Ehh?
Meséld már el ezt hogyan teszi? Lehet nab vagyok, de egy full screen 2 window oda-vissza mód script, hogyan marad benne és/vagy elrendezve writeconfig után? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(Bundás)
(PH! addikt)

L!NK->Q3
(senior tag)
uaz a helyzet vele, más ötlet?
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

(Bundás)
(PH! addikt)
Ablak módban is ue. a helyzet? in_logitechbug 1 ?

akaido
(őstag)
A Logitech egér driver fent van neki?
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad.

copin
(őstag)
[I]Quake 3
Quake 3 is at the end because it is not actually a video game. It is an instant messaging client that allows users to kill each other in a virtual 3D environment with devices that resemble weapons. Those without an internet connection can have in-depth conversations with chat bots using one of the best AIs ever created (called id tech 3).[/I]
Milyen igaz.
---------------
Nem tudjátok, hogy miért mozdul be az egerem? Néha pörög, fagy az irányítás. Régóta meg akartam kérdezni, csak nem volt kitől és most jutott eszembe. : )
[ Szerkesztve ]

(Bundás)
(PH! addikt)
Nekem is van/volt néha ilyen, pl. egy mezei vid_restart után szétpörgött az egér majd ha helyre is állt nem lehetett jobbra-balra nézni és nem működtek egyes gombok rajta.
Milyen módban játszol? Én CPMA-zom és amióta leszedtem a CNQ3 1.46-os állományt csökkentek a problémáim, igaz nem is vid_restart-olok. 

DaXx
(újonc)
Sziasztok!
Nekem van a gondom q3 alatt a logitech g9-el.
Nos próbálgattam és ha olyan profilban használom ahol 1000 rate-en pörög, driveres gyorsítás kikapcsolva, akkor megszűnik a probléma, h ha kicsit rántom nem érzékeli, viszont olyan van, h néha nem érzékeli ha lövök, sőt van h beragad :S.( Régi Razer egeremnél is ez volt). Ötletek? 

(Bundás)
(PH! addikt)
A Razer egered is "tuningoltad" ?
Setpoint default + alap rate? 1000 Hz-et nem minden egér bír rendesen, amúgy miért nem elég a gyári? 

DaXx
(újonc)
A setpointban be lehet állítani mennyi Hz-en ketyegjen, razernél is lehetett szal nemtom ez mennyire tuning
. Ha már egyszer az egerem tudja az 1000-et akkor miért ne használnál?
Szerintem így pontosabb, meg megszoktam. Kipróbálom majd kissebb rate-n is hátha úgy jó lesz. Amúgy más játékkal nincs gond csak q3 

(Bundás)
(PH! addikt)
Visszatérve : a gomb beragadás fizikai, vagy "digitális" ragadás?
Amúgy nem teljesen értem az előző postot, ha nincs hardveres gyorsítás megszűnik a probléma vagy micsoda?
Logitech fórumon olvastam róla, hogy egyeseknek nem működik az 1000 Hz G9 esetében, van egy Mouse Rate Checker nevezetű program (1.1b talán), azzal nézni kéne 1000 Hz-en mekkora kilengések vannak, ha buggol 500 és jóval ezer fölött akkor gyanús hogy nem bírja valami.
Más openGL játékkal nem játszol? Ablak módban is ugyanez a helyzet? Egér ki-be dugása?

DaXx
(újonc)
Tesztelgettem a délután folyamán és a probléma úgy látszik megoldódott
. Csináltam egy külön Q3 profilt 333Hz, Driveres gyorsítás off és minden rendben
Ezek szerint Q3 nem szereti az 500Hz fölött működő egereket, de sebaj
. Köszi a segítséget! 

(Bundás)
(PH! addikt)
Na akkor valamikor szétrúghatod a seggem. 
Nincs mit.

syC
(PH! addikt)
Nem.. A jó harcho jó playerek kellenek és egypár sör 
• De hova temetik a túlélőket? •

[oWn]f4te
(PH! addikt)
Meg egy egér se árt.

ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

syC
(PH! addikt)
Quakeről beszélünk? 

[oWn]f4te
(PH! addikt)
Yessss. 
ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

Biznisz Elek
(fanatikus tag)
Imádom ezt a játékot és sajnos még nincs meg eredetiben , ha valaki tud egy eladó eredeti Quake 3 játékot az jelentkezzen. Csak megkímélt dobozos változat érdekel, saját használatra!
www.bizniszelek.hu - Eladó Domain Címek - Ingyen tárhely - iphones.hu - itx.hu - akciosar.hu - karaokebar.hu - 8c.hu - kingstore.eu - domainzone.eu - xkynet.eu

(Bundás)
(PH! addikt)
Quake Generations-t próbálta már valaki? 

pok.tom
(senior tag)
nehiszeem, by:sátánka
btw. szokott valaki még efreeze 1.32 q3mat nyomni?

syC
(PH! addikt)

pok.tom
(senior tag)
hah!
kb. 4-5éve keresem eredetiben!

-Zeratul-
(őstag)
üdv,
gondoltam ma nosztalgiázok kicsit, de ahogy látom már nincs all-seeing-eye 
tudtok valami hasonló szerverkeresőt mondani?
vagy ha megmondjátok x-fire-el miért nem működik az is jó 
x-fire-ben mikor kiválasztok egy szervert, elindítom a játékot, általában az awaiting gamestate/connection résznél kifagy, majd 1-2 perc után kilép (közben 100%-on használja a procit)
a quake az a legújabb 1.32c verzió

-Zeratul-
(őstag)
ok megvan, ati tray tools-al valamiért összeakadt...
x-fire + att nem szereti egymást valamiért

(Bundás)
(PH! addikt)
.32-ben nekem Xfire miatt FPS laggom van folyton, ezért csak szerver "nézegetésre" használom Q3-ban.

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)
Hali mindenkinek!
Még régebben csináltam egy pályát és most jutott eszembe megosztani a világgal
Egy régi quake1 pálya quake3 alatt + néhány saját ötlet. Remélem tetszik majd annak aki kipróbálja. A bot támogatást nem tudtam megcsinálni. Ez az első pályám szerintem igényes lett. Remélem jól csináltam meg a pk3 fájlt, ilyen formában még nem teszteltem.
Egyébként teljesen jól müködik.
Egy kis kedvcsináló:[link]
A pálya:[link]
Üdv Szisz

(Bundás)
(PH! addikt)
Szia!
Hehe, lávamonszteres pálya; a legkönnyebb főellenség volt.
Ám nem tudom neked ez hogy indul el, mert kicsit hibásan van tömörítve.
1. a q3dm_q1.pk3 tartalma még egy q3dm_q1 mappa, amin belül van a maps, etc., a külső mappa nem kell
2. a q3dm_q1.pk3 tartalmazza mégegyszer a q3dm_q1.pk3-at
3. a pálya neve és a pk3 nem egyezik meg; q1map.bsp; érdemes egy néven futni a kettőnek

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)
Igen a pk3 tömörítést csak utólag csináltam. Nem is nagyon figyeltem rá. Nem is próbáltam pk3ban. Csak nyersen
Akkor javítva lesz.Ha egy rar fájlt nevezek át pk3 kiterjesztésre az jó?
Köszi hogy szólsz.
Üdv Szisz
[ Szerkesztve ]

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)
Sikerült megcsinálni jól a pk3 fájlt kipróbáltam és működik.
Tehát ezzen a linken lehet megcsodálni:[link]
Biztos müködik
Kb 1 éve csináltam. Azóta nem foglalkoztam a témával. Most kezdtem el a következő pályát tervezgetni ami már sokkal összetettebb és teljesem önálló alkotás. Nem úgy mint ez a mostani ami egy átdolgozás és próbáltam a régi Q1 feelinget hozni.Szerintem jó rajta játszani. A radiant kezelését megtanulni legalábbis jó volt ez a pálya.
Üdv Szisz

(Bundás)
(PH! addikt)
Most már jó. 
Valami jó kis 1v1 vagy 2v2 pályát szerkessz, ha lehet ilyet kérni. 

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)
Eddigi tervek alapján az lesz. 

XtNz
(kvázi-tag)
ha valakinek van kedve játszani írjon, hamachin szoktuk tolni
+set fs_game defrag

(Bundás)
(PH! addikt)
Mit?

XtNz
(kvázi-tag)
osp1.03
+set fs_game defrag

Badman 4ever
(őstag)
Még nem multiztam neten Q3-at, ezért mondjatok pár magyar szervert.

(Bundás)
(PH! addikt)
Demo? 1.16? 1.32? All Weapon? CPMA?
XtNz: azt kihagyom köszi. ![;]](/dl/s/v1.gif)

pok.tom
(senior tag)
gyere 1.32re

(Bundás)
(PH! addikt)
Pár hónapja már ott vagyok, de csak CPMA VQ3, nomeg QuakeLive. 

XtNz
(kvázi-tag)
miért mibaj az ospvel?
+set fs_game defrag

(Bundás)
(PH! addikt)
Hogy sose próbáltam, meg azt hittem nem VQ3.
Most megnéztem, nagy eltérés nincs CPMA-hoz képest, legalábbis magam fajta lami által észrevehetetlen.
Mennyire kenitek jól? Amúgy ti miért nem tértetek már át CPMA-ra? 
Cpma csak azért lett ennyire felkapott most, mert pár hónapja (éve?) bejelentették, hogy ospt nem fejlesztik tovább, részben ezért, részben más okok miatt versenyeken is cpma-t használtak osp helyett, így ez lett valamilyen szinten az official mod. Szerintem a magyar szerverek többsége már cpma.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

XtNz
(kvázi-tag)
összességében elég lámik vagyunk, ilyen "just for fun" jelleggel nyomjuk
cpmaban legalábbis a legújabb verzióban kisebbet sebez a rail meg az LG + a railnél a távolságtól függ a sebzés, közelre adja a 100at de távolabb már csak 75 meg van benne ilyen h full találat meg ha csak súrolja az megin kevesebbet vesz le
egyébként nemtom miért nem cpmat nyomjuk, nekem őszintén szólva tökmind1 mert majdnem ugyanaz a kettő
+set fs_game defrag

(Bundás)
(PH! addikt)
Na akkor megyek, már jól tudok quad-ot számolni.
Viszont OSP mapokat nem vágom, 6-on egyszer játszottam, az 5 nagyjából megy.
Flow: aham, értem. Ismerős a neved valahonnan.
Nem láttalak már KOTH-on?

Badman 4ever
(őstag)
Full 1.32.

(Bundás)
(PH! addikt)

Badman 4ever
(őstag)
Kössz. Szerintem akkor CPMA lesz.
[ Szerkesztve ]

pok.tom
(senior tag)
efreez

Badman 4ever
(őstag)
Elég kihaltak a CPMA pályák, megpróbálom a Hamachit.
[ Szerkesztve ]
Nem kizárt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(Bundás)
(PH! addikt)
Szólj, ha akarsz játszani, összehozunk egy nab tdm-et, vagy 1v1. 
Flow: 
pok.tom: bang, instából elég volt 1.16-on, allweapon sokkal skillgazmasabb.