HI!
fel kellet vennem 60fpkra z virt me nem ment 22fok fole a hosek a szobaban
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
fel kellet vennem 60fpkra z virt me nem ment 22fok fole a hosek a szobaban
udv
neduddki

3 napig nem voltam, elárasztottak melóval rendesen. Mondjuk nem is bánom, csak a főnököt ne lássam. Adják ide a melót hétfőn reggel, aztán hagyjanak békén és ne is szóljanak hozzám, én elvagyok. Alfőnök jöjjön ellenőrizgetni, a tulaj meg húzzon a túróba e.
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Na ilyen az igazi adrenalin-függő. 
Konkrétan lesz*rja, h esetleg baja is eshet. (Bár aközött, h baja esik és aközött, hogy 200-as tempóban fölkenődik egy fenyőfára, azért van egy árnyalatbeli különbség...
)
Közeleg a Tél...

21én Tankcsapda klubkoncert a hajóóón
Ki jön?
3.Aragorn - Infó
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

A38?
Mennyi a beugró?
Közeleg a Tél...

Nem lenne rossz, bár sajnos más program lesz most. Elég messze van nekem, örülök ha szilveszterre összejön amit terveztünk, ha nem akkor pedig itt PH-n fogom követni az eseményeket.
"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

Mindennapi élmény mostanában az irodában a muslica vagy egyéb repülő lény. Úgy érzem nagy a baj.
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

Az olíva...
micsoda hatalmas elővételi kedvezmény 
Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

Kösz az infót.
Közeleg a Tél...

Semmi sem hatásosabb ellenük, mint egy jó lángszóró 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
amennyiben az ember külföldönkíván elhelyezkedni, hogy érdemesebb nekivágni?
egyből húzzon oda suli után, vagy érdemes lehet egy kicsit itthon maradni, és összeszedni 1-2 év tapasztalatot, gyakorlatot?
Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html
Szerintem minél előbb. Külföldiek nagyon szívesen látnak egészen addig, amíg csak ideiglenesen akarsz kinn maradni (legalábbis ezt kell hangsúlyozni, a valóság lehet más). Ez hihetőbb, ha a tanulmányaid után rögtön kimész.
Skynet is real. It's called Google.
írok egy privit 

AZONNAL..!

HI!
na du visszaadtam egy e6520ast, most meg egy e6220ast gyilkolok:- )))
udv
neduddki

azért tapasztalat nélkül nem olyan egyszerű odakint se munkát találni, de próbálkozni kell.
Pleased to meet you - Hope you guess my name
A sulit itt nagyivbol le.... Viszont azt nagyonnezik , miben van tapasztalatod. Ha makod van es rogton bekerulsz itt olyan helyre, akkor lehet az a jobb dontes, de eddig aki kijott mind inkabb tapasztalattal jott ki, es ugy kapott szakmai melot.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
A szakmai tapasztalat rengeteget szamit, de a legjobb ha itteni. Ha teheted, akkor suli utan egybol ki, es itt szerezz valahol egy nehany honapot, evet legalabb. A junior fizetesek is teljesen emberiek, nem ugy mint egy 90 netto aztan vagy szakmaba vag a melo vagy nem.
Nyilvan maganvelemeny es Londonra vonatkozik 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

vazze, megjöttek a nagyurak!: D
köszi mindenkinek a választ, észben tartom a tanácsaitokat 
mondjuk anglia pont nem szerepel a célországok között, energetikai szempontból kevésbé jelentős, mint mondjuk németország, a benelux államok, vagy néhány északi ország, de gondolom ott sincs ez máshol.
na most alvás, és a minden jól megy, holnap életem utolsó matek zh-ját írom 
rakjátok vissza a kupakot a borosüvegre/pálinkára!
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Ui. vagy meg kell inni gyorsan mindet! 

jajjdeszépen begyilkoltam a topicot.
Dezsőnek meg kell halnia..! 
Dezsőnek eldőlt a sorsa?
Céges csapatépítő tréning, vagy privát esemény lesz?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Plexibe szeretnék ventinek vágni helyet,a "körbe furkálós" megoldás működhet?
Nem lenne jó ha eltörném mert gyári thermaltake logós.
[ Szerkesztve ]
Fujifilm FinePix S3500 eladó

Át is lehetne nevezni, hogy ON TOPIC [Dezső] 
Ui. két hete voltunk csapatot építeni. Nem sok értelme volt, azon kívül, hogy jól bwrúgtunk, és mindenkiről van egy-két kompromittáló képem 
De hát decemberben mi mást lehet csinálni egy Isten háta mögötti kastélyszállóban..? 
De hát decemberben mi mást lehet csinálni egy Isten háta mögötti kastélyszállóban..?
Nővel, vagy nélküle? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Mondom, csapatépítőn 
Ui. Kb. Két nőnemű lény volt, akit nem csak bottal piszkáltam volna meg... 

ez olyan szellemes
Kár, hogy nem raktál semmilyen hangulatjelet a hozzászólásodba, így nem tudom, hogy tényleg szellemesnek, vagy éppen vércikinek találod a hozzászólásom 
Talán jobb is így! 

És képet meg nem raknák fel róluk, hát szégyelld össze magad de rögvest ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

vagy az idézet szöveg a szellemes (kísértet) történet ![;]](/dl/s/v1.gif)

szellemvérciki 
délelőtt 10kor is, meg most is istentelen jégeső van, villámlással, dörgéssel.
nem tudtam, hogy itt ilyen a tél... legalábbis ilyenre nem emlékszem 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

mondtam én, hogy az egy trópusi sziget... 
Ui. Milyen a helyzet odakint? továbbra is spórolósak az emberek?
Lehet, hamarost én is átteszem a székhelyem, mert ami itt megy, az több, mint kiábrándító...
En sem. Ilyen? Itt nem volt semmi.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Úgy látszik, hiába mondogatom, h "Közeleg a Tél..." Jó lenne, ha végre tényleg itt lenne...
Közeleg a Tél...
Hívnak mobilon, 44-es országhívót jelez.
Megállt bennem az ütő, de kiderült, hogy csak egy meghiúsult rendelés körülményeit szerették volna tisztázni (farnell.com). Le a kalappal a minőségmenedzsmentjük előtt!

A 44-es melyik országhoz tartozik?
Közeleg a Tél...
UK.
Én nyertem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
UK.
UK rémlik...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Köszi, okosabb lettem. 
Közeleg a Tél...
maximálisan egyetértek
bár nekem ennyire nyugat nem játszik
csak kevésbé vagy jobban nyugat
de a szigetország kilőve.

én is inkább Németországba mennék, ha lehetne választani...
bár nekem még sok idő van addig, a világ megfordul mire én eljutok odáig...
Érdemes kicsit mélyebben belegondolni Orbán jelenlegi retorikájába: [link]
nem az osztályharcra kell törekedni, hanem az osztálybékét kell célul kitűzni
szélesebb értelmű nemzeti együttműködés
nyílt tervezés
[ Szerkesztve ]

Rohadt titkárnősködéssel cseszem el az időm, többszáz nevet kell névjegykártyából begépelni és hova? Excelbe kölevélhez? Nem, nem oda, hanem egyesével word-be karácsonyi üdvözletnek, hogy jövőre is kézzel kelljen egyesével. Mellesleg ezt megcsinálhatná bárki, hogy én meg tudjak haladni az igazi dolgommal, amit viszont más nem tud csinálni nálunk. Másik mellesleg ezt miért nem lehetett nekem odaadni mondjuk már 2hete? Amikor is nagyon ráértem, mert kerek 1hónapot vártam anyagra, így az a fajta meló kiesett teljesen.
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
remélhetőleg jövő ilyenkorra találsz ennél sokkal jobb állást 
Word-ben is létezik körlevél funkció.
Meg Ön tudtommal informatikus, nem ír egy Basic scriptet, ami magától átmásolja? Esetleg egy köztes formátum, amiből/-be automatikusan lehet importálni/exportálni, például CSV. 100-as nagyságrend esetén már megfontolandó bármelyik opció.
(Azt nem fogadom el kifogásnak, hogy nem ismered a Basic-et.
)
[ Szerkesztve ]