2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

(#19001) Tim82 válasza FehérHolló (#18997) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én általában a fektetett kerék alakú óra alatt szoktam javasolni találkahelyet a Nyugati téren, azt nem szokta senki sem eltéveszteni.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#19002) tope válasza Dylen (#18995) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Az én TV-m is ezt csinálta (pontosabban kicsit recsegett a hangja), kiderült gyári hibás volt a hangszorója, bejelentettem, 2 napon belül kijöttek, kicserélték a hangszórót, és azóta is működik.

Holló: mond neki hogy a vágánynál találkozzatok, de ha nem tetszik akkor meg a Nagy kijelzőnél

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#19003) FehérHolló válasza tope (#19002) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ő a vevő, én alkalmazkodom. Ő a pénztárnál akart találkozni. 4 e-mail alatt sikerült azt is tisztázni, hogy a MÁV főpénztárnál, mert a környéken van 4 másik pénztár is (2 MÁV, 2 BKV), de ez neki nem tűnt fel. :D
Több e-mailt nem írok, legfeljebb felhívom majd telefonon.

Egy Java könyvről van szó, remélem, hogy nem plázacica veszi meg.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#19004) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Mióta vam tv2 híradójában reklám? :U Azt sem nézem többet...

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#19005) tope válasza ToBeY (#19004) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Hehe

(#19006) FehérHolló válasza ToBeY (#19004) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mióta jött egy telefon, hogy miről nem szabadna tudósítani, aztán sürgősen tenni kellett valamit. Híradó le, reklám be, új hír kitalál, reklám után bead.

(#19007) Dylen válasza FehérHolló (#18996) üzenetére

Dylen
(senior tag)

?? kettőt és könnyebbeket :) majd a párom megoldja remélem, csak eddig lusta volt :)

tbs - erősítő nélkül zúg, a saját hangja

[ Szerkesztve ]

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#19008) tbs válasza Dylen (#19007) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Ez az izgalmasabb felállás... A fülhallgatócsati is zúg..?

(#19009) tildy válasza Dylen (#18995) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

En korabban 6.40ig. Viszont imadom , hogy tizre jarok be dolgozni.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19010) Apika válasza tildy (#19009) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Viszont ugrott az egész napod...

(#19011) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

júliusban itt az InterGiro 2, juhúúúú

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#19012) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ezt is túléltem, yeah. holnap már se karácsony, se szilveszter, se újév, se bank holiday, kíváncsi vagyok, mennyien lesznek :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#19013) fokukac válasza Dylen (#19007) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

Minden forrásról zúg?
(analóg/ digitális tv-adás / hdmi, stb.)

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#19014) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint bejelöltem valakit, akiről már a bejelöléskor sejtettem hogy nem igazol vissza. De én hülye mégis várom.. :U

2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára

(#19015) tildy válasza Apika (#19010) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jahm, nem tudok menni ugyet intezni:D:D:D

Mert mi masra kene , igy , gyerek nelkul? Foleg, hogy ejfelig fenn vagyok , minimum:D Esm is:)

Alapbol utalok koran kelni, inkabb vegezzek este hetkor, akkor meg mindig van minimum 8 oram ebren lenni. Postat ebedidoben elintezem, bankor szinten. Bevasarlast este , vagy hetvegen, vagy neten.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19016) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

hoho lazad a Zindex, szagassa a lancot, meg a vegen visszaternek a mekulok:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#19017) tope válasza neduddki (#19016) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Empire Strikes Back II.

(#19018) BlacKSouL válasza neduddki (#19016) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi van ottan? Flashblock letiltja mindenestől, csak a fekete képernyő van, én meg nem kattintok akármilyen ökörségre, bár céges gép, azért agyonütni nem akarom a szisztemet.
Szóval mi várna flash-unblock után?

2^5 | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | az egy difizár, egy bizonyos idő után összezár a difi, és ezáltal úgy rúgod neki, hogy .... fölfosik mindenki a hátára

(#19019) neduddki válasza BlacKSouL (#19018) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nezd meg batran kolomben is kotelesseged tunnyiiiiiiiiiii!!!!:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#19020) tiv83us válasza pohár (#18928) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Erre most szivesen reagalnek, de inkabb nem teszem. Ha vegig vitted a jatekot es igy sem ismered fel, akkor szerintem baj van a szemeddel. Igen, valoban nincsen ket szeme, meg szaja, meg fulei, de az amikor definialni probaltuk a kovetelmenyeket, hogy legyen arca az avataroknak, kb arra gondoltunk, hogy ne kerjenek be a tagok egy pl egy ejjeli szekrenyt, vagy egy focilabdat, hanem valami olyasmit, ami illik a tobbi avatar koze, tehat van "arca".
Peldaul egy ilyet is kerhetne akar valaki, mert hiaba, hogy nem Goncz Arpad megrajzositva, de megis van "arca". Remelem igy ertheto. Ezt a kivetelezeses temat meg hagyjuk szerintem, ugy jartam el, mint barmelyik "regular" tag, vegig mentem a lepcsokon es direkt kihangsulyoztam, hogy objektiv elbiralast kerek, direkt ezert nem is Kidus* biralta el (o az ugyeletes moderator ebben), hanem egy masik ebben a temaban "fuggetlen" arckepes moderatort kertem meg.

*A forumon eleg koztudott, hogy Kidussal kozeli a kapcsolatom.

Ha valakinek segitseg kell, hogy bemerje, hogy mi is az avatarom, akkor talan ez es ez segitseget nyujthat behatarolni, igy talan konnyebb lesz.

Na megis reagaltam, mert ez a szandekos provokacio nalam nem fekszik.

Pisztilus: BUEK Neked is! Igen, mostansag csak read-only uzemmodban vagyok :)

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#19021) FehérHolló válasza tiv83us (#19020) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van kétoldalt szeme, csak az orra batár nagy. :P

Szerk.: Mi a búsrossebet töröltek a közösségi részből (egész topic)? 40-nel csökkent a közösségi hozzászólásaim száma. Pont most akartam ünnepelni a 6000-et.

[ Szerkesztve ]

(#19022) venember83 válasza FehérHolló (#19021) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig már a pezsgőt is megvettem...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#19023) FehérHolló válasza venember83 (#19022) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Nekem maradt szilveszterről. Már most sem az igazi, de alkalom nélkül meg fog romlani. :)
A szándékod azonban nagyon nemes.

[ Szerkesztve ]

(#19024) Apika válasza tildy (#19015) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Én reggel kilencre járok dolgozni. Jobb, ha az ember magától ébred, mintha egy óra ébresztené minden reggel a legjobb álmából...

(#19025) Dylen

Dylen
(senior tag)

a "zúgós" kérdéseknek majd utánanézek, mert most így fejből nem megy :)

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#19026) pohár válasza tiv83us (#19020) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor ezúton is bocs, ebből a kisképből nekem kb semmi nem jött le, a nagyból amit koxx mutatott, onnan már tudtam hogy mi merre, de ebből a képből kb azt tudtam kinézni, amit winner :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#19027) tiv83us válasza pohár (#19026) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Semmi gond, csak erzekeny vagyok az avataromra, mert imadom a karaktert es erzekenyen erinti a lelkemet, mikor ilyeneket mondanak, hogy madar szallt bele a hataba, meg olvasolampa feje van :N /Pedig tudom, hogy az van, de en akkor is szeretem :K/.

I should go.

(#19028) pohár válasza tiv83us (#19027) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért nem lehetett másik képből csináltatni? ezen tényleg ilyen repülőhátú, a seggen mikulássapkával kinéző valaminek látszik :D
amiket linkeltél képeket, sokkalta jobban kivehető a karakter, bár biztos hozzátesz ez a rajzossá alakítottság, még csak ront a felismerhetőségén :N

(#19029) venember83 válasza pohár (#19028) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már mindegy, többször nem változtathat avatart, ha nem tévedek. ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#19030) tiv83us válasza pohár (#19028) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez volt az egyetlen kep, amibol avatart lehetett varazsolni, egyebkent nalam a cache nincs kiuritve, ugyhogy nalam nincs mikulas sapka, igy nez ki anelkul:

I should go.

(#19031) fokukac válasza tiv83us (#19030) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

nem tudom, engem konkrétan egy péniszre emlékeztet :DDD :P

(#19032) pohár válasza tiv83us (#19030) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nálam is így fest, csak olyan mint ha a seggén lenne a sapka, és nem a karja lenne :N :DDD

(#19033) tiv83us válasza fokukac (#19031) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondja ezt egy főkuki... :P

pohar: De milyen sapka, semmi sapka nincs azon a kepen amirol en vakerolok :U

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#19034) venember83 válasza tiv83us (#19033) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bal alsó sarokban az a piros bizbasz sapkának tűnik. Nem karnak.

(#19035) Winner_hun válasza venember83 (#19029) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

De tévedsz.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#19036) Tim82 válasza tiv83us (#19033) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De milyen sapka, semmi sapka nincs azon a kepen amirol en vakerolok

[link]

Fuck, itt még az se megy, ha más képmegosztó oldalról linkelek be képet (avatárnál bekarikázva a szóban forgó rész).

[ Szerkesztve ]

(#19037) tiv83us válasza venember83 (#19034) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jaaaa, mostmar vagom. :) Nekem nem tunik annak, tema lezarva ;]

szerk: Jo, akkor sapkas aranyeres robotom van, na lezarhatjuk? :U :)

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#19038) kraftxld válasza Tim82 (#19036) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az nem aranyér? :DDD

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#19039) fokukac válasza tiv83us (#19037) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

most mondd, hogy nem hasonlít... :D

[link]

(#19040) Tim82 válasza tiv83us (#19037) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, én nem bosszantani akartalak, csak meg akartam mutatni, hogy mi nézhető be sapkának.

Az én avatáromon a pofacsont árnyékát nézték be rendszeresen bluetooth-os headset-nek, de majd ez is cserélve lesz, találtam tényleg jó alapanyagot ugyanerről a fejről. :)

(#19041) BlacKSouL válasza neduddki (#19019) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nincs ott, külön linkelve meg nem jön be..

Bejött, de az elejéről lemaradtam, és most melóban nincs kedvem újranézni..

[ Szerkesztve ]

(#19042) fokukac válasza Tim82 (#19036) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

lehet, hogy nem is sapka az, hanem inkább joker-es alsónadrág..! :))

(#19043) pohár válasza BlacKSouL (#19041) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az otthoni gépeden betehetnéd kezdőoldalnak :))

(#19044) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Barátnőm feladott postán 500 pénzért egy aránylag drága (~4k) könyvet levélként. Az ablak mögött ülő droid ezt helyeselte. A levél 2 hét alatt nem ért el a címzettig, valószínűleg ellopták kézbesítés közben. (Rengeteg ilyen PH-s tapasztalat is van.)
Éljen Magyarisztán.

Mondtam a csajszinak, hogy keressen vaterán, teszveszen, satöbbi ilyen könyvet, ami nemrég került eladósorba. (Elég speciális műről van szó, nagyon ritka.)
Talált. Mit lehet ezek után tenni, hogy megbizonyosodjon az ember?

Igen, már ő is tudja, hogy nem szabad levélként feladni legközelebb.

[ Szerkesztve ]

(#19045) bandus válasza FehérHolló (#19044) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megvenni. sajnos mást nem igazán tehetsz :/ nekem még soha semmim nem tűnt el szerencsére, a 10+k-s dolgok sem, amik levélként érkeztek.

esetleg megnézni az eladót helyileg, hogy mégis hol, merre lakik, ha a feladás, vagy átvétel helyén, akkor esetleg kitalálhatsz neki valami hivatalos szöveget, ami alapján belátja, hogy visszaadja :D a legtöbb postás nem túl okos, szóval akár el is hiheti :D persze vannak kivételek, édesanyám is a postánál dolgozik, bár ő más pozícióban.. :) ha gondolod esetleg megkérdezhetem, hogy lehet-e ilyenkor tenni valamit.

[ Szerkesztve ]

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#19047) Tothgera30 válasza Dylen (#18995) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Én általában 12h-t...

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#19048) NoLF válasza BlacKSouL (#19014) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ember küzdj, s bízva bízzál :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#19049) xxman

xxman
(senior tag)

én találtam jobb fórumot erre de szerintem az új hardverapró design nagyon átláthatatlan és zavaró...
szerintem a régi 100x jobb volt :( :( :( :(

Made with no compromise!

(#19050) NoLF válasza xxman (#19049) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

5 éve is ezt mondták, s mégis egyre többen lettünk. merj nyitni az új felé.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.