2013. május 24., péntek

(#8651) r1E3S3E7T válasza ervin33 (#8649) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Ja, most, hogy mondtátok megnéztem én is, nekem sem látja a szervert, IP alapján sem (mondjuk nekem listában sosem írta ki, viszont IP alapján tudtam mindig csatlakozni)

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#8652) cila1 válasza ervin33 (#8649) üzenetére

cila1
(fanatikus tag)

Tudom hogy hülye a kérdés de a 242 után kettős pontot raksz?
Mert én 1X belefutottam ebbe a hibába.

[ Szerkesztve ]

"Nem beszélek hülyeséget csak rosszul tudom"

(#8653) ervin33 válasza r1E3S3E7T (#8651) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

én nem tudom akkor mi lehet! én semmit nem piszkáltam nem állitotam el semmit. és nincsen szero hiába telepitetem ujra a full rfactort.

még a modemet is kikapcsoltam vagy 2-3 percre de igy sincsen semmi.

én upc vok a többiek akiknél nincsen szerver ti melyik szolgáltatonál vagytok??

(#8654) ervin33 válasza cila1 (#8652) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

242 ut kettös pont kell,most ujra be irtam az ip-t de semmi. halvány fogalmam sincsen mi lehet a gond :W

(#8655) r1E3S3E7T válasza ervin33 (#8653) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

T-Online
sz.: most megpróbáltam a CTDP control panelből kényszeríteni a csatlakozást, és mikor belépett a játék egy "join timed out" hibaüzi fogadott :U

[ Szerkesztve ]

(#8656) vizza

vizza
(újonc)

Nalam is meg talal minden mas szervert, csak a milyenk nincs meg...

(#8657) Farkas23

Farkas23
(fanatikus tag)

Nekem belép a szeróra és látja is! Tűzfal v vmi esetleg, akinek van routere azon probáljon meg vmit, de nem tom! De azér ezt jolenne 3-ig kb eldönteni, mer akkor viszont sztem halasszuk 1 héttel késöbbre, h ez miatt ne szivjon senki, hátha addigra helyre áll!
Mer ha nem jo és elhalasszuk, akkor nem sietek haza!

(#8658) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

újraindítom a szervert, hátha...
szerk.: bazz nem tudom újraindítani, mert nem otthon vagyok, nincs mentve a jelszó itt...

más: ápr. 26-29.-ig, 7:00-19:00-ig szerver kimaradások várhatóak.

Frenky: el sem indul az autó? Vagy ciki utolsó helyen beérni? :N

[ Szerkesztve ]

Cikkeim: http://logout.hu/cikk/jatekom_pr00fps/bevezetes.html :: http://logout.hu/cikk/panikbetegsegem_tortenete/bevezetes.html

(#8659) ervin33 válasza proof88 (#8658) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

én nem tudom mi lehet akármit csinálok sehogy sem jön elö a szero. és én nem piszkáltam elötte semitsem!!

én nem fogok kinlodni ezzel egész nap.

beszéljétek meg hogy mi legyen halasztás vagy meg tartjátok annyian ahányan fel tudnak menni.

(#8660) Frenky89 válasza proof88 (#8658) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Jövőhéten kezdődik a szopááááááááááás és a tanyúlgatás mellett nem volt még kedvem előszedni a kormányt és gyakorolni...

(#8661) Frenky89 válasza Frenky89 (#8660) üzenetére

Frenky89
(őstag)

"Vagy ciki utolsó helyen beérni?" - Nürburgring-en is indultam, vagy nem?

(#8662) JColee válasza Frenky89 (#8661) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

azért ott neked volt asszem a 2. legjobb időd :)

Én már a következő rendszert is utálom.

(#8663) Farkas23 válasza Frenky89 (#8661) üzenetére

Farkas23
(fanatikus tag)

Én is voltam olyan helyztben amikor nagyon gyenge voltam, és arra számitottam, h naon hátul fogok végezni, és mégis bent voltam bőven az 1-8-ban! Nem kell leirni előre semmit. Bármi lehet!:):)

(#8664) Szabesz

Szabesz
(őstag)

MIndenki aki nem tud csatlakozni, írjon ide vagy privátba hibajelentést.
Operációs rendszer pontos típus/verzió, esetleges tűzfal, vírusírtó, internet szolgáltató, kapcsolat típusa sebessége, lakhely.

Illetve minden érintett próbálja pingelni a szerver IPjét, majd próbáljon csatlakozni.

(#8665) proof88 válasza Frenky89 (#8660) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1:31.525 a legjobb időd, azért mondom h végül is gyakorolgattál már rá... :U

Cikkeim: http://logout.hu/cikk/jatekom_pr00fps/bevezetes.html :: http://logout.hu/cikk/panikbetegsegem_tortenete/bevezetes.html

(#8666) r1E3S3E7T válasza Szabesz (#8664) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Vicces ez az AVG, nem lehet kilőni taskmanagerben, mert újraindítgatja a folyamatait... :DDD

(#8667) SirAlo

SirAlo
(tag)

Nekem megy normalisan a szerver, tegnap este felneztem hogy hatha tartunk gyakfutamot, de senki nem volt fenn xD mostmar tudom mier:D

(#8668) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felőlem halaszthatunk, de az összes embernek nyilatkoznia kéne vagy nem tom, nehogy az legyen h vki nagyon készült a ma estére és pont nem jó neki a jövő hét vasárnap...
Szóval mindenki, aki erre jár, nyilatkozzon, hogy jó-e neki az 1 hetes halasztás... nem biztos, hogy halasztunk, valami közös lehet a következő emberekben: Brixx, vizza, ervin, rESET. Kérlek, írjátok le az adatokat, amiket Szabesz kért! Úgy látom egyszerre jelentkezett a probléma nálatok.

rESET: elég az, ha a programban kikapcsolgatod az aktív védelmeit... pl tűzfalnál sem jó, ha kilépsz a programból, a programon belül kell leállítani a védelmet.

[ Szerkesztve ]

(#8669) r1E3S3E7T válasza proof88 (#8668) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Az addig oké, hogy a tűzfal és/vagy a vírusírtó letiltaná az rFactort, de a pingelést miért nem engednék ki/be? :U
Egyébként azóta újraindítottam a gépet, pingelni már tudom az IP címet, de az rF még mindig nem látja a szervert :N Valaki nem tudja újraindítani? Vagy már megtörtént volna? :F

[ Szerkesztve ]

(#8670) proof88 válasza r1E3S3E7T (#8669) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vírusirtón kívül spyware írtód is van? Ezeket ajánlom:
- SUPERAntiSpyware (elvileg egybe kell írni), Malwarebytes' Anti-Malware, a-squared Anti-malware, Spybot Search & Destroy.

Ingyenes verziójuk van, nehogy az legyen, hogy esetleg valami kis pöcs malware került a gépetekre és az okoz galibát... :U
Amúgy ha valamelyik jelzi az rFactor.exe-t vagy a mellette lévő DRM akármi fájlt, az fals riasztás, ezzel a kettővel nem kell foglalkozni.

(#8671) r1E3S3E7T válasza proof88 (#8670) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Elvileg az AVG is tud spyware irtogatást, de mindjárt feldobom a spybotot és megnézem, hogy van-e valami a gépen.

(#8672) akoska07 válasza proof88 (#8668) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

halló halló

végre el tudnék indulni egy futamon,mert végre nem dolgozom.
ráadásul készülök is rá 2 hete,mindig javulok egy kicsit.
a köv héten vszinü megint nem tudnék részt venni a vb futamon :(((

AMD X4 960T@X6 1600T,990FXA UD3,Hyper212 eladók...

(#8673) vizza

vizza
(újonc)

En mindent meg probaltam de nem, valami mas lehet hogy nem tudunk belepni...

(#8674) akoska07 válasza vizza (#8673) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Error loading texture wheels for material WHEELS
aztán
Error global material wheels
nekem ezt irja ki a betöltésnél.

nyomtam 2 entert és bent vagyok :)

[ Szerkesztve ]

(#8675) proof88 válasza akoska07 (#8674) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor most Te sem tudsz fellépni a szerverre? :F
offline betölti a pályát?
Én most indulok haza. Kíváncsi vagyok, otthon mi lesz, innen nekem fel tud lépni. Ez is UPC, otthon is az van. Win XP SP3 magyar, a lehetséges összes frissítés fel van rakva Windows Update-ről. Aktív védelmem nincs (ki van kapcsolva). Nekem 3 Mbit/s körül van a feltöltésem, otthon is, a letöltés pedig 24 vagy 30 Mbit/s körül van. De nekem jó.

Ákoska miatt nem lenne szerencsés elhalasztani... mondjuk ha úgyse tudtál fellépni, akkor m1, de most látom, h felléptél. Én azt mondom, akkor nem szabad elhalasztani. Mondjuk nem akarom, hogy a 4 érintett ember kimaradjon... lehet csak később hozunk döntést. :F

[ Szerkesztve ]

(#8676) akoska07 válasza proof88 (#8675) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

próbáltam többször is,fel tudtam menni,most is fent vagyok.
megnézem tudok-e autózni is rajta.

nekem t-onjány vanik,16MBit/900KBit
én sem állitgattam el semmit a játékban.

(#8677) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Nálam még mindig ok a szeró. Egy error-t se dob...

Ákoska is fent van/volt. Nála is hasonló a helyzet.

(#8678) cila1

cila1
(fanatikus tag)

Nekem is megy a szeró

[ Szerkesztve ]

"Nem beszélek hülyeséget csak rosszul tudom"

(#8679) akoska07 válasza Frenky89 (#8677) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

csatlakozom...

(#8680) ervin33

ervin33
(kvázi-tag)

nekem nem megy! és ezzel a tüzfal és virusirto komboval vagyok már jo ideje és sosem volt gond vele. nem lett el állitva sem a gépen sem a játékban sem semmi. de probáltam ugyis hogy kikapcsoltam a tüzfalat és ugy sem volt jo.

szerintem a fidesz meg az mszp a ludas!!! :DD :DD :C :C :)) :))

(#8681) Brixx

Brixx
(lelkes újonc)

Sziasztok! Cilához lehoztam a gépet, itt cilánál minden rendesen mükszött, itt nem a géppel lesz baj hanem a szolgáltatokkal, és mind a ketten keszin lakunk csak annyi hogy cilának tvnetworkje van nekem meg t-onlájnom!

[ Szerkesztve ]

Tóth Brigitta

(#8682) r1E3S3E7T válasza ervin33 (#8680) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Lefutott a spybot, volt valami 2 izé a gépen, letakarította, most sem tudok felmenni rá :(

(#8683) ervin33 válasza r1E3S3E7T (#8682) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

énis futtatok egy komoly spy irtást de szerintem nem azzal van gond ahogy brixx is mondja énis a szolgáltatokra gyanakszom.

bennt vannak a szocik a kábelben!! :Y :Y :DD

(#8684) SirAlo

SirAlo
(tag)

szerintem telepitsetek ujra az rfactort, setupokat mentsetek le valahova:P
es ugy tudom nekem ugyanolyan netem van mint vizza-nak...

[ Szerkesztve ]

(#8685) r1E3S3E7T válasza ervin33 (#8683) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Ja ja most látom, hogy neki is T van. :U

(#8686) ervin33 válasza SirAlo (#8684) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

én ma ujra raktam az egész rfactort és ugysem jo!!

(#8687) Szabesz válasza ervin33 (#8686) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Egy próbát megérne a szolgáltatónál panaszkodni...

(#8688) vizza

vizza
(újonc)

Pont a verseny napjan kell ilyen cseleket csinaljon:(

(#8689) ervin33

ervin33
(kvázi-tag)

beszéltem a upc vel ök nem látnak semmi problémát meg néztek pár dolgot. ugyhogy fogalmam sincsen mi lehet. na mind1 jo futamot estére :)

(#8690) vizza

vizza
(újonc)

Akkor nem lesz el halasztas?:D

(#8691) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

nálam is jó volt egy-két órája a szerver /*be tudtam lépni*/, de felőlem halaszthatjuk is

[ Szerkesztve ]

Én már a következő rendszert is utálom.

(#8692) vizza

vizza
(újonc)

Ez mar 5 ember kinek nem megy....:(

(#8693) SirAlo

SirAlo
(tag)

Szerintem nem a nettel van gond nalatok, probaljatok rendszergazdakent inditni, en mindig ugy inditom

(#8694) proof88 válasza vizza (#8692) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4, nem? :D

A totalhostingnál (ahol a szerverünk van) azt mondják, hogy szolgáltató lesz a gond. Tehát én azt mondom, hogy beszéljetek a szolgáltatóval. Tudom ervin már megpróbáltad... :/ Próbáljon meg más is beszélni a szolgáltatóval, és nyomatékosítsa, hogy volt már modem áramtalanítás is, router áramtalanítás is, eddig jó volt, most nem, MÁS SZOLGÁLTATÓNÁL próbálva a gépet okés volt a dolog, szal próbáljátok minél hamarabb átugrani a helpdeskes kisasszonyt, hogy kapcsoljon valami tech-guruhoz...

(#8695) Farkas23 válasza proof88 (#8694) üzenetére

Farkas23
(fanatikus tag)

Na most akkor milesz? Leviszük ma v halasztunk? Akiknek nem megy vmivel probálkozzanak! Pl csinálok szerot lépjetek be arra, ha ott jo akkor nem értem!
Név: Farkas23
Jelszó: genius
IP: 80.98.255.100

(#8696) ervin33 válasza SirAlo (#8693) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

itt hiába inditunk akárhogy nem megy!! nekem tegnap este ota van és semmihez nem nyultam semit nem állitotam el. eddig mindig jo vol oktober ota sosem volt ilyen gond.

(#8697) ervin33 válasza proof88 (#8694) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

hát a helpdesk csaj várakoztatot ésbeszélt vmi technikusokal azok azt mondták hogy itt náluk minden rendben van vagy nálam a gép ben vmi be éllitás vagy a szervert üzemeltetönél van gond. szoval ez egy örület :W :W

(#8698) ervin33 válasza Farkas23 (#8695) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

hát ez az mert a te szerodat látom és már bent is vagyok. de a ph szero az nem látszik!!

(#8699) Szabesz válasza ervin33 (#8697) üzenetére

Szabesz
(őstag)

De hogy a halálba lehet az, hogy a ping csomagok célbaérnek és vissza is jönnek, de bszik megtalálni IP alapján sem az rF :F

(#8700) LaCeeN

LaCeeN
(lelkes újonc)

Szívem szerint én is lemondanám a mostani futamot. Boxmeccsen ma kicsit fejbeküldtek és fáj a fejem :D De ha kell akkor letudom nyomni! :DDD

LaCeeN Pres. Digital Express on Afterhours.fm! Every 2th & 4th Monday 16:00 - 17:00 (CET)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.