Gyufa legalább lőtt végre valami jó poént és nem a szerecsétlenkedésén "kellett" röhögni. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Frenky89
(őstag)

Speedg
(újonc)
Na igen ,de nem sokban tér el tőle, legalábbis összerakásba
Bár lehet hogy a renaultnál így akarják elhárítani a futamok közben felmerülő technikai hibákat,hogy a pilótákat megtanítják menet közben[szerelni] 
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban

r1E3S3E7T
(őstag)
loooooooooooooooooooooooooooooool szétesik a kocsi menet közben

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

LaCeeN
(lelkes újonc)
Ezen én is jót nevettem
Komolyan azt vártam h keresztben végig csapatja a Bahrein-i pályát ezek után 
LaCeeN Pres. Digital Express on Afterhours.fm! Every 2th & 4th Monday 16:00 - 17:00 (CET)
Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad és értelmezted a szabályzatot, mert le van benne írva, hogy vasárnap lesz fő gyakorló.
Minden úgy zajlik ilyenkor, mintha fő futam lenne, csak rajt gyakok is vannak. Tehát holnap este negyed 8-tól 3/4 8-ig gyülekező (minél hamarabb jelenj meg plíz), aztán negyed 9-ig kb időmérő, utána kis pihi pár percig és legkésőbb fél 9-kor futam. De mivel ez főgyakorló, ezért a futam úgy fog kinézni, hogy az első 1-2 rajt az rajtgyak lesz. De ezt chaten úgyis megbeszéljük, hogy hány lesz. Ami a lényeg, hogy rajtgyaknál nem indulunk el a felvezető körre, a rajtrácson maradunk, így egy kis várakozás után a program elrajtoltat minket. 1 körig megy a rajtgyak, aztán megint csinálunk 1-et. Legalább 2 rajtgyak szokott lenni. Aztán ha mondjuk hogy most van a fő, akkor elindulunk felvezetőre, megint minden olyan mintha rendes VB-futam lenne. De asszem ezt te is tudod, mert Monacoban gyakoroltál velünk és voltál is VB-n. 
Cikkeim: http://logout.hu/cikk/jatekom_pr00fps/bevezetes.html :: http://logout.hu/cikk/panikbetegsegem_tortenete/bevezetes.html

r1E3S3E7T
(őstag)
Nem, nem főgyakorlót kérdeztem, arra voltam kíváncsi, hogy akar-e valaki rajtam kívül kocsikázni. Elég lett volna egy nem is...
na hát azért esős vesenyen ha felrepül a feje felé akk lesz ami védje a fejét 
pár szép pill. 2009-ből 
[ Szerkesztve ]

Speedg
(újonc)
A Valenciai futamunkra hasonlít nagyon ez az összeállítás
Kár hogy mindjárt az elején én voltam az egyik szenvedő alany. 

r1E3S3E7T
(őstag)
Egyébként én nem szeretem amikor így tönkrevágják a cumót, nem azért mert valami pacifista vagyok csak nem szeretem romokban látni a technikát
Azt meg persze pláne nem szeretem, ha az én technikám törik 
[ Szerkesztve ]
F1-be szállnak a milliárdok "csak" a balesetekre

r1E3S3E7T
(őstag)
Attól még nem szeretem a törött "melót" 
[ Szerkesztve ]

Farkas23
(fanatikus tag)
Nemsokára elkészül a Bahraini videó is, de ez már szöveg nélkül, mert fölösnek tartom! Igyis ugyis kiderül minden a videón, nem kell hozzá szöveg sztem!
Majd belinkelem! Bár kicsit uncsi, semmi nem történt a Bahraini futamon:S:S

r1E3S3E7T
(őstag)
Nemsoká kezdődik a tánc
Hajrá Schumi, hajrá Mercedes! Los! 
Remélem ti is nézitek 

ervin33
(kvázi-tag)
naná hogy nézzük!!!

Traktor vereseny Vettel szemében 
[ Szerkesztve ]

Farkas23
(fanatikus tag)
na nem volt rosz a futam!
Itt van a mi versenyünk is Bahrainról! Remélem azér tetszeni fog, hogy nincs szöveg! Na majd este jövök főgyakorlóra!
sztem unalmas volt, de nem kicsit, nagyon 
Én már a következő rendszert is utálom.

Frenky89
(őstag)
Sztem is felettébb izgalmas verseny volt. Szegény Veti-t sajnálom csak.
Btw, egyik ismerősömnél olyat csinál az FSONE karrier módban, hogy rajtnál az autók mögé rakja a SC-t, de ellenkező irányban mint kellene, aztán az első kör végén az AI-k szépen le is rombolják magukat ez által.
Vajon, hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
Újrarakja a gamet
lehet ezzel meglehet csinálni nekem olyan problémám volt hogy az egyik mod-ból a másikba ment át a kocsi kicsit volt zavaró hogy 2009-be 2007 es F1
újraraktam és jó volt 

macy
(őstag)
De miért pont Alonso? Utálom azt a majmot 

Frenky89
(őstag)
Most, hogy nézegettem nálam is csinálja, de csak bahrain-ben szóval ez inkább valami track bug lesz.

Farkas23
(fanatikus tag)
És h tetszett a videó, vmi véleményt mondjatok már!
Jó hát télleg nem volt vmi jó futam! De Vettel megérdemelte volna a győzelmet!
köszi most akartam linkelni én is 
Cikkeim: http://logout.hu/cikk/jatekom_pr00fps/bevezetes.html :: http://logout.hu/cikk/panikbetegsegem_tortenete/bevezetes.html

r1E3S3E7T
(őstag)
Sry kidobott a játék egy hibával...

cila1
(fanatikus tag)
nem vesztettél semmit
"Nem beszélek hülyeséget csak rosszul tudom"

r1E3S3E7T
(őstag)
Jó mérges voltam, nekiállt szaggatni a játék aztán meg kidobott

Meg kell keresnem a konfigot a játékhoz mert rosszul cachel GeForce kártyán és szerintem amiatt gyökérkedett 

cila1
(fanatikus tag)
én meg próbálok TC nélkűl menni de nekimentem a falnak a 3.körbe 

r1E3S3E7T
(őstag)
Közben megtaláltam, akinek GF8+ kártyája van és köhög a játék akkor innen letöltheti a fixet hozzá.
illetve itt van a két direktlink, akinek nincs regje rFC-re:
1.
2.
(#7631) cila1: TC nélkül felejtős, szerintem low TC-vel próbálkozz, vagy hagyd a szokásos TC beállítást és haszáld a TC Override funkciót(amíg lenyomod beállított gombot kikapcsolja a TC-t)
[ Szerkesztve ]

cila1
(fanatikus tag)
azt csinálom hogy rávan téve 1 gombra és néha megnyomom csak most rosszkor nyomtam meg

cila1
(fanatikus tag)
Momo kormánynak a pedálját szétszedem akkor nem vesztem el a garit?

Speedg
(újonc)
Mclaren " új "fejlesztése 

Speedg
(újonc)
Szerintem elveszted ,én nem bütykölném amíg van garija,de te tudod 

cila1
(fanatikus tag)
decemberi.Már beszéltem a szervízzel azt mondták hogy vigyem be tesztelik 5 napot és utána adnak 1 újat mert nem javítanak.Ezt mondjuk nem értem hogy akkor minek tesztelik 5 napot ha 1szer ugyis kapok másikat 

ervin33
(kvázi-tag)
tuti hogy elmegy a gari ha hozzá nyulsz.
ha matricát nem szedsz le, csavarokról festék nem jön le, stb. nem látszik, akkor nincs gond.
Reset: beállításokban az ellenfelek részletességét vedd közepesre, ha nem válnak be a leszedett cuccok a geforce-hoz. 16 autónál a rajtrácson már erős géppel is le tud lassulni a program, ha magason hagyod azt a beállítást. 

Speedg
(újonc)
cila:Akkor szerintem vidd be aztán lessz egy új kormányod
Én októberben vettem nekem nincs semmi gondom vele, de ha így lenne én biztos kicseréltetném,mert ilyenkor a gari újra indul.
Várj vele jövő hétfőig ,péntekig tesztelhetik aztán szombaton már új kormányod lessz.Elvileg a következő főgyakra már nem lessz gondod.Én biztos így csinálnám
De a döntés rajtad áll 
[ Szerkesztve ]

Speedg
(újonc)
Panaszkodtam én is hogy szaggatt a game.Gondolom emlékeztek.Én úgy jártam (okulva mindenkinek) hogy két hálózati kártyát telepített a win7.Én azt hittem ott a baj,mert mikor letiltottam vagy letöröltem a másik nem létező háló kártyát,megszünt a probléma.De közben meg mozgattam mindíg az UTP kábelt is a mondemnél is meg a gépnél is.Biztos ami biztos alapon.A hálozati diagnosztika modem hibát írt ki!!Én kicseréltem a hálozati kábelt ,és megoldodott a gond.Azóta nem szaggat nincs akadás pedig nem állítottam át semmit a játékban.

r1E3S3E7T
(őstag)
A beállításaim a régiek voltak, azaz pályarészletesség medium a többi full/high, csak a fix nem volt telepítve. Jut eszembe; ATi kártyáknál is lehet hogy javítja a teljesítményt, úgyhogy próbáljátok ki bátran 
[ Szerkesztve ]

ervin33
(kvázi-tag)
proof nyert egy darabig vezetem én azt kezdtem bénázni proof megelözött. utt megint bénázás azt már 5-6 mp re volt tölem box ban átt léptem a sebeséget kaptam egy átthajtásost. azt a 16-17 körben az utolso sikánál fennakadtam a rázon azt nem jött le a gép kipurcant a moci. egyedül proof ért célba.
akkor azért ott álltál meg ... chaten szólhattál volna, hogy toljalak meg, Szabesz is ugyanígy járt ott vmelyik nap, mondjuk az ő eltolása sikertelen volt, mindkettőnk motorja meghalt
az lett a vége 
Speedg: ok csak Reset csak akkor panaszkodott ha a rajtrácson álltunk, én javaslom mindenkinek, hogy ha a rajtnál beakad a játék, főleg ha hátulról rajtol, tehát sok autó áll előtte, akkor vegye le az ellenfelek részletességét közepesre. Legalábbis nálam ez segített.
[ Szerkesztve ]

cila1
(fanatikus tag)
Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet átkonvertálni a VCR fájlt?Pl avira.

Farkas23
(fanatikus tag)
Hát akkor jo uncsi volt:s Nekem már rögtön az elején a seggemben landolt vki, megsérült utána egyenes végén a fék se ugy működött ahogy szokott és Frenkybe csusztam, ott felment a pumpa ás kiléptem
Kezdem azt érezni, h tök fölöslegesek ezek a rajtgyakorlatok:S Mindenkéi ész nélkül megy, nem figyelve a másikra, igy nem lehet! Akkor nem lesznek rajtgyakorlatok és akkor mojd sorra jnnek a büntik! Azzal megy az idő h rajtgyak 1,2,3,4,5 és stb. És futamon meg kiderül, h semmi értelme nem volt!

r1E3S3E7T
(őstag)
btw lehetne külön rajtgyakot tartani, teljesen fölösleges qualizni előtte, sőt ha random a rajtpozíció akkor a legjobb a rajtgyak, az elejéről amúgy is könnyű rajtolni 

Farkas23
(fanatikus tag)
Ez volt Valenciába is! Teljesen a közepéből indult kinek mentem neki? Senkinek, pedig nyomtam,. de odafigyeltem! Lehet nyomni, csak figyeljen mindenki! Időben fékezni, nem a másikba fékezni!
A kérés csak anyi lenne, h vegyük már kicsikét komolyabban, mégha játék, akkor is!