2013. május 22., szerda

(#801) MZsoltee válasza joamilestoné (#799) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem süketnéma, úgyhogy mind1, nem tökéletes. ;] A kocsma is kérdéses, de a másik dologban reménykedek... :B

Stalker-2572: Általánosságban nincs szar kedvem, csak néha. A testi vágy meg már eléggé erős, több mint egy hónapja nem voltam nővel...

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#802) Stalker-2572 válasza MZsoltee (#801) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ok, de miért gondolod, hogy ő is begerjed majd arra, ha felemlegethetni neked a régi párját?! :F

All Black...

(#803) MZsoltee válasza Stalker-2572 (#802) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem akarom felemlegetni, igazából az egész onnan indult, hogy postolam az állapotváltozásához... Ez volt a közös téma, kb mind2-en szabadok lettünk nem futunk össze?!

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#804) staker

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali mindenkinek!
Hogy ezért mit fogok kapni... :DDD

Régebben kértem már a segítségeteket A.-val kapcsolatban. Már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak...együtt voltunk 1,5 hónapot kb....voltak jó napok, voltak rosszak...3 hete összevesztünk, kivételesen ő volt a hibás. Aztán azt mondta, hogy elege van az egészből, mert sok a veszekedés...ez igaz is, de 90%-uk az ő érdekében voltak. Pl: menjen el dokihoz, mert szúr a szíve, sokszor rosszul is van miatta...stb. én csak neki akartam jót. 17 múlt a lány, éretlen még, nem tud normálisan gondolkozni, ok...
Szeptember eleje óta nem tudtam vele beszélni. Hívtam->kinyomta, küldtem sms-t->leszarta, fb-ról, msn-ről letiltott meg mostanában nem tudom, hogy hazafelé mivel/hogy megy, mert minden nap vártam rá ott, ahol régebben szokott lenni suli után...de nincs ott...
Még a veszekedések után mondta, hogy barátja van és hogy hagyjam békén...később kiderült, hogy nincs senkije és az a pár ember, aki ugyan ott lakik, ahol A. mind azt mondta, hogy látják rajta reggelente, hogy elég szarul van...

Régebben elmesélte az egész életét és...nem volt egyszerű neki. Volt, hogy kést fogtak a nyakához...volt régebben üldözési mániája is...tehát volt elég sok baja....+anyagilag is elég rosszul van a családja...Segíteni szeretnék....
Szóval nem akar velem beszélni, azt akarja, hogy hagyjam békén, viszont akiket ráküldtem, hogy próbálják helyrehozni a dolgokat, mert nekem nem sikerült, azoknak azt mondja, hogy rendes vagyok...és hogy szeret...
Nah akkor?
Leszarni nem fogom, eljárni nélküle bulizni nem fogok. Szeretem. Elfelejteni se akarom és nem is tudnám...csak rá gondolok....

Valaki mondjon valami okosat. :R

[ Szerkesztve ]

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#805) joamilestoné válasza staker (#804) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy buta kis tinilány, ha nem foglalkozol vele, majd észbekap. Én biztos nem hívogattam volna, meg kerestem volna, hogy merre jár haza. Legyen önbecsülésed.

Lumia nem akar a földön járni

(#806) staker válasza joamilestoné (#805) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Van önbecsülésem, csak hiányzik...

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#807) Jojo5 válasza staker (#806) üzenetére

Jojo5
(őstag)

nem... vak voltál... ;)
Ha lett volna kis gógyid akkor nem mentél volna ennyire utána... :U

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#808) qantum válasza invasio (#787) üzenetére

qantum
(senior tag)

feláll vagy nem áll? na öreg vagy ? :)

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#809) Tim82 válasza Ijk (#792) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mármint a férfi? Mert én itt most invasio kollégával kapcsolatban feltételeztem valamit.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#811) Stalker-2572 válasza Thome (#810) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

tanult szokás, hogy az nőies :U

All Black...

(#812) Stalker-2572 válasza staker (#804) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

"Nem vagy rám kíváncsi? Őszintén sajnálom." - kagyló letéve -

All Black...

(#813) invasio válasza qantum (#808) üzenetére

invasio
(tag)
LOGOUT blog

Feláll.

Azzal nincsen gond.

Az baszna be, ha nem állna fel. Tán fel is kötném magam.

Tim82: Igen, az összes korombeli havernak, barátnak már családja, gyereke van. Az idő ellenem dolgozik.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!

(#814) Stalker-2572 válasza invasio (#813) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

próbáld kritikusabban értékelni a jellemrajzod az ilyen kijelentések után

All Black...

(#815) Ijk válasza Thome (#810) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Csak az elkényeztetett picsák ijednek meg. Mondjuk van olyan ízeltlábú amitől én is megugranék:D

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#816) qantum válasza invasio (#813) üzenetére

qantum
(senior tag)

na akkor :)

(#817) qantum válasza MZsoltee (#795) üzenetére

qantum
(senior tag)

együtt jobb szomorkodni is ! :)

Staker-ez nehéz dolog, de nem kényszerítheted magad másra ( akarsz te magadnak ilyen problémás csajt?)

[ Szerkesztve ]

(#818) invasio válasza qantum (#817) üzenetére

invasio
(tag)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy néha nem az agy diktál.

Staker-t pedig maximálisan megértem. Hasonló helyzetben vagyok. (Emiatt tanácsot sem adhatok.)

[ Szerkesztve ]

(#819) qantum válasza invasio (#818) üzenetére

qantum
(senior tag)

na igen a szív és az ész..........., de a szíved tudja mit akar?

(#820) staker válasza qantum (#817) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen :B :))
Néha normális ám... :K :)

Szerk.:
Én leszarom a hibáit...nemérdekelne, ha néha valamin felkapja a vizet...az se hogy anyagilag hogy állnak...nekem ő a tökéletes...de azért megmondhatná, hogy mi a f*sz baja van...

Mondtam neki, hogy üljünk le, beszéljük meg, de rávágta, hogy soha nem akar beszélni velem, aztán annyi...

[ Szerkesztve ]

(#821) qantum válasza staker (#820) üzenetére

qantum
(senior tag)

akkor meg keresd meg és beszélj vele!
a néha kevés! :N

(#822) invasio válasza staker (#820) üzenetére

invasio
(tag)
LOGOUT blog

És amikor normális, akkor minden happy.

(#823) staker válasza invasio (#822) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy mondod...akkor mindenről tudok vele beszélni...mindenben megértő...ha elhívom valahova szívesen el is jön...stb. De aztán valami rájön...és mintha kicserélték volna...

[ Szerkesztve ]

(#824) Tim82 válasza invasio (#822) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Okos ember csak egyszer sz*p az ilyen "ha normális, akkor minden happy"-típusú csajokkal.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#825) invasio válasza staker (#823) üzenetére

invasio
(tag)
LOGOUT blog

Hú, apám. Mintha K-ról beszélnél.

Bajban vagyunk....

[ Szerkesztve ]

(#826) qantum

qantum
(senior tag)

Ha már most ez van akkor mi lesz később?!

(#827) Stalker-2572 válasza Tim82 (#824) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

mark his words! :DDD

All Black...

(#828) gaborbol válasza invasio (#813) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

En 34. vagyok szinten igy, minden baratomnal ott a gyerkoc, van ahol mar ketto is, en meg jovo honap vegen valok.
Ez van, az elet nem all meg, ahogy volt kollegam szokta mondani, embereletben nem esett kar :)

(#829) staker válasza qantum (#826) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak 17 mult, megkomolyodik, remelem...

(#830) Ijk válasza staker (#804) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Ne zaklasd. És azért felesleges veszekedni vele, amit ő nem akar.

gaborbol: Remélem te kezdeményezted a válást, ilyen fasza kigyúrt testtel nem tudom elhinni hogy az asszony akar lelépni:)

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#831) Stalker-2572 válasza staker (#829) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

győzzed kivárni

All Black...

(#832) staker válasza Ijk (#830) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Rendben. Mondom, én csak jót akartam. Azért amikor mondta, hogy a héten már negyedszer ájult el...hogy óránként 1-2 percig úgy szúr a szíve...ha lenne jogsim könnyen meg lehetett volna oldani...kocsiba valahogy becibálom, aztán elviszem a kórházba...de buszon elrángatni a dokihoz...lehetetlen.

(#833) Ba cy lus válasza staker (#820) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy neked ez a lány úgy tökéletes, ahogy van. Ha igen, akkor miért veszekedtek folyton? :U

(#834) Stalker-2572 válasza Ba cy lus (#833) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

hiszti nélkül unalmas lenne

All Black...

(#835) Ba cy lus válasza Stalker-2572 (#834) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Időnként belefér, de állandóan, az nem jó. Emlékszem anno gyerekként milyen rossz volt, mikor a szüleim veszekedtek, ők mondjuk havi rendszerességgel tették, de ahol minden nap nagy veszekedés van, az biztos, hogy nem egészséges. Tényleg mikor a legapróbb dolgokon is megy a veszekedés, az minden, csak nem izgalmas. :U

(#836) Ijk válasza staker (#832) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nézd, az egy dolog hogy mondod neki hogy menjen el orvoshoz, de ezért ne veszekedj vele. Nincsenek neki szülei vagy mi, talán nekik kellene ezzel foglalkozni.
Szerintem a lány megelégelte a túlzott dominanciád a kapcsolatban, ezért van ez a helyzet. Ha egyszer újra összemelegedtek, adj neki több szabadságot, ne szólj bele a dolgaiba. Ilyen korban a lányok még lázadoznak, a legjobb rájuk hagyni a dolgokat. Ez az ájulás meg szív szúrás pedig nagyon mesének hangzik nekem, persze legjobb ha a szülőknek szólsz ezügyben.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#837) Stalker-2572 válasza Ba cy lus (#835) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Az én szüleim sosem veszekedtek, mégis elváltak. (Lehet épp ezért :F)

All Black...

(#838) qantum válasza gaborbol (#828) üzenetére

qantum
(senior tag)

A korral nem is a csajozás terén van baj, hanem a gyerekkel, túl öreg leszel , vagy már nem is leszel, amikor még szüksége lenne rád!

(#839) Ba cy lus válasza Stalker-2572 (#837) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Senki nem állította szerintem, hogy a nem veszekedés maga után hozza, hogy az egy jó kapcsolat. :U

De sokat veszekedni biztosan nem jó. Azt gondolom, elég stressz éri az embert általában a munkahelyén, meg az utakon, stb., legalább az otthona ne állandó háborús övezet legyen.

(#840) Ijk válasza qantum (#838) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Azért ilyeneket ne mondogass egy 34 éves embernek;]
Mondjuk 40 évesen lesz gyereke, amikor az 20 éves lesz ő még "vígan" dolgozni fog és számolja vissza az éveket a 75 éves nyugdíjkorhatárig:DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#841) gaborbol válasza Ijk (#830) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont diet coke-ot szurcsoltem amikor olvastam hozzaszolasodat :(

Mostanra sikerult letakaritani az asztalt, a billentyuzetet meg monitort, bakker meg mindig ezen rohogok....

Kozosen csinaltuk: o lelepett, en meg beadtam a valast :DDD

Ez egy 11 eves kapcsolat volt, siman kifutotta magat nem volt veszekedes, nem volt harmadik fel. Az utobbi 1-2 ev nehez volt sok szempontbol,kevesse figyeltunk egymasra,keveset beszelgettunk a kozos celokrol,o felepitett egy falat maga kore, en meg nem tudtam vele mit kezdeni, aztan szep lassan elszigetelodtunk teljesen. Ami meg maradt az nem volt eleg a tovabbiakhoz.

qantum: Sajnos igazat kell adjak ebben, sokat agyaltam mar rajta es en is igy gondolom, ez az igazsag. Kell nezegetnem az egyedulallo anyukakat. Annyi a kulonbseg, hogy egy "idegen" orszagban vagyok egy "idegen" nyelven.
Persze ez az en dontesem volt, es itt is maradok az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#842) qantum válasza Ijk (#840) üzenetére

qantum
(senior tag)

Sajnos ez pont rólam szól, a második gyerkőc 8 hónapos , idén voltam 39. :(
Azért írom nektek, mert ti még ezen elgondolkodhattok! :)

[ Szerkesztve ]

(#843) Stalker-2572 válasza Ijk (#840) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

nyugdíjas szülő vs egyetemista gyerek nem túl jó kombó..... 40 alatt kell gyereket csinálni (ideális esetben 28-35)

All Black...

(#844) Ijk válasza Stalker-2572 (#843) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Pont azt magyarázom hogy közel sem lesz nyugdíjas, amikor a gyerek egyetemista;] Addigra 75 lesz a korhatár:DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#845) Jojo5 válasza Ijk (#840) üzenetére

Jojo5
(őstag)

anyum 44 évesen szült engem, és van 1 csaj féltesóm aki 1972-es születésű... nah, mennyire jó nekem ? :U :DDD

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#846) qantum válasza Ijk (#844) üzenetére

qantum
(senior tag)

ne vicceld el ez komoly dolog :D
30 ig nem szaladt olyan gyorsan az idő, de most ....., amikor már tudod, hogy a felén túl vagy:)
Azt meg végképp nem értem meg akinek 50 évesen lesz gyereke, mégis mit gondol ki neveli majd fel, ja hogy ő 100 évig él, EMBER nem vagyunk Japánban .:)

[ Szerkesztve ]

(#847) qantum válasza gaborbol (#841) üzenetére

qantum
(senior tag)

Feladsz egy hirdetést itthon -USA-ban élő jól szituált fiatalember társat keres- és kezdődhet a Casting. :D

(#848) Ijk válasza qantum (#846) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem nem gáz a 40 egy férfinél, nőknél biológiai okok miatt neccesebb. De ilyen korban már inkább van olyan anyagi helyzetben, hogy megengedhet magának egy-két gyereket az ember, mint a saját lábon álló huszonévesek. Nyilván nem célszerű sokáig halasztani, de annyira nem kell ezen pánikolni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#849) Stalker-2572 válasza Jojo5 (#845) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

na és szép gyerek lettél? ;]
bocs :R :C

All Black...

(#850) qantum válasza Ijk (#848) üzenetére

qantum
(senior tag)

persze nem akarok pánikot kelteni, csupán a célom, hogy gondoljatok erre is! :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.