Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Amartus #30842 üzenetére

    Azt egymagában olyan triviális "feltörni", mint mikor az jelszó, hogy: jelszó
    A "biztonság" az valahol ott kezdődik, hogy kizárólag WPA2/AES (WEP és WPA/TKIP kompatibilitás nélkül -> akkor is, ha ez a legöregebb eszközök frissítését/cseréjét igényli) QSS nélkül (egyszer rá kell szánni magad, hogy körbevidd, szükség esetén kézzel begépeld a jelszót), valamilyen random generált 50+ karakteres jelszóval (ha fontos fejben tartani, és nem ér nagy veszteség akkor sem, ha feltörik, akkor is legalább ~10 karakter, "megcifrázva" amennyire lehet, nem egy szál értelmes szó).

    Általában hirdeti ezt a gyártó, hogy milyen gyors NAT-ra képes a kütyü. Vagy leírják ezt, hogy "hardware NAT", "Gigabit NAT", "wire-speed NAT", stb, vagy konkrét számok szerepelnek a leírásban, amik a saját belső méréseik (ilyenkor általában durván 150-300 a szoftver, vagy 850-1600 a hardware NAT, a hálózat és a szűrés bonyolultságától függően, ami 1500-as MTU alatt drasztikusan csökkenhet, mert a csomagok száma a mérvadó, nem a méretük, így nagyjából ugyan annyi megy át a kisebb csomagokból is).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák