2013. május 19., vasárnap

(#301) KriszBoy válasza sszever (#300) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Nem...

Pont fordítva! Mert úgy kellett volna?

(#302) THomas007

THomas007
(senior tag)

Sziasztok!
Honnan tudnék letölteni orosz helyesírás ellenőrző-t magyar officehoz?

(#303) wwhy válasza THomas007 (#302) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Rossz helyen érdeklődsz ;) Nem olyan drága, meg is lehet vásárolni :D

<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

(#304) THomas007 válasza wwhy (#303) üzenetére

THomas007
(senior tag)

Külön meglehet vásárolni csak a helyesírást?

(#305) wwhy válasza THomas007 (#304) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

2007-ben már globalizálódik a helyzet :D

[link]

(#306) wwhy

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Hali,

Excelben hogyan lehet a karaktereket megszámolni? a word-ben ugye egyszerű, mert ott van, hogy szavak száma, és azon belül minden ilysfajta statisztika; de Excelben:F csak azt ne mondjátok, hogy egyesével :(

(#307) DewiL válasza wwhy (#306) üzenetére

DewiL
(senior tag)

rakd át word-be és számold meg ott...vagy meg számolhatod kettesével is úgy gyorsabb mint egyesével :D

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#308) wwhy válasza DewiL (#307) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Erre gondoltam én is, de mivel elég sok és nagy az anyag (több száz .xls, mindegyik több száz cella, és kb. 5-10 munkalap/xls) nagyon nincs idő(m), ez lenne a végső megoldás; amúgy próbáltam már sokszorosával is, de nem vagyok elég jó :D

(#309) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

hogyan lehet pdf-be menteni?

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#310) sszever válasza lorcsi (#309) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Microsoft save as pdf: [link]

vagy: Adobe Acrobat

vagy: Cutepdf [link]

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#311) lorcsi válasza sszever (#310) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

Köszi :R

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#312) [Ace]

[Ace]
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Outlook 2007:

2 kérdésem lenne, bár lehet a kettő összefügg:

1. Minden levél egységes formában érkezik meg, tehát amit magamnak állítottam be (adott betűtípus, szín stb). Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
2. Nem jeleníti meg rendesen a html üzeneteket. Pl: hírlevelek. Eddig Outlook Express-t használtam, ott egyszerűen ki kellett kapcsolni, hogy blokkolja a képeket stb, itt is ki van kapcsolva mégis marad az egyszerű szöveges megjelenítésnél.

Remélem valaki tud segíteni! Előre is köszönöm!

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#313) erdoke válasza wwhy (#306) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ugyan ingyen csak próbaverzió van, de napi 10 számolásra az is jó 30 napon át: [link]
Sőt, van versenytársa is, hasonló paraméterekkel: [link]

Használhatod az =LEN(cella száma, pl. A1) függvényt is, így minden egyes cella karakterszámát megkapod. Ezeket kell összesítened a kívánt tartományra, vagy eleve összefüggő cellatartományra megadni a függvényt.

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#314) Pierre75 válasza [Ace] (#312) üzenetére

Pierre75
(fanatikus tag)

Az üzenet/hírlevél felett megjelenik egy sáv, arra klikkelve be tudod állítani, hogy automatikusan letöltse és megjelenítse a képeket.

(#315) tisvol

tisvol
(tag)

Sziasztok!
World 2007...persze semmi nem ott van ahol lenni kéne :-) Persze inkább csak én nem találom...
Azt szeretném kérdezni, hogy élőlábba szeretném beszúrni a fájl elérésének a helyét. Pl.: X\munka\rendelések\rendelés.doc
Elég kusza a céges fájlrendszer, egy kinyomtatott doksi helyét nem mindig lehet könnyen megtaláni.
Előre is köszi!

Üdv:T.

(#316) dragi77 válasza tisvol (#315) üzenetére

dragi77
(újonc)

Szia!
Ez segít amenyibe tudod régen hogy volt :))
http://winportal.net/?id=744&highlight=office2007

(#317) tisvol válasza dragi77 (#316) üzenetére

tisvol
(tag)

Köszönöm, kipróbálom.

(#318) tisvol válasza tisvol (#317) üzenetére

tisvol
(tag)

...oké, megtaláltam...a Fájl nevének beszúrása opció mellett van egy fül, hogy : Útvonal hozzáadása a fájl névhez.
Kibökte a szemem...:-)

(#319) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hi
mit lehet tudni a magyar office 2007ről?
elkészült már?
ha igen, milyen csomagokat állítottak össze és mennyiért?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#320) wwhy válasza erdoke (#313) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Köszi! :R nem először segítettél :D

(#321) wwhy válasza Integra (#319) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Réges-rég elkészült :R és nagyon-nagyon jól használható, sokkal jobb (nekem), mint az eddigi off-ok.

[link]

(#322) ssolitude

ssolitude
(őstag)

Multilanguage verzióm van, fel is ajánlja a magyar nyelvet, de semmi nem lesz magyar. El lehet valahol érni valami nyelvi fájlt? Esetleg valami infót, a magyarításról?2007 Enterprise Edition

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#323) AtHoS

AtHoS
(PH! kedvence)

Lenne egy kis Office2007 gondom, pontosabban azon belül is az Excel-lel.

Eddig a 2003-as verzióban gyakorolgattam, de nemrég feltettem egy winreinstall alkalmával a 2007-et. Minap nekiálltam kicsit garázdálkodni az Excelben, de nagyon meggyűlt a bajom némely képlettel.

Pl. tömbök szorzatösszeg számolása eddig ilyesmi formában történt: =SZORZATÖSSZEG(K5:K8 L5:L8). Most a végeredmény: #NULLA!

Ilyen formában sikerült ezt orvosolnom: {=SZUM(K5:K8*L5:L8)}

De ezzel már nem tudok mit kezdeni:
=HA(L2>25000 0 L3/C2)
Ennél akármit csinálok, akármilyen elválasztót teszek be (pl. pontosvessző) mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy: A beírt képlet hibás.

A súgóból kimásolva a következőt ''=HA(A2<=100;''Költségvetésen belül'';''Költségvetésen kívül'')'' és kicserélve az A2-t L2-re (ill beszúrva 1-2 space a ;-k után) is ugyanaz a hiba.

Kezdem azt hinni, hogy nem kerek ez az excel, pedig bejön az új kialakítás.

Valakinek ezirányú tapasztalata?

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#324) sszever válasza AtHoS (#323) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Pedig a =HA(L2>25000;0;L3/C2) az jó.

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#325) AtHoS válasza sszever (#324) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Szerintem is jónak kellene lennie, ezért gyanakodom Excel hibára.

Azért megnéznéd, hogy ebbe a táblába [link] a C3-as cellába be tudod-e rakni a képletet? Bár próbáltam más cellába is berakni, de nem működik ott sem :(

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#326) Tosee válasza AtHoS (#323) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

Nekem is az Office 2007 fut a gépemen...
Kipróbáltam az általad írt képletet =HA(L2>25000;0;L3/C2) és nálam működik (pontosvesszővel)!

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#327) Tosee válasza AtHoS (#325) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

Remélem nem gond, hogy próbálok segíteni...
Sikerült beraknom a C3-as cellába a képletet!
Lépj ki majd indítsd újra az excelt! Hátha megoldja... (egy próbát megér)

(#328) AtHoS válasza Tosee (#326) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Próbáltad a #325-ben linkelt táblában is?
Ha teljesen új táblát nyitok meg, akkor is ugyanez a hiba lesz a végeredmény a =HA(L2>25000;0;L3/C2) képlet használatával is. Egyébként a függvényvarázslóval elkészítve a képletet a pontosvesszők helyén space karakterek lesznek, de úgy is ugyanazt a hibaüzenetet kapom.

Légyszíves nézzétek meg a táblát, amit linkeltem ill. ha linkelnétek nekem egy általatok készített működő táblát, amit meg tudnék nézni, az nagy segítség lenne

Szerk.: Kösz hogy próbálsz segíteni. Akkor nálam mégis csak excel gond lesz, ha nálad működik a tábla. A ki/be lépést excelbe próbáltam gépleállítás közbeiktatásával is. Eredménye 0.

WinXP Eng SP2+frissítések + Magyar Office2007

[Szerkesztve]

(#329) Tosee válasza AtHoS (#328) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

Az általad linkelt táblába próbáltam, rá is mentettem a képlettel...
[link]

Nálam: XPSp2HU+frissítések, Office 2007 HU

[Szerkesztve]

(#330) Tosee válasza AtHoS (#328) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

Linkelek egy általam készített táblát is:
[link]

(#331) AtHoS válasza Tosee (#330) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Hát nálam valami nagy gebasz lesz, mert közben a telepítőlemezről javíttattam az Office2007 telepítést, utána újraindítottam a gépet. Természetesen semmi változás a saját táblával kapcsolatban.

Megnéztem mindkét táblát (amibe betetted a képletet ill. amit Te csináltál) és mindkettőben ez a kép fogad: [link]

Ha megpróbálok a kérdéses cellánál a szerkesztőlécre kattintani, majd entert nyomni akkor ismét A beírt képlet hibás. üzenet fogad.

Hát ötletem sincs,hogy miért grízeskedik az Excel, de asszem Uninstall lesz belőle.

Egy friss telepítés hátha megoldja, de nem bízom benne :((

[Szerkesztve]

(#332) Tosee válasza AtHoS (#331) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

Akkor szerintem is az excellel lesz a hiba, de nincs ötletem, hogy nálad miért nem fogadja el! :(

Egyébként melyik Office 2007 változatot használod? Ugye nem demo? Mert a demo csak napi 10 számolásra alkalmas, és 30 napig használható...

[Szerkesztve]

(#333) AtHoS válasza Tosee (#332) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

12.0.4518.1014 verzió

(#334) Tosee válasza AtHoS (#333) üzenetére

Tosee
(PH! addikt)

nekem ez van fent: 12.0.6024.5000

az újratelepítés megoldotta a problémát?

(#335) AtHoS válasza Tosee (#334) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Na akkor kapja be a Microsoft, hogy nem bírnak írni egy normális programot sem.

Nade haladjunk csak sorjában.
Mivel nálad nagyobb az Office verziója, így nekiálltam valami javítócsomagot keresgélni az uninstall helyett. A netacademia-ról leszedtem egy rakat Biztonsági javítást/Office frissítést, de nem voltam biztos abban, hogy ezeket véletlenül nem kiadási sorrendben kell-e telepíteni. Így gondoltam egyet, hátha valaki csinált már ezekből egy allinone csomagot. Találtam is egy 200MB környéki SP1-nek illetett valamit. Na ezzel szépen frissítettem is az Office csomagot (újraindítás azért kellett neki).

Két dolgot vettem észre ezután:
1. ugyanúgy problémázott az Excel
2. meghalt a net :F

No ekkor kis gondolkodásba estem és felötlött bennem, hogy mikor varázslóval készítem el a képletet, akkor az Excel nem tesz be pontosvesszőt a tagoláshoz. Egyből felötlött bennem, hogy ez az idióta Excel Tuti az XP Területi és nyelvi beállításaiból szedi a hülyeséget. Szét is néztem mi újság van arrafelé. Hát látom, hogy az Angol beállítás van kiválasztva és ez át van szerkesztve némileg a magyar kialakítás szerint (hogy ez miért volt így az már egy másik történet). Na ekkor szépen átraktam magyar beállításra és lőn világosság, az Excel megtáltosodott.

Rendszervisszaállítással visszanyomtam egy Excel állítgatási időpontra az XP-t, így a net is rendbejött.

Köszönöm a segítséget :R

[Szerkesztve]

(#336) wwhy válasza AtHoS (#335) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Ügyes vagy :) :C ;)

(#337) AtHoS válasza wwhy (#336) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Sajnos jól megszivattam magam ezzel a nyelvi dologgal, de 1-2 progi csak így hajlandó rendesen működni, de mint most kiderült valami meg éppen emiatt nem úgy teszi a dolgát ahogy kellene.

A legszebb a dologban pedig az, hogy egy ekkora volumenű programnál, mint az MS Office2007 mi a fenéért szól bele a területi beállítás a képletekbe. Még jó, hogy személyre lehet szabni, csak ezzel meg más programok bizonyos funkciói nem úgy működnek ahogy kéne.

El is küldöm MS-éknek ezt a tapasztalatot, javítgassák csak kifelé :DDD

(#338) Integra válasza wwhy (#321) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

köszi!!!!
végre el se hiszem, hogy van normális office csomag is, hihetetelen...
már csak az árakat kell tudnom

[Szerkesztve]

(#339) wwhy válasza Integra (#338) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Szívesen :R az árakat majd csak megtalálod :) AtHoS (is): Nekem egyedüli nagy negatívum, hogy a minipultot nem lehet személyre szabni :((( az lenne csak az igazi :C

[Szerkesztve]

(#340) Integra válasza wwhy (#339) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

őőőőő
azmiaz?:) a minipult

(#341) AtHoS válasza Integra (#340) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Amikor kijelölsz valamit, akkor egy lebegő ''minipult'' jelenik meg, a microsoft megfogalmazásával élve: a felhasználó által legtöbbet használt funkciókat kínálva.

''A minipult a felhasználói felület új, hatékonyságnövelő mechanizmusa, mely a felhasználó által leggyakrabban használt funkciókat jeleníti meg anélkül, hogy a kurzort át kellene helyezni a menüszalagra.''

És valahogy így néz ki: [link]
Itt mondjuk írják, hogy nem lehet testreszabni

Namost már csak az lenne itt a kérdés, hogy a ''legtöbbet használt''-at MS-ék döntötték el vagy figyeli a progi mit használnak és úgymond megtanulja? Szerintem az előbbi

(#342) wwhy válasza AtHoS (#341) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Persze, h ők döntötték el :(( Lassan fél éve használom elég intenzíven (naponta) az Off2007-t (főleg Word+Excel) és azon a sz@ros minipulton nem lehet változtatni :(( [bocs, de mindig felhúzom magam]

(#343) AtHoS válasza wwhy (#342) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Akkor nem értem minek reklámozzák úgy, hogy a ''a felhasználó által leggyakrabban használt funkciókat jeleníti meg''

Persze a marketing gépezet itt közbeszól.
Remélem ezt majd egy SP-al testreszabhatóra alakítják majd. Akkor nagyon ütős lenne

(#344) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Ki tudna nekem segíteni?

Csak egy Office 2003 kell hozzá ....

Nekem nincs.

Egy *.docx konvertálásáról lenne szó.

[Szerkesztve]

[ Nyolc éve a PH!-n ] Press any key to continue ...

(#345) wwhy válasza AtHoS (#343) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Ki tudja :((( Az 1000%, h nem jelenik meg amit én használok (pl. kisbetű/nagybetű váltás, vagy akár a formátummásoló seprűcske)

(#346) marsu válasza marsu (#344) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

''Csak egy Office 2003 kell hozzá ....''

Office 2007 kell hozzá ....

:D

(#347) wwhy válasza marsu (#346) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Szívesen! :R

(#348) AtHoS válasza marsu (#346) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Esetleg ennyivel is megúszhatod: Microsoft Office kompatibilitási csomag ... [link]

(#349) marsu válasza AtHoS (#348) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Köszi szépen a linket!

:R

wwhy, neked köszi a konvertálást

:R

[Szerkesztve]

(#350) littleNorbi

littleNorbi
(tag)

Az aszisztenseket hol lehet bekapcsolni?

KIMI 4EVER!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.