2013. május 20., hétfő

(#7001) hoffman_ válasza lorcsi (#7000) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ja, de ezek ráadásul vacak kis szépségversenyek meg fotózások. Amit mondasz, a munka még keményebb dió, mindig is arról szólt a nagyipar, hogy ki kinek a csókosa, csak nem szeretünk belegondolni.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#7002) spammer válasza Stalker-2572 (#6999) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

Elég deszka csajok, de azért az elején a kis barnát elkapnám egyszer

:D

[ Szerkesztve ]

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#7003) Stalker-2572 válasza spammer (#7002) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Szőrőstül-bőrőstül elfogadnám szinte bármelyiket; kövezzetek meg érte ;] :DDD
:C

All Black...

(#7004) Ijk válasza Stalker-2572 (#6999) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Teljesen mindegy, számomra elérhetetlen. Nekik ez a munka, nem hinném hogy a legtöbbjüknek kellemes.

Egyébként nekem jobban tetszenek a kicsit izmosabb, formásabb lányok. Legtöbb modellt agyonkoplaltatják, teljesen abnormális állapot.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#7005) spammer válasza Ijk (#7004) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

"jobban tetszenek a kicsit izmosabb, formásabb lányok."

:K Az a jó, ha van mit fogni rajtuk ;]

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#7006) hoffman_ válasza spammer (#7005) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A modellgebék tényleg elég szélsőségesek, a nagyon tuti viszont szerintem ez meg ez, főleg az első. Egy ici-picit vékonyabb még belefér. Az igazán szépet nem mutatom meg :D :P

[ Szerkesztve ]

(#7007) Ijk válasza hoffman_ (#7006) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Álmodozzatok csak. Főleg majd amikor a szülés után elhízott asszony elküld porszívózni amikor meccset néznél. ;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#7008) Tapsi válasza hoffman_ (#7006) üzenetére

Tapsi
(őstag)

Huu, Red Bull röpnapon micsoda csajt láttam... a hapsija alig akarta elengedni. Hasonlított az első linkeden lévőre. :U

Diák PHP programozót keresünk. Részletek: http://tinyurl.com/phpprogramozo

(#7009) Stalker-2572 válasza Ijk (#7007) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hát ha erre a 2 csajra is azt mondod, hogy elérhetetlenek, akkor nem tudom mi lehet nálad az a keresztmetszet, ami elég jó, de nem is túl:U

All Black...

(#7010) Stalker-2572 válasza Tapsi (#7008) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ma én is láttam pár olyan cicanadrágos csajt, hogy legszivesebben beleharaptam volna a seggükbe :Y
Barátnőmnek nem hiszem, hogy megengedném, hogy ilyeneket vegyen fel, miért jó az ha mindenki rá van mozdulva?! :F

All Black...

(#7011) hoffman_ válasza Ijk (#7007) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Osztom sztalkert, miszerint nincs ebben semmi álmodozás. Az, hogy 10 év szerelem, együttlét, és két gyerek után már nem lesz olyan feszes, mint 20 évesen, nem nagy újdonság, attól még nem rakod ki, nem is értem, hogy jön ez ide :)

[ Szerkesztve ]

(#7012) stranger28 válasza Ba cy lus (#6995) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Részben egyetértek veled, de ettől függetlenül szerintem túlságosan negatívan állsz hozzá ezekhez a nőkhöz. Rengeteg 0 is van, de nem mind az. Többit már leírtam.

Szopós téma látom megint előjött. Ez ilyen... :D Egyébként a fotós a legjobb ilyen téren, mert náluk úgy működik, hogy lecummantja a csaj és ha jó volt, jó lesz a kép, ha nem, vagy nem tetszett valami, akkor szar lesz a kép. Tehát kétszeresen be van biztosítva, hogy jó lesz a nap. :D

(#7006) hoffman_: Szereted a hasakat úgy látom. Nekem ők határesetek vékonyságilag. Főleg az első. Kicsit lehetne több anyag bennük. Legyen mivel malterozni.

[ Szerkesztve ]

ASUS Z68-V PRO, Majestouch 2 és ventivezérlő eladó: http://goo.gl/qlveD

(#7013) Ijk válasza Stalker-2572 (#7009) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Celeb, modellcsajok, akik millimosok f*szát szopkodják, szerinted mit akarnak tőled?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#7014) Stalker-2572 válasza stranger28 (#7012) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ezt nem csak neked írom: annyi birom, amikor átlagnál jóval jobb csajokra azt mondjuk, hogy itt vagy ott lehetne jobb is :DDD Ez mind igaz, én is látom, de ez most szerintem nem szobrász tanfolyam :D A félhomályban, úgyse látszik ennek a fele sem :DDD

Ijk A lelkemet...... :K én meg azt, hogy jól főzzenek :D

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#7015) hoffman_ válasza stranger28 (#7012) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy ezek a képek random jöttek teljesen - de tényleg nagyon szeretem a pocikát :D Nekem ideálom talán lapos poci, vékonyderék, kiscici de igazából rohadtul nem prioritás, ha nem ezek adottak, az egyáltalán nem kizáró tényező - bár ez a hozzáállás a normális szvsz.

(#7016) stranger28 válasza Stalker-2572 (#7014) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem azt mondtam, hogy nem néz ki jól, hanem hogy nekem nem pont ez az esetem. Ennyi. De nyilván szépek, hasuk nekem is tetszik, piercing megint.

Pár kiló plusz rájuk, 1-2 tetkó és csorgatom a nyálam.

(#7015) hoffman_: Olyan nincs, hogy random, csak tudatalatti van. ;] Nem rossz amit körbeírtál egyébként, csak ahhoz olyan személyiség is dukál szvsz, és akkor baró. :K

[ Szerkesztve ]

(#7017) hoffman_ válasza stranger28 (#7016) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A külső úgy alleszusammen meg a személyiség összefügg ugyan, de a testi adottságok és a személyiség már közel sem. Előbbit ugye lehet alakítani egy bizonyos fokig, személyiségtől függően, utóbbi meg van, és használd(kivéve műcici, műfenék, műszáj, de azt most ne vegyük ide).

Exem természetes szép volt, az alakja 10/10(nekem, a fentiek fényében), sokáig fogom visszasírni, ugyanakkor egy kicsit félénk, tündéri, odaadó, és vicces belső társult hozzá. Ismerek lánykát, aki azon kívül, hogy szép szeme van, és ingyé szexel, szinte azonnal, nem sokat tud felmutatni, és a külsőhöz mégis olyan hozzáállás dukál, amit el se hiszek, néha én se, kacér, nagyképű, flegma, stb.

[ Szerkesztve ]

(#7018) stranger28 válasza hoffman_ (#7017) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Félreértettél szerintem. Itt most arra gondoltam, hogy lehet bármennyire olyan, mint amit leírtál, ideális neked, ha belül egy lotyó. Tehát az ilyen vékony, kismellű, stb. csajokhoz egy aranyos belső illik, nem egy ilyen mindenkitleszopokhogyelőrébbjussak-belső, mint amiről szó volt. Aztán akiket linkeltél csak modellek és akkor... ;] Elég érdekesen hat. :)

[ Szerkesztve ]

(#7019) hoffman_ válasza stranger28 (#7018) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaaa, hát persze, nyilván. Bár a mindenkitleszopokhogyelőrébbjussak szerintem semmilyen külsőhöz nem előnyös, az úgy kukás, ahogy van :D

(#7020) stranger28 válasza hoffman_ (#7019) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahhoz is van illő külső és úgy elmegy. :) Pont az, amit leírtam az előbb például. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7021) hoffman_ válasza stranger28 (#7020) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tény, de azokat/ezeket én nem is veszem nőszámba :N Az csak lyuk. A cummancshoz meg elég egy Audi kulcs, vagy hogy tudod állni a koktélokat egész este, és fehér inged van, nem is kell zsűritagnak vagy maffiózónak lenni :D

[ Szerkesztve ]

(#7022) Stalker-2572 válasza hoffman_ (#7017) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

félénk, tündéri, odaadó, és vicces belső
20 millio ilyen lány van :R (csak hogy jobb kedvre derítselek :DDD de ez az igazság)

All Black...

(#7023) hoffman_ válasza Stalker-2572 (#7022) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öööö, igen :) Csak egyrészt nem merül ki azért a dolog ebben a 3 szóban, a közös emlékek kapcsán pedig meg se mukkanok inkább. :D Arról nem is beszélve, hogy te is tudod, hogy azt a külsőt, és belsőt együtt megtalálni, akit keresel, hiába van 20 millió, azért még sem olyan egyszerű. Pláne, ha nem is igazán akarja keresni épp az illető... :)

Ha ízi lenne, akkor miért rinyálna ide bárki is :D

[ Szerkesztve ]

(#7024) stranger28 válasza hoffman_ (#7021) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben is van valami. De vannak azok az éppen határesetek, azokat egy élmény betörni. :D

(#7022) Stalker-2572: Olyan, ami pont jó arányban "tartalmazza ezeket", megfelelő külsővel, stb., olyan elég kevés. De aranyos pl. tényleg sok van.

[ Szerkesztve ]

(#7025) Stalker-2572 válasza stranger28 (#7024) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Az a jó nő, akinek én tetszem és jobban néz ki az átlagnál, meg mondjuk pozitív személyiség. Lehet azért gondolom így, mert jobban szeretem ha értem tesznek, mintsem nekem kelljen összetörnöm magam :DDD

All Black...

(#7026) stranger28 válasza Stalker-2572 (#7025) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát kinek mi. :D

(#7027) hoffman_ válasza Stalker-2572 (#7025) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezt már egyszer kiveséztük :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7028) gaborbol válasza hoffman_ (#7023) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, hogy nem de legalabb elkezdhetned a keresest :)
Kulonben annyira nem nagy valami, nekem nyolcadikra ugy nez ki osszejott. :DDD

(#7029) hoffman_ válasza gaborbol (#7028) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem sietek :) Nem igazán gondolok erre a részére. Vagyok, csinálom a dolgom, élvezem a barátaim és várom a nyarat. Nem friss a történet, de hát még a közelében se vagyok annak, hogy nyitni tudjak :)

Most amúgy költözés van, ami vizsgaidőszak közepén nem egyszerű feladat, főleg, ha fel kell újítani a másik lakást, szóval van épp elég baja a gondolataimnak, luxus számukra elkavirnyászni ilyen múltbéli dolgokba, szerencsére :)

[ Szerkesztve ]

(#7030) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehalt a totyik. Nesztek, kenőcs a szívre, ha valakire ráfér :))

[ Szerkesztve ]

(#7031) spammer válasza hoffman_ (#7030) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

LOL, ez mekkora :C Egy ilyen pultoshoz én is bemennék inni egyet :D

(#7032) stranger28 válasza hoffman_ (#7030) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NE RINYÁLJÁL BAZMEG!

(#7033) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Tegnapelőtt-tegnap megvolt az első igazi hiszti, amivel kicsit kiakasztott barátnőm.
Alapvetően most félig távkapcsolatban vagyunk. ő otthon van csak néha jön át Szegedre, én meg itt vagyok, dolgozok, tanulok.
Tegnapelőtt valamiért előjött, hogy nem írok neki eleget, nem foglalkozok vele eleget. Jó megbeszéltük a dolgot, oké.
Tegnapi nap folyamán tervezzük a hétvégét, amivel kapcsolatosan, megjegyeztem, még rengeteg vizsgám van és a hétvége egyik napját a tanulásnak szentelném.
Erre oda jutottunk ,hogy akkor ő el se jön, neki mindegy, nem érdekli, pedig úgy készült.

Mai nap során elnézést kért. Úgy látszik sikerült belátnia, hogy ebben az 1 hónapban tanulnom is kellene. A hétvége pedig értékes idő, mert hét közben munka után hazaesve nem tudok olyan friss fejjel nekiülni a dolgoknak.

Remélem nem lesz gyakori az ilyen, mert rendesen felidegesíti magát is, meg engem is.

"...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://phmovies.pazsitz.hu - http://pazsitz.hu -

(#7034) Stalker-2572 válasza PazsitZ (#7033) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hagyd rá. "Jólvan, tanulnom kell, sorry."

All Black...

(#7035) spammer válasza PazsitZ (#7033) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

Mondd meg neki, hogy : "Ne rinyáljál bazmeg!" :D (#7030 , #7032)

(#7036) hoffman_ válasza Stalker-2572 (#7034) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen hozzáállással hosszú lesz a kapcsolat... Ha a nyafi bent marad, abból csak a baj lesz.

[ Szerkesztve ]

(#7037) Ijk válasza PazsitZ (#7033) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Kell ilyen is, utána meg jöhet a békülő dugás.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#7038) hoffman_ válasza Ijk (#7037) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy az de jó egy dolog, gyááájistenem. Még a viták is hiányoznak, hogy végül ahhoz jussunk :D

(#7039) spammer válasza hoffman_ (#7038) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

Ne nosztalgiázzál! :D

(#7040) hoffman_ válasza spammer (#7039) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne is mondd. Előző szemeszterben fasza jegyzetet dolgoztam ki, csak nem néztem át utána, és buktam. Ma veszem elő, pénteken vizsga. Ofkorz, hogy minden 4. oldalon valami szívecske meg aranyos kis biztatás van odafirkantva. Mondom dejóóó, jó lesz így megint a vizsga :))

[ Szerkesztve ]

(#7041) stranger28 válasza PazsitZ (#7033) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már belátta, akkor szerintem nem lesz mostmár baj. Majd hisztizik magában, hogy nem vagy ott, néz sok nyálas filmet, és kibírja. :K

(#7042) Stalker-2572 válasza hoffman_ (#7036) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Akkor van probléma, te is akként kezeled. Az udvariasságba pedig nem lehet belekötni.

All Black...

(#7043) hoffman_ válasza stranger28 (#7041) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy ez a különlét mocsokszar egy dolog. Nem irigylem őket(meg anno magamat se). Megesik, hogy felszínre tör a dolog, nem mondom, hogy nálunk ez nem volt benne. De. Benne volt. Nem is kicsit.

Stalker:

Az udvariasságba pedig nem lehet belekötni.

Hallod-e, volt már dolgod nővel? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7044) stranger28 válasza hoffman_ (#7043) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felszínre tör nyilván, de akkor se ne neki hisztizzen. Nem tudja senki sem megváltani a világot, mi a faszt hisz, mire megy majd ezzel? Bár nem-gondolkozni könnyű...

Másrészt meg ne rinyálj bazmeg. Van még sok pohár azon a kurva asztalon. :DDD Whiskey is akad biztos.

Hallod-e, volt már dolgod nővel? :DDD

:DDDDDDDDDDDD

[ Szerkesztve ]

(#7045) hoffman_ válasza stranger28 (#7044) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az, hogy ne neki, az nem korrekt. Az, hogy ne hisztizzen, az már igen. Ezt mondom, ha ilyen van, át kell rágni, pár mondat, normális esetben ez megoldja a problémát. A hiszti az pont akkora butaság, mint a mi részünkről ignorálni az egészet.

(#7046) stranger28 válasza hoffman_ (#7045) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondja a bnőjének, adja ki, mert különben még rosszabb. De ne neki szerintem. Ha pedig mégis neki, akkor veled értek egyet, muszáj elrendezni valamilyen szinten. :K

(#7047) hoffman_ válasza stranger28 (#7046) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk pont amiatt működött fantasztikusan a dolog nagyon sokáig, mert a legkisebb vackot is mindig és azonnal átbeszéltük. Soha nem volt kérdés, vagy ellentét, minden szög azonnal kibújt a zsákból, és ez így nagyon jó volt. Az utolsó félévben ez megkopott kicsit, meg is lett az eredménye. Itt én eléggé elbaszarintottam(tuk) a dolgokat, így utólag nézve.

[ Szerkesztve ]

(#7048) stranger28 válasza hoffman_ (#7047) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De hiszti és értelmes beszélgetés között óriási a különbség. :K Hisztin nincs mit megbeszélni, mert nincsenek rendes érvei. Elrendezgeted, amennyire lehet, azt szevasz. Utána meg dugtok.

(#7049) PazsitZ válasza stranger28 (#7048) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Utólag ő is azt mondta, ilyenkor ne foglalkozzak vele :)
Persze ez nem így megy, legalább is részemről.
Bele is lehetne sz@rni a dologba, ha nem érdekelne :D

Azóta sikerült megbeszélni. El is mondtam neki, hogy inkább ez legyen. Mondja el mi a baj, beszéljük meg, úgy többre megyünk.

Ez egyelőre persze apróság, meglátjuk, hogy alakul a dolog, eddig összességében amúgy jól. De van amitől tartok kicsit. Ő még csak most lesz 22 én 27.
Néha pedig vannak momentumok, amikor kissé talán gyerekesnek érzem.
Pl. a hiszti, bár az a nőknél úgy hiszem alapvetően korfüggetlen. :U

Az utána résszel meg még várnom kell hétvégéig, de majd megleckéztetem :DDD .

[ Szerkesztve ]

"...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://phmovies.pazsitz.hu - http://pazsitz.hu -

(#7050) stranger28 válasza PazsitZ (#7049) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na látod. Ha ezt tudja, akkor nem gyerek ő már annyira. Ne foglalkozz vele annyira, beszélj vele róla, de ne menj bele olyan szinten, mint egy rendes vitába.

Ne irgalmazz. :D

(#7051) Ijk: +1

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.