2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook VGA teszt eredmények (kiemelt téma)

(#3701) Darth_Revan válasza sanzi89 (#3700) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

90 fok eléggé magas :U

(#3702) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Gateway P-6831FX 3Dmark06 teszt eredmény Xp alatt: 9419 pötty!
- Core2 Extreme X9000
- 8800M GTS 512Mb.

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#3703) Darth_Revan válasza (Darkwood) (#3702) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

(#3704) (Darkwood) válasza Darth_Revan (#3703) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Darth_Revan: Köszönöm Neked ezt a szuper masinát! :R :DD

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#3705) Darth_Revan válasza (Darkwood) (#3704) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs mit :)

Mellesleg VGA-t meghúztad? Mert ha nagyon a pont a lényeg, akkor tudsz még pár száz pontot kihozni belőle ;]

(#3706) batnor

batnor
(lelkes újonc)

Üdv!

Noti vásárlása elött állok és a kövi notit néztem ki:

Acer Aspire 8920g-834G32BN LX.APX.336 (345.000 HUF)

És azt szeretném kérdezni hogy ez játékra gondolk it cod4-re ill source-ra és hogy elég e.

Ha nem akkor hasonló árban (nem drágábbat) mit tudtok ajánlani.

Köszönöm előre is a helpet!

batnor

(#3707) Geri0302

Geri0302
(újonc)

Sziasztok!

Új noti vásárlása előtt vagyok és elég sokat kérdezősködtem, míg végre körvonalazódott bennem mit is akarok. Már csak egy-két dologban kérném ki a véleményeteket: Az egyik gép egy Asus F5SL-AP023 Core2Duo T5550 (1830/FSB667) ATI HD 3470-nel 256Mb a másik pedig egy Toshiba Satellite A200-1S9-2G DualCore T2330 (1600MHz) ATI HD 2600 256Mb-tal. A 3470 már 10.1-es a 2600 dx 10-es, viszont a notebookcheck.com alapján a 2600 jóval veri a 3470-est. Érdemesebb e a jövőre gondolva már a 10.1-eset venni, vagy nem fog igazán számítani? A másik, a két gép procija béli különbség... Melyiket lenne érdemesebb megvenni, az erősebb procis Asust -az értékek alapján gyengébb de újabb vga-val-, vagy az erősebb vga-s de gyengébb procis Toshiba-t? Árban kb ugyanazok.

Előre is köszi.

(#3708) (Darkwood) válasza Darth_Revan (#3705) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nem, teljesen OC-mentes volt a mérés! ;]

(#3709) t72killer válasza Geri0302 (#3707) üzenetére

t72killer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább a combosabb régit vedd meg, arról ne álmodjunk, hogy egy HD3470 vinné az új, dx 10.1-es játékokat... (amit meg visz, azt bőven viszi a 2600).

Proci - kérdés, mire használod a gépet/kell-e a +cpu-teljesítmény? h inkább a proci kell, akkor viszont legyen az új

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#3710) Szab81

Szab81
(újonc)

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet kapni notebook VGA-kat. Szeretném lecserélni a mostanit egy erősebbre, de nem találtam még olyat aki pl. Ati Mobility Radeon-t forgalmazna.
Ha tudtok ilyet légyszives privátban irjátok meg!!!
Köszönettel:
Szab

(#3711) Rover623 válasza (Darkwood) (#3708) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor viszont nem 1280x1024-ben mértél...:DDD

primus inter pares

(#3712) (Darkwood) válasza Rover623 (#3711) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

1280X800! ;]

(#3713) (Darkwood) válasza Szab81 (#3710) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ha ebbe a topicban: [Notebook alkatrészek cseréje] böngészkedsz, akkor gyorsan le fogsz tenni erről a "change"-ről! :(

(#3714) Geri0302 válasza t72killer (#3709) üzenetére

Geri0302
(újonc)

Köszi a segítséget, tudat alatt picit én is a régi felé hajlottam... És a proci kérdésedre pedig csak annyi, hogy nem fogom használni film kódolásra, tömörítésre, inkább csak játékra. Még egy kérdés, hogy ez a kisebb proci is "kihajtja" e úgy a 2600-ost mint a nagyobb? Máshogy fogalmazva lenne e számot tevő különbség fps-ben, ha esetleg később rendelnék bele egy nagyobbat mondjuk egy év múlva? Bár olvastam egy másik topikban, hogy egy esetleges proci csere nemi is mindig megoldható...

[ Szerkesztve ]

(#3715) t72killer válasza Geri0302 (#3714) üzenetére

t72killer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem sok különbség van a két proci között, a VGA lesz a döntő.
Ha a procid lábkompatibilis pl egy T9300-zal, idővel arra érdemes lehet upgradelni. (a montevina szériás penrynek nem tom mennyire kompatibilisek ezzel a szériával...)

(#3716) bAtt001

bAtt001
(őstag)

Sziasztok!
Egy Core 2 Duo-s gépen, 2 giga rammal és egy GMA X3100-al elfut a WoW? Valakinek van vmi tapasztalata?

(#3717) spyduck válasza bAtt001 (#3716) üzenetére

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szaggat egy picit de elfut.

(#3718) Roland35

Roland35
(tag)

HEllo!

Nemtudja valaki hogy hol van 3850/3870/4850 Notebookokban... igy beépített VGA - ként mert már tesztelték őket...[link]
Előre is köszi. :R :C

,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"

(#3719) (Darkwood) válasza Roland35 (#3718) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

[3850]
[3870]
És egy kis leírás a 4850-ről (nem sok, de egy-két konzekvenciát le lehet vonni).
[4850]

(#3720) t72killer válasza (Darkwood) (#3719) üzenetére

t72killer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

noigen, de hol lehet ilyennel szerelt notit kapni? mert még ebayen sem láttam, pedig ha vmi a piacon van, akkor ott jó valószínűséggel +található...

(#3721) Roland35 válasza (Darkwood) (#3719) üzenetére

Roland35
(tag)

Köszi ezek már néztem de ugy konkrétan notiban...? ugymég nincs?

,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"

(#3722) (Darkwood) válasza t72killer (#3720) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Megmondom Neked őszintén, hogy nem nagyon érdekel, hogy van-e ilyen a piacon, mert nem igazán vagyok Ati párti! :( Aztán most nem rám zúdítani egy tonna sarat ezért a kijelentésemért! :DDD

(#3723) t72killer válasza (Darkwood) (#3722) üzenetére

t72killer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig mostanság az NV elég sokat szív a mobil grafikák terén, sok a hibás chip. Bár a linux támogatottság miatt én is melléjük teszem le a garast:)

(#3724) (Darkwood) válasza t72killer (#3723) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Hát igen sok a hibás chip + mostanság jó karikat adta ki az Ati-tól olcsóbban, de hát egyszer fent egyszer lent! Bár azért megjegyezném, hogy többször fent! ;]

(#3725) citkar

citkar
(senior tag)

üdv
egyik ismerősöm szeretne venni egy laptopot s néha játszana is vele
tudnátok vmi irányt adni kb milyen vga legyen benne?
esetleg másfajta tanácsok is, mikre érdemes figyelni ha egy játékos notebookot akarna venni valaki ( azért nem extreme játék, csak úgy azért mégis vigye alacsonyabb minőségben a mai játékokat)

csoki ramm csoki rammm

(#3726) Douwe

Douwe
(lelkes újonc)

az intel x4500 és egy 8400gs között mekora a különbség?

(#3727) LaMotta válasza citkar (#3725) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Szerintem a Mobility Radeon HD 3650 illetve GeForce 8600M-ek már elég jók és 200 ezer alatti gépekben is megtalálható. Bár utóbbiból inkább több lesz és talán érdemes még várni áruk csökkenése miatt.
De pl. egy MSI GX600PX-214HU már most elég jónak tűnik - egy gyors keresés után.

(#3728) (Darkwood) válasza citkar (#3725) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Pl.: egy 8600M GS karival szerelt notebook-al egy COD4-el egész jól el tudsz játszani! Persze kell egy kis kompromisszum, értem ezalatt, hogy az élsimítással nem nagyon kell foglalkozni! :(

(#3729) (Darkwood) válasza Douwe (#3726) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Sok! A 8400M GS javára!

(#3730) LaMotta válasza (Darkwood) (#3729) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Egy kaptafára megy mindkettő....

(#3731) (Darkwood) válasza LaMotta (#3730) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Igazad van, egyik sem egy világverő kari, de a 8400M GS kari jobb és Ő ezt kérdezte!
Mod: betűtévesztés!

[ Szerkesztve ]

(#3732) LaMotta válasza (Darkwood) (#3731) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Hát én is így értettem, hogy szinte mindegy, nagyjából ugyanolyanok... De egy pöttyel legyen több a 8400M GS :DDD.

(#3733) citkar válasza (Darkwood) (#3728) üzenetére

citkar
(senior tag)

köszi
persze az élsimítás részletesség nem az egekben inkább alacsonyan is lehet, csak mégis játszható legyen pár újabb játék

csoki ramm csoki rammm

(#3734) (Darkwood) válasza citkar (#3733) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Akkor egy kis üzlet: Nekem van [egy ilyenem], ha érdekli ismerősödet, akkor majd küldj p.ü.-t!
LaMotta: :D

(#3735) Shadows

Shadows
(senior tag)

Valaki segithetne Dell vostro 1500-as masinámba 8400m gs van és ki akarom tenni a képet tv-re, vanrajta s-video, de akármit csisnálok nem megy. Keresetem hozzá drivert de csak 2007-es Júniusi a legutolsó.Elképzelhető hogy nem fejlesztenek hozzá, vagy csak én vagyok ilyen balfasz hogy nem találok normálisat mert nincs nvidia control panelem amibe tudnék valamit bütykölni.

Valaki segithetne. :R

(#3736) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

FuSi Pa2548
3d06: 1012 pont
Többi mark később, de úgy látom megfelel a notebook review-s pontoknak kb.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#3737) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

üdv

ha van 125k-d és laptoot vennél és kicsit játszani is szeretnél, akkor a kettő közül melyiket választanád?

1
2

ami egyértelmű, hogy az amd-sban dupla annyi ram van, de a go7000 vs x2300 vga kérdése mennyit számít?

válaszokat előre is köszi, esetleg érveléseket is várok...

(#3738) (Darkwood) válasza greatchaos (#3737) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nézd meg a [Notebookcheck.com]-on, hogy a x2300 sokkal erősebb mint a Go 7000M. Érvelni a tesztek fognak a kártyák leírása alatt!

[ Szerkesztve ]

(#3739) FerNandor

FerNandor
(senior tag)

Hogyan kell a 3dmark06-ot működésre bírni?? "beszereztem" felraktam, majd elindítom, bejön a kis ablak nagyon apró szöveggel, hogy scanneli a gépet, ami akár 1 percbe is belekerülhet. de már ment 30 percet is és nem történt semmi.
vista van fent 32-es. és megnézném, hogy mennyit ad ki a gép(toshiba A300-15A)
köszönöm előre is.

"Top Gear: Ambitious, but rubbish."

(#3740) (Darkwood) válasza FerNandor (#3739) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Szerintem telepítsd újra a progit.

(#3741) FerNandor válasza (Darkwood) (#3740) üzenetére

FerNandor
(senior tag)

megvolt már :DDD ez a máik verzió pc-s izét is tartalmaz külön.. nem tom mi lehet :F

(#3742) FerNandor válasza (Darkwood) (#3740) üzenetére

FerNandor
(senior tag)

ebben esetleg tudnál nekem segíteni?

"olyan kérdésem lenne, hogy az mitől van, hogy pl. játék videóban vagy magában a játékban, olyan dolog jelenkezik, hogy egy vagy 2 vonalban megtörik a kép és kicsit el is csúszik egymástól(vízszintes síkban) elsősorban, ha gyorsan mozog a kép. Ilyen a sima pc-men is volt/van.
Lehet, hogy driver-probléma?

már az újdonsült laptopomról írok :D , és arról is van szó. ATI HD3650-es kártya van benne + a pc-mben is ati kártya van..."

(#3743) (Darkwood) válasza FerNandor (#3742) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Igen, valószínűleg driver gond.
3D akkor sikerült?

(#3744) FerNandor válasza (Darkwood) (#3743) üzenetére

FerNandor
(senior tag)

nem sikerült megoldani a mark06-ot, majd még megpróbálom még1szer... most kicsit játszom a gears of warral, és beállítottam a directx 10-et meg az antialiasing(ha jól írom, amúgy nem tudom, h ez mi.. :DDD , de most mintha nem "esne" szét a kép..

amúgy hogy tudok laptopra drivert felrakni, asszem már olvastam itt ph-n, de nem találom. ati oldalán a 3650-eshez nincs mobilityként driver csak sima radeonként van.

köszi a válaszokat

mod.: nem jó még mindig "esik" szét kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#3745) g50v

g50v
(lelkes újonc)

Hali azt szeretném kérdezni hogy kapható magyarországon olyan noti amiben GeForce 8800M GTS , Quadro FX 3600M van :F Előre is köszi g50v

[ Szerkesztve ]

ez a fránya gazdaságiválság...

(#3746) (Darkwood) válasza g50v (#3745) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nem igazán! :( Ha egy 8800M GTS-t akarsz, akkor pl.: egy Gateway-ben kell gondolkoznod, amit USA-ból kell beszerezned!

(#3747) g50v

g50v
(lelkes újonc)

És ha például szeretnék egy gamer notit és amerikában van ismerősöm aki el is tudná küldeni,viszont mi van ha elromlik :F Hallottam már olyat , hogy limited global warranty csak nem tom hogy ez mit jelenthet? ha valaki estleg tudja az please írjon. g50v

ez a fránya gazdaságiválság...

(#3748) jetimokus

jetimokus
(tag)

Hello!
Erről a notebbokról tudna nekem valaki valami okosat mondani?
ASUS Z99DC-4P010
Az igazság az, hogy ezt a kütyüt csak pár lapon találtam meg, még az asus.com-on sincs semmi róla, vagy csak én nem találtam...
Arra lennék kíváncsi, hogy van valakinek esetleg tapasztalata róla? a videókártya (nem kell fullon, nem az a lényeg) elvinne egy splinter cell 4-et? van dx 9.c támogatása? mert gf 8400 van benne, az elvileg tudja a dx10-et is csak ki tudja...
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném...
különben róla lenne szó: ASUS Z99DC-4P010

szerk.:
még valami: erről esetleg valaki valamit?
Intel Graphics Media Accelerator x3100
erlőre is köszönök minden segítséget!
üdv!

[ Szerkesztve ]

(#3749) Guargumi

Guargumi
(tag)

MSI EX610X-085HU
aqua nál ugy van irva, hogy hd2400 128 mb rammal, a notebookcheck hd2400 olyat ir, hogy 256mb+, mi az igazság? Gondolom ez dedikált vramos kártya, nem shared.
WoW-t szeretnék rajta játszani leginkább, elfut egy ilyen gépen normálisan?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

(#3750) PS7A

PS7A
(tag)

Sziasztok!
Remélem nem leszek elzavarva a hülye kérdésemmel :DD
Szóval, volna ez a noti: MSI EX610X 3gb ram 320gb hdd amd athlon 2 magos 1.8 proci hd2400 256mb vga!

A kérdésem a következő:
A vga mennyire birja a játékokat? (pl cod4) Valamint ebben a tipusban lehet-e esetleg vga-t cserélni?

Előre is köszönöm a normális választ! :R

:)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook VGA teszt eredmények (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.