2013. május 26., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

(#1951) Pisztillus válasza ToBeY (#1950) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Most látom, hogy te is szintet léptél, gratulálok! :K

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#1952) Dylen válasza bandus (#1943) üzenetére

Dylen
(senior tag)

miért, ki még? :)

én majd venni fogok

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#1953) ToBeY válasza Pisztillus (#1951) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ó köszönöm szépen,most hogy mondod,én is észrevettem :DDD

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#1954) tope válasza Dylen (#1952) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Mozsárágyút ? :U

UI: Egy ilyen van nálam, diótörésre néha van használva

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#1955) Dylen válasza tope (#1954) üzenetére

Dylen
(senior tag)

igen, szétlövöm vele a hótorlaszokat :U

(#1956) kételkedem válasza Dylen (#1955) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mozsárágyúval hótorlaszra? Eltört a hólapát nyele? :P

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#1957) venember83 válasza kételkedem (#1956) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugyan, csizmás macsek nem hólapátol. Mozsárágyú illik hozzá. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#1958) tope válasza Dylen (#1955) üzenetére

tope
(PH! addikt)

És mivel töltöd ?

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#1959) fokukac válasza Pisztillus (#1951) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

nem tudja valaki, hogy nekem mennyit kell még pofáznom, hogy én is szintet lépjek végre? :D
pedig már 2006-ban nagyúr voltam, aztán Parci lefokozott addikttá... :- )

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#1960) negyedes

negyedes
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na mit talaltam egy kinder tojasban? Egy usb kulcsot. igaz 256 mb es allandoan elinditja a kinder honlapjat. regen azert szerettem mert ossze kellet rakni a kis jatekot, mostansag mer nem kell. hulyul az emberiseg.

.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

(#1961) venember83 válasza fokukac (#1959) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb. 8765 hsz-ed van reálértéken. A nagyúr tízezer hsz-től van. Közösségiben tehát még 1235 x 4, azaz 4940 nem törölt hozzászólást kell megszülnöd.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#1962) Bon3ss válasza fokukac (#1959) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Melyik irányba szeretnél szintet lépni? ;]

Szép napot!

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#1963) Dylen válasza venember83 (#1961) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Ez nehéz szülés lesz ;]
Vagy legalábbis hosszú :D

(#1964) kételkedem válasza Dylen (#1963) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg van az egy röpke év alatt is akár! :K

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#1965) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lelkesújonc

(#1966) lujó55

lujó55
(PH! addikt)

CHF 225.
Mostmár tényleg venni kéne plutóniumot! :W :W :W :((( :((( :(((

(#1967) kételkedem válasza lujó55 (#1966) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Várd meg az esti jegyzéseket! :((

(#1968) Pisztillus válasza fokukac (#1959) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Venember számítása tökéletes, most már csak ki kell várni, hogy meglegyenek a szükséges hozzászólások. :)

Nekem még 455,5 szakmai (vagy 1822 közösségi) hozzászólás kell a szintlépéshez. Megtart még egy ideig, de ha meglesz, nem fogtok rám ismerni... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1969) ngabor2 válasza Pisztillus (#1968) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és nekem?

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#1970) Pisztillus válasza ngabor2 (#1969) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Azt csak a többi nagybetűs tudhatja, mikor lesz belőled HG. :D (Vagy a modiknál nem az a szintlépés? ;) )

Amúgy 1346,5 szakmai (vagy 5386 közösségi) hozzászólás kell ahhoz, hogy benned egy újabb PH! félisten-t tisztelhessünk... :)

[ Szerkesztve ]

(#1971) venember83 válasza ngabor2 (#1969) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te függetlenítetted magad mindenféle profán világi prohardver tagsági szintektől. :)

(#1972) Sipi16

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

[link] Ezen kellemeset mosolyogtam. A mami arcát figyeljétek! ;)

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#1973) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Ezzel akarják törni majd abalaton jegét. :)

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#1974) ngabor2 válasza zoltanz (#1973) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

minek azt törni? tavasszal úgyis elolvad...

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#1975) zoltanz válasza ngabor2 (#1974) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

A víz állása egész évben magas volt a Balatonnál, jelenleg 130 centiméter körüli. Ilyen magas vízállásnál előfordulhat, hogy a jégpáncél szétszedi a partvédő műveket a déli parton. A jégtöréssel ezt lehetne elkerülni.

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#1976) Mawyx

Mawyx
(senior tag)

Étkezési utalvány dec 31-ig használható fel, a 31-e még beletartozik, tehát holnap még lehet rajta kaját venni? Most kaptam, nem lett felhasználva, kérdés holnap még jó-e vagy húzzam a nyúlcipőt és rohanjak ki most hátha van még nyitva valami?

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#1977) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyik adón Pákó, másik ValóVilág. :U

(#1978) tildy válasza Mawyx (#1976) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jonak kene lennie holnap.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1979) NoLF válasza Mawyx (#1976) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezzel pontosan azt kérdezted meg, hogy 31-én 31-e van-e

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#1980) pohár válasza NoLF (#1979) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+1

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1981) Tothgera30

Tothgera30
(PH! kedvence)

Imádom ezt a kis Samut :D .

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#1982) ngabor2 válasza venember83 (#1977) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kell neked tévét nézni :P

(#1983) negyedes válasza venember83 (#1977) üzenetére

negyedes
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ket rossz kozzul melyket? anyamek persze a vv nezik. :W

.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

(#1984) venember83 válasza ngabor2 (#1982) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt volt nagyanyám, ő pedig szeret tévézni. Én a tévében már szinte csak sportot nézek, a többi csillámporos szemét nem érdekel.

(#1985) RazorGTR1 válasza venember83 (#1977) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyenkor kell bekapcsolni a játékkonzolt :D

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#1986) venember83 válasza RazorGTR1 (#1985) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem is volt és nem is lesz, pénzkidobás.

(#1987) ngabor2 válasza venember83 (#1986) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akkor pasziánszozni egyet

(#1988) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára

(#1989) pohár válasza BlacKSouL (#1988) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezt nevezem... Debrecenben sehol nem látsz ilyet :U

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1990) ngabor2 válasza pohár (#1989) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én naponta látok a belvárosban...

(#1991) kételkedem válasza BlacKSouL (#1988) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi lenne, ha esett volna tisztességes 70 cm hó? :U

Talán tegnap volt a híradóban, hogy kátyúzzák az utakat. Mínusz 10 fokban a fagyos-vizes-sós-latyakos kátyúba löktek egy kis aszfaltot. Minek? Ennyi erővel az anyag költségét, a melósok bérét és az összes járulékos költséget nyugodtan szórhatnák a Tiszába is, pont ennyi haszna lenne! :W

(#1992) pohár válasza ngabor2 (#1990) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hol látsz ennyi félig megfagyott sós havat?

(#1993) fokukac válasza Bon3ss (#1962) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

melyik? persze, lelkes újonc szeretnék lenni, mert az már olyan rég volt.. :D
fiatalság, bolondság :)

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#1994) tildy

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

JAcket potato mérgezésben fogok meghalni. :U :U :U :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1995) ngabor2 válasza pohár (#1992) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem sós, saras. de pl. rákóczi vége, leány, szappanos, kölcsey, csapó-kanyar, monostor, és még sorolhatnám a környékbeli utcákat. sehol nincs takarítva.

(#1996) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, hazaértem a melóból, épp a megérdemelt sörömet kortyolgatom, 4 óra mulva meg pezsőbontás és irány 2011 :)

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#1997) venember83 válasza tildy (#1994) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Héjában sült krumpli, ami töltött is lehet.

kraftxld: Ejj, de sietős valakinek. Akkor ideje belekezdeni a lakomába, ne éhgyomorra pezsgőzzetek. :)

(#1998) kraftxld válasza venember83 (#1997) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sietős, éjfélkor csak illik mulatni egy kicsit. Épp most vettünk a boltban egy kis virslit, a lencse meg már ázik holnapra.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#1999) dragonfx

dragonfx
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ahogy szokták mondani lassan ideje elkezdeni bemelegíteni :C

Na ééésss?::DDD.ij

(#2000) tbs válasza BlacKSouL (#1988) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Csak óvatosan, holnaptól majdhogynem lecsuknak ilyesmiért. Méghogy nem takarítják...

(Rossz) vicc, ami itt folyik... :( Elnézést, nagyon bacca a csőröm a töketlen (látszat)ténykedés.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.