lehet ha lesz1kis szabadidőm én is becsatlakozom... 
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.
lehet ha lesz1kis szabadidőm én is becsatlakozom... 
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.
ja bevettem a clanba www.dqclan.atw.hu ott van
Jóságosság van!!! Volna?

üdv!
egy olyan problémám lenne a quake 3 arénával, hogy néha működik a játék ha interneten játszok vele néha nem. az utóbbi időben egyátalán nem műxik, egyszerűen nem látja a szervereket, no servers found.... mi lehet a baj???
please help!
thx!
SZT

használj all seeing eye-t.
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

Kérlek küld tovább ezt az üzenetet minden Quakes-nek aki a listádon szerepel! -> Küldjetek egy Emailt a : q3cacpmserver@freemail.hu -ra amennyiben szeretnétek, hogy legyen egy újabb Q3 CA (CPM) szerver : ) ! Az email tartalma értelemszerűen: IGEN/NEM szavazatokkal történjen, előrre is köszönöm a részvételt!
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

Link ez egy nagyon jo ötlet, mert már igy is kevés magyar szerver van. Nálam egyértelmű az igen. 
régi a game ver ragd fel az 1.32-őt www.quake3world.com
Jóságosság van!!! Volna?
hova?
Jóságosság van!!! Volna?

q3cacpmserver@freemail.hu

nemtom h kamu-e de jó lenne ha lenne pár serverrel több
én nem clan arenázok csak ctf rail!!!!! quake 1.16 servereken!!!!!
hahaha lol
Jóságosság van!!! Volna?
van valaki aki ismeri a ts-t és clant akar?
www.dqclan.atw.hu
beszarás már 2 tag felvéve na ó csak egy
Jóságosság van!!! Volna?

Ht? Milyen verseny ez?

Csatlakozz először interék netjére... 
Amúgy ez Q3 betegség, nem egyedi eset. Megoldás, ha nem szimpi az AllSeeingEye (nekem nem az):
A ''show full'' / ''show empty''-t kell változtatni a ''refresh'' nyomogatása közben. Pl.:
show full = igen, show empty = igen
refresh
sf = igen, se = nem
refresh
sf= nem, se = nem
refresh
sf= nem, se = igen
...
90%-ban műxik a módszer.

Q3CTF1 rail only forever

hogy miket találok itt 
nos nekem volt olyan problémám hogy:
mis tiped cd-key? ezt írta ki mikor neten csatlakoztam
másik: nem volt olyan pályám? (gyakori volt)
harmadik: nagyon bírtam az olyan pályákat, ahol speciális fegyverek voltak, pl az a lézeres, és csak azt lehettt használni, valamit hogy ez sorozatlövő volt
nah ezek kurvára tetszettek 
most hirtelen nem jut több eszembe... de majd biztos írok 
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
''mis tiped cd-key? ezt írta ki mikor neten csatlakoztam''
Ezt nekem is kiírja, és szerintem mindenkinek, mert itt ellenőrzi a cd-kulcsot.
''másik: nem volt olyan pályám?''
Be lehet kapcsolni, hogy ha valami kell akkor automatikusan letöltse. Setup-->Game Options-->Automatic Downloading -- Igaz, ez elég sok idő főleg, hogyha egy teljes map-ot kell letölteni.
''harmadik: nagyon bírtam az olyan pályákat, ahol speciális fegyverek voltak, pl az a lézeres, és csak azt lehettt használni, valamit hogy ez sorozatlövő volt.''
Az a lézeres nem speciális fegyver, hanem a Railgun. Szinte mindegyik alappályán megtalálható. Bizonyos módok olyanok, hogy csak az az egy fegyver van. Pl. efreeze Az, hogy sorozatban tudsz vele lőni szintén serverbeállítástól függ.

persze... a lézeres alap fegyver, de hogy már vele sorozatba lehet lőni az már király 
no mind1
1 pálya volt hogy találkoztam vele... 

sztem a sorozatrail az lol

és csak neten lehet így játszani? pl ha gép ellen játszok, az tök jó lenne ilyen fegyverrel...

jut eszembe, az a sörétes fegyver a szokásos, csk épp nem golyókat lőtt ki hanem ugyan olyan lézert, csak szétszórva 

Shottie a mod neve. Eccere lősz rakétát+lézert+golyót+nyulat. 
A Q3dm17-en biztos van.

akkor már vágom melyik mód ez 

excessiv plus vagy vmi ilyesmia neve ott sztem semmi skill-t nem lehet szerezni, no meg nekem 1általán nem tetszik.
a Ht liga pedig egy bajnokság (2v2 ca cpm - ha van 1 partnered akkor lehet jelentkezni) én megyek clantársammal 

mit csináltam rosszul...
fent van a q3 meg a q3-ta
azátn feltelepítettem a pointot 1.32 plusz átmásoltam a sima /q3/ mappába a cuccot...
eredmény:
server uses protocol version 43... :S

mikor hol meddig lehet jelentkezni?
jóhogy mennék ca promodera, legjobb game!!!!

Melyik klánban vagy? RQP vagy rosszul emléxem?

Kérlek küldd tovább ezt az üzenetet minden Quakes-nek aki a listádon szerepel! -> Küldjetek egy Emailt a : q3cacpmserver@freemail.hu -ra amennyiben szeretnétek, hogy legyen egy újabb Q3 CA (CPM) szerver : ) ! Az email tartalma értelemszerűen: IGEN/NEM szavazatokkal történjen, előre is köszönöm a részvételt!

Ha tőlem kérded akkor a HG-clanba, és április 4-ig lehet jelentkezni
Utánanézek hogy hol, mert pontosan még én sem tom, jah és ha gondolod veled is indulhatnék 
partit akarok rendezni hétvégén az 1.16-osoknak aki akar az most jöjjön (csak railgun) aki úgy gondolja az írjon a joccadoctor@citromail.hura vagy ide kösszi
Jóságosság van!!! Volna?
mi 1.16os szervereken vagyunk ott meg nincs ca de azért megpróbálhatom ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jóságosság van!!! Volna?
olyan serverre mész fel amire quake 3 arena ver 1.16 kellllll!!!!!!! 
Jóságosság van!!! Volna?

miért jó az 1.16?

jertek 88.151.100.237:27960
mer ahhoz vagyok szokva és ez az eredeti mod
Jóságosság van!!! Volna?
ez milyen server?????? 
Jóságosság van!!! Volna?

1.32 patch
osp1.03a
server_promode 1 (promode settings)
g_gametype 5 (clanarena)
ohhhhhh nekem most nem müxikel ez a xar 1.32 na majd feldobom
Jóságosság van!!! Volna?

1.32 jó az 1.16 a szar( 2001es patch az 1.16)

195.228.74.157:27961 Brewery arena
88.151.100.237:27960 ogc-fragzone
80.95.81.45:27961 kolonia
80.95.81.45:27960 kolonia
de legalább eredeti elemek vannak és csak annál maradok
max felrakom mellé az 1.32-öt (1.32 szar
az 1.16 jóó
)
Jóságosság van!!! Volna?

1.16 már nem jó, fut vagy 200 server rajta és telis teli van lámákkal,és ott fejlődni se lehet,
ha vki meg akar tanulni q3-zni kell az 1.32 anélkül semmire se lehet menni, meg oda járnak
a Pro-k is.

sziasztok,,lehet lol kérdés de quake 3-ill 4-et lehet játszani neten???valamilyen szerveren..úgypl mint a fear combatot???
vannak ilyen durva szerverek is..vki gamelt már pl fatal1ty-vel???
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

Csak úgy tájékoztatlak hogy a Quake 3 arena-t és a 4 et azt netre tervezták a single player az semmit sem ér.

egyetértek

ok,,thx a tájékoztatást,én úgy tudtam hogy lanra tervezték,nem netre..
és akor vlakai aki képben van elmondaná..hogy milyen patch kell,meg ilyenek.hogy biztos ok legyen minden..illetev jó szervereket is szuívesen fogadnék.

nos, 1.32es patchet tedd fel, ezenkívül kell mépg az osp 1.03
ha ezek megvannak, utána tedd fel a The All Seeing Eye-t( ez 1 szerverkereső progi fpsekhez), azt go net.
Amúgy netre és lanra tervezték, single playert ha megnézed, az 1 vicc 

jah vmi rémlik quake 4-et is végig leheztett nyomni egy nap alatt.quake 3-nak nem is emlékszem single-ra
imádtam a gammát.
csak elfelejtettem,akkoriban meg még nem volt nagyon netem.
ez jó lesz....
egyébként láttam vmilyen fatal1ty döntőt,,vmilyen ztriderrel..........uh ott kaptam kedvet..nagyon durván nyomták.