2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena

(#951) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Ha valakit érdekel itt egy link: Bővebben: link europa legjobb játékosaival és klánjaival is talákozhatok itt (pld:[EN]+,Bro,Evol,Rzb,X klán és ]EK+[ Storm vezetésével(Magyar) stb.stb..) Angol vagy német nyelvtudás nem hátrány!
A files menüben töltsétek le a modot Excessive Plus v. 1.02a telepítsétek, és gyertek játszani az ExcessivePlus CTF-TAG-FFA nyilt szerverekre :)) (Sajnos kevés a külföldi oldalakon a Magyar nem nagyon képvisel minket senki :( ) Thx

(#952) divergens

divergens
(tag)
LOGOUT blog

Megújultak a virus klán servervei is, mindenkit várunk!!
instagib ctf : 193.202.83.168:27860
ictf:152.66.211.49:27960
ca :193.202.83.168:27900

Bővebben: link

quake III arena

(#953) overclk válasza divergens (#952) üzenetére

overclk
(tag)

Fórumaitokat olvasgatva rendkívűl népszerűek vagytok ;] :DDD

(#954) Brae

Brae
(őstag)

A raksi füstjét milyen paranccsal lehet kikapcsolni?

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#955) overclk válasza Brae (#954) üzenetére

overclk
(tag)

cg_noprojectiletrail ''1''

(#956) Brae válasza overclk (#955) üzenetére

Brae
(őstag)

sajna nemjó, uúgy füstöl a rakéta:(

(#957) Brae válasza Brae (#954) üzenetére

Brae
(őstag)

:F

(#958) [NQD]Jericho

[NQD]Jericho
(tag)

aas filet hoyg tudok csinálni a mapomhoz? Valaki tudna ebben segíteni? Sürgős lenne :DDD

(#959) Brae válasza [NQD]Jericho (#958) üzenetére

Brae
(őstag)

A Radiant könyvtárában van egy exe file, ez a BSPC.EXE. Másold be egy TEMP könyvtárba a BSP filet és a BSPC.EXE-t, majd : BSPC -BSP2AAS PALYADNEVE.BSP. Ha sikerül akkor számol egy kicsit (a pálya méretétol függ természetesen) és kapsz egy AAS filet.

Te sem tudod h hogy lehet kikapcsolni a raksifüstöt?

(#960) [NQD]Jericho válasza Brae (#959) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

hát
Nekem overclk mondta még régebben 3x-ra sikerült megadni azt a parancsot ami kikapcsolta :) Amúgy ezt a tutorialt használmo én is, de nem akarja kiszámolni igy az aas-t. Valami entities warmingot ir ki

(#961) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#960) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

nem tudom melyi kparancs kapcsolja ki :(

(#962) Brae válasza [NQD]Jericho (#960) üzenetére

Brae
(őstag)

Most nincs fennt a Radient, maj valamelyik nap ha lesz időm felrakom és megnézem.

(#963) overclk

overclk
(tag)

Nem tudom mennyire érdemes topicot nyitni a Nexuiz elnevezésű továbbfejlesztett Quake 1 motoros játéknak, de én már régóta várom és ezért ide írok.

Ez az alkotás 162 MB -ot nyom, szabadon letölthető, nem kell hozzá a Quake 1. Évek óta készítik a lelkes fejlesztői és nagyon sokat csúszott a megjelenése. Lényegében nagyon hasonló a Nexuiz a Quake 3-hoz kinézetben, fizikában, pályák felépítésében stb. Tegnap kipróbáltam és ahhoz képest hogy ingyen van nagyon jónak találtam. Iszonyú sok szerver van hozzá, bár magyar még nem. A szerverek túlnyomó része tele van játékosokkal már most Nem írok többet beszéljen helyettem a játék oldala, ahonnan letölthető. Javaslom előtte nézegetni a média szekciót, ahol sok videó és kép van ;) Bővebben: link

(#964) Scae [Edgar]

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

Hogy nyomtátok le hc-n xaero-t? Összes pálya megvan hc-n, néhány nightm.-n is,de ez az uccsó nem megy :O heeeeelp

(#965) overclk válasza Scae [Edgar] (#964) üzenetére

overclk
(tag)

Xaero-t Nightmare fokozaton egy nem túl régóta játszó, kevésbé tapasztalt emberkének nem könnyű megverni, főleg ha railgun is van a pályán. ;]

(#966) [NQD]Jericho válasza overclk (#965) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

én akkor vertem el nightmaren amikor a többit épphogy eltudtam verni hardcore-n. :U Egyszerű bug kihasználás rulez...

(#967) RiFeR

RiFeR
(tag)

na most nekem is kellene egy kis help...
ujraraktam a gépet..hát mi volt az első ?? quake 3 :D
elinditom a rj scriptem ( rocket ju.. ) nem müxik.. hmm..
gondolom bemásolom a consoléba ujra..ctrl + v de csa az első sort másolja be a consolba a pitchspeedet vagy mi..
a többit meg nem...külön-külön is probaltam de nem müxik :/
valakinek van valami ötlete hogy vághatnám be az rj scriptet ?

(#968) Pharaoh1st

Pharaoh1st
(lelkes újonc)

Hi!

Nem tudja vki véletlenül, hogy milyen rendszerességgel és hol szokott lenni Quake 3 verseny? Kössz

(#969) Scae [Edgar] válasza [NQD]Jericho (#966) üzenetére

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

taníts mester :) mit kell tennem?

(#970) overclk válasza Scae [Edgar] (#969) üzenetére

overclk
(tag)

:D :DDD

[Szerkesztve]

(#971) [NQD]Jericho válasza Scae [Edgar] (#969) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Hát így leírni nem olyan könnyü. De azért megpróbálom. :U Amikor xaero a másik részen van, akkor menj oda a te térfeleden ahhoz a részhez, ahol az alacsonyabb ugratórész található és búj az oszlop mögé, de úgy hogy éppen kilássál. Xaero nem fog löni és amikor ugorna át egyszerűen lelövöd. Lehet csinálok képet arról hogy értem és majd felteszem, de nem most, mert tanulási láz van :DD.

(#972) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#971) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Csá Rifer. Én nemtudom :DDD

(#973) Scae [Edgar]

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

Nah, megnéztem hogy hogy verte meg fatality xaero-t 10 - minusz 3-ra :DDD Szegény xaero.. :DDD Ennyire szarráverni vkit :D És nem alkalmazott semmiféle trükköt, csak próbálta távoltartani a railtől. Meg egyáltalán,amit én eddig 1x nem csináltam :DDD : párhuzamosan ugrott vele, meg az alsú ugrató szintjéről lőtt felfelé stb. Meg ahogy látom nagyon tud a srác.

[NQD]Jericho: nem értem. :(:(((

(#974) [NQD]Jericho válasza Scae [Edgar] (#973) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Majd csinálok képet :DDD

(#975) Scae [Edgar]

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

up :DD

Ki hogy nírta ki xaero-t hardcore/nightmare-n?

:R

(#976) Pharaoh1st

Pharaoh1st
(lelkes újonc)

#968 Please

(#977) Scae [Edgar] válasza Pharaoh1st (#968) üzenetére

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

Én nem tudom, pedig szivesen mennék. Ha vki tud ilyet szóljon nekem is. :DDD:R

(#978) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

Nemtudom, hogy csak kívülállóként tűnik nekem úgy, de a Q3 eléggé elhalt... Nem látok nemzetközi porondon magyar Q3 játékost/okat, EQ (WCG selejtező)-n mostmár nem hivatolos formában sem lesz Quake, MPortal (és vele együtt az MPCL ha nem is valami rangos liga) ''megszünt'' stb. stb.
Ezzel ellentétben az UT még mindíg él! Nemzetközi ligákban magyar sikerek vannak UT-ben és UT2004-ben egyaránt. Ebben az évben is megrendezésre kerül a FunrealParty és a nyáron lesz még1 nagy lan SLP 2005 (igaz nem kimondottan UT), de pénzdíjas (kategóriánként kb. 100000 Ft, vagy annak megfelelő értékü tárgynyeremény az első 3 helyezett között) ahol a katágóriák között UT2k4 - F2F és UT 5on5 CTF is lesz!
És bár a Q3-at még mindíg játszák a történelemből tudjuk, hogy a nomád népek, akik nem tudtak letelepedni elvesztek a sűllyesztőben. Márpedig a földet itt a versenyek, lan-ok és az olyan playerek jelentik, akiknek sikereiért lehet szurkolni/örülni stb. :F

[Szerkesztve]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#979) Alkarcsont válasza Scae [Edgar] (#964) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

lényeg a jó kezdés gyorsan fel kell venni a rail-t és lelőni, még mielött ő is felvehetné... De ő persze közben soroz cseresznyemagköpködővel (Nightmire-on nem hibázik, így kár is ellene tenni inkább figyelj a célzásra) ha jól csinálod 3-4x biztos ki tudod nyírni, míg fűbe harapsz! Ekkor respawn fel kell venni az RPG-t bebújni az utolsó elötti oszlop mögé jobb oldalt a második sorban => mikor átugrik lelövöd. Ekkor gyorsan rail és megint leszeded meglátod könnyebb, mint gondolnád...

[Szerkesztve]

(#980) Alkarcsont válasza Alkarcsont (#979) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Egyébként mikor először kezembe vettem a Q3-at rögtön Nightmar fokozaton kezdtem 6 nap alatt el is jutottam Xareo-ig és legyőztem... Ebből 3 nap a dm17-en ment el 1 nap Xareo és maradék kettő nap jutott az összes többi mapra :B

(#981) [NQD]Jericho válasza Alkarcsont (#980) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Egy igazi quakes sose fog áttérni más játékra, mint ahogy egy cs-s se fog. Főleg nem COD-ra meg UT meg hasonlókra... A quake is csak azért kezd elöbb kihalni, mert sok szemét van, akik a kezdő quakeseket a szemét modorukkal elriasztják a kitartó gameléstől (lámáznak, anyáznak stbstb).
Meg másik, hogy különben is jön quake4 az év végén, addig nem kénne elárulni ezt a csodás játékot, amit Carmack megvalósított. Akik elárulják, azok iránt csak szánalmat érzek...

(#982) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#981) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

És ne itt reklámozd az Ut-t. Még te is próbáld meg mégjobban csökkenteni a playerek számát ...

[Szerkesztve]

(#983) Alkarcsont válasza [NQD]Jericho (#981) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Egyszerüen arra akartam célozni, ha nincsenek nagy lan-ok vagy versenyek akkor a klánélet is visszaeseik valamelyest, vagy ha nincsenek húzó emberek (akik nyerik a bajnokságokat itthon és külföldön) az a scence-en fogja megbosszulni magát!Na meg itt van az általad is melegetett Q4, ami nemsokára jön! Ez is rengeteg embert fog elvinni a Q3 táborából, mint annó volt egy UT-s réteg, akik átáltak az újabbra Ut2k4. Bár lehet, hogy csak én látom rosszul.

(#984) Alkarcsont válasza [NQD]Jericho (#982) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Nem reklámozom, hisz 1 szóval sem hangzott el, hogy játsz UT-t! Meg aztán te is mondtad, hogy ''Egy igazi quakes sose fog áttérni más játékra, mint ahogy egy cs-s se fog. Főleg nem COD-ra meg UT meg hasonlókra...'' Egyszerüen csak érdekel, ti hogyan látjátok a mostani helyzetet.

(#985) [NQD]Jericho válasza Alkarcsont (#984) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Várunk quake 4-re. Úgy tűnik, nagyon jó lesz a multija a hírek alapján. Ha ez igaz, felhagyunk a q3-mal.

(#986) OliApa

OliApa
(fanatikus tag)

Sziasztok! Eredeti Quake III Arenát vennék! Pénz nem számít!

http://velemmivan.blogspot.com/

(#987) [NQD]Jericho válasza OliApa (#986) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Én is vennék ;)

(#988) Scae [Edgar]

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

Én is :DDD

(legutoljára media marktban láttam, igaz,annak már vagy 2 éve) :(

[Szerkesztve]

(#989) [NQD]Jericho válasza Scae [Edgar] (#988) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Lassan elérjü kaz 1000-es hozzászólást :U

(#990) Alkarcsont válasza [NQD]Jericho (#989) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Segítsek célod elérésében? Elmondhatom miért játsz inkább UT-t :C

(#991) d3rad válasza overclk (#963) üzenetére

d3rad
(kvázi-tag)

Sztem nagyon büntet ez a Nexuiz! Nem gondoltam volna, hogy idáig lehet tunigolni a Q1-et, mégha vannak benne egészen mai feature-ok is.

(#992) overclk válasza d3rad (#991) üzenetére

overclk
(tag)

Hát igen... Meg főleg ahhoz képest, hogy ingyenes. A gondom ''csak'' az volt neten, hogy nagyon nagy pingeim voltak, borzasztóan lagoztam. Szerver van bőven és hihetetlenül sokan nyomják. Majd ha lesznek jobb pingű szerverek többször is fel fogok menni mert szvsz jól el lett találva. Nyílván ez nem azt jelenti hogy nincs jobb... a félreértések elkerülése végett

(#993) [NQD]Jericho válasza Alkarcsont (#990) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

:))

(#994) overclk válasza Alkarcsont (#990) üzenetére

overclk
(tag)

Hi John ! :DDD I'm Immortal ;) Mi leszünk az első Q4 klán MO-n nem tartasz velünk? :U

(#995) Alkarcsont válasza overclk (#994) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Hehe csak felismert valaki :))
Ezért majd jól meglakolsz CA-ban (CA az egyetlen dolog ami jó a Q3-ban) :C

(#996) [NQD]Jericho válasza Alkarcsont (#995) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Ja, jöhetnél majd a klánunkba, nem tűnsz köcsögnek. :DDD Csak Ut-t ne kezdted volna el itt nyomatni :U

[Szerkesztve]

(#997) Alkarcsont válasza [NQD]Jericho (#996) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Nem is kezdtem Bővebben: link ;]

(#998) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

Egyébként játékban már mondtam néhány embernek (talán nektek is nemtudom), de időm nem nagyon volt kifejteni...

Mák: mák mint olyan Q3-ban és UT-ban nem létezik (* CS-ben igen, de ezt majd késöbb)!

Én úgy gondolom, hogy egy frag 2 okból keletkezhet:

1. Jó helyre lő az ellen/lövök: Itt a fragot szerző egyénen múlott, hogy most öl vagy sem. Az érdem az övé (általában ezek között a tudatos lövések között vannak a legszebb frag-ek) :Y

2. Ha az ellen rosszul helyezkedi/rossz helyre állok, rosszkor nézek ki stb. sokan az így szerzett fragot tekintik máknak. Ha ily módon halunk abban mindenképpen közremőködött az nmy is, de végsősoron ez csakis a mi hibánk. (Ezek között a fragok között vannak viszont a legmókásabb elhalálozások) :C

Én ezért nem szoktam szitkozódni játékban max mosolygok 1-et :DDD (kivételt képez Q3-ban minden ami nem CA, ahol már automatice lövik a spawnhelyet, de éppen ezért a Q3 egyéb módozatait hanyagolom is)...

*CS CS-ben viszont van mák! Hiszen a játék gyakran random dönti el, hogy találunk, vagy sem. Remélem nem tűnik összevisszaságnak amit mondtam és ki lehet hámozni belőle a lényeget.

[Szerkesztve]

(#999) Alkarcsont válasza RiFeR (#928) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

''Mostanába már senki se CTF-zik?''
Lehet, hogy most megkövezés lesz, de sokan CTF-eznek UT-ban legalábbis igen szinte minden nap mennek klánwar-ok és random playerekből összeállt csapatok funmeccsei Instában és Pure CTF-ben egyaránt. Ami persze nem véletlen, hisz ebben a játékban bitang jól eltalálták mi kell egy jó CTF-hez!

(#1000) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

KÉP: Bővebben: link

[Szerkesztve]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.