Hali
Ez a nick hogy sikerült?Most má legalább van a ph-nak 1 Köcsög-e.
Üdv!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Punki
(újonc)
Nekem néha kifagy a chates oldalaknál. Pl. yahoo chatje egyáltalán nem megy. Betölt, de semmit sem látok. Szóval van ami ki tudja akasztani, bát mit várjunk egy bétától. 
Az internet hülyévé tesz.

dpe8
(kvázi-tag)
Működik a dolog. A hivatalos fórumon (van magyar nyelvű is) rengeteg dologra találtam magyarázatot. Amúgy az operában nem lehet + mappákat létrehozni, de most hogy már egy kicsit kiismertem, nincs is rá szükség.
Ajánlom a hivatalos fórumot mindenkinek.
Bővebben: link
Verekedésen még sohasem tört ki focimeccs!
Hail! Képzeljétek egy árva kép nem jön be a PH! ezen böngésző használatakor. Tegnap minden jó volt még és egyszercsak ez lett. A listám is eltünt jobbról és IE-ben pedig mások vannak. Mit csinálhattam ami miatt elszállt?
-{PoH}- Patriots of Hungary || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

AceMcLoud42
(lelkes újonc)
Sziasztok
Nekem már sokideje a 8-as béta van meg.
Egyre kényelmesebb lesz, mert a levelezö kliensem is opera és a hotbar amikor kell, elöhuzom, amikor nem, visszatolom és kész.
Anno amikor a 7.23-rol váltottam (eddig az volt az etalon ,mert a 5.50-es valamiért nem tetszett) akkor is onnan filemásolással csináltam bele a bookmarkokat (opera6.adr file).
Ami nem tetszik még mindig, hogy néhány lapot ugy hoz be hogy amikor a végére ért, ujratölti és nem hagyja abba. Meg volt hogy néhány lapnál bekrepált, de ezt egy legujabb java downloaddal megoldottam.
Viszont ha ugy akarom megnézni a lapot amit uj fülre tettem, miközben a virusirto ellenörzi, hiba.
A levelezésnél az nem tetszik hogy ha az illető akitöl kapok levelet (mailboxos és ékezet is van a nevében), akkor valami iszonyat hosszu ISO-kkal meg számomra értelmetlen jelekkel tüzdeli tele a feladót, de már megszokjtam.
Töltéseim szoktak sikerüni, bár ha nagyon sokat kell lehozni akkor wget és az tuti hozza.
Más hozzászolásom nincs 
Énlennék
Passz. Tools -> Preferences-t túrd végig, hátha gyorsbillentyűvel kikapcsoltad a képek megjelenítését.
Bocs, de nem értem. Mi van az IE-vel? 
Ha a Kedvencek-re gondolsz, akkor az Operáé és az IE-é nem ugyanaz.

Sil
(őstag)
Szerintem arra a listára gondolt itt jobboldalt, hogy melyik topicokhoz szólt hozzá utoljára. Azaz nyilván elszálltak a cookie-jai.
Egyébként van már béta2 is az FTP-n, láttátok? Bővebben: link
Hogyan lehet ''levinni'' a felső sort, aminél ott vannak a megnyitott lapok fülei?(opera 8 beta1)

AceMcLoud42
(lelkes újonc)
jobb gomb, aho nincs fül, majd costumize és a toolbar-nál lesz egy olyan hogy placement, azt tedd bottom-ra
Énlennék

Rufusz
(tag)
Kijött a 8.0 béta 2!
Bővebben: link
Én most raktam fel, kíváncsi vagyok mit javítottak
[Szerkesztve]
''Az élet olyan mint egy motorkerékpár, be kell rúgni,aztán megy magától''

tusi74
(őstag)
Ezeket: Bővebben: link
Viszont óránként csinál egy szabálytalan műveletet és kilép.
A beta1 stabilabb volt.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Rufusz
(tag)
hát nemtom...nekem eddig semmi gond nem volt.
kopp...kopp

AceMcLoud42
(lelkes újonc)
Hát egyelöre megvárom mig kijön a nembetea opera 8 és akkor majd váltok, addig nekem megfelel ez is. 
Énlennék

q13579
(senior tag)
Az új opera mennyivel jobb, illetve jobb-e mint a firefox 1.0.1 kiegészített vátozata. Én azt használom, de nagyon mondogatják hogy az opera joval megbizhatobb. igaz ez?
Origin nick: ZIGHY

Sil
(őstag)
Szerinted egy Operás topicban fogsz olyat hallani, hogy nem, a Firefox jobb? Szerintem próbáld ki mindkettőt, elférnek a gépen, aztán használd, amelyik jobban tetszik. Ez főleg ízlés dolga, kinek melyik jön be. (Én speciel a Firefoxra esküszök.)

Rufusz
(tag)
Jobbnak talán nem jobb, s mivel a 8.0 1előr béta, ezért lehet h nem is olyan +bíz6ó, de állítólag pl gyorsabb valamivel.
Annyiból talán jobb h 100 000 féleképpen testreszabható, nagyon könnyen kezelhető, sok hasznos dolgot tud. De valakinek nem jön be, én is kipróbáltam sok browsert, az operát találtam a legjobbnak eddig, szal sztem te is ''kísérletezgess''.
IE-vel az van, hogy ott értelemszerűen nem ugyanaz a lista ven és nehézkes 2 böngészővel PHzni.
A gond az, hogy bármely más oldalon minden megjelenik csak a PH-n nem jelenik meg semmijen kép, reklám, és nem találtam olyan beállítási lehetőséget ami csak 1 ablakra vonatkozik. Ebben kéne segítség.

Rufusz
(tag)
View-->Images-->No images nincs véletlenül bekapcsolva?
Ezzel talán egyes oldalakon is lehet blokkolni a képeket...
Ez csak tipp volt
Nálam is csinál néha olyat, hogy eltűnik minden kép. Ilyenkor ki-belépéssel helyre szokott állni. Ne feledd, béta. 
Köszi! Ez a jó tipp, most működik minden! igazán megtalálhattam volna én is....

LukE
(PH! kedvence)
ha az utolso hozzaszolaslaim reszre gondolsz, akkor az cookive-val megy a bongeszotol es a loginodtol fuggetlenul. Ha belepsz 1 masik geprol/masik juzerkent/masik bongeszovel, akkor 0-rol indul, es csak azon a gepen/juzerrel/bongeszovel lesz ott.
A képekre a ''g'' nyomkodasa talan gyorsabb, mint a ki-be lepes (mindig toltse le a kepeket-> csak kessbol nyomja a kepeket-> semmilyen kepet ne mutasson).
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Na, üdv mindenkinek!
Kicsit leült a topic.. 
Megjelent az Opera 8 beta 3-as változat, ami letölthető innen: Bővebben: link.
A változások itt olvashatóak: Bővebben: link
Most tettem fel, eddig eget rengető változásokra nem leltem, de nem is nagyon kerestem. Ha valaki talál vmi újdonságot, ne tartsa magában.... 
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Én béta 2-est használok Linux alatt de eléggé instabil, időnként magától kilép. Másnak is van ilyen problémája? Érdemes lecserélni a béta kettest hármasra?
Én Windowst használok. Néha nálam is összeomlik, de nem gyakrabban, mint akár a 7.54-es, a béta 3 még egyszer sem omlott össze (kopp-kopp
)
Egy próbát megér sztem, fentebb belinkeltem a változásokat.
Ezzel megint műxik a Gmail-es POP3, ámbár az nem biztos, hogy ez az Opera hibájából szünetelt....
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

GombócArtúr
(őstag)
a 8.00 val már működik rendesen a www.kispal.mentha.hu (a fülek elcsúsznak opera 7.50el)
illetve egyes oldalaknál csinálja még azt hogy folyamatosan tölti az oldalt, mintha állandóan a refresh gombot nyomogatnád?
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Vmelyik nap nézegettem egy oldalt és folyamatosan refreshelt csak nem tudom miért, beta2 es van fent, de legalább a PH megjavult a 7.54-hez képest (nekem állandóan szétcsúszott a topicok teteje, bár gondolom másnál is előfordult)
[Szerkesztve]
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg
''illetve egyes oldalaknál csinálja még azt hogy folyamatosan tölti az oldalt, mintha állandóan a refresh gombot nyomogatnád''
Ezt már a korábbi is csinálta, igaz max egyszer.
koxx: Ilyet nekem is csinált, de egy refresh megoldotta, és nem volt jellemző. De megesett, hogy kicsit össze-vissza rakta ki pl. a legördülő menüket.
Lelkes újonc lettem, éljen, éljen
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
említette itt valaki a firefox-ot nekem az nem szimpi, hogy bizonyos tekintetben az ie-re épül
, de már lassan egy éve operát használok, s eddig semmi gondom nem volt vele, vagy ha találtam olyan oldalt ami nem működött jól, akkor a legújabb verzió rendbehozta a dolgomat.
appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény
Mintha ez a 8as opera gyorsabb lenne a 7.54nél.
Tesztelés következik
Egy dolog zavar: hogy lehetne alul látni megitn a sebességet?
MErt msot fenn írja ki , hoyg hány százalékát töltötte le az oldalnak, de engem a sebesség érdekelne
Megoldottam :popusnak kell jelölni a progress bárt...
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
''Mintha ez a 8as opera gyorsabb lenne a 7.54nél.''
Itt tesztekkel is alátámasztják ezt az észrevétel: Bővebben: link
Egyébként én is ezt tapasztalom, egyenlőre elégedett vagyok a beta3-al, nem találtam problémát...
GombócArtúr: Az általad említett www.kispal.mentha.hu honlap a beta 3-al szintén NEM működik...
[Szerkesztve]
Nekem a beta 2 a www.download.com oldalt mindig szétesve hozta be, aztán ha kicsinyítettem az oldal nézetén akkor egyből jó lett. 
beta3-al teljesen rendben van
Fura. Béta 2-vel is jó linux alól. Akkor miért nem volt jó a win alatt... 

GombócArtúr
(őstag)
na, hurrá! nem hiszem hogy nagy ördöngősség az ilye hibákat kijavítani. Köszi hogy megnézted!
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Felraktam a béta hármast UHU alá. Először tartottam tőle, hogy a beállításokat nem hozza át a béta kettőtől. Kár volt aggódni. 
De most feltettem az 1.0.1-es Firefox-ot is mert kíváncsi lettem. 
Hmmm... Felmentem az Opera honlapjára (Bővebben: link), és mit látok?
OPERA 8 LAUNCHING SOON
Nálatok mennyi ramot ''eszik'' az opera? nekem 60-75 MB, kicsit soknak tartom
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

Sanya
(PH! kedvence)
90M-et, de szerintem nem sok, mikor elég nagy a back, és mindezt a memóriából hozza vissza, és nem tölti le újra az oldalt
de nekem egyelőre nagyon tetszik ez a verzió is
gyorsan még: BETA 3
[Szerkesztve]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

MUŁĐER
(PH! addikt)
nekem evett már 250 MB-ot is
mondjuk akkor kb. 70 tab volt nyitva
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
akkor jó azt hittem csak a beta2 szarakodik
szerk: nekem meg összesen 2 tab és úgy volt 75
[Szerkesztve]

crab
(őstag)
tools/preferences/history and cache/memory cache
itt be tudod állítani, hogy mennyi ramot használjon.
kösz, beállítottam

LukE
(PH! kedvence)
ugy latszik, operaval senkinek sincs baja az utobbi idoben
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Mindenki lélegzetvisszafojtva várja a végleges verziót.
(És közben gyűjti a tapasztalatokat)
Amúgy tényleg nincs vele baj
. Egyszerűen csak jól működik
Nekem néha kilép UHU-Linux alól, de nem egyértelmű, hogy ez most minek is a hibája. Konzol-kimenetet kellene néznem, de lustaság... 

tusi74
(őstag)
Megjelent ma az Opera 8 végleges verziója az ftp.opera.com-on. (a'la Magyar opera oldal)
Mivel nagyon leterhelt az ftp, ezért már csak mirrorokon lehet elérni.
Én nagy nehezen levadásztam 1-ről, de akit érdekel, az leszedheti:
Bővebben: link helyről is.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

L3zl13
(PH! nagyúr)
B@ssza meg pénteken tettem fel a bétát... 
Aki hülye, haljon meg!

Gh0sT
(PH! addikt)
Láma kérdés: előtte uninstalláljam a betát, vagy adjak a jónak és durr bele a közepébe?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd
Nyugodtan rányomhatod, fél perc az egész, megmarad minden beállításod, könyvjelződ...
http://bashtravel.com/

Gh0sT
(PH! addikt)
És nem kell újra ''megvennem'' ugye?
Úgy értem nem fog regisztrálásért kiabálni, ha már egyszer megtettem...
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd