2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

(#14101) tildy válasza Tothgera30 (#14100) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kb 2950Ft.
1050 a csomagdij, 1900 a biztositas.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#14102) Tothgera30 válasza tildy (#14101) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Köszönöm :R .

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#14103) fokukac

fokukac
(PH! nagyúr)

Na, a mai sztorim.
A hétvégén kiverték az irodában az összes falat, most mindenki egy légtérben ül, de egyelőre a régi helyén.

De ez még mind semmi, mert egy hét múlva a 38 emberből 35 helyet cserél, mert valami idióta kitalálta. Ennek az oka, hogy időközben jött két főnök, de rossz helyre ültek be, így (részben) a folyosó másik felén vannak az embereik. És ahelyett, hogy ezek ketten cserélnének helyet, inkább mindenki mást elköltöztetnek az emelet másik felére, mert az egyszerű, és gazdaságos, mondom, 38-ból 35-öt, és még jön vagy 4 ember egy másik emeletről. Összesen ennyivel lesz több hely, de így legalább jó bonyolult volt.

Régi jó status quo-k borulnak föl, és majdnem mindenki szarul jár. Mi pl. valahol középen fogunk ülni, a vécé mellett, bukjuk a szekrényeinket, a kis tárgyalósarkunkat, mindent, ami otthonossá tette eddig a helyet.
Újraindulnak a küzdelmek a fényért, az ablakért, a légkondiért, új konfliktus lesz, hogy ki mennyire hangos, hogy ki mikor nyitna ablakot, ki hogy lát rá a másik monitorára....
Imádom ezt a helyet.

Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#14104) Pisztillus válasza Pisztillus (#14096) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Közben meglett, tényleg törölték. :B

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#14105) tope válasza bandus (#14099) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Jysk-ben is nézz szét, bár ott inkább matracból van több, mint keretből

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#14106) Winner_hun válasza Pisztillus (#14096) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

[KLIKK]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#14107) Pisztillus válasza Winner_hun (#14106) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Most mondjam én is azt hogy klikk? :D

(#14108) Winner_hun válasza Pisztillus (#14107) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Fáj egy kicsit a fejem, eléggé baromi álmos vagyok, különben se olvasok mindig végig, kérdés volt, válaszolni kell rá, ennyi:)

(#14109) lorcsi válasza fokukac (#14103) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

szerintem iylen a munkahelyed mint ebben a könyvben, ajánlom amúgy...elég jó :))
én felismertem enne az előző pocsék helyem

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#14110) lorcsi válasza bandus (#14099) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

érdekes szempont...én fordítva vásátolnám..inklább a matrac legyen jó.
nem mindengy miben alszol

14111:
szerintem azok a vacak keretek, amiknek középen csak egy 20x30-as léc van beépítbve 2 tiplivel 2 helyen
idővel a tipli elengedi és középen 0 alátámasztás lesz

a matrac viszont érdekes dolog, mert nekünk max 2-3 éven belül kikagylósodott már többször is. a 30k és a 60k értékűek is

[ Szerkesztve ]

(#14111) bandus válasza lorcsi (#14110) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, hogy nem mindegy. de már nagyon érik az ágycsere itthonra és szerintem így logikus. jelenleg ennyi a keret rá, és ha ebből veszek egy közepes keretet közepes matracot, akkor majd ha továbbállok végleg itthonról, mindkettő helyett vehetek újat. így inkább most veszek egy jó keretet, ami tényleg tetszik, meg egy elégséges matracot. amin azelkövetkezendő másfél évben szerintem 100-szor ha aludni fogok. mondjuk kéthetente egy hétvégét :) erre sztem megfelel.

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#14112) Pisztillus válasza Winner_hun (#14108) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Sejtettem, hiszen írtad párszor, hogy szerencsére van meló dögivel. Jó pihenést és jobbulást! :)

(#14113) neduddki válasza bandus (#14099) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

csinaltass Motkannyal egy ojjan keretet amijjen a szived vagya, es abba tegyel vmi matracot utanna meg egy jo kokuszt

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#14114) lorcsi válasza neduddki (#14113) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

kokusz matrac?
mesélj... :)
mitől olyan jók ?

(#14115) neduddki válasza lorcsi (#14114) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

MOtkany legyszi keresd mar meg ahol errol ertekeztunk:- ) Mitha Kalandor inditotta volna...

udv

neduddki

(#14116) Pikari

Pikari
(senior tag)

kevés undorítóbb dolog van a világon, mint 3d meghajtóprogramokat írni linuxra (beleértve a wc tisztítást valami noname lákátos ipari iskolában, a szippantóst, elefántok végbélcsatornájának tükrözését, ocsmány állatok inszeminációját)

[ Szerkesztve ]

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#14117) Winner_hun válasza neduddki (#14115) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

[KLIKK]

(#14118) Mawyx

Mawyx
(senior tag)

A széntabletta tényleg szén? Koromfekete, nem lesz tőle bajom? :( Enni kéne, mert melóban vagyok és nem tölthetem a teljes munkaidőt a mellékhelységben...

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#14119) lorcsi válasza Winner_hun (#14117) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

:R

(#14120) Winner_hun válasza Mawyx (#14118) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

[KLIKK]?

(#14121) Mawyx válasza Winner_hun (#14120) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Melóban vagyok, esélytelen egy ekkora cikket elolvasnom.
A PH!atikusunkat várom, hogy mit mond, bevehetem-e.

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#14122) Pisztillus válasza Mawyx (#14121) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Valóban szén, méghozzá nagy felületű aktív szén. A nagy felülete miatt képes begyűjteni a káros anyagokat, és amit begyűjtött, azt már nem engedi el. Beveheted nyugodtan.

Még időben vettem észre a postot - nemsokára kezdődik az áramszünet. :)

[ Szerkesztve ]

(#14123) Winner_hun válasza Mawyx (#14121) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

PH-n sokszor annyi időt töltesz míg azt elolvasod. Amúgy nem hosszú, a fő címeket kell elolvasni, azok alapján a fél cikket át lehet ugrani.

(#14124) neduddki válasza Winner_hun (#14117) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

koszi de nem erre gondoltam, hanem kifejezetten a kokuszosra vot ojjan is, probalok raakadni

udv

neduddki

(#14125) pohár válasza Mawyx (#14118) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de, bajod lesz tőle... hogy lehet ilyet kérdezni?

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#14126) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Úgy utálom hogy egyik nap majd 40fok van aztán meg 20-25

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#14127) lorcsi válasza ToBeY (#14126) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nekem kimaradt, mikor volt 20-25 fok ?

(#14128) ToBeY válasza lorcsi (#14127) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Pl tegnap és éjszaka is hideg volt fáztam is.

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#14129) neduddki válasza lorcsi (#14127) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

Hi!

na majdnem, de nabbotus:- ))) bof

udv

neduddki

(#14130) pohár válasza ToBeY (#14128) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaj te szegény :D
tegnap max éjszaka volt 20 fok...

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#14131) Tothgera30 válasza pohár (#14130) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ma egész hűvös van :DDD .

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#14132) lorcsi válasza neduddki (#14129) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nagyon köszi :))

(#14133) frame>24

frame>24
(őstag)

Lassan kezdődik az új tanév:

kellemesen vékony lebarnult kiscsaj kipucsított (mértani gömb) seggel 90°-ban előrehajolva ismerkedik a kitömött állatokkal...ez a látvány fogadott.

Nem bírtam ki, elmentem arra és rámosolyogtam, és köszönt. :)
Újra elsőéves hallgatónak kéne lenni, bár akkor még hülyébb voltam a punci témához.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#14134) tbs válasza frame>24 (#14133) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Havi 200eFt nettóért 4 órában nem kerestek kisegítő munkatársat..? (Nem LD teszthez...)

(#14135) frame>24 válasza tbs (#14134) üzenetére

frame>24
(őstag)

:D 200e nettót pedig max. tesztalanyként kapnál... ;]

Ennyi pénzből viszont Pécsen már lehetne élni, legalábbis én örülnék.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#14136) ClayMore

ClayMore
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali mindenki!

remélem élvezitek h kevésbé van meleg.

Lenne egy cipős kérdésem:

Mennyire jó és megbízható márka CIPŐKNÉL a Caterpillar?
farmereknél nagyon rendben van, de cipőikkel nincs tapasztalatom. most az office s.-ban jóárasítva vannak nagyon faszás kis dolgozós smart casual csukák és gondolkodom rajta.

előre is köszi!

:R

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#14137) Tothgera30 válasza ClayMore (#14136) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Nagyon jó cipők, strapabíróak és sokáig "cipők" maradnak.

(#14138) kételkedem válasza tbs (#14134) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mértani gömbnek látszó testrészek vizuális és manuális ellenőrzésére? ;]

A szokásos helyemen ebédeltem. A menü csontleves és szezámmagos csirkemell volt rizzsel.
A levest ki sem kértem, az üres csontleves élvezeti értéke nálam konvergál a nullához. Akik kikérték, azok viszont nem ették meg, állítólag ízetlen volt és szét volt ázva benne a tészta. A rámenősebbek még a leves árát is vissza kérték!
Kijött a szakácsnő, aki azzal védekezett, hogy nem ő főzte, a levest ők is hozatják valahonnan.
Már itt tartunk? Az éttermek a menüztetéshez nem helyben készítik a konyhán a kaját, hanem hozatják? pff :((

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14139) tbs válasza kételkedem (#14138) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Csak a megfogható dolgokban hiszek...

(#14140) ClayMore válasza Tothgera30 (#14137) üzenetére

ClayMore
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#14141) Tothgera30 válasza ClayMore (#14140) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Az öcsém fanatikus rajongója a cipőknek, tehát valamennyire tisztában vagyok velük. Mondjuk az én három kedvencem a: Scholl - szabadidőcipő, Columbia - túracipő, Josef Seibel/Dr. Batz/Scholl - papucs.

(#14142) ClayMore válasza Tothgera30 (#14141) üzenetére

ClayMore
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

design akkor puma->csak baromira gyenge minőség és ár arány érték

futócipők asics, nagyon stabil, jó rugózás és tartás. ár érték arány korrekt. tartós és nem agyon hipeolt márka (lásd nike és barátai)

viszont pont a smart casual az aminél világ életemben bajban voltam. nagyon válogatós vagyok és nagyon megnézem mit veszek meg. azon is filózom h két párral veszek most CAT-t :B
mert ennyiért még a kinti árakhoz képest is korrekt (ugyebár itthon minden cipő és ruhamárka drágább) a mostani árazás.

(#14143) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az én új cipőm clarks, mintha a fellegekben járnék az előzőek után. gondoltam már rá, hogy szerzek lépésszámlálót, mert tutira biztos vagyok benne, hogy minimum 15-20km-t gyaloglok naponta a melóban. na ehhez viszont nem árt a jó csuka, az eddigi 25 fontos hulladékok 1 hónap alatt elkoptak és fájt bennük mindenem, ez a 65 fontos clarks wavewalk viszont isteni :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#14144) ClayMore válasza NoLF (#14143) üzenetére

ClayMore
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a design a clarks-nál az angol piacon nyerő, de itthon nem mernék olyan cipőket felvenni.
a kint vásárolt ingeim felét nem merem itthon felvenni mert azt hiszik a másik parton úszok. :DD

(#14145) NoLF válasza ClayMore (#14144) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én most ismertem meg, de egyből van vagy 3-4 féle amit szívesen megvennék, akár alkalmi cipőként, akár utcára is, pedig a saját oldalamon játszok :D
ruhákat viszont nem néztem még.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#14146) NoLF válasza NoLF (#14145) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm, ez lehet félreérthető volt... tehát a lányokat kedvelem, no :DD

(#14147) molnarpeter válasza NoLF (#14146) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is. Csak ez magyarország... Ha valami nem általános ruhát veszi fel az ember, akkor búza.

Mp

[ Szerkesztve ]

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#14148) tbs válasza NoLF (#14146) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

...Nem is mertem megszólalni, látva párszor a jó tested bébi... ;]

(#14149) Mawyx válasza pohár (#14125) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

amennyi faszságot beböfögsz a fórumba, annyit nekem is szabad, bocs hogy meg mertem kérdezni

a székrekedésnél még mindig jobb a hasmenés
érdekes, hogy rajtad kívül mások képesek értelmes válaszokat is írni a fórumba nem csak nekem
a múltkori praktikeres beszólásod is aztán überkirály volt

(#14150) Mawyx válasza Pisztillus (#14122) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Köszönöm a választ, csomó embert megkérdeztem előtte azért.
Faterom évekig tartó betegeskedésbe kezdett, véletlen egybeesés volt, hogy hasfogót vett be előtte... (utána egészen egyszerűen nem volt széklete, de annyira, hogy hetekig, kórházba is került....)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.