Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog (1)

    válasz janos666 #31560 üzenetére

    Hát nem. :W

    TCP-vel véletlenszerűen, de túl sűrűn teljesen bontódik a kapcsolat (néha végigbírja az 1 órát, ahol az ffmpeg újraindul, hogy új file-t kezdjen, máskor egymás után többször is leáll 1-3 percenként) úgy, mint ami jól végezte dolgát (debug loglevel mellett sincs semmi hibaüzenet, csak kiírja zöld betűkkel az ffmpeg, hogy nincs tovább mit kiírni, ezért leáll).

    Gyanítom, hogy ugyan az a véletlenszerű esemény következik be, mikor TCP-vel teljesen bontódik, mint amikor UDP-vel zagyvasággá válik a rögzített anyag. :U

    Kipróbáltam a HTTP-tunneling módot is (az UDP_Multicast módtól amúgy sem várnék sikert, de egyik kamera sem támogatja, több opció pedig már nincs az RTSP szabványban), ami elsőre biztató, de ezt 9-ből csak 5 kamera támogatja (a szenzor és az encoder chip elvileg ugyan az mind a 9-ben, de a firmware más, a frissebbik 4 nem válaszol a HTTP kérésre).

    Lehet, hogy az lesz a vége, hogy mindkét helyen le kell tennem valami olyasmit, mint pl. egy Raspberry Pi, amin egy Samba share-be dolgozik az ffmpeg. :(

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák