2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

(#5001) Mawyx válasza bobsys (#4998) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

:))
Macs is jól van?

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#5002) Tibii91 válasza kételkedem (#5000) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi a linket, így már veszem. :)

Szép hely lehet Ausztrália.. :K

bobsys: Akkor te beszélni angol szépen?

[ Szerkesztve ]

A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

(#5003) BlacKSouL válasza tildy (#4995) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

..pontosabban "burű raito yokohama" :) ..

(ma is lelket melengető verőfényes napsütés van... valami közép-szaharai homokdűne fölött)

2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára

(#5004) tildy válasza bobsys (#4998) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meset, meg kepeket kerunk:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5005) Tibii91 válasza tildy (#5004) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, igen! :K

Szeretnénk irigykedni egy kicsit! :))

A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

(#5006) bobsys válasza kételkedem (#5000) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

Bovebben

(#5004) tildy: kepek meg nincsenek, de holnap csinalunk

(#5002) Tibii91: hat IELTS 6.5 (9 a max) megvan, az eleg, szepen lassan beszelek :))

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#5007) Tibii91 válasza bobsys (#5006) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem egy adott idegen nyelvet helyben tanulni a legnagyszerűbb dolgok egyike. :B

Mondjuk érdekes lenne mondjuk az első két év Oroszországban. :DDD
Amit ugye nem beszélek.

[ Szerkesztve ]

(#5008) bobsys válasza Tibii91 (#5007) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

Nyelvet mar nem akarok tanulni, inkabb munkat kezedk felhajtani

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#5009) Tibii91 válasza bobsys (#5008) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

És akkor közben akaratlanul a nyelvet is tanulod. :K

(#5010) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt ismeri valaki ? Fighting Gravity

★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

(#5011) bobsys válasza Tibii91 (#5009) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

termeszetesen

(#5012) tildy válasza bobsys (#5011) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jol olvasom, hogy majd 5 millio forintot kellett felmutatni (suli + ott eles) , hogy egyaltalan neki tudjatok indulni?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5013) bandus válasza Tibii91 (#4994) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eléggé meggyőző, sőőt kurvajó :D kűr, hogy nincs fél millám msot erre :D

configot pontosan nem tudom, 3gb ram, meg valamilen i7-es proci van benne.

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#5014) NoLF válasza ch003067 (#5010) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5015) Tibii91 válasza bandus (#5013) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Ha i7, akkor nem csodálom.

De ezek az EliteBook-ok tényleg r*hadt drágák.

(#5016) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kíváncsi vagyok hogy fogja bírni a bokám a bálozást, de ma minimum 4 hölgyet meg kell táncoltatnom... :) (anyum, anyósjelöltem, párom, sógornőm)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5017) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Nemtudom amikor túlterheltek a bíróságok, elavúltak a törvények, ésszerű é, az 5 FT tejport elcsrnők ellen eljárást indítani...

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#5018) NoLF válasza zoltanz (#5017) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom, miként tudnád másként megnevelni azokat, akiknek a szülei erre nem képesek.

(#5019) zoltanz válasza NoLF (#5018) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Egyetértek, de ha egyszer az állami szerkezeti rendszer és a gazdaság miatt nem engedhetjük meg ezt a luxust. :U

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#5020) BlacKSouL válasza zoltanz (#5017) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenképp..
húszmilliárdos sikkasztások, hűtlenkezelések, csalások úgysincsenek eljáratva. Valamit muszáj nekik csinálni, különben azt hinnénk nem dolgoznak a pénzé'.
Meg nem mindegy mennyi vesződség van. Én se lennék hülye sokat dolgozni, mikor kevés munkával járó feladatnak könnyebb látni az eredményét.
Ha lopsz, bűnös vagy. Ha rabolsz vagy ölsz akkor gyanúsított, ha sikkasztasz, csalsz vagy politikus vagy akkor csak gyanús. És van még egy ombuccmanók által agyonvédett megélhetési réteg, akikről jobb nem is beszélni.

Ja, és vagy te, átlagos, bűnözésre, megélhetésre nem hajlamos átlagpolgár, aki abban a téves hitben él, hogy ha dolgozik tisztességesen, akkor ő jár jól.
Nos, nem, te akkor nem állampolgár vagy, hanem fejőstehén, aki eltartod a politikust, a gyanúst, a gyanúsítottat, a bűnözőt, az ügyvédet, az ügyészt, a bírót, a rendőrt, a megélhetésit. Nem magadnak keresed a pénzt, hanem ezeknek, akiknek dolgozni nem különösebben kell, hogy megkapjanak mindent. Hogy neked ez nem tetszik? Ja kérem, tetszett volna nem gerincet növeszteni, hanem b@szott vastag bőrt az arcra.

Azonfelül reggel óta szakad az eső..

2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára

(#5021) kételkedem válasza NoLF (#5018) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A ló túlsó oldalán vagyunk, mint mindig. Nemrég volt néhány tini a tv-ben, bizsut loptak, majd bilincsben töltöttek két napot a rendőrségen, a bíróságon is bilincsbe verve hallgatták a bírónőt. A nevelés fontos lenne, de két 15 éves lányt 40 órát elzárva tartani és bilincsbe verve vinni a bíróságra egy marék bizsuért? :(
[link]

A bokádra tegyél bokarögzítőt, aztán pörgesd meg a hölgyeket rendesen! :K

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#5022) NoLF válasza kételkedem (#5021) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ismerem a történetet. nehéz objektíven hozzáállni a dolgokhoz, ha a z én lányaimat vitték volna be, biztos átgondolnám kétszer is, mit mondok. most viszont azt: tudniuk kell, hogy a tettük milyen következményekkel járhat, s ha ezt ennek ellenére is megteszik, akkor menjenek oda, ahova valók ilyen esetben.

(#5023) zoltanz válasza BlacKSouL (#5020) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

A szürkekereskedelemre én is kapható vagyok. Máshol is van ilyen korrupció az EU -ban pl Olaszország, mondjuk ott nincs annyi megélhetési bűnöző ja és ott van gazdaság... (ezt hívják cuminak)

(#5024) nike_

nike_
(PH! kedvence)

ezaz.. és így éljek én idehaza...

amúgy üdv

(#5025) NoLF válasza nike_ (#5024) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy?

(#5026) nike_ válasza NoLF (#5025) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

akkora balhé van, hogy az agyam eldobom...

de inkább nem részletezem..

[ Szerkesztve ]

(#5027) zoltanz válasza zoltanz (#5023) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Monjuk élhetném már én is a tehetősek életét és számolgatnám mennyi van a nyugdíjig. Bennem van erkölcsi tartás, mégha valami nem is teljesen tiszteségtelen akkor sem raknék zsebre szemtelenűl sokat... (ha mindenki inkább elrakná rég kitörne a háború) :U

[ Szerkesztve ]

(#5028) kételkedem válasza NoLF (#5022) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A bűnnek és a büntetésnek arányosnak kellene lennie. Ha egy tinit megbilincselsz és elzársz azért mert brahiból elcsen valami apróságot, akkor az minden csak nem arányos.

16 évig voltam biztonsági őr, ebből 4 év áruházban. Találkoztam mindenféle tolvajjal, de alig van egy néhány amelyiket szívesen láttam volna bilincsben.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#5029) nike_

nike_
(PH! kedvence)

van itt valaki jogász? :F

(#5030) kételkedem válasza nike_ (#5029) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker, tényleg jó nagy felfordulás lehet nálatok! :( Ha már jogászt keresel!

(#5031) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondom Addikt!

:))

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#5032) nike_ válasza kételkedem (#5030) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

válás miatt kellene. szerencsére nem történt semmi komoly (még).

grat Föccer!

tothgera: áhh, mindegy, majd megkeresünk helyben valaki szakembert. azért köszi.

[ Szerkesztve ]

(#5033) Tothgera30 válasza nike_ (#5029) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ha részletezed akkor talán tudnak segíteni,.amúgy uncsim és haverom is jogász, szóval csak pötyögd a problémát ;) !

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#5034) kételkedem válasza föccer (#5031) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kispapa és addikt! Bejött az élet! ;)

(#5035) Tim82 válasza kételkedem (#5034) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És még a keksztopikba is ír, azért volt kérdéses a függősége.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#5036) föccer válasza Tim82 (#5035) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, de a mai nap bőszen írogattam minden féle hülyeséget, így már csak a moderátorok vehetik el tőlem ezt a rangot ;]

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#5037) Tibii91 válasza föccer (#5036) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

grat. a ranghoz!! :R
Én március vége fele leszek Senior tag. :))

(#5038) föccer válasza Tibii91 (#5037) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi. Látom a hsz számod már megvan hozzá :)

Az előbb elkövettem az idei év eddig legnagyobb hibáját. Rákattintottam a vv4 topikra... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még az előtt észbe kaptam, mint hogy esélyem lett volna beleolvasni bármelyik hozzászólásba....

üdv, föccer

(#5039) Tibii91 válasza föccer (#5038) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, megvan, csak a 180 napot kell "kivárni". :)

VV topik: Az tény, hogy nagyon állat dolgok vannak ott.

Már a sokadik figyelmeztetést kapták, szóval mondhatjuk, hogy a topik haldoklik.

[ Szerkesztve ]

(#5040) Bon3ss válasza Tibii91 (#5039) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nem haldoklik, él és virul. Csak a lakat lebeg felette.

---

Szép estét mindenkinek!

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#5041) Tibii91 válasza Bon3ss (#5040) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Azt a "lebegő lakatot" már csak egyetlen hajszál tartja.

Már megvolt minden: Bevezetés, kibontakozás, tetőpont, megoldás. :D (megoldás az a bezárás lesz)

(#5042) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

baszki

(#5043) Tibii91 válasza BlacKSouL (#5042) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a Jacko-s verziója annyira nem tetszik, túl sok benne a salang.
Az Alien Ant Farm-os verzió nagyon tetszik.

De ez!!! Iszonyat jó!! Elképesztően jól csinálják.
Pedig nem vagyok nagy tisztelője a klasszikus zenének, és az ahhoz kapcsolódó hangszereknek, de ez. :R

[ Szerkesztve ]

(#5044) tope válasza BlacKSouL (#5042) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Ez a baszki

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#5045) zoltanz válasza Bon3ss (#5040) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Úgy kéne bezárni a lakatot, hogy lenyeljük a kulcsot is, így nincs vele több gond. :D

(#5046) Tibii91 válasza zoltanz (#5045) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Lesznek néhányan, aki blog-hozzászólás formában, de folytatni fogják azt, ami miatt be lesz zárva a topik.

(#5047) zoltanz válasza Tibii91 (#5046) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Azokat is olvasatlanúl be kell zárni.

[ Szerkesztve ]

(#5048) Tibii91 válasza zoltanz (#5047) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, úgy kell. :K

(#5049) tope válasza tope (#5044) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Most nézem, már 4 napja jubiláltam megint :B

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#5050) Tibii91 válasza tope (#5049) üzenetére

Tibii91
(őstag)
LOGOUT blog

Grat. :) Én még soká fogok...

Jövő hét Szombaton lesz 2011 neked.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.