2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker

(#17401) sonar válasza silver star (#17400) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem akkor se lesz gond, mert csak hobby kártyás vagyok :P
Egyébként meg van proxy-m, van vpn-em és egy dedikált hálózatom ami alapján usából netezek. :DDD
És mindezért nem is kell fizetnem egy vasat se mert kell a munkámhoz
Szóval ennyi

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#17402) silver star válasza sonar (#17401) üzenetére

silver star
(őstag)

Azért sokaknak nem lesz ilyen 1szerű a helyzet bár a hobbysok találnak más hobbyt, de rengetegen ha nem is ebből élnek de kiegészítik a kasszát. De ezek után már értem hogy te ilyen könnyedén fogod fel. :DDD átállhatsz a sakkra

[ Szerkesztve ]

A szabadgyalog egy bűnöző, legjobb zár alatt tartani. -- Aaron Nimzovics dán nagymester

(#17403) attiati válasza sonar (#17401) üzenetére

attiati
(PH! addikt)

megoldható úgyis, hogy nem a vpn lesz a gond :)

(#17404)

(PH! addikt)

Ó bazzeg, 15 hellyel a pénz előtt estem ki, szóval a semmiért szoptam 4 órát.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#17405) concret_hp válasza (#17404) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

én is 11xx lettem wáááááá és ráadásul csak emiatt keltem fel 7kor :DDD

mit miótaaa???

(#17406) L|zsidoboz válasza concret_hp (#17405) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Én 9xx, weee. :D

[ Szerkesztve ]

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#17407) concret_hp válasza L|zsidoboz (#17406) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

hú ezért most legalább holnap délig utálunk Pával együtt, jobb ha tudod ;]

mit miótaaa???

(#17408)

(PH! addikt)

én ezt a kurva freerollt utálom.
sokkal egyszerűbb lenne minden novának adni 200 dolcsit és kész.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#17409) viharhozo válasza (#17404) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Vesztettem egymas utan harom 70/30-at, szoval en csak ket orat szoptam a semmiert, hehe.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#17410) sonar válasza attiati (#17403) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor meg hagyom a pókert és áttérek az Ultira ;]

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#17411) attiati válasza sonar (#17410) üzenetére

attiati
(PH! addikt)

[link]

jah, jó lesz a snapszer is, playmoney playmoney, a játék mindegy :D

(#17412) válasza viharhozo (#17409) üzenetére

(PH! addikt)

Mázlista! :)

(#17413) sonar válasza attiati (#17411) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

snapszer kispista az ultihoz képest. Olvastam a cikket.
Bár nem igazán fejtetted ki, hogy az én módszerem hol bukik. (pár hsszel előrébb irtad)
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a Szerencsejáték csinál-e a TippMix mellé egy pókeres oldalt, hogy az így keletkezett űrt betöltse

(#17414) silver star válasza attiati (#17411) üzenetére

silver star
(őstag)

A cikkben szó se esik blokklásról. Bár az senki érdeke, abból nincs pénz az adóból viszont van... Vagy a blokklolják őket amit a pokerstars nagyságúak gondolom nem hagynának szó nélkül tessék a szerencsejáték zrtnek 1 online poker oldalt kreálni. Egyre kíváncsibb vagyok mi lesz ebből.

[ Szerkesztve ]

A szabadgyalog egy bűnöző, legjobb zár alatt tartani. -- Aaron Nimzovics dán nagymester

(#17415) silver star

silver star
(őstag)

Valaki mondja már meg légyszi hogy ezek a nagyoldalak mihez kezdenek ha a fél világon blokkolják őket?

[ Szerkesztve ]

(#17416) concret_hp válasza silver star (#17415) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

senki nem blokkol senkit :U
[link]

[ Szerkesztve ]

mit miótaaa???

(#17417) sonar válasza concret_hp (#17416) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

ez aztán az övön aluli válasz :DDD

(#17418) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ájj fuck bwin, eddig -12 bi, és tovább folytatódik a szopás, igazán bekaphatná már :/

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#17419) silver star válasza sonar (#17417) üzenetére

silver star
(őstag)

Homokba dugjátok a fejeteket. ;] ebből a válaszából is ezt szűrtem le, máshol azért komolyabban veszik.

Persze nem a hobbysok,, :DDD

(#17420) concret_hp válasza silver star (#17419) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

ja nyilván te már leglaább 1 hete benne vagy az iparba, így mindent jobbna tudsz :C

mit miótaaa???

(#17421) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valaki nyugtasson mármeg, hogy 15bi bukás belefér 7k hand alatt, mert fogalmam sincs mit csnálok rosszul :/ statok alapján nem játszom rosszul...

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#17422) válasza bandus (#17421) üzenetére

(PH! addikt)

Ez attól függ, hogy NL1k-n vagy NL2-n játszol. :)

(#17423) concret_hp válasza bandus (#17421) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

superstd :DDD

(egyébként abból, hogy a statok kb. okésnak tűnnek még nem következik, hogy jól játszik valaki)

mit miótaaa???

(#17424) bandus válasza (#17422) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nl10 jelenleg :/

hp: ezzel egyetértek, szóval nem csak a statok miatt érzem úgy, hogy nem játszom (nagyon) hibásan, de egyszerűen nem adja. lejavulnak, nagyobb full, pókert fizetek, iesmi :D de előbb utóbb csak vége lesz. viszotn szerintem most 1-2 napig nem játszok, mert már minden mögött a jobb lapot látom, alig merek betelni, stb. szal most nagyobb adag videózás, cikkek, aztán meglátjuk hétvége felémit ád az rng :)

(#17425) misirulez válasza bandus (#17421) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem azt a 15Bi-t egyenként linkeld be PA-ra, nem baj ha szerinted cooler, lehet hogy nem is az vagy ha mégis akkor úgyis mondják mások.
Amúgy statok alatt a VPIP/PFR-t nézed csak vagy az összeset? Mondjuk azokat ide is beszúrhatnád.

(#17426) bandus válasza misirulez (#17425) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a handeket végignéztük már, egy barátommal, úgy mondanám, hogy 80%-ban nem az én hibám volt az amit elbuktam. lejavultak, vagy egyszerűen cooler.

statokat bepötyögöm, amiket én nézni szoktam, ha meg minden érdekel, akkor kivágom hm-ből:
22/16
3bet: 4,8
vs 3bet call: 36,6
wtsd:22
w$sd: 53,7
agg: 3
agg%: 25 utcánként: 29,5, 22,5, 18
(az agresszió tudom, hogy ehetne magasabb, dolgozom rajta :) de azabaj erre is hatással van, hogy fosok mindentől :D)
flop cbet 57 - ez is kevés
steal% 25, ez is lehetne magasabb, de sokszor annyira magas vpip-jű játékosok vannk bwinen, hogy alig lehet lopkodni tőlük.

én ennyit gondoltam hirtelen :)

köszi, ha elmondod a véleményed.

(#17427) concret_hp válasza bandus (#17426) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

hát ebből így kb. lóf* se látszik :U
mondjuk flopon mindenképp aggróbban kell meg a steal is min 30% kéne (ha keveset dobnak, akkor is pozból valueért tudsz játszani ellenük közepesen erős lapokkal is)

[ Szerkesztve ]

mit miótaaa???

(#17428) misirulez válasza bandus (#17426) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem mindenből egy picit kellene csak többet és valszeg a 15Bi-be van downswing is. De egy pár tvs session biztos sokat lendítene a haveroddal, feltéve, hogy ő is shcg-t játszik.

Amúgy én tavaly nyáron játszottam ongémen SH-t volt egy kis kisiklásom FR-ről, akkor nálam így nézet ki. [link]

[ Szerkesztve ]

(#17429) bandus válasza misirulez (#17428) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azzz nájsz :) egy ilyennek én is örülnék :) nade majd hétvégén meglessük, mit ad az ongame hétvégén. azért sem lesz mínuszos a hónap :((

egyébként szoktunk tv-zni, illetve ha otthon vagyunk akkor együtt grindelünk. ő bwinen nl30 és nl50. segít sokat, és van downswing bőven.
néhányhand:
[link]
[link]
amik kérdésesek, ezekről vélemény esetleg (persze van több is, ezek voltak fennt msot wt-on):
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#17430) sonar válasza bandus (#17429) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Én így látom:
22 - nél igen limpelősen emeltél. Én legalább 6-7 bb-t emeltem volna
KK - no ez sucks ezt én is tuti buktam volna
AQ - határeset, tudni kéne az ellenfél statjait, ha feszes akkor valszeg dobtam volna
AA - riveren már biztos dobtam volna, hiszen drill-el már verve vagyunk, de flush, full is benne volt a leosztásban

(#17431) concret_hp válasza bandus (#17429) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

AQ std
AA turnon kicsit nagyobb bet

mit miótaaa???

(#17432) L|zsidoboz válasza sonar (#17430) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

22 - nél igen limpelősen emeltél. Én legalább 6-7 bb-t emeltem volna

???

AA - riveren már biztos dobtam volna, hiszen drill-el már verve vagyunk, de flush, full is benne volt a leosztásban

??

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#17433) bandus válasza sonar (#17430) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

először is köszi mindenkinek a hozzászólást :R

amiket uzsi, azokat én sem értem. milyen limpelősen emelni? egy 0.3$-os potba 3way miért kellene 0.6-0.7$-t emelni?

AQ-nál a nut flush nálam van, az ellenfél valami 80/30 vagy hasonló statokkal jétszott (ahogyan AA-nál is), 200+ hand alapján.

(#17434) Bandit21 válasza Bandit21 (#17329) üzenetére

Bandit21
(őstag)

Üdv,
Jött ma egy mail a PP-től, miszerint mivel 180 napja nem léptem be, inactive fee-t kell fizetnem, és ettől a jövőben úgy szabadulhatok ha nem leszek inaktív. Pl ha március akárhanyadikáig belépek. A szlámon lévú 1 centet meg levonták.

Eléggé nem értem ahhoz képest, h 15 napja a fentebb ismertetett levelet kaptam tőlük, miszerint mivel nem játszottam raked handet 180 napja ezért levonnak majd lóvét.

Eleve nem igaz amit most írtak, hogy 180 napja nem léptem be, mert a múltkori után kértem, hogy töröljék az accountomatr, és kb 2-3 napontba beléptem, h megnézzem megy-e még. Ráadásul elsőre azt írták az a baj, h nem játszok raked handet, most meg h nem léptem be. Amit meg én kértem Tőlük, hogy a számlát töröljék, arra meg nem jött semmi válasz.

Elég elkeserítő egy társaság, igazság szerint kedvem sincs megírni nekik, ezt, mert nem hiszem h jönne rá válasz.

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#17435) concret_hp válasza Bandit21 (#17434) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

ha nem vigyázol küldenek 3 szekrényembert :U

mit miótaaa???

(#17436) misirulez válasza bandus (#17433) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

"milyen limpelősen emelni?"

Az nem limpelős emelés hanem igen limpelős emelés, szóval olyan mintha igencsak limpelősen emeltél volna. :DDD

Amúgy biztos limpraisere gondolt.
BB-ről... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17437) misirulez válasza sonar (#17430) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

"KK - no ez sucks ezt én is tuti buktam volna"

Eh, egy bad beatet azt hogy? :D

[ Szerkesztve ]

(#17438) válasza sonar (#17430) üzenetére

(PH! addikt)

bandus:
Leak keresésnél semmi értelme a cooler handeken nyammogni. Ez tulképp egyfajta lightos önbecsapás, bepostolsz pár ilyen handet, amik lényegében önmagukat játsszák le, megkapod, hogy "jujj, ez szívás, semmit sem tehettél, én is így játszottam volna" és megnyugszol. HA van valami baj a játékoddal, akkor nem az nem ezekből a handekből fog kiderülni.

[ Szerkesztve ]

(#17439) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok

tudnátok olyan oldalakat mondani ahol kaphatok bónuszt.
eddig semmilyen oldalra nem voltam regisztrálva. van most egy kis szabadidőm, kellene csinálni egy kis pénzt :D

There's an app for that

(#17440) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nincs olyan oldal ahol nem adnának, de van egy olyan sejtésem, hogy atti már küldött neked privit, ha nem akkor te küldj neki. ;)

Üdv,
Misi

(#17441) attiati válasza misirulez (#17440) üzenetére

attiati
(PH! addikt)

lol, nem küldtem, és ő se küldjön, nem érdekel :D

(#17442) concret_hp válasza attiati (#17441) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

na w00t :F

Pá: nagyon zsír a kép :C

btw aki nem követne twittán': [link]

[ Szerkesztve ]

mit miótaaa???

(#17443) válasza concret_hp (#17442) üzenetére

(PH! addikt)

Turn cr után miért csekkeled el a rivert?
Én úgy gondolom, hogy turn után blöff range szinte nincs és az összes közepes párját boldgan mögéd csekkeli, amikkel meg betelni fog, azokkal adná is ha nyitnál.

[ Szerkesztve ]

(#17444) concret_hp válasza (#17443) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

igen, kérdéses, hogy river bet vagy csekk a jobb-e. alapvetően azért cr-eltem aránylag kicsit, hoyg tolja rám, de így ezt a callt nem nagyon tudtam értelmezni. én nyilván J-t repelek, ha van nála akkor berakja splitre, ha nincs akkor meg foldol / akkor is rámtolja, de milyen range callol itt? a J river meg szopó, de szerintem többször dob betre, mint ahányszor esetleg betel J nélkül.
(amúgy river check előtt is sejtettem, hogy ott a J nála, de pókert azért csak nem foldolunk)

ja most nézem az idei új teamprokat: [link] azért ez a 3 elég lol

Freddy Torres sirfreddy83 $3,009 2,186,640 0.19 9,162
Richard Veenman Tzen1 -$31,889 2,443,675 -0.09 8,076
Andrew Brokos foucault82 -$52,614 174,349 -2.37 3,596

sirfreddy egy ultralaggy 11.6/10.5
tzen konkrétan nem győzi le a raket (jó lehet, hogy nem olyan könnyű, mert már csak a prók tolják, de akkor meg semmi marketing értéke nincs)
a 3. meg -50K?

de legalább chiren nem tért vissza 100-200ra rontani a levegőt :DDD

[ Szerkesztve ]

mit miótaaa???

(#17445) silver star

silver star
(őstag)

Szegedi egyetemisták, akik a kártyából élnek
érdemes a kommenteket elolvasni.

(#17446) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

wáá csomó jó cap asztal van b@sszameg :O

mit miótaaa???

(#17447) viharhozo válasza concret_hp (#17446) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

En vagyok hulye vagy tenyleg nem lehet a Home Games asztalokat szurni? Oda egyebkent barki beulhet?

(#17448) concret_hp válasza viharhozo (#17447) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

gondolom csak az ülhet be aki meg van hívva a klubba

mit miótaaa???

(#17449) válasza viharhozo (#17447) üzenetére

(PH! addikt)

Nem, azok zártkörűek. Éppen ez a lényeg bennük.

(#17450) viharhozo válasza (#17449) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Akkor mi a francert nem lehet eltuntetni oket? Most a top 20 asztalbol 6 olyan, ahova be sem tudok ulni.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.