Srácok, ha elfogy minden csúszka MSI Afterburner-ben egy GTX460-nál, milyen opciók vannak az órajel kitolására?
EnableUnofficialOverclocking=1 természetesen be van állítva.
Semper Fi

Srácok, ha elfogy minden csúszka MSI Afterburner-ben egy GTX460-nál, milyen opciók vannak az órajel kitolására?
EnableUnofficialOverclocking=1 természetesen be van állítva.
Semper Fi

Hát akkor vagy teljesen visszatérsz az XP-re, vagy inkább az egyik partíción a win7-t, a másikon a xp-t teszed fel. Inkább ezt ajánlanám. Ugyanis a win7 64 bite jól jöhet más játékoknál. De idővel reménység szerint úgy is lesz foltozás (patch) a L2-höz, s akkor már jó lesz win7-n is. Aztán ha L2-ni szeretnél xp-n indítasz, ha más egyéb akkor win7-n (:
(haveromnak ezek mellett még Linuxok is vannak fenn (: )
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

Ha vagy olyan mázlista, hogy az Afterburner csúszkája nem elég, akkor zárd be a programot, és használd helyete EZT

Látom közben megtaláltad 
[ Szerkesztve ]
Origin/Xfire/BF3/COD4: odorgg

Alaplapcsere az felejtős 
Intel Core i5 2500K@4.8Ghz (Corsair H100+2*Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, MSI GTX 680 Lightning, Samsung SyncMaster SA300B 22", Corsair 600T Special Edition White

Ha szabad kérdezni eszt milyen 460-al produkáltad? És mivel hűtőd?
Amúgy nemsemmi

[ Szerkesztve ]
Origin/Xfire/BF3/COD4: odorgg

Jesszus, az a proci sem gyenge darab 

Ezt láttátok? (bocsi, ha volt). Milyen lehet? Esetleg van már valakinek? 

Sziasztok!
Végre én is csatlakozhattam a GTX460 tulajok táborához

Ennek nem sok értelmét látom, mert a hűtéssel pont nem volt eddig sem gond. Ha olcsóbb, vagy azonos áron van, akkor ok.
http://href.hu/x/jnto

Az első generációs is nagyon jó, ha ezen még finomítottak akkor meg pláne jó lehet.
De engem a nyák mérete aggasztana, ez már szinte 470 méretű kártya.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Nice tuning. 
AssAssynn van win és xp is
> béna duma helye <

Ezen 4 heat pipe van, szóval rosszabb biztos nem lett. Mintha a bordázat is sűrűbb lenne.
A cikkben pedig azt írják, hogy azonos áron fog menni.
A mérete kifejezetten tetszik, szeretem, ha látszik a házban a hardver
Szóval most éppen ez a favorit nálam, bár ki tudja, mikor jelenik meg az üzletekben 
[ Szerkesztve ]
úristen!!!!!!
Erre csak egy annyit tudok mondani, hogy szegény videokártya. 
Az hogy sikerült ?
Egyre jobban csúszok le a 768MB-os GTX 460-ok között Vantage teszt alatt. 
[ Szerkesztve ]
Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

Beteg ember vagy

Füstöl még??

Intel Core i5 2500K@4.8Ghz (Corsair H100+2*Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, MSI GTX 680 Lightning, Samsung SyncMaster SA300B 22", Corsair 600T Special Edition White

Erkély, +2 fok. A kari így is max. 45 fokos volt. 
gainwardgs: meg sem erőltette magát, csak elég hidegnek kell lenni kint.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

Beteg.

Majd számolj be róla, hogy mennyi a max.

Lehet én is kimek hógolyozni

Brutál! Itt már ehet rendesen a hálózatból 
I5 3570k+ninja3, Asus P8Z77-V LX, Asus GTX660ti 2 GB, 8Gb Corsair 1600, 64Gb Samsung 830 SSD, 500Gb Samsung HDD, Xfx Pro550w core edition
Ezt a szabadtéri szórakozást én is kipróbálom majd -10 fokban.
![;]](/dl/s/v1.gif)

A tiéd az biztosan durván húzható. Hajrá! 
Csak nehogy hőingadozásból eredő mikrorepedés legyen a sok vállalkozó jutalma 
I5 3570k+ninja3, Asus P8Z77-V LX, Asus GTX660ti 2 GB, 8Gb Corsair 1600, 64Gb Samsung 830 SSD, 500Gb Samsung HDD, Xfx Pro550w core edition

Nem hiszem, hogy gond lenne belőle. 0-45 és 30-75 C fok között ugyanannyi a hőingadozás.
Inkább a párától kell tartani, ezért én nem vinném ki a gépet, inkább a szobát hűteném le ablak kinyitásos módszerrel. 
Off: amd 6850 cold bugjáról tud vki vmit? megoldották vajon?

Inkább kihagyom 

Nem tud valaki valamilyen új béta drivert ?
Jelenleg a 261.00-át használom.
BF3: cars1dA

állítólag a héten lesz új
nekem a 261 az nem vált be F1 nél
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Nekem csak ez jó, ez alatti verziókkal akadozik a kép (stuttering féle) bc2-ben és black ops-ban úgy hogy 100fps tájt vagyok.

Hö? Nekem nem tűnt fel semmi a BC2-ben (260.99), lehet az Atikhoz vagyok szokva? 

sli-vel tolod ?
Mert borzalmasan instabill vele, ezzel is a sz@r határait súrolja de használhatóbb, régebbi verziókkal még rosszabb ez a 261 valamennyire elfogadható.

Dehogy SLI, szimpla. Mondjuk a sokefpéesed alapján gondolhattam volna, hogy nálad más a felállás 
Megjött a giga gtx460 és valóban nagyon csendes mint ahogy irtatok.
Eddig simán megy bar 10 perc után úgy megfagyott a gép hogy resetelni kellett, remélem ezt csak ilyen bemelegítő dolog volt első és utolsó is egyben 
lulubigyeggyü

igen ez a bemelegitő fagyás, üzembehelyezés után minden kártya csinálja egyszer
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
a régi vapor-x 4850-em sajna nem csak egyszer csinálta...
lulubigyeggyü

hey fater...neked mit mennek a GTXek? 

Alapfeszen mennyit megy neked az SOC?
És ott terhelésnél automata venti mellett hány fokig megy fel, hangosodik a kártya?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

XD
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
átlagban,szobahőn mennyit tudnak 1.087Von (alapesetben a maxfesz) a VGAk?
1.012Von ugyebár kb olyan 850 körül futnak...kíváncsi vagyok érdemes lenne-e nekiállnom húzni 6°C időben....vagy várjam meg amíg fagy 
mert ugyebár joshua7 feladta a leckét 

Hali némi teszt eredmények 
Asus 460gtx top 768MB vs Msi n460gtx 1gb OC CYCLONE
Unigine heaven 2.0
1920x1080/anti-aliasing:8x/Tessellation: extreme/ sharders: high/ api:directx11
nos az asus 395 pöttyöt szerzett az msi 526 pontjával szemben, min fps 9.4 az msinél még asus nál 2
max fps 47 msinél és 40 az asusnál. mondanom se kell hogy a cyclon-nak nem kelett sok idő és ismét 36 fokos volt még az asus ami elvileg direct cu-s joval lassabban hült le.
Egyértelműen az MSI a nyerő darab. csak ajánlani tudom.
Üdv és Boldog Karit minden kedves PH-snak. 
Mindenkiről elhiszek bármit és az ellenkezőjét is!

Hát az agyamra egy jó ideje. 
Ha kellenének eladó mind a 2.
Szerintem max fesz mellett szóba hőmérsékleten is mindegyik tudja a 900-870 Mhz-s GPU órajelet.
Én viszont nem tudom, hogy megéri-e felűlírni a VGA bios-át, mert mondjuk nekem nem kellene sok fesz, hogy elérjem a 920/4600Mhz-s beállításokat, csak nem tudom, mennyire biztonságos megcsinálni egy ilyen felülírós történetet. 

Mi a gondod vele? Én is szeretnék kiépíteni ha jól megy vagy hanyagoljam?
Giga?OC? ha ilyen fasza hűtős akkor még el is gondolkodom rajta 
szerintem ha gariztatod kutya nem mondja meg hogy hozzá van nyúlva.
A boltban nem tudja senki hogy nem 40%on hanem 25% a venti minimum fordulata...
vagy a max adható fesz mennyi... én is így hagyom 

Sziasztok!
A minap én is beújítottam egy ilyen divájszt, Giga OC 1GB-st. Ma meg elszörnyedve olvasom a newegg-es kommenteket, ahol is minden 6. kommentben a kártya elhalálozásáról van szó. Ma meg már iponon is volt egy halálhír. Már előre félek, mert Murphy nem alszik.
Állítólag az első kiadásokon nem volt borda a VRM FET-eken (a tápcsatlakozó mellett, beljebb találhatók). Az enyémen van, de ki tudja, hogy ez-é az oka a gigahalandóságnak.
Mondjatok valami biztatót, van olyan köztetek, akinek már legalább két hónapja él és virul a Giga karija?
Battle tag: Rhy#2746 - ha farmolni vágysz, addolj nyugodtan.

A neweg-en kb kalapáccsal tesztelik a kártyákat, mert csak onnan hallani ilyeneket. 

Itt talán a legtöbbeknek ilyen kártyája van, és amint látod nincs tele a topik panaszkodó juzerekkel. Tehát nem lehet olyan rossz a helyzet, mint ahogy ott írják. Az enyém ugyan még csak 1 hónapos múlt, de nincs semmi baja.

263.00 whql a gigabyte-tól?

Közben megnéztem, mit írnak a többi kártyáról 1-2 kivételtől eltekintve a legtöbbnél arányosan elég sok negatív komment van, behalt/fagy/kék halál témakörben. Messze a legtöbb visszajelzés a Gigánál van, gondolom az ára miatt abból vettek a legtöbben, ez is belejátszhat a sok negatív reakcióba. De az azért elgondolkodtató, hogy míg a többi kártyánál a probléma már első használatkor mutatkozott, vagy eleve hibásan érkezett, vagy első beüzemelés során jött elő a bibi, addig a Gigáknál rendre 2-3 hónapig tökéletes működés majd hirtelen beüt a krach, és a nagy részüknél most jött ki december elején, november végén, ezek nyár végi, szeptemberi kártyák.
No, de reméljük a legjobbakat. A 3 év gari azért valamelyest megnyugtató, de a több hetes gariztatási herce-hurcának már a gondolatától is kiver a jeges veríték. 
Battle tag: Rhy#2746 - ha farmolni vágysz, addolj nyugodtan.