2013. május 25., szombat

(#551) joamilestoné válasza Ba cy lus (#542) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem is a kulturáltságról beszéltem, hanem egy szellemi színvonalról. A kettő nem feltétlenül függ össze egymással. Én ilyen téren igényesebb vagyok annál, hogy a tv-ből ömlő szennyet nézzem, de ez nem jelenti azt, hogy állandóan múzeumokba járnék.

Egyszerűen más témák érdekelnek, olyan dolgok, amik az átlagembereket mérsékelten, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy kicsit suta példa volt a televízió, de hirtelen nem jutott jobb eszembe, aztán így elbeszéltünk egymás mellett. :)

Lumia nem akar a földön járni

(#552) darál0w válasza dipeti (#458) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ez a csaj csak téged akar :D

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#553) darál0w válasza Jojo5 (#462) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

láttalak már...mármint nem live, hanem itt valamelyik topikban.

van egyébként hasonlo fejszerkezetű haverom...ő is kopasz...nem kérdeztem még, hogy miért....lehet neki is furán állna a haj...mondhatni sorstárs?! :D

btw oriási, hatalmas fejed van...meg sem probálok rajzolni rá hajat...elfáradna a kezem. :DDD

(#467) Jojo5 bocs főnök....nem szoltam. :DDD

[ Szerkesztve ]

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#554) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#547) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nem is mondtam, hogy ez pénz kérdése. Inkább tanultságé. Diplomás szülőknek "modorosabb" gyereke lesz.

All Black...

(#555) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#554) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Attól még hogy valaki diplomás,nem lesz jó ember.....

"Állj ki valamiért, állj fel, álld a sarat"

(#556) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#555) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ezt sem mondtam :D de kétségtelen, hogy mélyebben gondolkodik a dolgokról.

ezt a mai büfé szakokról nem mondanám el, az egy fertő :DDD

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#557) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#556) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Büfé szak ? :DDD :DDD

(#558) Mr.Csizmás válasza Dyrtyho (#557) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bölcsész, és stb. "nívós" képzések, ami a mekkdobálszban előnyt jelent felvételnél.

többet érsz, ha elmész egy 3 hónapos asztalos, esztergályos tanfolyamra.

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#559) Dyrtyho válasza Mr.Csizmás (#558) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem most jelenleg ez az utolsó évem a középsuliba,aztán továbbtanulok mint intézmény kommunikátor.De az ugye nem "büfés" szak ?

(#560) darál0w válasza Dyrtyho (#559) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de

(#561) Dyrtyho válasza darál0w (#560) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor így jártam...

(#562) Jojo5 válasza darál0w (#553) üzenetére

Jojo5
(őstag)

most erre mit mondjon az ember fia... :F :D

látod-látod, mondtam, hogy esélytelen egy ilyen kuglira normál frizkót lőni... :DDD

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#563) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#561) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

:DDD legalább lesz időd bulizni

All Black...

(#564) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#563) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy érted,hogy lesz időm bulizni ? Ha érdekel,akkor jelenleg infot tanulok,amire hát rájöttem,hogy kicsit mellé lőttem,és ha minden igaz,akkor az intézmény kommunikátorhoz csak 254 pont kell,úgy hogy idén már beadom a Kodolányi Főiskolába a jelentkezésem az intézmény kommunikátor szakra :DDD :DDD

(#565) Ijk válasza Dyrtyho (#564) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Mi a rossebet csinál egy intézményi kommunikátor?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#566) Ba cy lus válasza Mr.Csizmás (#558) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Szerintem a büfészak valahol azt kellene jelentse, hogy könnyen elvégezhető, sekélyes tudást adó. Amit te említettél, az inkább a piaci értéke, ez meg nem feltétlen áll egyenes arányban az előbbivel. :U

(#567) Dyrtyho válasza Ijk (#565) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajtókonferenciákat szervezz :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#568) Ba cy lus válasza Dyrtyho (#567) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

És tényleg azt akarod csinálni?

és ha minden igaz,akkor az intézmény kommunikátorhoz csak 254 pont kell

:U

(#569) Dyrtyho válasza Ba cy lus (#568) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Eredetileg úgy volt,hogy rendezvényszervezői szakra fogok majd jelentkezni,de az mint kiderült a nyáron,az 400 pont,annyit meg a soha nem fogok tudni elérni,úgy hogy marad a 254 pontos intézmény kommunikátor szak

(#570) darál0w válasza Jojo5 (#562) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

volt valamikor hajad egyébként?

(#571) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#569) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

ugyanmár csak tanulni kell ;] tavaly beadtam, újraszámolták az érettségim 444 pont :DDD easy, nem mintha tanulnék már, k*rvanagy időpocsékolásnak tartom :D :R

All Black...

(#572) Jojo5 válasza darál0w (#570) üzenetére

Jojo5
(őstag)

aha, régebben csak az a durva, hogy így is hetente nyírom, mert olyan gyorsan nő...

ha nő akkor egyenes mint a cövek és van egy szép forgó a fejem búbján...
oldalt nagyon gyorsan lenő sajnos és valahogy akkor nagyon kölökképem lesz sztem.. :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#573) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#571) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem meg az ismerősöm tavaly halálra tanulta magát és így is csak 315pontja lett.....

(#574) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#573) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

és most úgy érzed neked is bocsánatos nem tanulni? :N ne a tehetségtelenektől vegyél példát, hanem "olyanoktól akik ott járnak, ahova el szeretnél jutni" ;)

All Black...

(#575) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#574) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

De hát azt mondom,hogy ő halálra tanulta magát...én eddig kb nem is tanultam semmit....de ha most elkezdem,akkor se lesz több pontom mint mondjuk 300..

(#576) Stalker-2572 válasza Dyrtyho (#575) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Te döntésed (volt)

All Black...

(#577) darál0w válasza Jojo5 (#572) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor ha már ilyen gyorsan nő....én kiprobálnám a helyedben, hogy milyen hajjal élni...

mondjuk 1 honapig...aztán hátha az előítletek is megváltoznának...aztán ha tükörbe nézel és nem tetszik amit látsz, majd választhatsz :D

vagy maradsz kopasz és megbékélsz a sok nyomorultal, akik "elítélnek" azért, mert kopasz vagy...vagy hajasbaba leszel és minden jo, csak ne nézz tükörbe :D:D

de kitudja...most lehet olyan hajad nő, hogy tetszeni fog :DDD

[ Szerkesztve ]

(#578) Dyrtyho válasza Stalker-2572 (#576) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért ? Most nem így van ? Szerinted ha már most neki állnék tanulni,akkor össze tudnék szedni 410 pontot ?

(#579) Tim82 válasza Mr.Csizmás (#558) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bölcsész, és stb. "nívós" képzések, ami a mekkdobálszban előnyt jelent felvételnél.

Akkor itt gratulálok neked ezért a remek megjegyzésért. Mellesleg azt, hogy tudsz egyáltalán alanyt és állítmányt egyeztetni egy mondatban, olyan néniknek és bácsiknak köszönheted, akik "büfészakot" végeztek, csak épp nem gyorsétterembe mentek utána.

http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#580) Mr.Csizmás válasza Tim82 (#579) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:P

a tanári szakma az más, a képzettség eredménye "kézzelfogható", én a kommunikáció-marketing, és hasonló lufikról beszéltem.

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#581) Tim82 válasza Mr.Csizmás (#580) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak épp nem így mondtad ki, hanem csak a halmaznevet dobtad be, amibe a tanári szakok és pl. a kommunikáció-marketing is tartozik - nem véletlenül idéztem be. ;]

(#582) Mr.Csizmás válasza Tim82 (#581) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

naja, de gondolom evidens mindenkinek, hogy tanári, mérnöki, orvosi végzettségnek van becsülete, úgyhogy nem is venné senki egybe a divatszakokkal.

(#583) Ba cy lus válasza Dyrtyho (#569) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

,az 400 pont,annyit meg a soha nem fogok tudni elérni

Ilyen hozzáállással tényleg nem. :N

(#582) Mr.Csizmás:

Jó is lenne, ha a tanárt igazán becsülnék. Meg ha jó kezdő tanárok kerülnének ki.
Gyakorlósuliban tanulni 4 évig arra tökéletes volt, hogy érzékeljem, megízleljem ennek a problémának a súlyosságát.

[ Szerkesztve ]

(#584) Tamoo

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Egy rossz pályaválasztás után majd lehet később döbben rá az ember, hogy milyen haszontalanul pazarolt el éveket az életéből... mondjuk ahelyett hogy valami értelmes "szakmát" tanult volna, vagy esetleg pénzt keresett volna. De nem egyszerű kiválasztani, hogy mibe érdemes belefogni. Főleg középiskolás fejjel.

Ez a tv-s általánosítás is mekkora nagy marhaság :DDD attól ha az ember néha szomjazik szenny műsorokra még lehet művelt/értelmes.

---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------

(#585) Tim82 válasza Mr.Csizmás (#582) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kockafórumon vagyunk, ahol a habzó szájú "bölcsészezés" evidens, a differenciálás viszont nem.

Ba cy lus: mintha nem tudnád, hogy a szónak van egy hétköznapi értelme is. Ld. "különbségtétel".

[ Szerkesztve ]

(#586) Ba cy lus válasza Tim82 (#585) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Pont a differenciálás, ami errefelé evidens. :P

(#587) mephi666 válasza Ba cy lus (#586) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát tanultam én is, tudtam is, de már nem evidens :DDD azt sem tudom, hogy megy már (főleg, hogy a mindennapi életben nem sok hasznát veszi az ember)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#588) Ba cy lus válasza Tim82 (#585) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

mintha nem tudnád, hogy a szónak van egy hétköznapi értelme is. Ld. "különbségtétel".

Úgy tűnik, ma bal lábbal keltél fel, vagy csak az ilyen jellegű humorra nem vagy vevő. :)

(#587) mephi666:

Attól függ, mivel foglalkozol. :)

[ Szerkesztve ]

(#589) Tim82 válasza Ba cy lus (#588) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyik sem, inkább csak egykedvű vagyok. Amúgy mindig jobb lábbal kelek.

(#590) Stalker-2572 válasza Ba cy lus (#583) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

mi az a gyakorlósuli? :F

All Black...

(#591) Tim82 válasza Stalker-2572 (#590) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Apáczai, Fazekas, Radnóti stb., amelyek kiemelten működnek együtt bizonyos egyetemekkel (a felsoroltak pl. az ELTE-vel), az együttműködés részeként pl. ezekbe a sulikba gyakorlótanítani járnak az adott egyetemek végzős tanárszakosai.

(#592) Ba cy lus válasza Stalker-2572 (#590) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Gyakorlósuli, illetve gyakorló gimnázium az olyan, mint a hagyományos iskolák, csak a végzős tanár szakos hallgatók bizonyos óraszámban ott végzik a tanítási gyakorlatukat (ami kell a diplomához). Akikhez be vannak osztva, azok meg a vezetőtanárok.
Általában egyébként színvonalas iskolák jó tanárokkal.

Közben megelőztek. :)

[ Szerkesztve ]

(#593) baluka26 válasza Stalker-2572 (#590) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Leendő tanárok/tanitók oktatnak ott. ELTE-nek van gyakorló ált és középsulija.

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#594) Ba cy lus válasza baluka26 (#593) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Leendő tanárok/tanitók oktatnak ott.

De szerencsére nem csak ők. :) Sőt, azért szerintem legalább 70%-ban a vezetőtanár osztotta az igét. Hátul ültem, és hallgattam az ofőnk (/matek tanárunk) morgását (na meg nem szeretek úgy dolgozni, hogy egyfolytában figyelik, mit csinálok, hogyan :U ), nagy élmény volt, már csak ezért is vártam, hogy visszakapja a gyeplőt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#595) sagvary válasza Ba cy lus (#594) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Csak ilyen suliba, meg gimibe jártam Szegeden (Ságvári) az ált iskola a tanárképző főiskola, a gimi meg a JATE gyakorlója volt. Kicsit fárasztóbb ilyen iskolákban tanulni, de többet is adnak.

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...."

(#596) sagvary

sagvary
(senior tag)

Romlik az idő, sehol egy miniszoknya... :((

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...."

(#597) Mr.Csizmás válasza sagvary (#596) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dekoltázs viszont igen ;] :P

(#598) sagvary válasza Mr.Csizmás (#597) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Tényleg, nekem is feltünt, de ez hogy lehet? :F

[ Szerkesztve ]

(#599) dipeti válasza sagvary (#598) üzenetére

dipeti
(senior tag)
LOGOUT blog

a ciciben több a zsírpárna. az nem fázik. :))

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#600) aphra2 válasza sagvary (#596) üzenetére

aphra2
(senior tag)

Van előnye is,.. a múlthéten majdnem belebombáztam az előttem lévő kocsiba , mert a megállóban egy olyan miniszoknyás csaj állt, hogy a nyakam 180°-ot fordult, mint a bagolynak.

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.