2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

(#16851) Penge_4

Penge_4
(PH! kedvence)

Nem tudja valaki, hogy a Dragonfly képes-e a NoAds azon funkcióját helyettesíteni, hogy adott DIV-re mutatva annak teljes elérési útvonalát kimásolja nth-child-estől? Mert másra nem használom a NoAds-ot, akkor meg felesleges, úgyis UserCSS-vel blokkolok, mivel az gyorsabban alkalmazódik, mint a Local Storage és nincs villanás azonnali rendernél se, ráadásul emberi szemmel is olvashatóak az adatok. :D

A Layout fül->Parent Offsets-hez hasonlóra gondolok, csak pseudo class-okkal együtt.

(#16852) GoodSpeed

GoodSpeed
(Szakértő)
LOGOUT blog

Helló,

Az Opera 12.00-val megváltozott az eddigi ikon is...

Régi

Annyi a gondom, hogy a rendszergazdai fiókon lecserélte, de a nem rendszergazdaikon nem. Feloldottam a rögzítést a tálcán, majd újból vissza rögzítettem, de nem jött be...

Régi a tálcán

A Start menüben látszólag az új ikon van, de ha azt húzom ki az asztalra akkor is a régi jelenik meg,,,

Új

Új

Szóval lehet hogy a Windows iconcache-t kellene újraépíteni? Nálatok ez jelentkezett?

I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360

(#16853) olivera88

olivera88
(senior tag)

Miért nem birom kiválasztani a telepítés USB modba? A beta verziónál még birtam.

Regizzetek Dropboxra --> http://db.tt/U6lbmwWK 2.5 gb tárhely alapból. 16 gb-ig bővithető meghivokkal. 10gb tárhely a felhőben --->https://copy.com?r=mp9QtW

(#16854) sekli

sekli
(PH! addikt)

Egészen a 12-es verzióig felugrott egy kis üzenet, ha befejeződött a letöltés, most nem ugrik. Vissza lehet ezt állítani valahogy?

[ Szerkesztve ]

(#16855) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#16852) üzenetére

GoodSpeed
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nem egyedi, megnézemmind három OS-en eljátszotta :)

I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360

(#16856) vOrOn válasza sekli (#16854) üzenetére

vOrOn
(kvázi-tag)

Címjegyzékbe beírni, Enterezni alábbit és megnézni hogy van-e pipa "Show Notification For Finished Transfers" mellett:

opera:config#UserPrefs|ShowNotificationForFinishedTransfers

[ Szerkesztve ]

(#16857) AtHoS válasza vOrOn (#16856) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Címjegyzékbe beírni? Nem címsor-t akartál véletlenül írni?

Én inkább kijelölném, majd jobb-klikk a kijelölésen és "Ugrás a webcímre"-t választanám. Legfeljebb közben nyomnám a shiftet :DDD

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#16858) vOrOn válasza AtHoS (#16857) üzenetére

vOrOn
(kvázi-tag)

Természetesen.

Köszönöm.

(#16859) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#16852) üzenetére

GoodSpeed
(Szakértő)
LOGOUT blog

Megoldás: Wrong icons in address bar and favorites list in IE8

Erre is tökéletes :) Most hajtottam végre :)

(#16860) Lui04 válasza GoodSpeed (#16859) üzenetére

Lui04
(fanatikus tag)

Kicsit béna lett ez az új ikon, a 16 pixeles változata még jól néz ki, de nagyban már nem tetszik nekem. Olyan hatást kelt, mintha pecsét lenne.

(#16861) GoodSpeed válasza Lui04 (#16860) üzenetére

GoodSpeed
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hát nekem jobban bejön az új, csak éjjel nem volt kedvem megcsinálni, viszont amikor kivetett az ágy, és átolvastam a friss híreket megoldottam, amúgy is a Winamp ikonjával is gond. A másik két rendszeremen viszont más ikonnal nincs gond csak ezzel, de majd ott is helyrepofozom :)

(#16862) DUNKENSTEIN

DUNKENSTEIN
(tag)

Ez mitől van ? Index mindig ilyen, meg néha más oldalak is. A legfrissebb opera van fenn 64 bites rendszeren

Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of

(#16863) Dluinet válasza DUNKENSTEIN (#16862) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reklám blokkolás ki van kapcsolva?

. Kis pénz, nincs foci.

(#16864) kispx válasza DUNKENSTEIN (#16862) üzenetére

kispx
(senior tag)

ctrl + f5 segít?

(#16865) DUNKENSTEIN válasza Dluinet (#16863) üzenetére

DUNKENSTEIN
(tag)

Nincs de minden más böngészővel működik rendesen adblock-al

(#16864) kispx: Nem :((

[ Szerkesztve ]

Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of

(#16866) sekli válasza vOrOn (#16856) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

be van pipálva...:F

[ Szerkesztve ]

(#16867) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#16851) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

"A Layout fül->Parent Offsets-hez hasonlóra gondolok, csak pseudo class-okkal együtt."
Ezt most őszintén szólva nem egészen értettem, a pseudo-class-ek olyanok, mint a :hover, :active, stb... de gondolom ezt Te is tudod. Most ilyen :hover-eket és hasonlókat miért tenne hozzá?

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#16868) Penge_4 válasza Sk8erPeter (#16867) üzenetére

Penge_4
(PH! kedvence)

:nth-child()-ekre gondolok. És azért, mert enélkül olyat is blokkol, amit nem kéne.

(#16869) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#16868) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Ja, hogy konkrétan :nth-child().
Az a baj, hogy az ilyen jQuery-vel lenne legkönnyebben csekkolható.
Pl. olyan kóddal be tudod dobni a konzolba a jQuery-funkcionalitást, ahogy itt írtam: [link] (persze itt csak az appendChild-ig érdekes), vagy ha az adott oldalon alapból van jQuery include-olva, akkor persze erre nincs szükség (itt a konzolon a jQuery include-olása overkillnek tűnhet, de egy oldalon jobb esetben csak egyszer kell megtalálnod a megfelelő reklám divjét, amit blokkolni akarsz, úgyhogy ezt az include-olást jobb esetben csak egyszer kell megcsinálni).
jQuery-vel meg mondjuk a dollárjel után beírod a konzolba, amit az általad említett helyről kimásoltál (adott DOM-elem "elérési útja" a DOM-fában):
$('html div.buzihosszúcuccokmégitt p.akarmi #asd ul li')
így ha erre többet kidobál, akkor itt meg tudod számolni, hanyadik, ami neked kell, ki tudod bontani az objektumokat, és megnézni a tartalmukat, az alapján eldől.

(Remélem érthetően írtam le, kicsit késő van.)
Most egyszerűbb hirtelen nem jut eszembe.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#16870) Namelesske válasza DUNKENSTEIN (#16862) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Gyorsítótár törlése.

We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

(#16871) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

srácok katt erre: 9gag scrollozd le az aljára, úgy, hogy a "umad"-es képnek a fele látszodjon.. nálatok nem kezd el villogni, amikor a fele látszik csak felülről belőle ?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#16872) kispx válasza Dictator^ (#16871) üzenetére

kispx
(senior tag)

Nem,
Linux Mint Maya 64 bit, Opera 12.00

(#16873) Lui04 válasza Dictator^ (#16871) üzenetére

Lui04
(fanatikus tag)

Nálam igen, win7 32 bit, 12.00

(#16874) Dictator^: nálam már 2. fentebb írtam, hogy a gamepod főoldala is bugos.

[ Szerkesztve ]

(#16874) Dictator^ válasza Lui04 (#16873) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Hasonló win7 64bit 12.00
Akkor nem nálam lesz a gond.
Első bug :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#16875) colomb2 válasza Lui04 (#16873) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Arch Linuxon nekem sincs gond, viszont én mást vettem észre.

Csak Logoutnál jelentkezik hogy nem látszódik az utolsó pár szám.

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#16876) atesz117 válasza colomb2 (#16875) üzenetére

atesz117
(fanatikus tag)

Gamepod is ilyen, az Itcafe és a Prohardver jó

Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

(#16877) DUNKENSTEIN válasza Namelesske (#16870) üzenetére

DUNKENSTEIN
(tag)

Akkor most ürítgethetem ki a gyorsítótárat x naponként mert egyik percről a másikra össze sazrja magát?

(#16878) Namelesske válasza DUNKENSTEIN (#16877) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Ez a hiba nálam akkor fordul elő, ha egyszerre sok fület nyitok és már nem bírja sebességgel a net, majd így rögzül a gyorsítótárban. Az Opera meg 5 percig kellene hogy tárolja a lapot és 5 óráig a képeket a gyorsítótárban, viszont ez egy bug ami miatt nem tud újra letöltődni az oldal. De az egész Opera gyorsítótára egy fos. Beállítom 50MB-ra akkor is 20MB lesz. Ha beállítom 200MB-ra akkor is 20MB lesz. Egy ilyen hiba már fel sem tűnik. Ezt kb 10.00 óta tudom hogy így van.

We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

(#16879) And01

And01
(tag)

Valaki tudna segíteni?
Szeretném az Operában visszaállítani a legördülő címsávot!
Eddig is úgy használtam de újra kellett raknom a rendszert!
A bállítrásra meg márt nem emlékszem!

(#16880) hunfatal válasza And01 (#16879) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#16881) dqdb válasza DUNKENSTEIN (#16877) üzenetére

dqdb
(őstag)

Hozz létre új profilt, és használd azt. Nekem rendszeresen jelentkezett az egyik gépen ez a hiba (a gyorsítótár törlése általában nem segített, csak a CSS fájlok kézi újratöltése, ami felettébb macerás), de amióta létrehoztam az új profilt, azóta megszűnt. Érdekes módon egy másik gépen, de ugyanazon hálózaton használva hasonlóan beállított profillal nem jelentkezik a probléma.

1-800-UNBELIEVABLE

(#16882) And01 válasza hunfatal (#16880) üzenetére

And01
(tag)

Köszi! probléma megoldva.

(#16883) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy görgetésnél eltűnnek a nagyobb méretű képek? Lehet ez az oldal háttere vagy bármi beágyazva. Elég idegesítő, ha olyan fórumokat nézek, ahol a teljes méretű kép van beágyazva és lekicsinyítve. Gyakrolatilag villog az egész oldal ahogy görgetek. Lehet ezzel valamit kezdeni?
11 utolsó verzióiban és most a 12ben is jelen van, régebben nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#16884) hunfatal válasza daninet (#16883) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

Nincs kikapcsolva a cache?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#16885) h33t

h33t
(lelkes újonc)

Mióta van 64 bites Opera?

Ma jöttem rá hogy van teljesen véletlenül, mert a böngésző természetesen az istennek sem ajánlotta volna fel :)

(#16886) scott_free

scott_free
(fanatikus tag)

na, az új Opera nálam kékre festette az állapotsort, nagyon csúnya lett. vissza tudom ezt állítani valahogyan? (xp alatt)

a speed dialben meg, ahol eddig ha rámentem egy oldal képére, akkor kék lett körbe (jól láthatóan, hogy melyiken vagyok éppen), onnan meg kivette a kék színt és alig látható, átlátszó, szürke, vékony keretet használ...

[ Szerkesztve ]

(#16887) Vangelis

Vangelis
(PH! nagyúr)

Srácok , hol lehet beállítani, hogy ne használjon 1 giga ramot.

Mindent megeszik.

Nem tagadom, lexarom.....

(#16888) erdoke válasza Vangelis (#16887) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Időnként a piros x gombra kattintva felszabadítható a RAM. :))

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16889) Vangelis válasza erdoke (#16888) üzenetére

Vangelis
(PH! nagyúr)

Csak nekem nincs piros X gomb :)
De rajzolok egyet.

(#16890) erdoke válasza Vangelis (#16889) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Valahogy csak be tudod zárni a futó programot?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16891) daninet válasza hunfatal (#16884) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

nincs.. viszont érdekes, hogy csak akkor jön elő ha touchpad-al scrollozok.. akkor viszont annak a drivere lehet bugos :F

(#16892) brd válasza Vangelis (#16887) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az Advanced/History/Memory cache átállítása nem jó erre.

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#16893) Penge_4

Penge_4
(PH! kedvence)

A következő szöveget illesszétek a címsorba:
Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and árvíztűrő tükörfúrógép industry. Lorem ipsum has been the industrys standard industrys standard dummy text. Ever since the 1500s, when an unknown ipsum printer, took type and 2-re........

Kódfejtők előnyben. Vajon mi a baj a szövegben? Annyit megfejtettem, hogy 240 karakter körül kell lennie és szükséges tartalmaznia unicode karaktereket, valamint számot és kötőjelet és a végén pontokat. De a pontos mennyiséget és a miértet nem.

(#16869) Sk8erPeter: Köszi. Akkor inkább maradok a NoAds mellett.

(#16894) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#16893) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Az igen, az Opera nálam szépen crash-el a g×cibe. :Y Ez a lényege a dolognak, ami miatt mutattad?

Sk8erPeter

(#16895) Vangelis válasza brd (#16892) üzenetére

Vangelis
(PH! nagyúr)

THX

(#16896) daninet válasza Sk8erPeter (#16894) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Kb ja... igazából írhatta volna, elveszett némi begépelt szövegem :U

(#16897) Sk8erPeter válasza daninet (#16896) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Na igen, annyira nem volt vicces meglepi. :D

Sk8erPeter

(#16898) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Az Opera 12-ben, hogy lehet visszaállítani a bezárt fülek előhívására szolgáló kis lefelé mutató nyilat a 11.64-ig használatos szemetes ikonra?

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#16899) Penge_4 válasza Sk8erPeter (#16894) üzenetére

Penge_4
(PH! kedvence)

Igen, azt elfelejtettem írni. Én is véletlenül jöttem rá, mivel rossz szokásom, hogy néha arra használom a címsávot (mivel az van kéznél), hogy megnézzem, nincs-e valami fontos a vágólapon.

(#16900) GoodSpeed

GoodSpeed
(Szakértő)
LOGOUT blog

Az Index, most ilyen nálam, Nálatok?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.