2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

(#14001) bandus válasza pohár (#14000) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

átlagban 500 egy korsó, a belga sörök meg 800ba kerülnek.

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#14002) pohár válasza bandus (#14001) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor az még elég baráti, nem?
bár ahogy magamat ismerem, simán el tudnék verni ott egy húszast, délelőttől estig :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#14003) kételkedem válasza pohár (#14002) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tessék szépen elballagni a legközelebbi profi/tesco/lidl/aldi boltba, ott megvenni az akciós saját márkás "sört"! 20 pénz akár egy hónapig is kitart! ;]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14004) bandus válasza pohár (#14002) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aham, a sörök nagyon rendben vannak szerintem. inkább a kaja, ami húzós, pl egy saslikot 1400ért sikerült vásárolnom tegnap este :/

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#14005) Mawyx válasza kételkedem (#14003) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Itt meg még a belépésért is fizetni kell. Szép lenne ha a tecsó bejáratnál is perkálni kellene, hogy bemehessek vásárolni :D

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#14006) kételkedem válasza Mawyx (#14005) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ugye! :DDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14007) molnarpeter válasza pohár (#14000) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

14k, grat :D

mp

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#14008) Winner_hun

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#14009) neduddki válasza Winner_hun (#14008) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

bof

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#14010) FehérHolló válasza neduddki (#14009) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

/me slaps neduddki around a bit with a large trout

Skynet is real. It's called Google.

(#14011) fokukac

fokukac
(PH! nagyúr)

"It has been decided: we're in a recession again. How do I know? Well, even Apple is losing Jobs."

:DD :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#14012) venember83 válasza FehérHolló (#14010) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mIRC retro.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#14013) neduddki válasza FehérHolló (#14010) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Vakvarnyu irkahazz ide ijjebneet dehat tok hijjaba itten a tszceben nem ersuk ezket csak a kasza meg a kapoad:- )))

udv

nedudddki

(#14014) FehérHolló válasza neduddki (#14013) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nehogy a vályúhoz toloncoljál, még reghét sincs.
Azt meg nem csodálom, hogy ti ottan értitek a pénz nyelvét, hisz beszél hozzátok eleget. De mindez nem jogosít fel téged a mulatásra, sem mások mulattatására. Szóval jobban jársz, ha elnézést kérsz a sértett fórumtársaktól.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#14015) Winner_hun

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Salalalala

(#14016) Dylen válasza Mawyx (#13980) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Mi hajdúszoboszlón voltunk 3 napot, tegnap este jöttünk vissza. Azt hiszem kifogtuk az év 3 legforróbb napját :) Ez most pont jól jött :)

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#14017) neduddki válasza FehérHolló (#14014) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

egyem azta draki kis erzekeny lelkete, de tudo mit az ossze sertettnek felajanlok egy gratisz nyakkitekerest:- )))

udv

neduddki

p.s. De Motkany termeszetesen Te leszel az leso!

[ Szerkesztve ]

(#14018) Winner_hun válasza neduddki (#14017) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Már jó lenne, 1-2 hete úgyis fáj a nyakam, nem bírom balra elfordítani rendesen.

(#14019) fokukac válasza kételkedem (#13990) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

a fenét jó, most majd bonyolultabb lesz kizoomolni a begető logójukat :(
Amúgy meg, az egyetlen műsort, amit néznék, a forma1-et még mindig 4:3-ban fogják adni hétvégén...

(#14020) Tothgera30 válasza Winner_hun (#14018) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Fastum gél?

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#14021) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok!

keresnék egy kutyafajtát amit nemrég láttam, és nagyon megtetszett. kb yorki méretű volt, rövid szőrű, foltos, és haatalmas nagy, felfelé álló, majdhogynem tenyérnyi füle volt. van ötlete valakinek, hogy milyen lehet ez? :)

(#14022) Cicero

Cicero
(őstag)

Fürdőszoba nagykert, vagy valami olyan helyet keresek Budapesten és közelében, ahol van választék és az ár is elfogadható.
Konkrétan mosdóállványt keresünk.
Az itteni obiban amit kinéztünk elfogyott, egy telefon után pedig kiderült hogy sehol sincs már az országban.

(#14023) pohár válasza Cicero (#14022) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ikea, Kika, Praktiker, Baumax?

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#14024) Tomics válasza bandus (#14021) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)

Francia bulldog?

Jack3D 4 President ! Brutal Anadrol coming soon ^^

(#14025) Cicero válasza pohár (#14023) üzenetére

Cicero
(őstag)

Nagykerre gondoltam, valami olyan helyre ami csak fürdőszobával foglalkozik. De azért kösz a faszláma kommentet... :(((

[ Szerkesztve ]

(#14026) Pikari

Pikari
(senior tag)

Akit érdekel egy benchmarkolás egy olyan, NÉPSZERŰ, nemrég megjelent crossplatform játékenginevel, amire még NINCS semmilyen gyártó semmilyen drivere optimizálva, az kérem, küldjön egy privát üzenetet az MSN vagy a SKYPE címével.

A benchmarkoláshoz szűkség van:
-fél óra szabadidőre
-bármilyen számítógépre, amiben bármilyen OpenGL kompatibilis grafikus vezérlőkártya található (végső esetben a d3d is jó, azt is támogatja)
-fraps/atitraytools (nembaj, ha nincs, van beépített fps számláló is debug módban, de azért jobb ha van fraps)
-tényleg, bármilyen gpu jó, akár intel, sis, s3, vagy bármilyen más régebbi, újabb, akármi is

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#14027) Tim82 válasza Cicero (#14025) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jut eszembe a cég neve, de Pesterzsébeten, a Jókai Mór utca-Kossuth Lajos utca sarkán van egy jó, pont ilyen profilú kereskedés. Nem voltak a legolcsóbbak, de számomra is megfizethetőek voltak, amikor tavaly a fürdőszobafelújítást csináltattam. Ha a kezembe kerül a számla, akkor "eszembe fog jutni" a cégnév, mi zuhanytálcát, zuhanyt, zuhanytartót vettünk ott.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#14028) Cicero válasza Tim82 (#14027) üzenetére

Cicero
(őstag)

Köszi, hálás lennék, de így is megtalálom majd :K

(#14029) -Mike- válasza Cicero (#14028) üzenetére

-Mike-
(PH! addikt)

Ravak?

If you want to finish first, first you have to be Finnish.

(#14030) pohár válasza Cicero (#14025) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az obi mióta nagyker hülyegyerek? ppff nagy próbáljak segíteni, pppfff :W

(#14031) nike_ válasza pohár (#14030) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

az OBI-t nem írtad neki :DDD

(#14032) Tim82 válasza -Mike- (#14029) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Ravak tudtommal nagyrészt forgalmazókon keresztül árul, de az ötlet nem rossz, a zuhanytálcám is Ravak gyártmány.

(#14033) pohár válasza nike_ (#14031) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de ő írta, hogy már járt ott, és CSAK nagykert keres...

[ Szerkesztve ]

(#14034) nike_ válasza pohár (#14033) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

ja, már vágom. időközben leesett.

(#14035) vikvuk válasza pohár (#14033) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

vagy valami olyan helyet keresek Budapesten és közelében, ahol van választék

(#14036) Bon3ss válasza pohár (#14033) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Gondolom az OBI-ban kinézték, állítólag az országban is, de hátha beragadt egy példány valamely nagykerben. Szerintem. Viszont az ilyen hangnemre semmi szükség egyik fél részéről sem!

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#14037) fokukac

fokukac
(PH! nagyúr)

jó ez a hétvége.
tegnap este margitszigeti koncert, tartott 11-ig. hajlanban áramszünet, kikapcsolt a légkondi, szomszéd nyanya riasztoja meg be.
aztán reggel 9-től vállalati sportnap a pár száz méterre lévő sportpályán. még mindig tart, az egész környéken nincs parkolóhely.
Ennek megkoronázásaként ma este még Fenyő Miki koncert is lesz a szigeten. de nem elég, hogy az estémet elb.ssza, már egy fél órája próbálnak...
Holnap meg valami utcabált szervez ide nekünk a kerületi képviselőnk.
imádok itt lakni. :)

(#14038) Tothgera30

Tothgera30
(PH! kedvence)

Basszus, néhány embertől elborul az agyam :W .

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#14039) pohár válasza Bon3ss (#14036) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem hát, de ha így válaszol egy segítő embernek, akkor... :((

(#14040) Tim82 válasza fokukac (#14037) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Téged is ver az élet. Én csak egész nap tüsszögök, de valami félelmetes szinten, kb. semmi értelmeset nem tudok csinálni. Ja és tuti, hogy allergia, nem megfázás.

(Nem, ne is mondj rá semmit, FB-n már írtál rá. :)) )

A jó hír az, hogy megtaláltam a hűtőmben eldugva az ABE kolléga által majdnem egy éve adományozott oridzsi inglis cidert és most azzal kúrálom magam, meg egész nap filmeket nézek. Egyébként marha finom cucc.

A rossz hír az, hogy megint egy elbaszott hétvége, ebben a melegben mondjuk amúgy is nehezen venném rá magam bármilyen ház körüli melóra...

pohár: azért tegyük hozzá, hogy nem segítettél, csak Captain Obvious-t játszottál (persze lehet, hogy a szándékod más volt). Nekem pl. eszembe sem jutna az említett helyekről fürdőszoba-cuccokat beszerezni...

[ Szerkesztve ]

(#14041) fokukac válasza Tim82 (#14040) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

mi is azért nem mentünk sehova, mert Orsi allergiás, meg lehet, hogy most már én is...
na mindegy, remélem, ideér már az a k. hidegfront, és jobb lesz utána egy picit.
mindjárt jön a Gladiátor :)

(#14042) Winner_hun

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

13 éves iqbetyár... ferdítés továbbra is megy:)

(#14043) ToBeY válasza Winner_hun (#14042) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hmm Érdekes,nekem soha semmi problémám nem volt....
Mondtam mi kéne,utaltam lét jött a cucc... :K

[ Szerkesztve ]

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#14044) Tothgera30 válasza Winner_hun (#14042) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Hú, basszus, még te segítesz neki és ő még leb@sz. Ej, az írásából tükröződik hogy egy taknyos hülye gyerek.

(#14045) ToBeY válasza Tothgera30 (#14044) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hát igen,ez a leggusztustalanabb az egész storyban

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#14046) Tim82 válasza Winner_hun (#14042) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy idióta nem számít. :R

(Egy, a Winner_hun-féle Paypal-eBay-es segítségnyújtással maximálisan elégedett vásárló, izé felhasználó.)

(#14047) Winner_hun válasza Tim82 (#14046) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

De igen, mindenki számít. Mi lesz az ilyenből felnőtt korára?

(#14048) Winner_hun válasza Tothgera30 (#14044) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Csesszen le ha valamit nem jól csinálok / elrontok / a kárára teszem / nem úgy csinálom ahogy ígértem. Azon sértődött be hogy nem adtam neki piros pontot, mert mondtam minek, ezért nem jár. Én szolgáltatok ingyen, ha megjött a pénz akkor veszem meg neki a cuccot, részemről semmi üzleti rizikója nincs az egésznek. Max neki, hogy lenyúlhatom a pénzét. De nem teszem, ahogy mással se. Utaltam én már vissza megmaradt pénznek 1 ft-ot is... azt írtam a hirdetésben hogy a megmaradt pénzt visszaküldöm akkor visszaköldöm. Egy párszor már megkaptam hogy az aprót megtarthattam volna. De ha megtartom akár az 1 Ft-ot is akkor már hazudtam. Na ez eléggé messze áll tőlem.

(#14049) Tothgera30 válasza Winner_hun (#14048) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Igen, én is kerestelek már, tényleg korrekt, rendes vagy, egy 13 éves taknyos kölyök meg ne ítélkezzen már. Oh, komolyan f***** az egészbe, egy hülye gyerek gép elé kerül az írogat mert a szülei elkényeztették és mi most ez tárgyaljuk, hogy védd a saját igazad. Én a helyedbe el se vállaltam volna, ha az elején játssza a hülyét akkor visszautalom a pénzt és csókolom, ha végén akkor meg miért sír ha megkapta a terméket? Néha nagyon elborul az agyam a barázdálatlan agyúaktól, sajnos a pH-n is egyre több az ilyen f***paraszat, aki billentyűzetet ragad és vergődik orrba-szájba mert máshol nem teheti meg. IQ szinthez kellene kötni a PH reget. is ;] .

(#14050) Tim82 válasza Winner_hun (#14047) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valószínűleg halott.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.