznald itt is a rocket jump-ot, es menni fog az... P

Amugy nemtom mi alapjan nezi ezt a 'skill match'-elest, mert miutan legnehezebb szitnen vmivel kikaptam Crash-tol, korabban pedig normal (v milyen) szinten is kikaptam (:D), megis ugyanolyan szintre dob be kb az oldal, ahogy elnezem ;)
Ertemenhogybeta... :)

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

(#156) (Bundás) válasza Worker (#155) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

"megis ugyanolyan szintre dob be kb az oldal" ez mit jelent? :D

(#157) DeusHun válasza sbazsi (#154) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a modemed és a routereid közé nincs beékelve egy proxy akkor a modemen túl.

Worker: próbáltam, de nem sikerült. Meg szerintem akkor nem futást ábrázoló képek lennének a falon, hanem RJ-os.

(#158) sbazsi válasza DeusHun (#157) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

tudtommal nincs. pedig én dugtam össze.
modem-router-router-wifiapként működő router-gép.
de a wifiap helyett próbáltam már switchel is.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#159) sto1911 válasza DeusHun (#153) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a training, meg a szintek, ez hol van? A legelejen, ahol egy folyosoban kell vegigmenni, es 3 ajto van, es az utsot csak RJ-vel lehet megkozeliteni? (Mert az szvsz nem valami nehez)

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#160) VladimirR válasza sto1911 (#159) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

4 ajto van, rj-vel csak az utolso elottiig jutsz el (de valoban, azok nem tul nehezek), az utolsohoz sj-vel lehet felgyorsulni
a szint meg attol fugg, hogyan teljesites crash ellen a training meccsen

[ Szerkesztve ]

(#161) DeusHun válasza VladimirR (#160) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

és mi az az "sj" és hogyan kell csinálni?

(#162) VladimirR válasza DeusHun (#161) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

strafe jump es erezni kell, elmondani nem igazan tudom, de az alap 320 ups (units per second) sebessegrol tobb ezerre is fel lehet gyorsulni vele
valami olyat probalj, hogy mikor ugrasz, nyomd a jobb gombot, s huzd jobbra az egere, kovetkezo ugrasnal meg ugyanez, csak bal irany es balra huzod az egeret...

szerk.:
kek live strafe jumping basics
quake3 sj video

[ Szerkesztve ]

(#163) sto1911 válasza VladimirR (#160) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, valoban, ott a folyoso vegen meg egy ajto :) Mondjuk az sem egetveroen nehez, ha az ember jatszott mar par meccset :)

Viszont meg mindig pnkbstrA vagy B.exe hibaval kidob 2 perc utan. :W

(#164) DeusHun válasza VladimirR (#162) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Erre nekem még innom kell pár felest, hogy sikerüljön :S Próbálgattam, de valahogy nem gyorsultam...

(#165) sickb

sickb
(kvázi-tag)

PINGEM felment 100 -120 ra a legközelebbi német szerveren is.
Eddig nagyon jó 40-60 örül voltam.
Nem megy semmi letöltés és 8mbites t-kábel netem van .
Másnál is van ilyen?

(#166) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PnkBstrA.exe problema megoldas?

Akinek ez a hibaja van, az probalja meg a bongeszot Adminkent futtatni! Nalam ugy tunik bevalt, kb. 10 percet jatszottam, es hibatlanul futott!

Aki probalta, legyen szives jelezzen vissza, hogy mukodott-e!

(#167) sto1911 válasza sto1911 (#166) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most megint nem jo :W

(#168) VladimirR válasza sickb (#165) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

estenkent en is ugy szoktam eszrevenni, hogy megnonek a pingek, a sebessegek meg lassulnak (nem csak quake eseteben)
elofordulhat, hogy a hozzad vezeto uton valahol valami tulterhelt, s ez egybe is vag azzal, hogy ilyenkor, keso delutan, este a legmagasabb az internetforgalom

(#169) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

marha jó vagyok lightning gunnal :DDD

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#170) VladimirR válasza Lenry (#169) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ahh, ez meg gyenge

[ Szerkesztve ]

(#171) (Bundás) válasza VladimirR (#170) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

(#172) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azt hiszem összegezve az utóbbi pár hsz-t, kijelenthetjük, hogy a stat úgy szar ahogy van :DDD

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#173) DeusHun válasza Lenry (#172) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Uggyanmár. Csak a 260% miatt? Jó az. Lehet, hogy 2t gyilkolt egyszerre egy lövéssel és azért van oly magason.

(#174) VladimirR válasza DeusHun (#173) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem, pl a shotgun is szar, kizart, hogy a tobbseg 40-50%-ot, vagy meg tobbet lojon vele

(#175) (Bundás) válasza VladimirR (#174) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

Ha a shotgun egy sörétje talál, akkor az már 100%-os találtat szerintem. :D A soti acc a béta eleje óta ilyen magas... ám engem maga a shotgun sebzése idegel fel, lehet én vagyok a láma, de van amikor majd négyet lövök valakibe mire megdöglik, az ellenség meg pofán talál egyszer kezdeti max hp-val és azonnal megdöglök...

(#176) VladimirR válasza (Bundás) (#175) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

"Ha a shotgun egy sörétje talál, akkor az már 100%-os találtat szerintem."
eppen ez a baj, fuggetlenul attol, hopgy a beta eleje ota igy van
amugy most meg nem mondom pontosan, hogy 11 soret van, s darabja 9-et sebez, vagy forditva (9 soret 11 sebzes), de ha jol csinalod, egy lovessel valoban meg lehet olni a nepet (igaz, amit fentebb irtam, csak 99, de felkerekiti 100-ra)

amugy nem mindegy, mikor hasznal az ember shotit, erdemes olyankor, mikor tudod, hogy a masik nincs tele armorral, meg megahealt-szel

(#177) DeusHun válasza VladimirR (#176) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Az amúgy számít, hogy fejre lövök vagy testre? Mert engem is idegel amikor kezdő (120) hp-val valaki lealáz shotival.

(#178) VladimirR válasza DeusHun (#177) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem szamit
foleg az nem, hogy te hol latod a masik fejet (elegge valtozatosak a modellek)

amugy shoti-hoz az alabbi beallitast tudom javasolni:

cg_drawcrosshair 1; cg_crosshairsize 60

ekkor biztos, hogy a koron belul fognak becsapodni a soretek

[ Szerkesztve ]

(#179) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

Milyen lesz a teljes verzió? Fizetni kell majd érte?

(#180) Flow

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Operával még mindig nem megy, mi? :(

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#181) DeusHun válasza R1200GS (#179) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

A teljes verzió (bár nevezzük inkább csak végleges verziónak) is ingyen lesz. Max majd el kell érte tűrnöd 1-2 reklámot a játékban. Ahol most Quake logót meg quake-con-os feliratot látsz, ott lesz majd a reklám.

(#182) VladimirR válasza Flow (#180) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem es van egy olyan sejtesem, hogya zert az 1-2 szazalekert nem is fogjak megcsinalni
viszont ha minden igaz, tervbe van veve, hogy linux-on es mac-en is hasznalhato legyen

mas: nem tudja valaki, tevezik, hogy lesz freez tag?

[ Szerkesztve ]

(#183) R1200GS válasza DeusHun (#181) üzenetére

R1200GS
(fanatikus tag)

Köszi.

Ha felveszek egy fegyvert, akkor automatikusan arra vált. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Sokszor nagyon idegesítő.

(#184) VladimirR válasza R1200GS (#183) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

cg_autoswitch 0

(#185) R1200GS válasza VladimirR (#184) üzenetére

R1200GS
(fanatikus tag)

Ezt hova írjam be?

(#186) DeusHun válasza R1200GS (#185) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Konzolba :D
Nyomj egy ctrl-alt-0 -t és oda pötyögd. Aztán enter és már megy is. De amúgy a grafikus felületen is be lehet állítani, hogy "autoswitch off".

VladimirR: a linux és mac-es portolásról én is olvastam/hallottam, hivatalos fórumon is írja az admin, hogy készül. Akkor meg már csak nem kacsa.

[ Szerkesztve ]

(#187) Flow válasza VladimirR (#182) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:( Köszi azért. "Feldobtam" ekszplorerre. Lehet felmegyek lőni párat. Mégiscsak kvék. ;]

Freeztag tényleg jó lenne... meg valami versenymod is.

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#188) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akinek a punkbuster nem tudott kapcsolodni a szerverehez, es allandoan kidobta, ES win7-et hasznal, az rakjon XP-t vissza. Tegnap visszaraktam, mert meguntam az allando szivast, es hibatlanul megy.

Esetleg megprobalhatja a kovetkezo modszert:

pbsvc-vel uninstallalja a pb service-t,
pbsvc-vel ujra felrakja,
gepet ujraindit,
jatszik

(#189) DeusHun válasza sto1911 (#188) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Ma fogok 7048-as build-re frissíteni. Hátha javít pár hibát. Ha nem, megy vissza xp nekem is.

(#190) R1200GS válasza DeusHun (#186) üzenetére

R1200GS
(fanatikus tag)

Köszi, így már működik. Élőszőr csak a 0-t nyomtam, úgy emlékeztem a sima játékban úgy jött elő.

Mi van a játékkal nem lehet belépni? Karban tartják az oldalt?

(#191) DeusHun válasza R1200GS (#190) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Abban igen, itt valamiért áttették ctrlalt0-ra. A lényeg, hogy működik :)

(#192) Drizzt válasza R1200GS (#190) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont nyerőben voltam, amikor ledobott. :( :D

Komolyan kéne egy egérpad, ez a szakirány tájékoztató nagyon csúszkál a kezem alatt... :D -10% accuracy. :U

[ Szerkesztve ]

(#193) syC válasza DeusHun (#191) üzenetére

syC
(PH! addikt)

ctrl+alt+0, com_allowconsole 1 - ezt írd be console-ba és így már sima 0-ávalis lejön a konzol. :R

• De hova temetik a túlélőket? •

(#194) DeusHun válasza syC (#193) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz, már írom is :P
Szerk: istenit a PH!-s mosolyoknak...

[ Szerkesztve ]

(#195) syC válasza DeusHun (#194) üzenetére

syC
(PH! addikt)

:)

(#196) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szevesztok,hogy tudom állitani a felbontást,teljes képernyő modba?

PSN ID JupixHUN

(#197) syC válasza dunc (#196) üzenetére

syC
(PH! addikt)

options asszem :)

[ Szerkesztve ]

(#198) dunc válasza syC (#197) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mondod?! :DD Ott nincs...............

PSN ID JupixHUN

(#199) Drizzt válasza dunc (#198) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megnyomod az escet, s iszonyatos nagy betűkkel ott van jobb felül...........................

(#200) R1200GS válasza dunc (#198) üzenetére

R1200GS
(fanatikus tag)

Itt tudod beállítani.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.