2013. május 22., szerda

(#201) sszever válasza Integra (#200) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

persze, feltéve ha a 2003-ból nőtte ki magát a 2007-es... :)

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#202) Integra válasza sszever (#201) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na de akkor is.... :DDD

más.
word-ben amikor a dokumentumban vagy egérrel, az egér mutató roppant vékonyka kis függőleges pálcikává változik, alig látni a kijelzőn. ha lehúzom az egeret a doksiról, akkor visszavált a normál nyíllá és teljesen jól látni.
a kérdés, hogy meglehet változtatni a szinte láthatatlan kis pálcika kurzort hogy lássam ha az egérkurzor a doksi felett van?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#203) Bash válasza Integra (#202) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Egy jó szemüveg csodákra képes. :)

C:\Windows\Cursors\, a beam_*.cur különböző változatait keresd, cseréld le neked megfelelőkre. Jól elrejtették, ugye?

http://bashtravel.com/

(#204) erdoke válasza moonman (#198) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pff, ennek miért kell automatikusan indulnia? Máris lövöm le...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#205) erdoke válasza Integra (#200) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem a 2007-ben van a két modul, hanem a 2003-ban, amiből csak ezt tetted fel. Az csak egy szerencsés lépés a MS részéről, hogy a kettő kompatibilis, így tudod használni 2007-ben a 2003-hoz készült helyesírási cuccokat.
Tehát nálad a frissítő szerint fent van egy 2003 és egy 2007, ezért mindkettőhöz szedegeti és telepítgeti az update-eket.

(#206) moonman válasza erdoke (#204) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

mert feltelepítetted és arra való, hogy automatikusan induljon.

Sent from my Windows Phone

(#207) Integra

Integra
(Jómunkásember)

miért van az hogy wordnél jobb felül már nincsen két bezáró x?
eddig a 2003-nál az volt hogy bezárhattad magát a filet is, de nem kellett a programot bezárni, most meg nincsen ott, csak a nagy piros x0

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#208) lacko22

lacko22
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nem tudjátok mikorra várható a magyar megjelenése az Office 2007-nek?

(#209) erdoke válasza lacko22 (#208) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Fájlcserélőkön már letölthető, kipróbálásra biztosan jó az is.

Engem inkább az érdekelne, hogy miért nem működik a 2007-es magyar Proofing telepítése az angol Office 2007 mellé. Így ki sem tudom próbálni a szokásos kombinációt, hogyan venném meg? Vagy csak kipróbálásra nem megy, ha mindkettőhöz adok meg kulcsot, akkor igen? Furcsa lenne.

(#210) t_ferenc válasza lacko22 (#208) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

a microsoft downloads oldaláról is letölthető egy 60 napos próba, de teljes verzió, amit később egy serial megadásával tudsz élesíteni; de 60 napig minek?

if you fall seven times, stand up eight

(#211) FireShadow

FireShadow
(senior tag)

üdv

Kérdésem lenne: hogy lehet olyat csinálni hogy egy előre létrehozott szöveget (aktualis idö yyyy-mm-dd hh:mm. formában) gombnyomásra berakjak a dokumentumba? Mint valami bélyegző. Tudom hogy régen volt vmi hasonló, ki is lehetett huzni a gyorsszöveget eszk. tárra és nyomogatni lehetett és olyat volt az effekt mint mikor az ember fia rákönyököl a ctrl+v re.

Másik kérdés hogy hogy lehet azt elérni, hogy az új bekezdés mindig egy meghatározott style alapján formázódjon? Ez ilyen cimsor vagy mi. Ugy van a szövegem hogy cim, enter, szöveg, enter, cim, szöveg stb stb, a cimnél mindig egy bizonyos stlynak kéne aktivalodnia. Nem mintha sok munka lenne rakattintani csak kicsit praktiktalan. :P

köszi ha van valami

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#212) t_ferenc

t_ferenc
(őstag)

hali!

kérdésem, hogy Excelben hogy lehet beállítani azt, hogy számok beadása során automatikusan beírja az eggyel nagyobb számot a következő rublikába?

kösz a választ. :R

if you fall seven times, stand up eight

(#213) erdoke válasza t_ferenc (#212) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Leformázod a következő sort/oszlopot (ami a következő rubrika) =X+1-re, ahol X a beírt szám cellájának száma. Tehát sor vagy oszlop első aktuális cellája kijelöl, beíírod, hogy (például) =A1+1, aztán végighúzod a jobb alsó sarkánál található kereszttel a sor/oszlop utolsó cellájáig.

A #209-re valakinek ötlete? Nem lehet angol Office 2007 mellé magyar Ofiice 2007 Proofingot tenni?

(#214) erdoke válasza erdoke (#209) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ugyan nem próbáltam, de elképzelhető, hogy a hozzám hasonló igényűeknek megoldást jelenthet az angol MUI pack telepítése a magyar Office 2007-re. Így angol felületen, de magyar proofinggal is használható lehetne.

(#215) kozi71

kozi71
(tag)

Üdv Mindenkinek!

Elsején megvettem az Office 2007 Small Business Magyar kiadását.
Hazavittem, kibontottam és ekkor ért a meglepetés nincs benne telepítő lemez. Csak a regisztráló kód.
Kérdésem az lenne honnan lehet letölteni ezt az OEM verziót? Mert a dobozban azt olvasom, a gépen lévő officet tudnám ezzel jogtisztába tenni. De én nem géppel vettem. Sőt, egy régi négy éves gépre kell feltennem nővéremnek.
Azt már Microsoft lapján olvastam, hogy ez a kód nem jó a 60 napos próba verzióhoz. Csak a spéci OEM-hez , amit az eladó üzlet tud letölteni tölük, a saját microsoft terjesztői kódjukkal. Én is kérhetnék biztonsági lemezt. De ehhez meg kéne a szoftver, és az új gép vásárlási napja, vagy a számla. Mert csak 90 napon belül kaphatom meg ezt a telepítő lemezt. Szóval ha a gép még nem múlt el 90 napos…
Ha hétfőn bemegyek üzletbe, szerintetek megkapom ezt az OEM verziót? Vagy most elbuktam a pénzem?
Ha valaki otthon van a témában létszi segítsen már , mert hétfőig megesz a fene.

high tech, low life

(#216) sszever válasza kozi71 (#215) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

ha a boltos nem figyelmzetetett, hogy ez a csomag mire is jó pontosan, akkor kapja be, és cserélje ki. Kötelessége lett volna.

addig verd az asztalt míg meg nem teszi

(#217) kozi71 válasza sszever (#216) üzenetére

kozi71
(tag)

Közben nézelődtem boltok árlistáján, és találtam szinte mindenhol ilyet MICROSOFT OFFICE 2007 BASIC SB PRO H/S HUN 1PK OPK MASTER KIT Szóval ez kéne nekem ahhoz hogy müködjön? Igaz plusz háromezer forint az ára. PCWorld szoftver boltjában eleve lehet rendelni a termékhez. Nem értem ott ahol én vettem, miért nem tájékoztattak. Feleslegesen idegesítettem magam lassan egy napja.

high tech, low life

(#218) sszever válasza kozi71 (#217) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

az a baj, hogy barom az eladó, és halvány lila fingja nincs, hogy mit ad el. De nem is érdekli.

Ezért nem járok boltba :)

(#219) Tosee

Tosee
(PH! addikt)

Hali!

meglehet az v.hogy csinálni, hogy a word-ben használni tudjam a kínai, koreai és egyéb karaktereket?

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#220) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

hello!

excelben miután bekapcsoltam az oldaltörések megtekintését, és utána visszaváltok rendes nézetbe akkor ottmaradnak az oldalakat elválasztó szaggatott vonalak.
megmondaná vki, hogy tudom eltüntetni őket, csak mert sehol sem találom :) ?

köszi

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#221) szöSsZI válasza Screammm (#220) üzenetére

szöSsZI
(kvázi-tag)

Hello!
Sikerült megoldani?

Ha nem, akkor próbáld meg így:
Excel Options -> Advanced -> Display options for this worksheet: -Show page breaks elől kivenni a pipát.

(#222) rozsdee

rozsdee
(tag)

Sziasztok!
Bocs, de nincs erőm visszaolvasni. A kérdésem az volna, hogy a Word2007 menüszerkezetét nem lehet valamilyen módon visszaállítani a klasszikus stílusra? Így egyszerűen képtelen vagyok dolgozni vele. Mintha teljesen más program lenne.. Ha még most kezdeném tanulni, azt mondanám oké, de nem így van....
Köszi előre is!

- Milliószor megkértelek már, hogy ne túlozz folyton!

(#223) Castin

Castin
(lelkes újonc)

Hali mindenki!
Az lenne az én nagy gondom, hogy megvan az Office 2007 és az Outlock-ot akarom beállítani, hogy egy vipmail-os címemről töltse le a leveleimet (esetleg több másikról is, ha lehet ilyet). A gondom, hogy nem tudom beállítani a kiszolgálót. Egészen pontosan fogalmam nincs mit írjak be a kézi beállításoknál a ''Bejövő üzenetek kiszolgálójához'' és a ''Kimenő levelek kiszolgálójához (SMTP)'', főleg mivel a vipmail.hu-t már próbáltam megadni, de nem tudott csatlakozni. A kézi beállításokkal amúgy azért próbálkozok, mert az autómatikus se járt sikerrel. Szal mit csinálok rosszul és mit csináljak, hogy működjön ez a nyavaja? :F
Köszi előre is!

"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."

(#224) szöSsZI válasza Castin (#223) üzenetére

szöSsZI
(kvázi-tag)

A bejövő leveleknél próbáltad: pop3.vipmail.hu
A kimenő: smtp.vipmail.hu

Lehet több címről is.

(#225) Castin válasza szöSsZI (#224) üzenetére

Castin
(lelkes újonc)

Na a szitu a következő. A bejövő úgy néz ki jó, mert elfogadta, de az E-mail tesztüzenet küldésénél még mindig hibát generál. Azt írja, hogy nem található a levelezési kiszolgáló. Pedig megadtam a be- és kimenő leveleknél, hogy pop3.vipmail.hu a bejövő és smtp.vipmail.hu a kimenő. Erre valami ötlet?

"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."

(#226) szöSsZI válasza Castin (#225) üzenetére

szöSsZI
(kvázi-tag)

''SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.axelero.hu)
POP3 szerver: pop3.vipmail.hu
IMAP szerver: imap.vipmail.hu
Azonosítód: felhasználoneved@valasztottdomain.hu
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadott''
forrás:vipmail.hu -GY.I.K. ;]

[Szerkesztve]

(#227) Castin válasza szöSsZI (#226) üzenetére

Castin
(lelkes újonc)

Köszi :R

(#228) rdi válasza rozsdee (#222) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de igen. Klasszikus nézet.

bár nalam csaka próbaverzió volt meg, csak nem szedték ki belőle

[Szerkesztve]

Fej! Tor! Potroh!

(#229) rozsdee válasza rdi (#228) üzenetére

rozsdee
(tag)

Köszi, vadásztam ilyesmire a menük közt, de nem találtam. Lehet felületesen néztem. Nekiesek mégegyszer... :)

- Milliószor megkértelek már, hogy ne túlozz folyton!

(#230) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy szakértő válaszát várom, hogy a home&student cégnek legális-e. Mert szerintem nem, a szakmai ismerettségeim szerint nem, egy ismerősöm ismerősének meg mégis eladtak egyet egy vadidegen helyen, cégnek, cég névvel a vevő rovatban. MS honlapján kotorásztam egy darabig, válaszra nem leltem... köcce!

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#231) Dexter68

Dexter68
(PH! addikt)

Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy az Outlook bezárás után 60 000K körül ott marad a folyamatok közt? És, ha a háttérben melóznia kell, miért nem szól? Mert ha ilyenkor kihúzom alóla a gépet, akkkor a köv. indításnál sértődötten közli, hogy nem volt megfelelő a leállás...

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#232) sszever válasza Dexter68 (#231) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Esetleg szinkronizálsz PDA-val? (abban az esetben bezárás ellenére is szinkronizál a háttérben)

(#233) Dexter68 válasza sszever (#232) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Nem szinkronizálok...
És most kiderült, hogy olyan szinten bent marad, hogy beszólt, hogy levelem jött. És meg is nyitotta. Miközben be van zárva :O És a nyitással egyidőben kihúzta alólam azt a progit, amivel meg dolgoztam. Azé kez f*szkivan hangulatom lenni.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#234) erdoke válasza Dexter68 (#233) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálam is így működik, nem lép ki, hanem fut a háttérben. Nem találtam a beállításoknál módosítási lehetőséget.

(#235) Dexter68 válasza erdoke (#234) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Na, nálam úgy látszik, megoldódott... két dolgon változtattam, nem tudom melyiknek köszönhetem. Az egyik, hogy kikapcsoltam a tálca-ikonon a kis méretben elrejtést, a másik, hogy rátelepítettem a 2-es cédén lévő Small Business Contact Managert.
Úgyhogy már csak azt a pdf-maker ikont kéne kiirtani, de állandóan visszajön, ráadásul külön sorban. Hiába törlöm, hiába kapcsolom ki, hiába minden. :O

(#236) Koszta

Koszta
(tag)

Most tettem fel Office 2007-et, mennyire érdekesen néz ki. Majd még meg kell szokni... :D

(#237) erdoke válasza Dexter68 (#235) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálam nincs bekapcsolva a Hide when minimized, úgyhogy talán nem ez okozta. :F

(#238) Dexter68 válasza erdoke (#237) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Az érdekes... viszont amióta fent van az SBCM, azóta mintha fürgébb is lenne... a fene tudja ezt.

(#239) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

lehet valahogyan angol off 2007 ala magyar helyesirasellenorzot tenni?

(#240) kraftxld válasza VladimirR (#239) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, lehet :)
Bővebben:[link]

:DDD

[Szerkesztve]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#241) tr00p3r válasza erdoke (#237) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van erre mód, hogy ezt bekapcsoljam? tegnap vettünk a céghez 2 db Office 2007 Basic licenszet és nekem jobb lenne, ha nem a tálcán lenne az office, hanem az óra mellett parkolna, mint mondjuk a The BAT! tette. sajnos nem találtam meg ezt a beállítást....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#242) tr00p3r válasza tr00p3r (#241) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

közben rájöttem: amikor nyitva az outlook, lent jobbra jobbklikk az ikonjára és ott: ''Elrejtés kis méretnél-t'' kipipálni. :B

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#243) erdoke válasza VladimirR (#239) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem nem ment fel a Microsoft Office 2007 Language Pack Hungarian, azt mondja, szedjem le a korábbi verziót először. :F
Persze nálam már nagyon kusza az Office, manuálisan szedegettem le a B2TR komponenseit, talán rajta maradt valami. Kellene egy clean isónstallt csinálnom, de nincs hozzá kedvem a Vista RC2 miatt, nagy lenne a kísértés az RTM-re, de most nincs rá keret. :(

[Szerkesztve]

(#244) Rover623 válasza Koszta (#236) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam ma három órát élt...:U
Outlook gondom volt, úgy gondoltam egy próbát megér, no meg ismerkedni is kellene vele...
Nem barátkoztunk meg...:C

primus inter pares

(#245) dni

dni
(őstag)

Helló!

Megtudnátok mondani, hogy van e lehetőség az Outlook vagy esetleg az egész Office csomag kinézetét a ''klasszikus'' szürkére állítani?

Előre is köszi.

◄► Eladó, Apple Universal dock, Canon MP210 MFP, AC HTPC hűtő stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#246) moonman válasza dni (#245) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

pl Word-ben: Office gomb, Word Options, Color scheme: Silver (oder Black) ?

Sent from my Windows Phone

(#247) MaUser

MaUser
(őstag)

Az office 2007 helyesírás ellenőrzője is a kezdőbetű alapján tesz javaslatot az elgépelt szavakra? (pl.: bouse-ra nem adja javaslatnak a house-t és a mouse-t) Választ előre is köszönöm!

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#248) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos lejárt a Bétám, és egyelőre nem tervezek vásárolni egyet, így feltettem a régi office 2000-et. Viszont ez nem támogatja a .docx formátumú dokumentumokat. A kérdésem az lenne, hogy milyen módon tudom megnyitni őket?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#249) szöSsZI válasza tkazmer (#248) üzenetére

szöSsZI
(kvázi-tag)

Le kell tölteni a -Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats- nevű programot, [link]

(#250) wwhy

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Tudja vki esetleg, hogy a kurzornál megjelenő kis szalagra hogy kell/ehet-e rápakolni/cserélni funkciókat? Nagyon-nagyon szupi lenne így a 2007-es office, mert így (ezzel apár funkcióval) nekem csak off :R

<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.