Macs is jól van?
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Macs is jól van?
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Köszi a linket, így már veszem. 
Szép hely lehet Ausztrália.. 
bobsys: Akkor te beszélni angol szépen?
[ Szerkesztve ]
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.
..pontosabban "burű raito yokohama"
..
(ma is lelket melengető verőfényes napsütés van... valami közép-szaharai homokdűne fölött)
2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára
Meset, meg kepeket kerunk
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Igen, igen! 
Szeretnénk irigykedni egy kicsit! 
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

(#5004) tildy: kepek meg nincsenek, de holnap csinalunk
(#5002) Tibii91: hat IELTS 6.5 (9 a max) megvan, az eleg, szepen lassan beszelek 
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Szerintem egy adott idegen nyelvet helyben tanulni a legnagyszerűbb dolgok egyike. 
Mondjuk érdekes lenne mondjuk az első két év Oroszországban. 
Amit ugye nem beszélek.
[ Szerkesztve ]

Nyelvet mar nem akarok tanulni, inkabb munkat kezedk felhajtani
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
És akkor közben akaratlanul a nyelvet is tanulod. 
Ezt ismeri valaki ? Fighting Gravity
★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

termeszetesen
Jol olvasom, hogy majd 5 millio forintot kellett felmutatni (suli + ott eles) , hogy egyaltalan neki tudjatok indulni?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
eléggé meggyőző, sőőt kurvajó
kűr, hogy nincs fél millám msot erre 
configot pontosan nem tudom, 3gb ram, meg valamilen i7-es proci van benne.
Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html
biztos.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Ha i7, akkor nem csodálom.
De ezek az EliteBook-ok tényleg r*hadt drágák.
kíváncsi vagyok hogy fogja bírni a bokám a bálozást, de ma minimum 4 hölgyet meg kell táncoltatnom...
(anyum, anyósjelöltem, párom, sógornőm)
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Nemtudom amikor túlterheltek a bíróságok, elavúltak a törvények, ésszerű é, az 5 FT tejport elcsrnők ellen eljárást indítani...
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD
nem tudom, miként tudnád másként megnevelni azokat, akiknek a szülei erre nem képesek.

Egyetértek, de ha egyszer az állami szerkezeti rendszer és a gazdaság miatt nem engedhetjük meg ezt a luxust. 
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD
Mindenképp..
húszmilliárdos sikkasztások, hűtlenkezelések, csalások úgysincsenek eljáratva. Valamit muszáj nekik csinálni, különben azt hinnénk nem dolgoznak a pénzé'.
Meg nem mindegy mennyi vesződség van. Én se lennék hülye sokat dolgozni, mikor kevés munkával járó feladatnak könnyebb látni az eredményét.
Ha lopsz, bűnös vagy. Ha rabolsz vagy ölsz akkor gyanúsított, ha sikkasztasz, csalsz vagy politikus vagy akkor csak gyanús. És van még egy ombuccmanók által agyonvédett megélhetési réteg, akikről jobb nem is beszélni.
Ja, és vagy te, átlagos, bűnözésre, megélhetésre nem hajlamos átlagpolgár, aki abban a téves hitben él, hogy ha dolgozik tisztességesen, akkor ő jár jól.
Nos, nem, te akkor nem állampolgár vagy, hanem fejőstehén, aki eltartod a politikust, a gyanúst, a gyanúsítottat, a bűnözőt, az ügyvédet, az ügyészt, a bírót, a rendőrt, a megélhetésit. Nem magadnak keresed a pénzt, hanem ezeknek, akiknek dolgozni nem különösebben kell, hogy megkapjanak mindent. Hogy neked ez nem tetszik? Ja kérem, tetszett volna nem gerincet növeszteni, hanem b@szott vastag bőrt az arcra.
Azonfelül reggel óta szakad az eső..
2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára
A ló túlsó oldalán vagyunk, mint mindig. Nemrég volt néhány tini a tv-ben, bizsut loptak, majd bilincsben töltöttek két napot a rendőrségen, a bíróságon is bilincsbe verve hallgatták a bírónőt. A nevelés fontos lenne, de két 15 éves lányt 40 órát elzárva tartani és bilincsbe verve vinni a bíróságra egy marék bizsuért? 
[link]
A bokádra tegyél bokarögzítőt, aztán pörgesd meg a hölgyeket rendesen! 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
ismerem a történetet. nehéz objektíven hozzáállni a dolgokhoz, ha a z én lányaimat vitték volna be, biztos átgondolnám kétszer is, mit mondok. most viszont azt: tudniuk kell, hogy a tettük milyen következményekkel járhat, s ha ezt ennek ellenére is megteszik, akkor menjenek oda, ahova valók ilyen esetben.

A szürkekereskedelemre én is kapható vagyok. Máshol is van ilyen korrupció az EU -ban pl Olaszország, mondjuk ott nincs annyi megélhetési bűnöző ja és ott van gazdaság... (ezt hívják cuminak)

ezaz.. és így éljek én idehaza...
amúgy üdv
hogy?

akkora balhé van, hogy az agyam eldobom...
de inkább nem részletezem..
[ Szerkesztve ]

Monjuk élhetném már én is a tehetősek életét és számolgatnám mennyi van a nyugdíjig. Bennem van erkölcsi tartás, mégha valami nem is teljesen tiszteségtelen akkor sem raknék zsebre szemtelenűl sokat... (ha mindenki inkább elrakná rég kitörne a háború) 
[ Szerkesztve ]
A bűnnek és a büntetésnek arányosnak kellene lennie. Ha egy tinit megbilincselsz és elzársz azért mert brahiból elcsen valami apróságot, akkor az minden csak nem arányos.
16 évig voltam biztonsági őr, ebből 4 év áruházban. Találkoztam mindenféle tolvajjal, de alig van egy néhány amelyiket szívesen láttam volna bilincsben.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Bakker, tényleg jó nagy felfordulás lehet nálatok!
Ha már jogászt keresel!
Mondom Addikt!

üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

válás miatt kellene. szerencsére nem történt semmi komoly (még).
grat Föccer!
tothgera: áhh, mindegy, majd megkeresünk helyben valaki szakembert. azért köszi.
[ Szerkesztve ]

Ha részletezed akkor talán tudnak segíteni,.amúgy uncsim és haverom is jogász, szóval csak pötyögd a problémát
!
"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"
Kispapa és addikt! Bejött az élet! 
És még a keksztopikba is ír, azért volt kérdéses a függősége.
http://tinyurl.com/tim82items4sale
Jah, de a mai nap bőszen írogattam minden féle hülyeséget, így már csak a moderátorok vehetik el tőlem ezt a rangot ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
grat. a ranghoz!! 
Én március vége fele leszek Senior tag. 
Köszi. Látom a hsz számod már megvan hozzá 
Az előbb elkövettem az idei év eddig legnagyobb hibáját. Rákattintottam a vv4 topikra... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még az előtt észbe kaptam, mint hogy esélyem lett volna beleolvasni bármelyik hozzászólásba....
üdv, föccer
Jaja, megvan, csak a 180 napot kell "kivárni". 
VV topik: Az tény, hogy nagyon állat dolgok vannak ott.
Már a sokadik figyelmeztetést kapták, szóval mondhatjuk, hogy a topik haldoklik.
[ Szerkesztve ]

Nem haldoklik, él és virul. Csak a lakat lebeg felette.
---
Szép estét mindenkinek!
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Azt a "lebegő lakatot" már csak egyetlen hajszál tartja.
Már megvolt minden: Bevezetés, kibontakozás, tetőpont, megoldás.
(megoldás az a bezárás lesz)
Nekem a Jacko-s verziója annyira nem tetszik, túl sok benne a salang.
Az Alien Ant Farm-os verzió nagyon tetszik.
De ez!!! Iszonyat jó!! Elképesztően jól csinálják.
Pedig nem vagyok nagy tisztelője a klasszikus zenének, és az ahhoz kapcsolódó hangszereknek, de ez. 
[ Szerkesztve ]

Ez a baszki
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

Úgy kéne bezárni a lakatot, hogy lenyeljük a kulcsot is, így nincs vele több gond. 
Lesznek néhányan, aki blog-hozzászólás formában, de folytatni fogják azt, ami miatt be lesz zárva a topik.

Azokat is olvasatlanúl be kell zárni. 
[ Szerkesztve ]
Jaja, úgy kell. 

Most nézem, már 4 napja jubiláltam megint 
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
Grat.
Én még soká fogok...
Jövő hét Szombaton lesz 2011 neked.