Én is ugyanilyet tervezek magamnak karácsonyra (a szüleim finanszírozása alatt
de 180K felett már önrésszel
) úgyhogy részemről jöhet minden, ami engem speciel nagyon régóta érdekel és szúrja az oldalamat, hogy az Oblivion hogy fut rajta. Mivel az asztali gépemen megszoktam, hogy 1680x1050-ben maximum grafikával (ultra high profil, HDR, kikapcsolt vsync-el) fut 16xAF mellett, ezért a notitól is ilyesmi elvárásom lenne (1280x800-on max grafikán). Ha nem bírja a maximum grafikát (~30fps) akkor tuninggal rásegíthető-e? (Az asztali 8800GTS/320 kártyámon is tuninggal stabilizáltam a gyakran 25 alá ugró FPS-t).
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy gyárilag 1GB + 2GB memóriamodult raknak bele, ezek ugyebár nem dual-channelben üzemelnek, van-e hatása ennek a gép teljesítményére?
Harmadik kérdésem a billentyűzetre tér ki. Külföldi teszteken csak angol billentyűzetet mutogatnak, és ott nagyon szép és jó, mert tökéletesen elfér az összes gomb egymás mellet, nem faragtak le a shiftekből és az enter is kétsoros. Nade amikor már német tesztet néztem, akkor már más volt a szitu, az enter összezsugorodott 1sorosra, és belenyírtak a jobb shiftbe is (ami nálam gáz, ha a balba az nem, mert amióta billentyűzetet nyomkodok, ezt megszoktam, és a gyors gépelésem miatt ez fontos szempont lenne). Magyar billentyűzet is lett olyan jó, mint az angol?
Legvégül az aksi üzemideje. A tesztek üresjáratban 3-3.5 óra üzemidőt említenek, de filmnézegetésnél már csak alig több, mint 1.5 órát, és teljes terhelésnél is durván ugyanennyit, ez a dolog nálam így sántít, hogy filmnézés ennyire lehúzná. Gyakorlatilag mennyi az üzemidő?
Kösz az infókat 
Ja és a különböző típusokból akadó félreértések miatt én ezt a típust néztem ki magamnak.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!