2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

(#18001) PaJa1

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Ha minden oké lesz akkor 8 órás 40/40% rush lesz

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#18002) bome

bome
(lelkes újonc)

Az kira, de szerver mikor lesz nem tudod? :))

PT nick: [Hrt.]barca_bome

(#18003) PaJa1 válasza bome (#18002) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Majd ha megjavul... :D

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#18004) erdol

erdol
(senior tag)

Valaki sokallta az árakat és megheckelte a szervert! :C
Én is sokalltam. :K

[ Szerkesztve ]

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#18005) Karibaba válasza bome (#18002) üzenetére

Karibaba
(tag)

Most megint újraindítják a servert :K :K

rFaktor http://www.obhunracing.com/

(#18006) Karibaba válasza erdol (#18004) üzenetére

Karibaba
(tag)

Csak nem így, mert ezen levert a víz is mikor megnéztem!!!!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#18007) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem múkodik a szerver :Y :O

extra - SEXRay

(#18008) PaJa1 válasza Karibaba (#18006) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Az csak a látszatot írja át, annyira jó csak, hogy még level6 előtt megkapd a CRacert :D Se APt, se XPt, se RPt se Ratinget, se semmilyen satatot, kocsit, tárgyat nem szerzel vele.

LOL Uri...csak nehogy Gellert kapjon :D

[ Szerkesztve ]

(#18009) Mariann294 válasza dokar (#18007) üzenetére

Mariann294
(őstag)

LOL! :DDD :DDD :DDD :C :C :C

------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"---------------------------

(#18010) Karibaba válasza PaJa1 (#18008) üzenetére

Karibaba
(tag)

Akkor a csávó a 2milla RP-t csak dísznek rakja be?

(#18011) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó már?

extra - SEXRay

(#18012) <-OBB->Herti

<-OBB->Herti
(lelkes újonc)

Paja1 bácsi.beugrottam Maffiózni neked köszönhetően :K .rögtön sittre vágtak!Mint örökbefogadóm szabadíts ki4 :D A számlaszám amire utalhatod a zsét:423325467476--645337-8ö75675683569ö149ü248grgh :D

„Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni." Tel 123

(#18013) JackShephard

JackShephard
(fanatikus tag)

Regeltem maffiozora. :)) Boobshunter vagyok ott is, de fingom sincs még mi ez az egész, de belejövök majd. ;)

(#18014) <-OBB->Herti válasza Karibaba (#18006) üzenetére

<-OBB->Herti
(lelkes újonc)

Ilyet én is szeretnék,de nagyon!! :(((

„Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni." Tel 123

(#18015) <-OBB->Herti válasza JackShephard (#18013) üzenetére

<-OBB->Herti
(lelkes újonc)

Ezzel nem vagy egyedül! :P

(#18016) PaJa1 válasza Karibaba (#18010) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Igen csak "dísz". Nem tudja elkölteni, mert csak ő látja hogy annyi zsetonja van, a szerver nem :)

Maffiozo PHs topicja írtam egy gyors menüleírást... aztán vettem észre hogy majdnem minden benne van a GYÍKban :DDD
Még én is kezdő vagyok benne, lvl2.... :D De most hogy nem emgy a PT elég jól fejlődök :D a továbbiakban amennyire lehet a saját topicjában folytassuk az alvilági beszélgetést, egyelőre csak crea és én párbeszédelünk ott :D

(#18017) Creative997 válasza <-OBB->Herti (#18015) üzenetére

Creative997
(őstag)

Olvassatok GYIK-ot. Én is még csak kezdő maffiózó vok, de 1 óra alatt rájöttem mi micsoda, hogyan működik, mikor, mennyi stb. Ill Paja topikja

Erepublik-csatlakozz az eMagyarokhoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#18018) PaJa1

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

PT szerverek valószínűleg 1 óra mulva élnek, nem biztos, csak reméljük

(#18019) <-OBB->Herti válasza PaJa1 (#18018) üzenetére

<-OBB->Herti
(lelkes újonc)

Addíg én is lébecolok a buszmegállóban :D

(#18020) pernus

pernus
(újonc)

a szerver teljesen leállt :W

Nyugalom... a hossú élet ritka! pernahajder_HUN

(#18021) bumbalaci55

bumbalaci55
(tag)

1.Project Torque 2.World of Goo 3. Crayon physics deluxe
Amig nem megy a szerver

[ Szerkesztve ]

(a világon mindenből kettő van)

(#18022) pernus

pernus
(újonc)

akkor kis tdu :DD

Nyugalom... a hossú élet ritka! pernahajder_HUN

(#18023) PaJa1 válasza bumbalaci55 (#18021) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

A world of goo-t végigvittem, igaz néha segítséggel, nem kellett sok szerencsére :)
:Y megvan a Crayon deluxe?! :Y

Olvassátok a shoutboxot, oda ír GM és Producer is ha van valami info a játékról

(#18024) SSP33DY válasza Karibaba (#18010) üzenetére

SSP33DY
(fanatikus tag)

Szia Karesz!
Ezt a memória trükköt én is megcsinálom neked, bármelyik dologgal a PT-ben.. lehet 10.000 a ratinged, nyerhetsz ezermillió XP/RP-t, bármit, DE CSAK a KILENS OLDALON látod így!!! A szerver pont lexarja.. ne aggódj.. kamu ;)

EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!

(#18025) sepR

sepR
(lelkes újonc)

Sziasztok :)
Úgyéreztem itt az ideje hogy fórumbeszélgetésekben is részt vegyek hisz látom sok hasznos infó akad itt ott amott :)
De rögtön nyafogással kezdem hisz jáccani akarok és nem megy :D

PT account : [>OBB<]ArnolHUN

(#18026) Benedicht válasza Darahian (#17946) üzenetére

Benedicht
(kvázi-tag)

Nekem is a jatekot kell neznem egesz nap. :D

Walking on water and developing software from a specification are easy if both are frozen.

(#18027) ABnormal válasza Benedicht (#18026) üzenetére

ABnormal
(őstag)

Téged sajnálunk is nagyon :DD

valami infód van a hibáról?

[ Szerkesztve ]

...de kivan már a f@.... attól,hogy hirdetések között szűrök pl Eger-re és az első 50 hirdetés tuti felsorol minden várost,hát ennyire taplók vagytok bazz? minek akkor a város megjelölés,ha mindegyiket bejelölöd? akinek nem inge kabátja!

(#18028) PaJa1 válasza Benedicht (#18026) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Hehe, van amikor nem kötelező :D 16-8ig :C
A mostani problémára megvan már a gyógyír? GM eléggé elfoglaltnak tűnik, nem válaszol...lehet hogy végre dolgozik is? :))

(#18029) sepR válasza Benedicht (#18026) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

Még jó hogy ennyi időd van :) én csak 6 után izzítom a motorokat :P

(#18030) Creative997

Creative997
(őstag)

Hogy megszaporodtak az újoncok! :)
Üdv mindenkinek!

Erepublik-csatlakozz az eMagyarokhoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#18031) sepR válasza Creative997 (#18030) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

csak itt ph-n ujjonc :)

(#18032) Benedicht válasza PaJa1 (#18028) üzenetére

Benedicht
(kvázi-tag)

En sem tudok semmit. Holnap reggel kiderul, ha mi szurtunk el valamit(no way). :D

[ Szerkesztve ]

Walking on water and developing software from a specification are easy if both are frozen.

(#18033) dokar válasza sepR (#18031) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

üdv itt is, régen TA-ztunk már együtt

extra - SEXRay

(#18034) sepR válasza dokar (#18033) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

hát sajnos mostanság rohadt kevés időm volt a gép elöt ücsörögni meló volt ezerrel meg családi dolgok de mostmár aktív leszek ismét , emlékszem veled jókat játszottunk :) remélem megbeszélünk majd hétvégére valamit és akkor aztán hajrá :D

(#18035) PaJa1 válasza sepR (#18034) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Valahol fentebb, de lehet már az előző oldalon szervezés alatt áll egy péntek esti 60 körös Tándör Alli :) Érdeklődni, jelentkezni a szervezőnél privátban (talán Fred K. - nem emlékszem)

(#18036) sepR válasza PaJa1 (#18035) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

HUHUHU :) köszönöm :)
utánajárok

(#18037) Creative997 válasza PaJa1 (#18035) üzenetére

Creative997
(őstag)

1x nyomtam 60köröset, fúúú. Lehet megyek, de lehet h gyaksizok a többiekkel a crew tournyra (amire egyébként baromi kevesen jelentkeztek, így nem lesz élvezetes nyerni :DDD )

Arnold: emléxem rátok Atyval, még nagyon régen mentünk pár TAt :))

[ Szerkesztve ]

(#18038) PaJa1 válasza Creative997 (#18037) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Én is néztem, eddig kb 10-12 csapat jelentkezett. Amúgy is ja jelentkezne az összes akkor is jó eséllyel a 3G nyerne :) kár hogy nem indulhatok ArGh

(#18039) sepR válasza Creative997 (#18037) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

Igen én is emlékszem rád friendsben fel is vettük egymást ha jol tudom , és nem hiába emlékszem mert ugye te se arra mész hogy kilökd a másikat jó versenyek voltak :) egy jó pár replay meg is van , de jah általában Atyval szoktam száguldani mert egyenlőre más nem szokott hívni ;)

(#18040) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megyek aludni, rohadjon meg az aeria :((

extra - SEXRay

(#18041) Creative997 válasza sepR (#18039) üzenetére

Creative997
(őstag)

Igen, jó kis versenyek voltak! :)) Emlékszem egyszer Aty kibukott, akkor én nyertem és küldött egy célfotóképet a győztesnek... :) Csinálhatunk majd megint hasonlót, gyertek akkor pénteken!

(#18042) sepR válasza Creative997 (#18041) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

Én igyekszem hogy ott lehessek majd úgy szervezem a programom és ha jól tuom Aty se melózik szóval neki is szólok majd , bár lehet a fiával kell foglalkoznia de még majd kiderül :)

(#18043) Ofi1978 válasza PaJa1 (#18038) üzenetére

Ofi1978
(lelkes újonc)

Szia PaJa, te hol látsz 10-12 csapatot? :F Lehet hogy én néztem rossz helyen de én csak 7et számoltam :U

[ Szerkesztve ]

(#18044) pizzas84

pizzas84
(lelkes újonc)

sziasztok

volna 1 kérédsem.
Él még ez a replay post-os ban-os dolog?
Volt 1 csávó valameilyk este és olyan gyönyörűen kilökött...

Hová kell elkóldeni a replayt és miket kell irni mellé?

asrock conroe 1333-d667;intel d915 2.8Ghz 2048 ddr2 667 Veritech;8600GTS OC;wd 250gb sata II;400Codegen silent+Asus vw193d-b

(#18045) Creative997 válasza pizzas84 (#18044) üzenetére

Creative997
(őstag)

Itt tudod

(#18046) PaJa1 válasza pizzas84 (#18044) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

IDE

Ofi,
lehet, hogy akkor csak a HSZeket számoltam :D De most 9et látok.

[ Szerkesztve ]

(#18047) pizzas84 válasza Creative997 (#18045) üzenetére

pizzas84
(lelkes újonc)

tehát ha jól értem kell az én nevem, a csávó neve, az idő a visszajátszásban mikor kiütött, és az indok hogy szándékos volt?

asrock conroe 1333-d667;intel d915 2.8Ghz 2048 ddr2 667 Veritech;8600GTS OC;wd 250gb sata II;400Codegen silent+Asus vw193d-b

(#18048) sepR válasza pizzas84 (#18047) üzenetére

sepR
(lelkes újonc)

Huhh én is már rengeteg ilyet betudtam volna küldeni de lenyugodtam aztán , végül megúszták ... ;) én velem is előfordult régen :F

(#18049) pizzas84

pizzas84
(lelkes újonc)

Amugy érdekes momentum volt, mert 3-an voltunk én meg 2 másik egy azonos csapatból.
7 körös verseny a csatornás pályán és a 6. körben le akartam körözni a quadrost.
El akartam menni mellette és oly gyönyörűen rámhúzta. 2szer is.
Aztán mentegetőzött a lag-ra, mikor mondtam neki hogy ebből ban lesz...

Majd kimentem és feltöltöm yt-ra, ha lesz szerver valamikor a távoli jövőben..

És kösz a segitséget srácok:)

(#18050) PaJa1 válasza pizzas84 (#18049) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Szerver nélkül, net nélkül, offline módban is tudsz replayt nézni.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.