2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena

(#601) VladimirR válasza .-CsOSzA-. (#600) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

engedelyezes: callvote hook 1 (ez nem biztos)
bindeles: bind x +button5

(#602) overclk

overclk
(tag)

Akinek még nem jött meg a kedve a Q3-hoz tessék megnézni az itt Bővebben: link található videókat ! ;]

[Szerkesztve]

(#603) VladimirR válasza overclk (#602) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

''[...] Prohardveres lámáknak belinkelhetem a videókat a neveddel? [...]'' - ez te voltal?

(#604) overclk válasza VladimirR (#603) üzenetére

overclk
(tag)

Igen...:B Sajnálom, igazán megvetendő voltam, de amikor beírtam, a sok szó szerint most kezdőre gondoltam, nem a játékot már ismerőkre, mondjuk ez sem mentség :( Sorry. Mportalon a beküldött kommenten már nem lehet módosítani, mert kb. 5mp után megtettem volna... Azért remélem a videókat hangulatosnak találjátok.

[Szerkesztve]

(#605) Nyuf válasza overclk (#604) üzenetére

Nyuf
(senior tag)

Nah megnézem ezt a csilivili videot,igaz nekem csak 170-el jön nem 200-al:)
Attól még fog müködni?:U :D

Debian amd64 sarge

(#606) Brae válasza overclk (#602) üzenetére

Brae
(őstag)

Vidz megnézve, télleg fílinges, csak a Prohardveres lámák megszólítás:( nem tetszett, bár már bocsánatot kértél érte, de azért jár az ejnye-bejnye:)

Minden kedves kvékernek BUÉK!!!

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#607) overclk válasza Brae (#606) üzenetére

overclk
(tag)

Az Mportalosok meg hardver ügyben lámák ;] Na jó, csak ne járjon egyik se erre :B

Szal, ami a videót illeti, igényes munka !

[Szerkesztve]

(#608) [NQD]Jericho válasza overclk (#602) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Megnéztem a videót. :U Na igen, az biztos, hogy akik gameltek nem kispályások. Azok az airraksik ;]. Viszont maga a videót nem érzem jónak. Kicsit uncsi volt. Ez a folytonos lassitás, néha egy picit begyorsulhatott volna és a lövésnél belassult volna :). És a képkocka/sec is nagyon alacsony volt :O. A gamerek azért profik voltak :o

(#609) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#608) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Van egy király videóm. Na abban movieban aztán van kakaó... Majd felteszem a msot készülő honlapunkra ;]

(#610) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm... Már elég jók a pingjeim. 20-30. :D
Amúgy a Q3-ról már letettem. Nem érdekel már annyira, mivel túl sok a profi. Nálam most a HL2 DM a menő. Meg a vizsgák. :(((

Hallottátok, hogy nemsokára a Quake III nyílt forráskódú lesz? :))

(#611) Drizzt válasza overclk (#602) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Be lehetett volna jobban is tömöríteniük... :U

(#612) Frenky

Frenky
(újonc)

Hi:D
Ma elindult a Fun Gamer Club UT2004-es portja is!!!:)
Szívesen látunk FUN-oló játékosokat, estleg a klubba is.
Quake3 is megy igény szerint, gyertek a #fgc Chat-re.
Összejövünk páran azt indulhat a Q3 is. OSP mod megy.
Aki szereti a gamét probálja meg, stabil pingek, stb...
http://www.fungamerclub.info/
Itt megtalálod a csatlakozáshoz szükséges adatokat!
GL & HF
Frenky Fovezér

(#613) Drizzt válasza Frenky (#612) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És őőő... Hl2 nincs?

(#614) tr00p3r válasza Drizzt (#610) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig még rulez a Q3!! nem szabad abbahagyni!

[Szerkesztve]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#615) ReJim válasza overclk (#602) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

no! nosza megnéztem! :)
nagynehezen....
a zene jó! csak a q3alatt rosz.. de nagyon! :(:(
sokkal jobb lett volna ha ott is valami keésbé ismert zene van!
de egyébként igen jó játékosok nyomták!!! :))

</end.?>

(#621) Killberk

Killberk
(fanatikus tag)

Lehet változtatni Q3-ban a célkereszt színét?

http://killberk.deviantart.com/gallery

(#622) VladimirR válasza Killberk (#621) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

cg_crosshaircolor X

(#623) Killberk válasza VladimirR (#622) üzenetére

Killberk
(fanatikus tag)

Azt írja, hogy unknown command.

Igazából már próbáltam, hogy beírtam konzolba, hogy cg_cross, majd tabot nyomtam, de semmi olyan parancsot nem írt ki, ami célkereszt színére vonatkozna.

(#624) gerlaip válasza tr00p3r (#614) üzenetére

gerlaip
(őstag)

Legkirályosabb hentelés. ''Vérfelhőt'' még máshol ilyenjól megcsinálva nem láttam:)

cybervakond

(#625) VladimirR válasza Killberk (#623) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

bocs, elneztem: ch_crosshaircolor X

(#626) Killberk válasza VladimirR (#625) üzenetére

Killberk
(fanatikus tag)

Ez már müködik, köszi! :)

Mondjuk kezdödhetne az összes célkeresztre vonatkozó beállítás cg_-vel, és akkor láthatná az ember, hogy milyen lehetőségei vannak.
Eddig nem is tudtam, hogy ch_-val is kezdődnek parancsok. :B

(#627) VladimirR válasza Killberk (#626) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

cg_, ch_, cl_, r_ (grafika), s_ (hang), vid_ (grafika), ....

(#628) Killberk

Killberk
(fanatikus tag)

Hát, tök frusztráló neten játszani. Mielött 1 hete felraktam újból Q3-at, két éve nem játszottam. Lenyomtam singlet nightmarebe, gondoltam így már csak nem lesz olyan égő netes teljesítményem. Nem is az aim-el van a fő gond, hanem sajnos tök az van mint régen, hogy ellenfél összeszed minden páncélt meg extra életerőt, és így esélyem sincs a 100-120 életerő + 30-50 páncéllal, a 150-200 életerő + 150-200 páncélos ellenfél ellen. Ahoz viszont nincs kedvem, hogy megtanuljam hogy adott pályán, mikor hol mennyi idő után jelenik meg megint az életerő + páncél. Szal most elkezdeni Q3-azni már nem egy nagy élmény, mikor teli van ''útvonal pro-kal'' a scene. :(

(#629) VladimirR válasza Killberk (#628) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

az, hogy tudod, mi, hol terem messze van meg a pro-sagtol, a palya ismerete meg foleg
egyebkent mega: 35s
armor: 25s (piros is, sarga is)
quad: 2perc (elso alkalommal 30-60s kozott terem es ez az egyetlen, ami hanggal jon)

(#630) Killberk válasza VladimirR (#629) üzenetére

Killberk
(fanatikus tag)

Az persze, hogy alap, hogy tudom mi hol terem. Én ''útvonal pro'' alatt azt értettem, hogy csomó ember már tök begyakorolta, mikor honnan, hova, hogyan menjenek, mennyi időbe telik az, mikor hova lőjenek gránátot, rakétát csak úgy meg ilyenek. Nekem ehez meg nincs kedvem. ztn3tourney1-en egyszer se tudtam felvenni piros páncélt, mert sose volt ott, sárgát is csak néhányszor, Megahealth-et meg csak 1x tudtam felvenni. Szal így tök szarság leállni harcolni feltápolt enemyvel. Még szerencse, hogy fegyverek hamar újbólteremnek, így legalább nem csak machinegunnal kellett futkoznom. :)

[Szerkesztve]

(#631) Drizzt válasza tr00p3r (#614) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már nem igazán lehet benn kiemelkedni. Pl.: csak Mo.-n is olyan profi játékosok vannak, hogy esélytelen ellenük a játék...

(#632) Ice-dancer

Ice-dancer
(tag)

Nem is próbálkozom a netes játékkal (nincs otthon net+nem akarom sz*rrá veretni magam).

A legértelmesebb dolog az OFF-topic szétOFFolása. Tehát hajrá!

(#633) System

System
(lelkes újonc)

hidd el, hamarabb lesz neted+új géped, mint gondolnád.
aztán nyomathatod a q4-et!!!!!!!

Ti is inkább bringáznátok...

(#634) Suliro válasza System (#633) üzenetére

Suliro
(őstag)

Az már nem ilyen mm (massive multiplayer) játék lesz, hanem a 2 sztoriját fogják továbbvinni. Bocsikaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I believe in Dodge power!

(#635) tr00p3r válasza Suliro (#634) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnos :O

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#636) Suliro válasza tr00p3r (#635) üzenetére

Suliro
(őstag)

Nem tudom, de nekem annyira nem jött be ez a full multiplayer game. A quake 4-et biztos végigtolom, de nem ezzel a vassal, hanem majd újjal.

(#637) Ice-dancer

Ice-dancer
(tag)

Csak úgy lesz jó a 4, hogy ha lesz benne egy 3-szerű multi rész, és egy igazán jó single is.

(#638) Suliro válasza Ice-dancer (#637) üzenetére

Suliro
(őstag)

Ezt a raven nem vállalja be.

(#639) 17/28

17/28
(újonc)

Hát igen ahhoz hogy jó játék legyen kell single player rész is, vagy nagyon sok multiplayer lehetőség.
Remélem a Raven nem ül két szék közé...

AMÚGY KIRÁLY A GAME

Resistance is futile...

(#640) Ice-dancer

Ice-dancer
(tag)

Kár, hogy nincs annyi idejük mindkettőt rendesen megcsinálni (csak 5-6 év, mi az nekünk?). Amúgy meg megveszik a hl2 motorját (elég gazdag az a raven), a single bizots jó lesz, a multira meg írhatnának külön, egyedi tervezésű pályákat.

(#641) overclk

overclk
(tag)

Érdeklődnék, hogy a topicba írogatók közül hányan vannak, akik aktívan játszanak CA-n, mert kéne a klánunkba (NQD) egy ember, mert már kezdünk kevesen lenni. Az emberkeresés azért ilyen hirtelen, mert pár héten belül online liga indul: CA 2on2. Info: Bővebben: link vagy Bővebben: link

Aki esetleg kedvet érez a csatlakozáshoz írjon az overclk@freemail.hu címre. A belépéshez egy kis teszten át kellene esni, ami abból áll, hogy a klánunk 3 emberéből 2-vel egy CA 1on1-et kellene játszani, amit véleményem szerint nem feltétlenül kellene megnyerni, elég bizonyítani egy bizonyos skillszintet és a felvétel megvolna. Természetesen a nyereség egyértelmű választ hoz magával ;)

Ha esetleg van olyan, aki ismeri az NQD klánt, és biztos benne, hogy megver két embert és be is akar lépni, az egyből felvehet MSN-re is ha gondolja (overclk3@msn.com) ;]

[Szerkesztve]

(#642) [NQD]Jericho válasza overclk (#641) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

3 emberünk van? ;) 5 van, mondjuk ebböl egy már inkább UT-zni ment :(. ÉN szívesen beválalom amúgy a tesztet meg az a ligagecót is :DDD.

(#643) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#642) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Ma felmegyek msnre 7 óra körül tájékoztas! ^^

(#644) overclk válasza [NQD]Jericho (#643) üzenetére

overclk
(tag)

Mail fiókodat nézd meg Jericho pls. Látom elobb ide néztél be :) Az 5 ember pedig már csak papíron 5, vagy még ott sem... :( Akkor este 7 felé MSN.

(#645) Ice-dancer válasza overclk (#641) üzenetére

Ice-dancer
(tag)

Ha lenne neten gondolkodás nélkül jelentkeznék. Csak sajnos nincs...

(#646) overclk válasza Ice-dancer (#645) üzenetére

overclk
(tag)

A ''neten'' netem akart lenni? Elírás? Ha nem, akkor nem értem.

(#647) [NQD]Jericho válasza overclk (#646) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Netem akart lenni. Ne égessé báz :DDD

(#648) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#647) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Mé léptél ki gameből? :U Nem tehetünk róla, hoyg nemjól ment. Teli volt idegesitő fazonokkal.

(#649) [NQD]Jericho válasza [NQD]Jericho (#648) üzenetére

[NQD]Jericho
(tag)

Na igen. Nemtom, hogy miért van olyan sok bunkó az összes szerveren. Anyáznak, káromkodnak szemétkednek.... Ez az egyetlen rossz dologja a quakenak. Sok szemétláda elrontja a gamet...

(#650) overclk válasza [NQD]Jericho (#648) üzenetére

overclk
(tag)

Vazz Jericho miért léptem ki a gameból? Nagyon egyszerű: másnap reggel (ma) fél 4-kor kellett kelnem, hogy beérjek munkába és ezért korán le kellett feküdnöm. Csak ezt a mondatot nem volt kedvem begépelni akkor már :P

Szó sem volt arról, hogy tehettetek arról, hogy nem ment jól. A csapatunkban az utolsó ember szinte semmit nem lőtt, az utolsó előtti pedig a semminél valamivel többet. Velünk SZVSZ nem volt semmi baj... A blue csapatban nagyjából mindenki ugyanúgy lőtt, az utolsó is...

Valaki Mportalon vagy hol feldobta a problémát már, hogy az a baj, hogy sok az állneves ezért nehéz a csapatokat jól elosztani. Ez így van. Sajnos én is sokat álneveztem eddig ha nem ment a játék :B , de mostanában már nem igazán teszem, mert beláttam értelmetlenségét.

Mondjuk az sem oldaná meg a ''rossz csoportbeosztások''
problémáját, ha mindenki real nickkel játszana, mert érdekes módon :U a jó és a (ritkább) profi pléjerek hajlamosak egy csapatba állni és 7 - 0 -ra alázni az ellenfél csapatát és ezen közben jókat röhögcsélni... (mélységesen elítélem) Erről annyi, hogy én mindig alaposan megnézem, hogy hova állok be az erőviszonyok kiegyenlítése végett (legtöbbször a gyengébb csapatba...) Semmi értemét nem látom, sőt játékélmény sem nagyon van abban, ha pár hónapos kezdőket (vagy örök lámákat) aláznak.

[Szerkesztve]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.