2013. június 18., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena

(#2301) Findzs

Findzs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

quake live -ban be lehet valahol állítani a force player modelt ?
tehát hogy minden karakter egyforma legyen ?
én a q3 arénában 11 éve úgy játszok hogy be van állítva és nagyon zavar hogy a live -ban mindenki különböző és a hangjuk is más
ez azért is rosz mert az ellenfél hangjából mikor eltalálom lehet tudni menny életereje maradt kb. és mivel egyfajta karakter hangját szoktam meg most tisztára béna vagyok a live-ban mert rámegyek olyanokra akiknek pl: maxon vagy majdnem maxon van az életerejük miközben az enyém kb. közepes

köszi

[ Szerkesztve ]

(#2302) RoBorg válasza Findzs (#2301) üzenetére

RoBorg
(tag)

cg_forceEnemyModel "keel/bright"...pl. vagy TankJr. Ahogy az emberek nagyrésze használja a játékban. :D

(#2303) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kritikán aluli ez az új honlap. Elcseszte az összes beállításom is ráadásul. :(((
Szar 15másodperces reklám az elején meg szintén idegesítő.
Elmehetnek a fenébe. :(((

És most be se enged lépni. :o

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#2304) RoBorg válasza dudika10 (#2303) üzenetére

RoBorg
(tag)

A honlap kinézete szubjektív vélemény. A beállításaimhoz nem nyúlt. Fizess elő, s akkor nincs reklám! S minden gond nélkül beenged lépni....

(#2305) dudika10 válasza RoBorg (#2304) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most látom csak, hogy mérgemben nem is a QL topikba írtam hanem a Q3-ba. :B

Na mind1, mostmár itt válaszolok:
Beállításaim elcseszte, az összes szerver laggol ami eddig tökéletesen ment, 12-es CA a legnagyobb, nincs 16-os amin marhajól ellehet bohóckodni, de nincs 4-es vagy 8-as se amiken lehet játszani, kizárólag 12-es. Insták besorolást kaptak, holott ez tök értelmetlen, most ha nézelődöm akkor az instákat össze vissza találom meg. Lehet én vagyok a béna de nem találok intsaCTF-et pedig azt is szerettem.
Mindig visszarakja magát ablakos módba.
Nincs a startnál találat? Lol.
SG-tól akkorát repülök ha hátba lőnek, hogy rakétától nem szállok ekkorát. (Ez lehet eddig is így volt, csak nem figyeltem erre).
Mondják azt, hogy aki játszani akar fizessen 2 dollárt, de nehogy már hülye reklámokat nézessenek velem ha nem fizetek. A hülye play gomb meg rossz helyre került, véletlenül rányomok és a reklám alatt nincs Esc hanem végig kell nézni, hogy kiléphessek.
Jah és el ne felejtsem, ha gyorsan akarok egymás után kettőt ugrani rakétával a másodikat nem veszi be, pedig a frissítés előtt gond nélkül ment.

Számomra hatalmas csalódás ez a frissítés, a kedvem elment a játéktól... :U

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#2306) RoBorg válasza dudika10 (#2305) üzenetére

RoBorg
(tag)

Köszönjük, hogy eddig itt voltál.

U.i. ha válaszolnál, inkább a QL fórumba tedd! Köszi ezt is.

(#2307) Findzs válasza RoBorg (#2302) üzenetére

Findzs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszönöm :R

(#2308) shawen válasza VladimirR (#807) üzenetére

shawen
(újonc)

Hol tudom ingyen letölteni? :)) :) :DDD :O :W

(#2309) RoBorg válasza Findzs (#2307) üzenetére

RoBorg
(tag)

Igazán nincs mit. A kisdobos ott segít, ahol tud. :DDD

(#2310) myteve

myteve
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok! Én a mai napig játszom multin, élvezem, mindenhol elfut. Azaz majdnem. Itt jönne a problémám: Hogy lehet win7 alatt működésre bírni? köszi. :)

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#2311) babicsbalu válasza myteve (#2310) üzenetére

babicsbalu
(őstag)

Hali!

Jobb katt quake3.exe-re , kompatibilitas ful, es a xindows sp3-ra allitod,majd a kis boxot kipipalod, utana elinditod es voila :)

MAS

Nem tudja valaki veletlenul a HeLL clan weboldalanak a cimet ? :B

Szerintem ...

(#2312) myteve

myteve
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

á-á, nem nyert, mert feltolja a gammát és a kontrasztot az egekbe, nem látok semmit.. :( de azért köszönöm.

(#2313) nuendo válasza _Volkovy_ (#27) üzenetére

nuendo
(kvázi-tag)

igy van!

(#2314) (Bundás) válasza myteve (#2312) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

Simán megy Win7 alatt a Quake3, milyen videókártyád van? patch-et raktál fel? Online vagy offline akarsz játszani és mit?

babicsbalu: szerintem már megszünt az oldaluk, mintha hellclan.hu lett volna, a régi fórum minden esetre él: link

(#2315) myteve válasza (Bundás) (#2314) üzenetére

myteve
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hm, van egy alaplapi, intel GMA 3valahanyas, radeon x700, radeon HD 5850, meg vannak itt még régebbi csodák. Simán fel van rakva, CDről sem, meg a régi gépről bemásolva, de egyik sem megy. Az OS win7 X64 home professional. Egyelőre a menüt sem látom, játékról meg szó sincs. :(((

(#2316) (Bundás) válasza myteve (#2315) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

x64-el lesznek problémák, 32 bitesen simán megy. Próbálj meg esetleg 1.32-es patch-t majd CPMA-a mod-ot a CPMA exe-vel, hátha.

(#2317) myteve válasza (Bundás) (#2316) üzenetére

myteve
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

akkor már szeretnék ennél maradni, maximum virtual XP alatt, de azért köszönöm.

(#2318) (Bundás) válasza myteve (#2317) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

Ezt nem értem, minél szeretnél maradni?

(#2319) nuendo válasza shawen (#2308) üzenetére

nuendo
(kvázi-tag)

ezt most komolan kérdezted? :))

(#2320) RoBorg válasza nuendo (#2319) üzenetére

RoBorg
(tag)

Jól van, akkor nem csak bennem merült fel ez a kérdés. :K :D

(#2321) [oWn]f4te

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Gondolom jó OSP-szerót nem tud senki. :F

ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

(#2322) myteve válasza (Bundás) (#2318) üzenetére

myteve
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

az alap modnélküli g3a-nál. eljátszom vele így is, csak körülményes.

(#2323) Arena87 válasza [oWn]f4te (#2321) üzenetére

Arena87
(fanatikus tag)

Jó vádaszatot: [link]

Kolonia [quake.kolonia.hu] +TvNetWork+ IP-45-81.TvNetWork.Hu:27960 q3dm6 0/16 OSP CA

STs ClanArena ca.saints.hu 193.225.199.223:27960 overek 0/16 OSP CA

Két maradt magyar szerver.

[ Szerkesztve ]

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#2324) [oWn]f4te válasza Arena87 (#2323) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Köszi. Csekkolom.
:R

ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

(#2325) lestyanrobi válasza [oWn]f4te (#2324) üzenetére

lestyanrobi
(kvázi-tag)

Hali mindenki, ez a komment most csak részben tartozik ide. Az a probléma, hogy nem tudom elindítani windows 7 64-biten a jedi outcastot, amikor elindulna a játék, egyből kilép váratlanul. Azért ide írtam, mert páran írták külföldi fórumokon hogy a quake3 motorjával írt játékok nem működnek a 10.5-ös catalystek utáni verziókkal, páran meg is tudták oldani, csak én nem értettem, nem az angolom miatt hanem azért mert nem értek hozzá. Egy dl_ - fájlt kellett kiterjeszteni dll-é, csak nem tudom hova kell egy ilyet beírni: expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll . Na ezzel van a gondom, nem tudom, mit kezdjek vele. Tudna valaki légyszi segíteni? Jedi outcast topik nincs, jedi academy kihalt és nem is ugyanaz.

Teljes leírás: expand the file by typing without the quotes (meh, or even with the quotes lol) "expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll"

(#2326) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Qtrackert használ valaki? Mióta felraktam pár másodpercet megy a game aztán kifagy. W7 x64.

Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#2327) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Az mitől van ha AT/AMD videókártyán beállítom a vertikális szinkronizációt, hogy ne csíkozon a kép forgáskor, akkor lelassúl az egér (hiába állítom be a max érzékenységet). :F

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#2328) Chaser válasza zoltanz (#2327) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ezt passzolom, ma dobok össze egy amd gépet majd megnézem. Hol szoktál lenni?, ha fenn vagy vagy bárki dobhatna előtte egy pm-et, mennék hentelni ;] főleg a DM-et szeretem, team harcot nem annyira...DM-ből az összhentelőt turbozott fegyverek nélkül, vagy az excessive-et only railgun-nal.

Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#2329) pok.tom válasza zoltanz (#2327) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

maximális érzékenység?
/sensitivity 2.5? vagy több.
/cl_mouseaccel 0.1

(#2330) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

hol találok magyar server listát, elővettem ujra a poros szekrenybol a gamet tolnám vele ujra...:D

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

(#2331) [oWn]f4te

[oWn]f4te
(PH! addikt)

DeFRaG 1.91 mennyire szeresse a Win7 x64-et?

(#2332) atidzsiforc válasza [oWn]f4te (#2331) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

megy rajta

nyolcadik utas a halász

(#2333) atidzsiforc válasza Sn00k (#2330) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

egy magyar szervert tudok, sts clanarena 193.225.199.223:27960, illetve jovo hettol onlineba raknek egy szerot, ha neha jonnenek ra emberek

nyolcadik utas a halász

(#2334) [oWn]f4te válasza atidzsiforc (#2332) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Az lélekemelő.

Ha van új vinyó, talán majd rá is veszem magam, hogy leüljek Vegas elé.

(#2335) Sn00k válasza atidzsiforc (#2333) üzenetére

Sn00k
(PH! addikt)

oké no problémo, ugyanis elkezdtem tólni a Qlive-al :D Teljesen jó :))

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

(#2336) maross

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen kihalt a topic :(

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#2337) L!NK->Q3 válasza maross (#2336) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

2 hét múlva vasárnap tolhatunk egy clanarena cpma promode meccset!(osp1.03a)
Nos?

- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

(#2338) maross válasza L!NK->Q3 (#2337) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lenne sok ertelme megalazni engem, nem quakeztem kb 5 eve :)

(#2339) L!NK->Q3 válasza maross (#2338) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Én se nyomtam már 3-4 éve, de az a 671MB elfér a vinyómon és nem kér enni.
És mi van ha te alázol le?

- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

(#2340) maross válasza L!NK->Q3 (#2339) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon meglepne. Az egesz scene eltunt? Vagy meg jatszik aktivan valaki?

(#2341) L!NK->Q3 válasza maross (#2340) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Passz, évek óta nem tolom semmivel, se xfire se ASE. Igazából lanolni lenne kedvem q3 meg cod uoval

(#2342) atidzsiforc válasza maross (#2336) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezert halt ki.

nyolcadik utas a halász

(#2343) maross válasza atidzsiforc (#2342) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Munkahelyi szuro nem engedi at :)

szerk: 12.30 utan kikapcsoljak egy reszet, akkor talan :P

[ Szerkesztve ]

(#2344) L!NK->Q3 válasza atidzsiforc (#2342) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Ebben is van clanarena promode?

(#2345) maross válasza atidzsiforc (#2342) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is hallottam rola.

(#2346) atidzsiforc válasza L!NK->Q3 (#2344) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Promod nincs, de ca van. Illetve van valami promod parodia, de gagyi es nem ingyenes tartalom.

nyolcadik utas a halász

(#2347) Tbs82 válasza Arena87 (#2323) üzenetére

Tbs82
(tag)

Ez jóóó, na mindjárt rátesztölök :D

Samsung Galaxy S II ~ Stock Jelly Bean 4.1.2 ~

(#2348) F34R

F34R
(PH! addikt)

Sziasztok nagyon kezdő vagyok Q3-ban megvan az alap arena szeretném mod-okkal fűszerezni. [link] itt listázza is modokat hova tudom másolni a file-kat ?

Dropbox, mert kell a tarhely:D http://db.tt/HKkWd2RQ

(#2349) tottiiii válasza F34R (#2348) üzenetére

tottiiii
(lelkes újonc)

VAn valaki aki 64 bites win7en feltudjta tenni a játékot?nekem sem kompatibilitási módban sem sehogy nem akar elindulni a setup.exe...help me,pease

(#2350) atidzsiforc válasza tottiiii (#2349) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Siman atmasolod az egesz cumot a cdrol es futtatod a quake3.exe-t.

nyolcadik utas a halász

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.