Hirdetés

2013. június 19., szerda

(#1551) Kvardlipot válasza kraftxld (#1550) üzenetére

Kvardlipot
(senior tag)

Biztonsági okokból (?) nem engedélyezett (tehát nem állítják be) a külső e-mail címre történő automatikus továbbítás. De ez a része már nem foglalkoztat annyira, viszont felmerült bennem: lehetséges lenne, hogy a túl magas biztonsági szint miatt nem akar ilyen szabályt elfogadni/teljesíteni? Még úgy sem volt jó, ha a címzett belső volt.

[ Szerkesztve ]

(#1552) Csepe

Csepe
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok
Word 2007-ben hol tudom beállítani, hogy hány percenként mentse automatikusan a megnyitott dokumentumot?

Nihil Novi Sub Sole

(#1553) W. A. Lacky

W. A. Lacky
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Ilyet még nem tapasztaltam egyik Word verzióval sem! Kérlek segítsetek. A Word 2007 szerkesztési és nyomtatási képének - az én gépemen - egészen más a tördelése. Pl. 100-nál több oldal esetén, ha mondjuk a 117. pldalt szerkesztem, akkor ugyanannak az anyagnak a nyomtatási képe a 116. oldalra esik. Kevesebb oldalszámnál sem stimmel, de akkor csak néhány sort csal. Minden szoftverem jogtiszta, az op. rendszer W7. :W

[ Szerkesztve ]

W. A.

(#1554) W. A. Lacky válasza Csepe (#1552) üzenetére

W. A. Lacky
(lelkes újonc)

1.katt a Microsoft Office gombra,
2.katt a Word beállításai gombra, (alul),
3.katt a Mentés kategóriára,
4.jelöld be az Automatikus helyreállítási adatok mentése x percenként jelölőnégyzetet,
5.a percenként listában add meg, hogy a program milyen gyakran mentse az adatokat és a program állapotát.

W. A.

W. A.

(#1555) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. Nemsokára én is kérdezek, kösz.

Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.

(#1556) gyurik

gyurik
(újonc)

Tudna segíteni valaki, hol lehet a 2007-es wordhöz orosz helyesírásellenőrzőt szerezni? :(

(#1557) dabgergo

dabgergo
(senior tag)

Sziasztok!
Az miért lehet h a frissen telepített 2007-es word-ben mintha hiányozna az autómatikus kiegészítés funkció vagy nem tom minek hívják: pl. régen amikor egymás után raktam sok mínusz jelet akkor abból cisnált egy egyenes vonalat, vagy pl. most hiába magyar a billentyűzat ha idézőjelet akar tenni akkor nem egy elsót és felsőt rak mint régen hanem csak két felsőt: "".
De most h belegondoltam ez nem is word probléma lehet mert végülis itt amikor írok akkor is rossz ez, hát nem értem, van 5letetek?

Eladó Nikon 85/1.8D hibátlan állapotban - érdeklődni PÜ-ben vagy emailben. http://goo.gl/AkJCQ

(#1558) csabyka666

csabyka666
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Egy kényes kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy PowerPoint dokumentum. Már régebben készült, és folyamatosan lett kiegészítve. Történt viszont egy olyan baki, hogy x illető megnyitotta a fájlt, dolgozott rajta, majd amikor a bezárást megelőzően a program rákérdezett, hogy menti-e a változásokat, ő véletlenül a "nem" opcióra kattintott, és így két órás munkája veszette el.
Kérdésem az lenne, hogy ismertek-e valamilyen lehetőséget a dokumentum visszaállítására? Ha csak részlegesen sikerülne, már az is nagy segítsége lenne.

Office 2010-hez találtam a neten gyárilag integrált visszaállítót, de sajnos esetünkben 2007-es Office-ról van szó.

Mik a lehetőségek, hol érdemes elindulni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

"El innen rablók, ez az én Hazám...!"

(#1559) sentinel

sentinel
(fanatikus tag)

Segítsetek pls!

Tönkrement egy pendrive-om amin fontos adataim voltak
Abban bízom a Win7-en valahol megtalálom a temp fájlokat az adataimnak (word, excel fájlok)

Kérlek adjatok meg rejtett, system, normál könyvtárakat ahol ezek meglehetnek temp fájlként esetleg!

És fontos: Office 2007-ről van szó.

Köszönöm!!!!

Rapido de AMD estas la vivo...

(#1560) fps8

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Szervusztok.
Adott egy Ms Word 2007-es könyv amit írok. A/5 formátumban írom, és szeretném kinyomtatni. A kérdés hogyan tudom úgy nyomtatni, hogy A/4-es lapra füzetnyomtatásban küldje rá a bejelölt oldalakat.
A lényeg hogy ha középen összetűzöm a lapokat és félbe hajtom, akkor sorba legyenek az A/5-ös oldalak.
Sajnos a nyomtató driverén semmit sem lehet állítani, mert egy régi Xerox, és csak egy Hp driverrel volt hajlandó nyomtatni Win 7 alatt...

"War.. war never changes"

(#1561) fps8 válasza sentinel (#1559) üzenetére

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet rosszul tudom, de az én emlékezetem szerint a temp win 7-ben itt található rejtve:
Users/szükséges user/AppData/Local/Temp....
Itt keresgélj.
De ezen kívül javasolnék még egy adatmentő programot is a pendrive-hoz, hátha le tud szedni valamit még róla.
Nem egy sebes vonat, de nekem már sokszor segített.
Azért remélem nem egy 64 Gigás pendrive-ról van szó :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1562) lefkosia

lefkosia
(őstag)

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Office 2007 Enterprise csomagom van. A nyelvet szeretném átállítani angolra, de sajnos nem lehet. Próbáltam újratelepíteni, de a probléma továbbra is fennáll.

Galaxy Note 2

(#1563) hockeyapu

hockeyapu
(újonc)

help!
A 2007-ben van irányítópult?
Illetve meg tudná valaki mondani,melyik a legutolső verziő, amiben még van? :))

(#1564) fps8

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tud valaki olyan kereső opciót amivel könnyen ki lehet szúrni az ismétléseket egy több száz oldalas dokumentumban? A google chrome-nál például teljesen jól működik az a keresési opció, hogy keresek valamit, és nem csak a legközelebb szót jelöli ki, hanem kiszínezi az összeset az egész oldalon, átláthatóvá téve. Valami plugin, vagy könnyű megoldás nem létezik erre word 2007-ben?

(#1565) fps8 válasza fps8 (#1564) üzenetére

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké, nem téma :D megtaláltam. :B
Keresésnél volt egy fül, amin be kellett jelölni az "összes kiemelése" opciót és kész is.
Mekkora barom vagyok hogy ezt előbb nem néztem.
Na mindegy, szép napot mindenkinek! :U

Ellenben ha már kérdezek, legyen valami értelme is.
Olyan opció nincs ami megkönnyíti még ennél is jobban az ismétlések keresését és cseréjét?
Valami ami kikeresi magától a szám szerint legtöbbször előforduló szavakat a dokumentumban? Vagy az egy mondatban található egyforma szavakat stb...

[ Szerkesztve ]

(#1566) 27Nobuo27

27Nobuo27
(újonc)

Légyszíves segítsetek nekem. Próbaverziós kulcsra lenne szükségem 2007-es officehoz. Nem vagyok abban a helyzetben hogy meg tudjam venni, viszont szükségem van rá. Lehetséges még ehhez a verzióhoz próbakulcsot igényelni valahogyan? 30 vagy 60 nap szinte mindegy, persze ha lehetséges az utóbbi lenne a jobb.

Előre is köszönöm! Kerestem az interneten, de csak falakba ütköztem. A Microsoft oldalán már csak a 365-ös officehoz visz mindig, az origo szoftverbázisáról tettem fel a 2007-est és a Microsoft oldalán leírt egyik módon sem tudtam még elkezdeni sem az aktiválást.

(#1567) fps8 válasza 27Nobuo27 (#1566) üzenetére

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Word-ről nem sokat tudok, de itt van például az openoffice ami egy egész jó szövegszerkesztő program, és ha jól tudom ingyenes.

(#1568) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom járt e már valaki úgy, hogy az Excel-adatok nem őrzik meg formázásukat a Word alkalmazásban történő körlevélkészítés során....
Na én így jártam most, olvastam már minden megoldást, pl hogy a tartalmazó Excel-mező oszlopában lévő első dátumát szövegként adjuk meg...Na ez jó is volt, de nekem több részben tartalmazott dátumokat a körlevél, és 3 helyen 1nél ez jó volt, többinél viszont nem bármit is csináltam....
Végül nagy nehezen rájöttem, hogy mindössze csak annyit kell csinálni, hogy az Excel egész tartalmát kijelölöd, és beilleszted egy Word dokumentumba majd lemented. Utána annál a Word dokumentumba ahol körlevelezést akarsz alkalmazni, ezt az előbb csinált Word fájlt (ahol beillesztetted az Excel tartalmát) használod, nem pedig az Excelt, és gond nélkül megy minden buherálás nélkül.

Szóval ha valakinek ilyen problémája lenne, ez a megoldás...:)

Bár lehet ezt már sokan tudják, de én sehol sem találtam erre megoldást neten ilyen formában...

[ Szerkesztve ]

(#1569) 27Nobuo27 válasza fps8 (#1567) üzenetére

27Nobuo27
(újonc)

Köszönöm, de fontos lenne a maximális kompatibilitás a 2007-es Office-al. Már nem lehet hozzá próbakulcsot találni?

(#1570) fps8 válasza 27Nobuo27 (#1569) üzenetére

fps8
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hiszem hogy kezeli a docx file-okat. Sajnos béta kulcsom sosem volt, nem is nagyon használok office-t.

(#1571) 27Nobuo27 válasza fps8 (#1570) üzenetére

27Nobuo27
(újonc)

Tudom hogy kezeli, de lehetnek problémák, már tapasztaltam.

(#1572) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet magyarítani az angol office 2007 profot?

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#1573) Devil Gelo

Devil Gelo
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Lenne nekem egy szép kis paraméteres lekérdezésem, amit egy jelentés hív meg, ahol a megadni kívánt paraméter az egy státusz, pl.: (teljesített,tervezett,egyéb,teljesítés alatt). Namost az lenne a kérdés, hogy meg lehet-e oldani (acces 2007) hogy, ne nekem kelljen beírni a paramétert az előugró ablakba, hanem egy legörülö menü segítségével egy előre, táblában rögzített sorok közül jelenjen meg!? (Ilyen listát tudok csinálni például űrlapon, vagy bárhol máshol, de a paraméteres lekérdezésnél az istennek sem jövök rá, hogyan is lehet) :R

Atrix 2 Official JB (Leak3)

(#1575) rlazol

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ki kéne nyomtatnom egy nagy doksit, ami tele van képpel, de engem csak a szöveg érdekel, takarékossági okból a képeket nem nyomtatnám.
Hogy lehet ezt megoldani? Tördelés mindegy.

köszi

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1576) Potyka03

Potyka03
(fanatikus tag)

Sziasztok. Valaki megtudja nekem mondani hogy a world-ben lenne valami amit megnyitok,de csak olvasható,és bele akarok szerkeszteni(konkrétan az önéletrajzomról van szó) akkor hogy tudom elmenteni a dolgot úgy hogy bele szerkesztettem,meg úgy minden?

HRF1RT Rfactor LIGA!

(#1577) rlazol válasza Potyka03 (#1576) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

mentés másképp?

(#1578) Potyka03 válasza rlazol (#1577) üzenetére

Potyka03
(fanatikus tag)

érdekesen fogja megjeleníteni,nem?

HRF1RT Rfactor LIGA!

(#1579) rlazol válasza Potyka03 (#1578) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

miért tenné? amúgy egy próbát szvsz megér.

(#1580) Potyka03 válasza rlazol (#1579) üzenetére

Potyka03
(fanatikus tag)

Köszi,működik.
Amúgy pdf-be world-ön keresztül át tudom konvertálni,vagy ahhoz adobe-ba kell átkonvertálni? :)

HRF1RT Rfactor LIGA!

(#1581) DJ WOKKY

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok.

Olyan problémám volna, hogy a 2007-es word-ben véletlen nyomva lett egy bill. kombináció, ami során a beírt szöveg eltűnt, és helyette négyzetrácsok (kockák) jelentek meg.
A nagyobb baj, az, hogy ha új dokumentumot nyitunk meg, akkor is jelen van a hiba.

Hogyan tudom ezt visszaállítani, mert a barátom Google úr most nem sokat tudott segíteni ebben ?!

Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm. :R

▏▎▍▋▊▉ DJ WOKKY ▉▊▋▍▎▏

(#1582) rlazol válasza Potyka03 (#1580) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

pdf-be nem konvertálni tudod, hanem (B)nyomtatni(/B). Telepíteni kell egy virtuális nyomtatót, én a PDFcreator-t használom, de van kismillió egyéb. Telepítés után megjelenik nyomtatóként. Rámész a nyomtatás menüpontra wordben, és kiválasztod ezt, mint nyomtatót, leokézod, mintha simán nyomtatnál. Programtól függ, hogy pontosan milyen módon, de előbb-utóbb kiad egy szabvány ablakot, amiben meghatározod, hogy milyen néven és hova mentse a pdf-et. És kész. :D
Arra kell odafigyelni, hogy néhánynak az ingyenes verziója vízjelezi az oldalakat.

(#1583) rlazol válasza DJ WOKKY (#1581) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon triviális, de nem lehet, hogy átállítottad az alap betűtípust?

(#1584) DJ WOKKY válasza rlazol (#1583) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem nálam van a hiba, én is csak online keresztül próbálok segíteni, de a betűtípussal minden rendben.

▏▎▍▋▊▉ DJ WOKKY ▉▊▋▍▎▏

(#1585) DJ WOKKY válasza DJ WOKKY (#1584) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen a kép:

▏▎▍▋▊▉ DJ WOKKY ▉▊▋▍▎▏

(#1586) rlazol válasza DJ WOKKY (#1585) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

2003-as worben ez a formázás menüpont, szegély és mintázat ablak, mintázat fül és ott alul, a mintázat részben a Stílus legördülő menüből a Világos rács kiválasztása, illetve a ÜRES kiválasztásával a megszüntetése.
EZT fusd át, hogy segít-e!
Akinek segítesz, az meg közben kicsit nézze át a farmakológiát, mert ez elég felületes még... :DDD

(#1587) DJ WOKKY válasza rlazol (#1586) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Közben meg is lett. Azért köszönjük a segítséget.

2007-es office word, ha valaki keresné, akkor itt megtalálja a kereső szavak segítségével.
Tehát rácsvonalak megjelenítése, kikapcsolása:

Nézet/ Megjelenítés, elrejtés/ Rácsvonalak.

S itt egy kis segítség még: [link]

▏▎▍▋▊▉ DJ WOKKY ▉▊▋▍▎▏

(#1588) Pali79

Pali79
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a word oldalszámozása vajon miért csinálja azt, hogy egy szakasztörés után újrakezdi a sorszámozást és nem tudok mit kezdeni vele. Hiába van bekapcsolva a csatolás az előzőhöz opció, nem történik semmi.

(#1589) rlazol válasza Pali79 (#1588) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

szakasztörés=> folyamatos?

(#1590) Pali79 válasza rlazol (#1589) üzenetére

Pali79
(fanatikus tag)

Igen! Illetve hasábtörés is van benne, de ha a szövegbeosztásban egy bekezdéshez bepipálom az új oldalra opciót akkor is előről kezdi a számozást.

(#1591) rlazol válasza Pali79 (#1590) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

fura... van ötleted, hogy tudnám reprodukálni, nekem sehogy se megy. Esetleg, ha feltöltöd valahova?

(#1592) Pali79 válasza rlazol (#1591) üzenetére

Pali79
(fanatikus tag)

Arra jöttem rá, hogy hasábtörés volt a gond. Úgy csináltam, hogy a lap tetejére írtam pár sort, aztán folyamatos szakasztörés, majd két hasáb. Az egyik hasábba 5-6 sor után tettem egy hasábtörés pontot, majd mikor a másik hasábba is belekerült az 5-6 sor, tettem megint folyamatos szakasztörést és visszaállítottam a hasábot egyre. Na ez után ment el az oldalszám.
Most jobb híjján úgy oldottam meg, hogy a kívánt helyre beszúrtam egy 2×1-es táblázatot szegélyek nélkül és ebbe tettem a kívánt részt, a töréspontokat pedig kivettem. Így most rendben van az oldalszám.

(#1593) Potyka03

Potyka03
(fanatikus tag)

És az miért van hogy olvasható volt a fájl,majd beleszerkesztettem,elmentettem máshova,majd utána az ékezetek nincsenek meg,de csak a nagy betűknél :S

[ Szerkesztve ]

HRF1RT Rfactor LIGA!

(#1594) alitak

alitak
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

2007-es excel esetében hogyan lehet azt beállítani, hogy a megnyitott dokumentumokat különálló ablakként kezelje? Most egyben van az egész és nem lehet két excel táblát egymás mellé rakni.

Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/No0K4

(#1595) RaPiDsHaRe

RaPiDsHaRe
(tag)

Sziasztok!

A word-be, hogyan tudok ppt-ből több diát is egyszerre beszúrni (ne egyesével kelljen átmásolni őket).

"Minden legyen az, ami. A krumplileves legyen krumplileves, elvtársak!" -http://www.konyvszelidito.blogspot.hu -

(#1596) jozsi252

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok

A következő dologban szeretnék segítséget kérni.

Van egy önéletrajz, ami táblázatos módszerrel van megcsinálva. És legfelül vannak ugye a személyes adatok. És a lap szélére jobb oldalra beszeretnék szúrni 1 képet, a személyes adatos sorok mellé. Viszont a táblázatos megoldás miatt nincsen rá lehetőségem, vagyis inkább úgy mondom hogy nem tudom hogy kell beszúrni. Mi lenne ennek a megoldása szerintetek?

Ugye mielőtt elkezdődnének a személyes adatok, oda tudok beszúrni képet, de úgy meg hülyén néz ki.

Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#1597) Coccolino_O

Coccolino_O
(tag)

Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért. Milyen menüpont alól tudok elővarázsolni az oldalt vízszintesen elválasztó csíkot 2007-es Word-ben? Átnéztem már mindent, de nem találom. Köszi előre is.

Szerk: Megtaláltam, tárgytalan.

[ Szerkesztve ]

Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra, ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki. Ez gyáva duma, és te fiam, nem vagy gyáva, te jobb vagy annál.

(#1598) Assasin_

Assasin_
(tag)

Üdv!
Ilyen problémám lenne Microsoft office telepítés közben 0x80070bc9 hiba kód. Tud valaki erről valamit? win7 64 bites van fönt full szűz most raktam újra. Ilyennel találkozott már valaki? Valami megoldás erre?

Origin BF3 lmDevil (nem im hanem LM csak kicsi :D)

(#1599) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

hello!

adott egy office basic 2007 - csomagon lévő leírás szerint angol (hp billentyűzettel együtt vettem), rendelés előtt nem látszott, hogy nem magyar.

ha jól tudom ahhoz nincs magyar helyesírásellenőrzés.

jogtisztán használnám, ha ugyanazzal a licensszel magyar nyelvűt telepítenék fel angol helyett?

köszönöm a választ :R

-- regisztrálj Ügyfélkaput -- hülyékkel nem tárgyalunk; semmit sem veszünk nettó ár felett, ami ker. forgalomban kapható; a cikkekben dollárban kiírt árak nettó árak!; nem terra-, hanem terabyte

(#1600) cyky

cyky
(újonc)

Sziasztok!
Az a problémán, hogy azt szeretném, hogy az Office 2007-ben szerkesztett dokumentumomhoz ha hozzá írok, akkor csak a hozzáírt részt nyomtassa ki, DE hogyan?
A hozzáírt rész nem folytatólagos, hanem beszúrt táblázatot is tartalmaz és csak az általam feltöltött cellákat szeretném kinyomtatni.
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi mindenkinek.

(#1601) pinnacle

pinnacle
(őstag)

.ppt fájloknak a betűi fehérek a háttere bordó. Hogyan tudnám ezeket az oldalakat fekete betűvel, fehér háttérrel kinyomtatni? Hiába állítottam át a nézetet fekete-fehérre, a monitoron tökéletes, de kinyomtatva fekete háttérrel jön.

(#1602) pinnacle válasza pinnacle (#1601) üzenetére

pinnacle
(őstag)

Nyomtatási képnél kell a fekete-fehéret választani.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.