-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz turikoczka #21358 üzenetére
Nagyjából úgy nézi ki, hogy főleg a saját játékaiknál lesz 3D audio (fejessel), tv-n pedig TV Virtual Surround Sound, ami inkább egy mókolás és kb. minden tv audio funkcióinál most is megtalálható.
Viszont egyre több multiplatform jön már Dolby Atmos hanggal (plusz Dolby Atmos for headphones), most pl. a Cyberpunk 2077: X one, XSX|S, PC tehát a PS4, PS5 ebből kimarad, van helyette tv virtual surround.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hombre[EU] #21368 üzenetére
Ezeket a partizós exluzivitásokat már tényleg nem mindig tudom követni.
Na de akkor most hogy van, érkezik pl. a CP2077 Dolby Atmos támogatással, de a PS5-nél fogd meg a söröm aktiválva, majd mi átszámoltatjuk objektumilag másképp?Ezt is nyálazgattam, de a már ismerteken kívül semmi plusz:
PS5 3D audio: what is it? How do you get it? [link][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hombre[EU] #21651 üzenetére
Látszik az eltérő irány, boxos hands on videókban összerakták, ps-nél szétszedték.
-
addikt
válasz hombre[EU] #21904 üzenetére
Ha nem lesz elszállt ára tuti behúzom.
-
addikt
Some services are experiencing issues. [link]
Gaming And SocialAffected platforms:
PS4™
Affected services:
You may have some difficulty launching games, applications, or online features. Our engineers are working to resolve the issue as soon as possible, and we thank you for your patience.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én azt nem értem, hogy ha a Sony asztali UHD Blu-ray lejátszói támogatják a szinte már alapvetően elvárhatókat (pl. Dolby Atmos, Dolby Vision, DTS:X), akkor a PS 5 miért nem? Aki UHD Blu-ray vagy UHD médialejátszóként is használná, azoknak le kell ezekről mondania (ami elég paréj), vagy csak a játékok nélkülözik ezt (ami böszmeség)?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak hogy ne legyen mégse minden olyan egyértelmű:
It’s worth noting that save data isn’t the only thing that the PS5 won’t let you transfer to a USB device. The console also blocks players from moving entire games to external storage. While it’s no surprise that players can’t play PS5 games from external storage, given the speed of the PS5’s internal SSD, it is a little surprising that Sony won’t let players use external USB drives as “cold storage” to free up space on the SSD without having to re-download games.
+
PS5 save files can effectively only be backed up to PlayStation Plus cloud storage
If you don’t subscribe to PS Plus, you don’t have a great backup option
[link]Máshol:
IGN: PS5 games can be stored on an external HDD but need to be copied back to the SSD to playNehezen hiszem el, hogy ezt ennyire nem lehet biztosra kideríteni kb. fél óra alatt és ennyire balf@sz a szaksajtó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sp8787 #28120 üzenetére
Én már fonálvesztésben vagyok.
Letöltesz valamit mondjuk USB tárolóra, majd átmásolod a belső SSD-re ha játszani akarsz vele, ez tiszta sor. A mentéseid csak felhőbe mehetnek, USB-re nincs lehetőség, PPS+ nélkül szopi... de mi van akkor, ha vissza akarod másolni a külsőre, mert már másra kell a hely, akkor lép életbe ez? The console also blocks players from moving entire games to external storage.
Tehát ami a belsőre kerül, azt vagy véglegesen törlöd és letöltöd újra, vagy mi a fraktál. -
addikt
válasz hombre[EU] #28133 üzenetére
Ha copy akkor nyilván marad, de inkább az zavar, hogy ezt miért nem lehet rendesen bemutatni vagy a tesztereknek kipróbálni...vagy ez még embargós művelet?
-
addikt
válasz Kendek #28715 üzenetére
XSX-nél is hasonlóan jól teljesít az USB-s SSD (DF teszt), még a Seagate NVMe bővítőhöz képest is meglepő. Én hülye, a Richard által ajánlott Sabrent átalakítóból csak egyet vettem a boxhoz, amazonon pedig elkapkodták, mint a cukorkát...sebaj februárig csak lesz még ismét a PS5-höz is.
-
addikt
válasz Tomtailor85 #28803 üzenetére
Létezik, de már remaster változatban...
-
addikt
válasz Tomtailor85 #28849 üzenetére
Megkérdezhetted volna a boxos berendeléseiket is, meg egy csomó mást is, majd összeírjuk itt a listát.
-
addikt
válasz CptAdamica #28948 üzenetére
Pedig utaltunk rá néhányan finoman és burkoltan, de így jártál.
-
addikt
válasz Wesder #29443 üzenetére
Ezt hogy hozták össze?
PS5 verzió - 74
PS4 verzió - 79Új konzolon nem olyan szórakoztató vagy mi a fraktál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Carlos Padre #30555 üzenetére
hmmm akkor amazon uk-n is fogható lesz elvileg?
-
addikt
AK47, MP5, RPD, M82 haptic feedback
-
addikt
válasz Henin1988 #33942 üzenetére
Szerintem nagy ívben kerülendő a mobilkonzol.hu, ahogy mások is bemásolták már az érdekes cégprofilt.
Próbaképp küldtem egy PS5 digi rendelést már egy hete (persze a NAV címét és telefonszámát adtam meg).Név: Országos Ingatlanfejlesztő és Aukciósház Zrt.
Számlaszám(Budapest Bank): 10103104-46604700-01005007
Közlemény: 638
Kérem a megrendelés befizetésekor, a közlemény rovatba kizárólag
a fent látható rendelésszámot tüntesse fel: 638Aki ez alapján képes utalni, az bátor, de inkább vakmerő.
Rákérdeztem a Díjbekérő (proforma) számlára, ami másnap küldött.
Sorszám: D-MOBIL-1
Kvázi az első, amit kiállított.
Ennyiből még nem nevezhető csalónak vagy kóklernek, de nem látok semmilyen garanciát a megbízhatóságra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest