Küld el nekem privátban, és továbbítom majd a Symantec felé.
Norton Community Forum Guru - http://community.norton.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/86

Küld el nekem privátban, és továbbítom majd a Symantec felé.
Norton Community Forum Guru - http://community.norton.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/86

Identity safe most már elég gyorsan kitölti az adatokat, viszont több weboldalnál is néha kínai betűket tölt be FireFox 10-alatt. pl T-Home weboldalán a My T-Home-ba bejelentkezéskor, jelentkezett már gmailnél is, távszámla ,vaterán is stb. 
Telekom IPTV Családi + HBO Max Pak + NetMánia XXL 120/10 + VoCa Alap + Cisco ISB 6030MT-A PVR + Cisco CIS 2001 STB + Cisco EPC3925.
Nem tudom melyik programom frissítése óta (lehet akár NIS is) de valami borzalmasan fogja a rendszert. Igaz feladatkezelőből nem látszik semmi. De ami eddig gyakorlatilag instant volt (bejelentkezés, programindítás stb. stb) az most hosszú másodperceket vesz igénybe. Így úgy döntöttem, hogy visszarakom a rendszert egy teljesen tiszta pontra. A kérdésem, hogy identity safe-et, hogyan tudnám kimenteni? Illetve ugye van valami felhő szinkronizálás (ami nincs jelenleg bekapcsolva) . Csak, hogy ez egy 3 gépes licenc, és nem nálam van a másik kettő telepítve, hanem ismerőseimnek adtam. És mivel érzékeny adatokról van szó, nem igazán szeretném, ha akár véletlenül is kiszivárognának.
Illetve, elvileg ez amerikai licenc (NIS2012 béta teszt végén vettem), elfogadja a magyar telepítő a sorozatszámot? Norton profilomban külön fel van tüntetve, hogy angol nyelvű licenc.
üdv_
deter
[ Szerkesztve ]
A toolbarban az identity safe ikonjára kattintasz, van egy olyan opció, hogy "Report Issue". Igaz nem ér semmit. OTP -nél csináltam vagy 50 visszajelzést, miszerint három mező adataiból csak kettőt jegyez meg. A bankszámlaszámot nem akarja...

Ez alapján menni fog az importálás vagy az exportálás.
------
A magyar verzió is elfogadja az érvényes kulcsodat. Pár éve volt egy német NAV előfizetésem, és végig a magyar verziót használtam.
------
Köszi, már megtörtént a lejelentés a részemről. Vagy javítják, vagy nem.
OTP-nél nem is olyan nagy baj, hogy nem jegyzi meg a számlaszámot szerintem. 
[ Szerkesztve ]
Diablo III - HZoli87 #2966

Sikerült elcsípnem a fentebb említett hibát.
T-Home fórumon jött most elő.
Telekom IPTV Családi + HBO Max Pak + NetMánia XXL 120/10 + VoCa Alap + Cisco ISB 6030MT-A PVR + Cisco CIS 2001 STB + Cisco EPC3925.
Ettől függetlenül egyébként belép vagy hibát jelez? - ergo csak megjelenítésbeli/kódolási hiba-e vagy más -

Először kitölti rendesen,aztán kilépéskor jön elő ez a hiba és ha újra be akarok lépni akkor nem enged belépni, csak úgy ha becsukom a böngészőt majd újra megnyitom az oldalt és akkor már be enged ismét.
Teljesen véletlen szerűen jön elő.
Na ezt jól megfogalmaztam 
[ Szerkesztve ]
Akkor ez nem csupán megjelenítésbeli probléma, hanem karakterkódolási vagy egyéb bug.

Sajnos becsúszott pár hiba az új verzióban (19.5), gondolom a fejlesztők rövidesen egy kisebb volumenű patch-et kiadnak majd. Bár én nem panaszkodok, mert Facebookot messziről elkerülöm és az Office 2010 is tökéletesen működik (régi verziókat nem komálja), erre a kettőre megy a legtöbb panasz a hivatalos fórumon. Jobb lett az Identity Safe is (főleg Firefox alatt), nálam csak 1 oldalnál jött elő, hogy Firefox alól se hogysem tölti ki az Identity Safe a bejelentkezési adatokat, de Explorer alól meg igen.
Bugmentes szoftver tudjuk, hogy nincs, ez "sajnos természetes". Facebook nálam it tiltólistán van, officet szintén nem használok, majd kiderül, hogy a LibreOffice-t komálni fogja-e.

Így van bug mentes szoftver nincs.
Nekem csak ez az egy probléma jelentkezett.
Facebookot én sem használom kémkedésre kiváló, másra nem nagyon. 
Office meg nem játszik nálam. 

Office 2003 és 2007-nél is csak a bekapcsolt Office ellenőrzés (alapértelmezetten egyébként off) esetén csinálja a hibát. Ami igazából "csak" zavaró, de más problémát, használhatatlanságot nem eredményez...

Jó hogy írtad ezt be- vagy kikapcsolt ellenőrzést, akartam is kérdezni, hogy miként ellenőrzi a dokumentumot, ha ez az automatizmus ki van iktatva?

A Norton 360-ra mikor lesz identity safe az új rókára nem tudjátok?
G DataInternetSecurity 2014,G Data MobileSecurity Version 2 , MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

Hát még nincs hiába frissítgetek rá bőszen kézzel semmi....
Explorer lesz ebből...
G DataInternetSecurity 2014,G Data MobileSecurity Version 2 , MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

Legújabb angol verziókhoz a közvetlen linkek:
Symantec Norton Antivirus / Internet Security 2012
Letöltés: NAV (106 MB) / NIS (114 MB)
Nyelv: angol
Verzió: 19.5.0.145
---------------------
simon7012: ezek teljesülnek rád?
NOTE: If you are not able to update to Norton 360 v5.2, we recommend that you update to version 5.1 (Standard or Premium - free update with valid subscription) then run LiveUpdate to receive the 5.2 patch. Once that's installed, you can run LiveUpdate again to receive the Firefox 10 compatibility patch.
[ Szerkesztve ]

Nem egészen értem az egészet....

Ha nálad még az 5.1-es verzió fut és rendelkezel érvényes előfizetéssel (Standard vagy Premium verzió), akkor frissítsed a programot a Live Update segítségével 5.2-re, gondolom pár újraindítás kell hozzá. Ha ezzel megvagy, akkor újra futtatod a frissítőt, ami letölti a Firefox 10-es verziójához a toolbart, ami után valószínű megint újra kell indítanod a gépet.
Mivel az 5.2-es programverzióra nem írják, hogy csak angol nyelven érhető el, így gondolom nem jelent kizáró okot, ha például nálad magyar verzió fut.
Vagyis, a Firefox 10-es toolbarjához követelmény az 5.2-es N360 megléte a gépeden.
------
De ha jól olvasom a Norton fórumot, akkor páran jelezték, hogy náluk nem frissül le az 5.1 -> 5.2-re a program, lehet nálad is ez lesz a gond.
[ Szerkesztve ]

5.1-es verzióval rendelkezem és érvényes előfizetédem van még 328 nap de hiába
frissitgetek mindig azt írja, hogy ez a legújabb verzió!!!
És akkor ilyenkor mit kell csinálni?
[ Szerkesztve ]

Mivel a norton fórumon páran már jelezték, hogy nem frissül náluk a program az új programverzióra (5.2), így szerintem várni kell, míg nem javítják ezt a hibát. Persze ha nem akarsz várni, akkor megpróbálhatod rendesen lepucolni a gépről és újratelepíteni, hátha utána már működni fog.
[ Szerkesztve ]

Olyankor marad a szimpla auto-protect + Sonar páros. De akár bekapcsolva is hagyhatod, csak dobálni fogja a hülye üzenetét. Össz-vissz annyi galibát csinál...

No, én is elcsíptem ezt a bugot. 

Következő bug, Firefox szükségeltetik hozzá, abból is a 10-es verzió:
Ezen az oldalon (http://sztar.com/forum.php), elvan mentve a felhasználónév/jelszó páros. De belépés közben megkérdezi, hogy mentse-e az új jelszót. Mondtam neki, hogy persze. Belépek a bejelentkezési adatok közé, és megnézem milyen jelszót mentett el. Komolyan még most is sírva röhögök. Ez volt a jelszó: Jelszó
Még nem tértem magamhoz. Szégyen ...
Próbáljátok ki, Explorer alól működik.

Kici, kinai programozó gondolta népszerűsíti a nyelvet, amelyet majdnem 2 milliárd ember beszél, még sem igazán világnyelv 
I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360
Én is belefutottam ebbe. Emelem át keepassból az adatokat, de a rapidshare adatait firefox alatt nem tölti ki, csak IE alatt.

Pontosítok, Explorer alól is minden esetben rákérdez az új jelszó mentésére. Még dolgozhattak volna az új verzión (19.5) ...

Köszi! Úgy emlékszem, hogy ez a kikapcsolt állapot a default opció telepítéskor, és magam kapcsoltam be az egyéni beállításoknál, testreszabásnál.
[ Szerkesztve ]
A LibreOffice--ról emiatt kellett visszaállnom OpenOffice-ra. Igaz szeptemberben volt, lehet azóta javítva lett.
I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360

Az ilyenek általában nagyon max. 2-3 nap alatt javítva vannak, sőt... Ez csak valami fals riasztás volt anno, és a 2-vel későbbi adatbázisfrissítéskor már javították is
.
Remélem...
PapauZ: 

Tele van a hócipőm a Nortonnal.Eltelt már jó pár nap és még
mindig nics identity safe a Norton 360-ra a rókára...
A legdrágább termékük és mindig legutóljára kapja meg a
legújabb fríssitéseket. Ez volt az utolsó, hogy megvettem a
terméküket.... 

Nem teljesen ezért, de pár éve átváltottam N360-ról NIS-re. Javaslom gondold át Te is ezt a váltást, én nem bántam meg.

Már napok óta van hozzá frissítés, ahogy tegnap kitárgyaltuk és linkeltem is neked. Sajnos nálad nem frissül a termék (5.1->5.2), ezért nem tölti le az új Firefoxhoz a toolbart.
A 360-as a legdrágább termék, de a NIS a legelterjedtebb ebből adnak el legtöbbet tudtommal.
Na a LibreOffice-t felraktam, már tényleg nem rinyált, azért majd egy Full Scan-t lefuttatok 

A 360 is megkapta a Firefox 10 frissítést egy időben a NIS-el.
A frissítések települnek nálad rendesen? Illetve ha manuálisan futtatod a frissítést, letölti a nagyobb méretű termékfrissítési patcheket is?

Szia!
Akármit csinálok nem történik semmi!

Újratelepíteni próbáld már esetleg a Norton Removal Tool-lal (www.norton.com/nrt)
1. Mentsd ki az Identity Safe loginjaidat
2. Ha nincs meg, töltsd le az 5.1-es telepítőt: www.norton.co.hu/n360s_5
3. Kapcsold le a netet
4. Töröld le a programot (Start Menü vagy Vezérlőpult)
5. Indítsd újra a gépet
6. Futtasd a Removal Tool-t, majd reboot (ezt ismételd meg 2-3x)
7. Telepítsd a programot a letöltött telepítőfájllal
8. Aktiválás előtt kapcsold be a netet
9. Futtasd a Live Updatet manuálisan amíg már nem érhető el további frissítés
10. Állítsd vissza az Identity Safe loginokat

Mindent úgy csináltam ahogy leírtad. Semmi. Még az előfizatésem
hátralévő napjainak a számát sem felejtette el...
És most mi van?
[ Szerkesztve ]
Windows reinstall?

Tegnap telepítettem....
Kidobom a francba a Nortont, pipa vagyok....

Próbáld meg feltenni az angol változatot. Lehet valami gond van a magyar frissítésekkel.
Ha ezzel működik a frissítés, írj vissza, és továbbítom a Symantec-nek, hogy nézzenek rá a problémára. Lehet, hogy a hiba tényleg nem az ön készülékében van. 

Az angol működik, hogy a rossz eb egye öket...

OK. Akkor rákérdezek, hogy mi a baj a magyarral...

Üdv.NAV nálam se frissít.Gondoltam megemlítem.Ugyanezeket megtettem amit előzőleg ajánlottál.

2012, 19.?? verzió?

Elnézést hogy én is reagálok rá, de nekem se frissítette le a magyart. Felkellett tennem az angol változatot. Így már frissített.
Samsung Galaxy S III

2012es verzió. 19.2.0.10
Ezért én ha lehet nem fogom felrakni az angolt.Mert más is használja a gépem,aki nem ért angolul.

Sziasztok!
Na én végül is feltettem az angol verziót, ami rögtön lefrissítette
magát mondanom sem kell. Ami meglepett az-az, hogy csak
két újra indítást kért míg a magyar változatnál ha van valami
frissítés akkor ezt vagy tízszer kellett megtenni.
Más: akinek van 360-a és abból az angol verzió; előfordult
vele is, hogy nem látja a jpeg képeket?!
A legfurcsább, hogy a zöld pipa helyett szürke kockában fehér
áthúzott csík látható csak. Fordult ez valakivel elő?
[ Szerkesztve ]