véletlen ok-t nyomtam
. amugy itt [link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
R1pple
(újonc)

p!ksz
(lelkes újonc)
Há de jéé, hogymikvannak.

Quake3foreveR

((Piro))
(tag)
jaja. Quake3 mindörökké!.

((Piro))
(tag)
De hallod amit kültél linket ott a Defrag régebbi változat van itt az újabb:[link](Letöltések)
Használd egészséggel. Ja és ha kell valakinek bármi a Q3 hoz akkor szoljon.
[Szerkesztve]

L!NK->Q3
(senior tag)
metál!!!
q3 rulez!!!!
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

L!NK->Q3
(senior tag)
ment mail
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

L!NK->Q3
(senior tag)
game?

p!ksz
(lelkes újonc)
Szólok. 
Egy olyan game-server szolgáltató kellene akinél egy 8 slot-os CTF server nem lagzik külföld felé sem...
Az Obinet nem jó? [link]

R1pple
(újonc)
Hello
amugy van 1 clanom neveztesen a (>HG>)
ha vki már egész jól játszik no meg CA-zik is az szoljon ha van kedve belépni
jah, és köszönöm a configot

p!ksz
(lelkes újonc)
hmmm, jónak tűnik, köszi 

L!NK->Q3
(senior tag)
sima ca vagy promode?

R1pple
(újonc)
Clan arena promode-al. Szoktál járni Koloniára vagy ilyesmi? ott is igy van

R1pple
(újonc)
Kipróbáltam a configot de egyszerűen nem tudtam vele játszani annyira fura volt 
a Rjump bind viszont tetszik.

L!NK->Q3
(senior tag)
jah
kolonian sztam tolni

L!NK->Q3
(senior tag)
2 féle rjump bind van, az alton meg a ctrlen

R1pple
(újonc)
És milyen néven sztad tolni? Mármint mi a nicked?

L!NK->Q3
(senior tag)
-
golyosegér/románnet
L!NK
és te?
[Szerkesztve]

R1pple
(újonc)
Eh. Akkor tudom ki vagy már sokszor láttalak. Én kezdo neven jatszok de a nickem >Hg>R1pple 

L!NK->Q3
(senior tag)
sztem en is emléxem rád 

((Piro))
(tag)
Ha az idióta bátyám nem töltene le egyfolytába akkor én is mehetnék. Tuti jót jáccanánk.

L!NK->Q3
(senior tag)
kolonia hétvégén?valszeg csak szombatra érek haza grrr

L!NK->Q3
(senior tag)
koliban le vannak tiltva az online játékok.
nem tudja vki használ a q3 socks5öt
ha igen akkor lehet meg tudom oldani

R1pple
(újonc)
Piro.Ezt az oldalt nézd meg
[link]
itt rengeteg pálya van minden mod-hoz 

R1pple
(újonc)
Ups. csak az a baj vele hogy lassan tölti le a pályát :S

L!NK->Q3
(senior tag)
legjobb reflexfps a q3, jah és nem lehet elfelejteni játszani olyan mint a biciklizés.
saját tapasztalat : 1,5 évet kihagyott haver a qrva wow meg a csaja miatt, leültünk játszani és megcsapott grrrrrrrrrrrrr nem kicsit, nagyon

L!NK->Q3
(senior tag)
vki most 1 q3? koloniara gyertek 80.95.81.45:27960

((Piro))
(tag)
Van 1 program amivel lehet jáccani neten miközbe letöltessz és nem is laggol ajánlom mindenkinek nagyon banró : cRosSpeed (Hasznos kis program)

R1pple
(újonc)
Helloka. Keresek 1 pályát:
Egy nagy kastély tele bástyákkal, a sky hegyvidékes. ha vki tudna segiteni megköszönném 

L!NK->Q3
(senior tag)
badge végén láttad?
az nekem is kéne defragolni 

R1pple
(újonc)
Vmilyen francia vidoban a cime
lyron connection)-ban és elképesztően megy azon a pályán. azért kéne nekem is 

R1pple
(újonc)
Megtaláltam a mapot :DDDD
Ra3map4 a neve. töltsétek le

L!NK->Q3
(senior tag)
végig tudsz ugrálni a bástyákon???

R1pple
(újonc)
Hu. Hát nagyjábol. De még én is csak most kezdtem. Néha rakéta nélkül elugrálok egy darabig. Sokat viszont nemtok még ezen a pályán. És te?

L!NK->Q3
(senior tag)
nem defragolok, nincs rá időm.
ha tudok szakítani q3ra akkor csak 1v1 ztnen vagy cpm3a, egyébként q3dm6 ca promode

R1pple
(újonc)
link, amugy te szereted a promode nélküli ca-t?
van egy új magyar klán várjuk a jelentkezöket az elérések itt www.dqclan.atw.hu (még készül!!!)[link] 
Jóságosság van!!! Volna?

L!NK->Q3
(senior tag)
hááát, vq3ban inkább tdm vagy 1v1

R1pple
(újonc)
Hello. Majd akkor mehet 1 CW ugye? Mert nekem is van 1 clanom 

R1pple
(újonc)
Majd akkor a ztn3tourney1-en mehetnénk egy 1v1-et link ok?

L!NK->Q3
(senior tag)
mehet 1v1 majd leegyeztetjük mikor. csak hétvégén jó nekem, mert koliból le vagyon tiltva minden online játék sajna
ezért uálom a kolit!!!!!
én hazameek és már játszom is 
Jóságosság van!!! Volna?

L!NK->Q3
(senior tag)
detto
van kedved majd játszani link ?
mert ha igen akkor gyere fel ide: [link] és vegyél fel msnen
aztán ott beszélünk egy jó ki partit!!!!!!˙(mások is nyugodtan jöhetnek!!!!!!) 
Jóságosság van!!! Volna?
ha nekem írtad megbeszélhetjük de csak 3man vagyun igazából inkább csak 2-en
de lehet róla szó itt egy link és ott az msnem [link]
Jóságosság van!!! Volna?

L!NK->Q3
(senior tag)
sry hogy most nem jött össze, de ma csajozok meg itthon van 1 span írből.
addig nézd meg melyik serveren tudunk majd
ok már van is egy
Jóságosság van!!! Volna?