Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz k. #17510 üzenetére

    "Most én elkezdhetném, hogy a Marinéni mennyire érdkelődik a ps3 szoftverpakolások iránt, mikor örül annak, hogy egyáltalán van egy gépe. Az embereket a warez-ingyen game- érdekli."

    Ezzel meg az a baj, hogy Te meg nagyon magyar fejjel gondolkozol. Hidd el, hogy nyugaton rohadtul nem probléma, hogy a lurkó havi 2-3 játékot meg szeretne venni a konzoljához. Ott bőven az a fő probléma, hogy nem tud chatelni a haverokkal játék közben, hogy nem tudja használni a méregdrága webkameráját a PS3-mal Skype-on keresztül, illetve, hogy nem tudja a gépet normálisan böngészőként használni és át kell slattyognia a PC-hez és bekapcsolni azt. Mint említettem is, ezek nem különösebben durva felhasználói programok, olyannyira nem, hogy szerves részét kellene képezniük az XMB-nek, a PS3 saját oprendszerének. Mivel erre a Sony nem képes, majd megoldják third party szoftverekkel.

    Bár én sem vagyok milliomos, de nekem is ezek a fő problémáim, mivel bőven elvagyok 1-2 hónapig egy címmel, mire teljesen kipörgetem, viszont ezen funkciókat én is nagyon hiányolom, szerintem kellően drága ahhoz a konzol, hogy le kelljen mondanod ezen funkciókról, amelyeket ráadásul félgőzzel is megoldana a PS3 hardveresen. Eszembe nem jutna warezolni, ha a fejlesztő jó munkát végzett a játékon, akkor megérdemli a pénzét.

    Az a baj, hogy nem csak pár ember sír, ha olvasol külföldi fórumokat, akkor láthatod, hogy külföldön sokkal több ember sír a Sony balfaszsága miatt és a PS3 funkciótlansága miatt, mint itthon, pont azért, mert őket érdekelnék az egyéb funkciók is, nemcsak a játékok. Pont emiatt lehet sikeres a jailbreak - nem véletlenül került ez ki, hiszen van rá igény.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák