Hali mindenkinek!
Hogy ezért mit fogok kapni... 
Régebben kértem már a segítségeteket A.-val kapcsolatban. Már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak...együtt voltunk 1,5 hónapot kb....voltak jó napok, voltak rosszak...3 hete összevesztünk, kivételesen ő volt a hibás. Aztán azt mondta, hogy elege van az egészből, mert sok a veszekedés...ez igaz is, de 90%-uk az ő érdekében voltak. Pl: menjen el dokihoz, mert szúr a szíve, sokszor rosszul is van miatta...stb. én csak neki akartam jót. 17 múlt a lány, éretlen még, nem tud normálisan gondolkozni, ok...
Szeptember eleje óta nem tudtam vele beszélni. Hívtam->kinyomta, küldtem sms-t->leszarta, fb-ról, msn-ről letiltott meg mostanában nem tudom, hogy hazafelé mivel/hogy megy, mert minden nap vártam rá ott, ahol régebben szokott lenni suli után...de nincs ott...
Még a veszekedések után mondta, hogy barátja van és hogy hagyjam békén...később kiderült, hogy nincs senkije és az a pár ember, aki ugyan ott lakik, ahol A. mind azt mondta, hogy látják rajta reggelente, hogy elég szarul van...
Régebben elmesélte az egész életét és...nem volt egyszerű neki. Volt, hogy kést fogtak a nyakához...volt régebben üldözési mániája is...tehát volt elég sok baja....+anyagilag is elég rosszul van a családja...Segíteni szeretnék....
Szóval nem akar velem beszélni, azt akarja, hogy hagyjam békén, viszont akiket ráküldtem, hogy próbálják helyrehozni a dolgokat, mert nekem nem sikerült, azoknak azt mondja, hogy rendes vagyok...és hogy szeret...
Nah akkor?
Leszarni nem fogom, eljárni nélküle bulizni nem fogok. Szeretem. Elfelejteni se akarom és nem is tudnám...csak rá gondolok....
Valaki mondjon valami okosat. 
[ Szerkesztve ]
A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni