2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena

(#2351) atidzsiforc válasza F34R (#2348) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

A mod mappajat a jatek alapkonyvtaraba kell rakni, ezutan a mods menuben listazza.

nyolcadik utas a halász

(#2352) tottiiii válasza atidzsiforc (#2350) üzenetére

tottiiii
(lelkes újonc)

isban volt meg...bemountolom,de onnannemindul,azt írjaki hgoy nem kompatiblis a 64 bites oprendszerrel....másoljam ki az egész virtuálismeghajtó tartalmát és úgy?

(#2353) atidzsiforc válasza tottiiii (#2352) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Az elobb azt magyaraztam, hogy nem kell setup, atmasolod a lemez tartalmat es elinditod a jatekot. Ha igy sem megy akkor tedd fel az 1.32b-t. Mennie kell mert nekem is megy.

[ Szerkesztve ]

nyolcadik utas a halász

(#2354) L!NK->Q3 válasza tottiiii (#2352) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

adj ftp-t és feltöltöm :D

- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

(#2355) sto1911 válasza tottiiii (#2352) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne a cd gyokereben levo setup-ot inditsd el, hanem cd:\Quake3\setup.exe-t. Most teszteltem, Win 7 x64-en elindult.

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#2356) tottiiii válasza sto1911 (#2355) üzenetére

tottiiii
(lelkes újonc)

köszönöm a segítséget :R probléma orvosolva :C

(#2357) Skalci

Skalci
(kvázi-tag)

Ha nekem 1.11 van és frissítem 1.16-ra akkor felenged azokra a szerókra is amivel 1.11 alatt játszok?

(#2358) Skalci

Skalci
(kvázi-tag)

Van 1 problem is ami még eszembe jutott, mégpedig az, hogy csak néha működik, a szerver kereső. Ez gondolom a cd kulcs miatt van, de mégis honnan a pélóból tudok eredeti cd kulcsot szerezni egy 13 éves játékhoz?

(#2359) Skalci

Skalci
(kvázi-tag)

Tárgytalan, megoldottam.

Szerver indításban tudna nekem valaki segíteni? Minden érdekelne. :))

(#2360) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Win 8-on működik a játék ?

(#2361) Xiawave

Xiawave
(fanatikus tag)

Sziasztok! Remélem még van itt egy kis élet, és kapok választ a kérdésemre. :) Adott egy AMD 2 magos 3ghz-es 2 giga RAM-os és 1 giga vidikártyás gép, amin bizonyos időközönként beszaggat a Q3, de elviselhetetlen módon....van, hogy 10-12 mp-re is jócskán lemegy az fps a bőven játszhatatlan alá, aztán megy tovább mintha mi sem történt volna. Anno a régi 1 magos gépemen ilyen bajom nem volt :U Kihasználja a játék egyáltalán a 2 magot, vagy mivel lehet itt szerintetek a problem?

(#2362) [oWn]f4te válasza Xiawave (#2361) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Csak egy szálat használ ki, az \r_smp cvar soha nem működött.

Valószínűleg vagy driverekkel van gond vagy bizonyos időközönként valami folyamat terheli a procit 90-95% fölé.

ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

(#2363) R1per3

R1per3
(újonc)

Sziasztok!
Mostanában én is tolom QL-t, és beállítással kapcsolatban kérdeznék. Angol nyelvű fórumokon utánaolvastam nagyrészt, de kíváncsi vagyok ti mit miért preferáltok. Én 30-60 ping között szoktam lenni, mint a többség, ehhez keresem a legjobban játszható hálózati beállítást.
Rate 25000
cl_maxpackets 125
c_timenudge -xy érték helyett már van cl_autotimenudge 1 -> ezt használjátok? most próbálgatom, és netre valszeg jobb, mint nélküle (LAN versenyeken kötelezően 0)
cg_predictlocalrailshots 0 (valós rail lövedék késéssel)
cg_predictitems 0 (valós itemfelvétel)

(#2364) [oWn]f4te válasza R1per3 (#2363) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Másik topik.

ELADÓ: Apple USB Mouse - 2k▐DVI->HDMI - 1k▐CPU-lefogató keretek(S478)▐C=64/II + Floppy 1541/I + magnó + turbótöltő - 8k▐▐HIRDETÉSEIM:http://tiny.cc/a95grw▐▐

(#2365) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hogyan tudom elindítani úgy a Q3-at, hogy notebookról, külső monitoron (lehetőleg fullHD) és win7 :U

:R

All Black...

(#2366) [oWn]f4te válasza Stalker-2572 (#2365) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

A külső monitort adod meg elsődlegesnek és akkor azon fognak indulni a full screen applikációk.

Még jobb, ha regisztrálsz Quake Live-on.

[ Szerkesztve ]

(#2367) Xiawave válasza [oWn]f4te (#2366) üzenetére

Xiawave
(fanatikus tag)

Én is játszanék a QLive-al, de egyszerűen pocsék a pingem. :F És egyedül csak a QLive-nál, élvezhetetlen módon ugrál 30 és 200 között...minden más játék ( Q3, LoL, CS ) rendben van. Valaki erre, valami 5let? :B

(#2368) Stalker-2572 válasza [oWn]f4te (#2366) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Csak 4:3-as képarány játszik? :F

Más: tudtok nagyon jó modot, ami singleplayer is játszható botok ellen?

All Black...

(#2369) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2366) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de régen játszottam vele te úúúúristen! te fate nyomtuk még együtt is fiatalkorunkban nem?

Jóságosság van!!! Volna?

(#2370) joccadoki válasza joccadoki (#2369) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

mik is voltak? osp vanilla quake cpma clan arena meg ilyenek zsíííír megnéztem a játék maga max 700mb nekem már 4.5 gb :D

Jóságosság van!!! Volna?

(#2371) joccadoki válasza Stalker-2572 (#2368) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

te botok ellen a qliven? töltsd le az ereti játékot és ott vannak botok a live azért live

Jóságosság van!!! Volna?

(#2372) [oWn]f4te válasza joccadoki (#2369) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Ismerős a nicked.

----------------------------

Stalker-2572: Emlékeim szerint igen.

Spiterbot mod. Felnyomod a skill-t 100-ra és lehet tréningelni.

(#2373) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2372) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na várjál csak had emlékezzek vissza quake 3 múltra----- aham volt valami dqclan és egy cpb klán is én apoph1s néven nyomtam ha jól rémlik te storm?

Jóságosság van!!! Volna?

(#2374) [oWn]f4te válasza joccadoki (#2373) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Emlékszem.

Storm? Áh, mindig más. De akkoriban még nagyon megaláma voltam. :DDD

(#2375) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2374) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még klánozgatsz meg ilyenek?

Jóságosság van!!! Volna?

(#2376) joccadoki válasza joccadoki (#2375) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én mekkora láma voltam te jóóó ég jó mondjuk hogy nem játszottam 4 éve nem tudom szerintem megint az vagyok bááár a hardkór botokat mint a szaromat leverem bár néha idegesített hogy egymást is lővik és igy nekik is lesz score-juk

[ Szerkesztve ]

Jóságosság van!!! Volna?

(#2377) [oWn]f4te válasza joccadoki (#2376) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

So-so. PlanetFreeze ligában játszogattam nem is olyan rég a ZMB-ben (egy CHILL-squad), de utóbbi időben szinte FFA-only. Meg mostanában megint elkezdtem duelezni. Meg sem állunk real 2k elo-ig. :D

(#2378) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2377) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igéretesen hangzik lehet egyszer kétszer felnézek

Jóságosság van!!! Volna?

(#2379) joccadoki válasza joccadoki (#2378) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[quake 3 nokia e90] na már tellán is küldhetjük ;)

[ Szerkesztve ]

Jóságosság van!!! Volna?

(#2380) Drobotka

Drobotka
(újonc)

Szerintem érdemes maradni a quake 3-nál is, hisz egy elég klasszikus játékról van szó. 14 éves a játékról van szó, és rengeteg magyar játszik újra a q3-mal. Igaz sajnálatos, hogy csak az insta mód él már csak, de ettől függetlenül remek hangulatú meccsek vannak még.

(#2381) joccadoki válasza Drobotka (#2380) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

persze 1.16on bisztos csak insta van! de ott a cpm mode és már pár éve üzemelő qL

Jóságosság van!!! Volna?

(#2382) [oWn]f4te válasza Drobotka (#2380) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Inkább regisztrálj QL-en. Azt játsszák is, van stat- és elo-rendszer, még szélesebb körű beállítási lehetőségek, jobb balance, rendszeresen kupák - és a netcode sem egy raklap műtrágya.

(#2383) Drobotka válasza [oWn]f4te (#2382) üzenetére

Drobotka
(újonc)

Fent vagyok ott is, elég régi játékos vagyok amúgy :). Nekem a QL sajnos nem jött be, eléggé q3 másolat számomra, némileg kiegészítve. Én mindig is q3 fan maradok, nekem újítások annyira nemkellenek :D. Mondjuk örülök neki, hogy mostanában némileg aktívabb a q3 is. :)

(#2384) joccadoki válasza Drobotka (#2383) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tolok egy ql-t de egy crt 15" monitor és egy rééééégi golyós egér van itt gondolhatjátok....

Jóságosság van!!! Volna?

(#2385) L!NK->Q3 válasza joccadoki (#2384) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

polasaty azzal gyalázott mindenkit A4 Tech golyósegérrel...

Q3 server megy még valahol? CA pr1,32a és Promode?

- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.

(#2386) joccadoki válasza L!NK->Q3 (#2385) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem se ment rosszul! 8ból 3ik lettem. te is ismerős vagy link ! mintha már beszélgettünk ill gameltünk volna már.
szerintem cssak külföldiek mennek

Jóságosság van!!! Volna?

(#2387) Drobotka válasza L!NK->Q3 (#2385) üzenetére

Drobotka
(újonc)

Van még Q3 szerverek, ahhoz képest, hogy 14 éves a játék, elég sok van még.
1.32-ben nem tudom mennyi van, de 1.16-ban hál istennek van még egy jó pár, és van köztük még magyar szerverek is, egy jó pár magyarral :).

(#2388) L!NK->Q3 válasza joccadoki (#2386) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

jah, szerintem toltunk is egyet.
De tolhatunk még :DD
csak adj IPt a szerverhez

(#2389) L!NK->Q3 válasza Drobotka (#2387) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

1.16? az nem ugyanolyan mint a QuakeLive?
Tudsz linkelni letöltést a full 1.16os játékra?

Melyik szerver megy? IP? Milyen mode? Osp? CA? Promode?

(#2390) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2389) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Nem sok köze van QL-hez. Miért nem regelsz ott egy acc-ot? Sokkal jobb. Meg játsszák is.

(#2391) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2390) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

mert nincs promode CA, azt tolnék szívesen!

(#2392) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2391) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Az nincs, de játszhatsz helyette Quake-et.

;]

:>

(#2393) Drobotka válasza L!NK->Q3 (#2389) üzenetére

Drobotka
(újonc)

1.16 korábbi mód.

Insta működik még benne, meg egy pár klán.

87.229.77.165:27968

87.117.203.203:27960 - public szerver, bár eléggé elrontották... de ha érdekel a dolog szólj, és akkor segítek :)

(#2394) L!NK->Q3 válasza Drobotka (#2393) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Hétvégén írj rám, aztán tolunk egyet!

(#2395) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2392) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Te nyomatod a QL-t?

(#2396) joccadoki válasza L!NK->Q3 (#2395) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

persze hogy nyomja a srác :DD

Jóságosság van!!! Volna?

(#2397) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2395) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Aha. Muszáj. :>

Elsősorban FFA-player vagyok, de mostanában megint ráfeküdtem a duel-re, meg alkalmanként tdm pickup.

[ Szerkesztve ]

(#2398) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2397) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

fúú, én már évek óta nem toltam semmi gamét, igaz szvsz a q3hoz nem is ért fel semmi azóta sem.
Legyen, hétvégén olyan helyen vok, ahol jobb az egér leszed a QLt és toljunk 1v1et.
Dm6
pro dm6
t4
pro t4
vagy melyik?

(#2399) joccadoki válasza L!NK->Q3 (#2398) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jó látni az ilyen szellemet
egy kis nosztalgiából én a pro dm6 választanám

Jóságosság van!!! Volna?

(#2400) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2398) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Játszhatunk a régi acc-ommal, de igazság szerint egyik mapot sem kedvelem túlságosan.

Ha már ilyen régi mapok, akkor inkább dm13 vagy ztn. Amúgy meg Toxicity, T9, Silence. Talán még egy Aerowalk is belefér.

[ Szerkesztve ]

(#2401) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2400) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

"dm13 vagy ztn. Amúgy meg Toxicity, T9, Silence. Talán még egy Aerowalk is belefér." ---> ezeket nem is ismerem, max az ztn dereng, de megoldjuk :D
Hétvégén írj rám!

(#2402) L!NK->Q3 válasza joccadoki (#2399) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

Én meg pro t4-et, és a pro dm6 is szimpi. de már leállt az agyam a pajzs/megahealth figyeléséről
Hétvégén írj rám!

(#2403) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2401) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

dm13 már a kezdetek kezdetén is volt (csak kicsit más layout-tal). Lost World.
ztn '97-ben jött először QuakeWorld-höz, majd 2000-ben született meg a Q3-port.
Aerowalk (Hub) is egy ősi darab, a variánsa szintén megtalálható QuakeWorld-ben is.

Jóvan, de te is írj rám. A rövidtávú memóriám eléggé halott már egy ideje.

[ Szerkesztve ]

(#2404) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2403) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

rövidtávú memória? az mi? :C

(#2405) [oWn]f4te válasza L!NK->Q3 (#2404) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Mit kérdeztél? :C

(#2406) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2405) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csaknem a mari hónaljától? :DDD

Jóságosság van!!! Volna?

(#2407) [oWn]f4te válasza joccadoki (#2406) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

13 év alatt nyilván van hozzá köze.

(#2408) L!NK->Q3 válasza [oWn]f4te (#2407) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

khmm, szerintem mindenkinél
És rengeteg quaker haver flipperezett q3 előtt (én is)

(#2409) Drobotka válasza L!NK->Q3 (#2394) üzenetére

Drobotka
(újonc)

Rendben.

Némileg hasonlít az 1.32-ben ismert e+ módra.
http://www.youtube.com/watch?v=XTsTcaNuJBk&feature=youtu.be

(#2410) joccadoki válasza [oWn]f4te (#2407) üzenetére

joccadoki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én csak úgy gameltem hogy kész voltam :DD
sokszor még a rocketjump se ment mert előbb space és utánna lőttem vagy neki mentem a falnak és ott is maradtam. de volt hogy olyan lázba hozott hogy olyanokat kivertem a ringből akiket tisztán esélyem nem lett volna

[ Szerkesztve ]

Jóságosság van!!! Volna?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake 3 Arena
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.