Egyértelmű hogy a Gigabyte SOC éri meg jobban hasonló árban!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Egyértelmű hogy a Gigabyte SOC éri meg jobban hasonló árban!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

megnéztem HC04 
képet értékelhetőt nem sikerült
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes

Köszi még1x akkor az 5ghz-es chip!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

akkor érdemes a giga OC t venni, de nemértem miért nem a SOC os hűtőt teszik rá a sima OC re, mint a 460 nál.

Gyakorlatilag ua 4 pipeos.

de a giga 460 OC rev1.0 en a kisebb, míg a rev2.0 án a SOC hűtő van matrica nélkül, minek cserélték le, ha a GTX 560 ra is ezt az alapot rakják?
[ Szerkesztve ]
Amikor kijött a gtx 460 volt az aprón elég jó áron azt hiszem 50 db GTX 460 HAWK. 6850-nél is volt valami ilyesmi.
GTX 560 érdekes módon nagyon lassan terjed el.Ennyire kevés van belőle vagy mi?
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 5660 GB HDD

hogy a kereső motorok is megtalálják:
Gigabyte GTX 560 Ti 1GB GV-N560OC-1GI memory chip K4G10325FE-HC04
és egy mobilos kép is:
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes

Sziasztok!
Beléptem a klubba 
Gigabyte 560gtx oc-+al.
Valaki megnézné nekem, hogy amikor terheli furmarkkal akkor ad ki pici sercegő hangot.
Mer annyira nem zavaró csak, hogy ez normális e??
Valamint szerintetek elég hozzá egy gigabyte superb 460w táp? (phenom x4el+2 winyó+5venti+1dvdolv+4*1gb ddr3)
Jah és mivel lehet tuningolni?? Mer a driverben nincs semmi... Rég volt már nvidiám
Coolbits sem nyitja meg 
[ Szerkesztve ]
Ki korán kel büdöset lehel! , Egy kanál lenmagolaj minden nap és a szívgyógyszer a Richternél maradhat...

sztem kevés lesz a superb táp, lehet ki-ki fog kapcsolni.
Terheld le Furmarkal a vgat meg Prime95 small FFT el a procit hogy mit csinál a táp.

Azt néztem már. Ment vagy 20 percig utána kinyomtam mer ha ezt kibírta akkor mindent 

De nagyon pici sercegés egyébként, azért hallom mert nagyon halk a gépem szintem.
Egyébként lehet baj ha nagyon kicentizve megy a táp??
Ki korán kel büdöset lehel! , Egy kanál lenmagolaj minden nap és a szívgyógyszer a Richternél maradhat...

Nekem is meglesznek a karik holnap estére már eredmények is lesznek gtx560 SLI!

2gigás Palit ikrek?

Vasárnap este még búcsúzásként utoljára nyomtam egy kis Crysis Warhead -et a 460 -asommal, hétfőn reggel pedig postára is adtam a GV-N460OC-1GI -met. Ahhoz a VGA -hoz "játékos" és "csúcs" beállítások közé lőttem be a grafikát(natív 1680 -ban) hogy még épp ne reccenjen meg a kép. Ma hazahoztam a GV-N560OC-1GI -met, és feltoltam mindent de mindent maxra a Warhead -ben.
Megy mint az álom 
bár mintha spórolna a driver a megjelenítéssel (persze lehet csal a szemem) 
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes

A 460 Rev2 hűtése sem teljesen SOC hűtés, a 460 Rev2 3 hőcsöves az SOC 4 hőcsöves.

Végül a 2GB-os Palit(ok) lesz(nek)?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

ventit néztem az ugyanaz 
Na azt tehetnék az 560 Ti ra is.
Nyomnál egy képet a Warhead benchmarkról Full HD-be vagy 1680-ba Very high 8xAA??

gtx 560 SLI az kb milyen teljesitményt hoz ? egy kártyához képest ? Gtx 580 szintet hozza ?
/// Battletag: Atika#2759 //////http://www.youtube.com/watch?v=C1SdKsF1Odw&feature=player_embedded / Ugye te észreveszed a lehetőséget?
Ahol támogatott a többkártyás rendszer jobb az SLI!
(egy két kivétel van)

Nem 1gb giga ock!

Megvannak már a VGA-k?? Teszteled ma este őket? 
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Naggyon kemény!!!!!!!!!!!!!! Kis tuningot nyomsz még a karikra?
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Még csak félig kész a gép!

Nem hangoskodik a 2db 560 as? Alapon milyen a hőmérsékleti adataik???? Ventik mennyin pörögnek ??

Igazából szerintem a bios ugyan azokkal a gyermekbetegségektől szenved mit a gtx 460OC F1-ese.
Pl. Venti csak 75%-ig állítható, a powerplay 51mhz-es tartományban 0.95V marad a fesz 0.825V helyett stb.. Majd kijavítják!
Alsó kártya 3dmark 11 alatt 62C volt a max a felső +10c 72C de ez természetes, most kapja meg a oldalsó ventiket és szépen normalizálódik majd!
Alapfesze mind2 karinak 1.025V ami 1.15V-ig állítható!
Többi teszt holnap!

Akkor maradt még munkájuk a fejlesztőknek rajta. Biztos frissítik a biost és minden ok lesz.

Giga már csak ilyen!
Amúgy nincs gond, csak nem 100-as! 

Siettek , hogy az elsők közt legyenek a boltokban a kártyáik. Eredmény ez lett. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hm.. tuning egész jó lesz! 

Mennek az OC-k is 1000-et!!!!???? 

igen nyomnék neked egy Warhead benchmarkról 1680-ba Very high 8xAA -val, csak mintha ez a progi 1.2-es verziója korlátozott képességű lenne valamiért.
nem vagyok tökéletes

Hali
Nem tudjátok hogy a gtx560 hűtése felfogatásilag ugyanaz e mint a 460asé?
TDI - Turbós Drága Igényes
Hogy hogy korlátozott?
Elvileg így kéne kinézni! Ebben nem korlátolt semmi szerintem!
[ Szerkesztve ]

a 460 -as topikban az általad megadott guru3D link-ről töltöttem le az 1.2 -es benchmarkot. Arra már rájöttem (mert írja )hogy a teljes paraméterezhetőségért regisztrálni kell. De nem enged. Azt írja nincs netkapcsolatom(, pedig van, arról írok)
(Tűzfal és router sem fogja most épp a forgalmam)
nem vagyok tökéletes
Akkor keress másikat,de ez is megteszi!
Kíváncsi vagyok mit tud a GTX 560!
[ Szerkesztve ]

így néz ki az 1.2 -őm
és ameddig nem regisztráltam addig pl nem engedi szűrőket sem állítani, inaktívak a beállító mezői
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
Azért mondom ez egy fos! Szedd le amit linkeltem!

utoljára 3dMark2001 -et nyomtam 8500Le -men, úgy száz éve ...
nem is nekem való ez a benchmarkolás 
FrameBuffer Crysis Warhead Benchmarking Tool 0.33
ambush1680x1050 DX10 gamer AA:0x min:43, max:94, avg:72fps
ambush1680x1050 DX10 enthusiast AA:0x min:35, max:54, avg:45
ambush1680x1050 DX10 enthusiast AA:8x min:27, max:46, avg:37
266.66(whql)
nem vagyok tökéletes

Azért bátortalanul, de megkérdem: oszt' max feszes tuning lesz-e legalább ennél?

Semper Fi

Az utolsó tesztet én is megcsináltam, GTX460-al, 560-as ref órajelekkel, de nálam ez jött ki:![]()
Hogy a rákba kaptam jobb eredményt mint te, azt nem tudom. Pedig a bench beálítások ugyanazok 
A te kártyád milyen órajeleen megy alapból?
//////////// Summary \\\\\\\\\\\\\
02.05.2011 12:08:31 - Microsoft Windows 7 Ultimate
DirectX 10 ENTHUSIAST 3X @ Map: ambush @ 0 1680 x 1050 AA 8xx
==> Framerate [ Min: 28.92 Max: 65.01 Avg: 50.84 ]
[ Szerkesztve ]
Origin/Xfire/BF3/COD4: odorgg

Nem az mondtad 2G-s lesz? 
Uj forumot keresek...ha van ötleted hol nincs ennyi eröszakos/önkényes moderátor kérlek oszd meg velem!Köszönöm!Addig is HWSWn vagyok....

Igen, mint ahogy a gtx460-nál is volt!

Igen, de sokat kell rá várni még én meg türelmetlen típus vagyok!

Uj forumot keresek...ha van ötleted hol nincs ennyi eröszakos/önkényes moderátor kérlek oszd meg velem!Köszönöm!Addig is HWSWn vagyok....

talán mert pmheros benchmark progija 0.33 a tiéd meg 0.29? vagy nincs különbség a kettő között? csaktippelek 

És így akarnak sokan GTX460-ról 560-ra cserélni
,és arról nem is beszélve,hogy még további 5%+ van a GTX460-ban! 
Két szót ismerek Mindig és Soha Fradista Mindig Újpesti Soha !!!!!!!!!!!!! Hajrá Zöld Sasok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!