2013. május 24., péntek

(#1001) Ba cy lus válasza Aydan (#945) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Szerintem uszíts rá valakit (fiút) a barátnőd unokatestvérére, aki be is jöhet neki. Nem hiszem, hogy ebből a szituációból túl szerencsésen kijöhetsz. Bár az is igaz, hogy megette a fene az egész kapcsolatot, ha nem bízik meg benned, és nagyon féltékenykedik. :U

(#1002) dipeti válasza joamilestoné (#999) üzenetére

dipeti
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyelőre nincsenek róla képeim.

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#1003) Ba cy lus válasza dipeti (#1002) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ha valamelyik közösségi oldalnak van, az ittenieknek az is megteszi. ;]

(#1004) joamilestoné válasza dipeti (#1002) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

facebook, iwiw, stb?

Lumia nem akar a földön járni

(#1005) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Egy éves év fordulóra mi szabad, ajánlotok venni egy hölgynek? 37 éves a Drágám.

[ Szerkesztve ]

(#1006) mephi666 válasza AMD Power (#1005) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van egy 2.5gramm körüli aranygyűrűm egy 2.5millis gyémánttal :DDD jutányos áron megszámítom ;] (zaciban tényleg nem adnak semmit a kőért :( )

ui: a kő ér magában 25-30-at, plusz még az arany... :) zaciban szemetek voltak, mert csak az aranyat akarták normális árban fizetni (15 körül talán), a kő grátisz lett volna... viszont, ha kiszedetem belőle a követ, akkor tört arany árában vették volna :W

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#1007) joamilestoné válasza AMD Power (#1005) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyereket.

(#1008) Iscariah válasza AMD Power (#1005) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami személyhez köthetőt. Ha pl nagy macskarajongó, akkor valami vicces macskás cuccot. Vagy ilyesmi, minél olcsóbb de minél inkább személyre szabott ajándék annál jobban be fog találni.
Meg mondjuk egy kellemes vacsora, legalábbis nekem mindig van kedvem ilyen alkalmakkor étterembe menni:D

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#1009) AMD Power válasza mephi666 (#1006) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Mit kérsz érte?:)

Gyerek? Persze... :DDD :DD

Iscariah: Meggondolandó! Köszönöm a tippet! :R

[ Szerkesztve ]

(#1010) Jojo5 válasza Thome (#1000) üzenetére

Jojo5
(őstag)

Ha másról van szó az ember mindig k*rva könnyen átlátja a dolgokat és tud tanácsot adni...
De amikor a saját háztájon van "cocó" akkor nem megy olyan okosan a "gondolkodás"... :D

Ismerős... :DDD

AMD Power: Hangulatos vacsi az szerintem is alap! :K Az ajándék meg szerintem attól függ, hogy milyen mély a kapcsolat és az iránta táplált érzelmek :U

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#1011) dipeti válasza joamilestoné (#1004) üzenetére

dipeti
(senior tag)
LOGOUT blog

Fenn kéne lennem valamelyiken is? :F :)

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#1012) Tiger.huhhhh válasza AMD Power (#1009) üzenetére

Tiger.huhhhh
(őstag)

Köss aduászodra egy levél viagrát, hagy örüljön legalább egyszer a lelkem ;] :DDD :DDD
Inkább vennék neki valami olyan dísztárgyat, ami szép, nem túl személyre szabott, de tükrözi az ízlésed. Meg a vacsi természetesen :K Meg a virág, egy szál kedvence( rózsa, orchidea.. :U )
dipeti: Neked nem, de a fényképet bárki nevével levadászhatod, ha van fent róla :D ..

[ Szerkesztve ]

"Kam Mária vagyok, audiofil látnok vagyok, okleveles placebómágus vagyok, high-end energiával gyógyítok, távirányítással távgyógyítok és hifi rontáslevétellel foglalkozom" By kammerer

(#1013) Mr.Csizmás válasza AMD Power (#1005) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] innen valami, esetleg vidd el valami spec. helyre enni....olasz pizzéria, és ilyen sablonok felejtősek, vidd el a guruba, papírtigris, esetleg a wasabiba....

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#1014) Aydan válasza Stalker-2572 (#954) üzenetére

Aydan
(fanatikus tag)

Ez nagyon egyszerű. Szemmagasságban ült egy lépcsőn velem szemben, aztán szétterpesztette a lábait. :K :N

Amúgy beszéltem a barátnőmmel, annyit mondtam, hogy eléggé bejövök az unokatesójának és rámmozdult (azt mondta, hogy ő is észrevette), de engem nem érdekel. Megmondtam, hogy jó csajnak tartom (ez amúgy is egyértelmű, kár tagadni) de nem nézek rá úgy és nem is viszonoztam a közeledést. Zavarja a dolog, de megbeszéltük, hogy mostantól nem nagyon keressük a társaságukat, főleg nem bulizunk együtt. Remélem a csaj nem fog valamit kavarni, bár olyannak tűnik.

(#1015) mephi666 válasza Aydan (#1014) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és bugyi sem volt rajta? :D

...egyébként, ha működik kölcsönösen a bizalom: lesz@rjátok és csak magát járatja le a csaj, ilyen egyszerű... nem tud bekavarni, ha nem engeditek... ha pedig mégis sikerül megtörnie a bizalmat, a fene megette már az egészet :K ...ezek azok a próbák, amik vagy kinyírják a kapcsolatot, vagy pedig erősebbé teszik

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#1016) Tiger.huhhhh válasza Aydan (#1014) üzenetére

Tiger.huhhhh
(őstag)

Esetleg lehet még megoldás, ami kizárja, hogy a csaj kavarjon. A barátnőd személyiségét is tesztelhetnéd egy kicsit...GRUPPEN :DDD
Reméljük, hogy nem lesz több kellemetlenséged.
Üdv!

"Kam Mária vagyok, audiofil látnok vagyok, okleveles placebómágus vagyok, high-end energiával gyógyítok, távirányítással távgyógyítok és hifi rontáslevétellel foglalkozom" By kammerer

(#1017) Mr.Csizmás válasza Aydan (#1014) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

-> threesome

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#1018) Aydan válasza mephi666 (#1015) üzenetére

Aydan
(fanatikus tag)

Nem nem volt !!! Ezért is mondja a barátnőm, hogy nagy kurva a csaj. Kiváncsi lennék mire gondol amikor elindul így az éjszakába (na jó tudom, de hihetetlen, hogy alapból normálisnak tűnő csajok ekkora ribancok legyenek, pedig nem lenne szüksége ilyen "trükkökre")

Teljesen igazad van ez egy próba, de nagyon remélem, hogy túl leszünk rajta. :K

Tiger.huhhhh hát ha lenne is rá hajlama nem hiszem, hogy a saját rokonával akarná hármasban. Bár ki tudja... Na jó nem gondolkodok inkább ezen.

Köszi :R

Mr.Csizmás Mindenki erre gondol egyből? :D

(#1019) Mr.Csizmás válasza Aydan (#1018) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért ne gondolna? :D

(#1020) mephi666 válasza Aydan (#1018) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát akkor ez a csaj vagy k*rva, vagy k*rva :DDD ...sőt még rosszabb is, mert ingyen lefekszik szinte bárkivel... volt egy alvin szám, ami ide illik

(#1021) negyedes válasza mephi666 (#1020) üzenetére

negyedes
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem gyenge szam.... nekem ez jutott eszembe rola. :D

.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

(#1022) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ontopic téma :D

(#1023) darál0w válasza Aydan (#1018) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

háh ez egy ordas ribanc...

nincs meg a száma? :DDD

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#1024) Ba cy lus válasza Mr.Csizmás (#1022) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nem kéne ilyen színvonaltalan írásokkal "gazdagítani" a topicot. ;]

(#1025) joamilestoné válasza Aydan (#1018) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Én szívesen ellátom a baját, ha gondolod.

(#1026) Mr.Csizmás válasza Ba cy lus (#1024) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mindenki előveheti.....

a saját kolbászát

és körbekínálhatja ;] ;]

(#1027) Ba cy lus válasza joamilestoné (#1025) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Adnál rá levehetetlen bugyit. Micsoda büntetés lenne! :DDD

(#1028) Stalker-2572 válasza Ba cy lus (#1027) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

parafa dugó + technokol

All Black...

(#1029) Mr.Csizmás válasza Stalker-2572 (#1028) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2 db parafadugó ;]

(#1030) Stalker-2572 válasza Mr.Csizmás (#1029) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

:C

All Black...

(#1031) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#1029) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+szájzár :DDD

(#1032) Stalker-2572 válasza mephi666 (#1031) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Úristen erről jut eszembe, múltkor voltam múzeumban és voltak kiállítva erényövek :o jesus christ, nagy brutál ahogy kinéztek, kovácsolt vas, 2 lyukkal, de azok is olyanok mintha egy cápa szája lenne :F Azt nem tudom hogy lehetett ezeket higánikusan tartani meg nem összevágni vele magad :F fujjj :Y

All Black...

(#1033) mephi666 válasza Stalker-2572 (#1032) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amikor "menő" volt, abban az időben szerintem nem volt olyan értelemben "higiénia", mint most... (egyébként a mostani jelentőségét szerintem el is túlozzák: kellenek azok a fránya baktériumok, hogy az immunrendszer fitt maradjon)

(#1034) Stalker-2572 válasza mephi666 (#1033) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Azért van egy kis különbség az antibakteriális higéné és aközött, hogy szaros vasbugyiban szaladgálsz.

All Black...

(#1035) MZsoltee válasza Stalker-2572 (#1034) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez kurva jó! :DD :DD :DD

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#1036) mephi666 válasza Stalker-2572 (#1034) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, de tényleg nem kell visszamenni olyan sok időben és akkor a mai higiénia még sehol sem volt :K és mondjuk nagyvárosokban ez különböző járványokhoz is vezetett...

vasbugyi meg belefért... középkori kínzásokhoz képest csak egy "menő ruhadarab" :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1037) staker

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Tegnap szembesültem azzal, hogy ezek a tizenéves picsák tényleg hülyék...nagyon is...nem csak megjátsszák...

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#1038) Csakénvagyok válasza staker (#1037) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Azok!

(#1039) Mr.Csizmás válasza staker (#1037) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a.? :DDD

(#1040) staker válasza Mr.Csizmás (#1039) üzenetére

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja. Tegnap ittvót az apja :DD Azóta széntablettát eszek reggeltől estig, úgy befostam. :DDD

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#1042) darál0w válasza Thome (#1041) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

gyanítom az oldalkocsi miatt hajtott el...

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#1044) darál0w válasza Thome (#1043) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem tudhatjuk...a női logikát, ha létezik egyáltalán...a másik nem sosem fogja megérteni :D

(#1046) Peethy válasza Thome (#1045) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

hogy kiderüljön, ér-e nekem annyit, hogy újra megpróbálkozok a pattintás után is

És te ezután még újra beszélnél vele? :F

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#1047) Ijk válasza Thome (#1045) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Ha engem lepattintanának biztos nem próbálkoznék újra, lehet az akármilyen logika része.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#1049) Peethy válasza Thome (#1048) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Hagyjad. A hülyeségnél csak egy dolog rosszabb: ha valaki filozófiát épít a hülyesége köré.

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#1050) darál0w válasza Thome (#1045) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

erről beszélek...sosem fogod megérteni. én sem. és egyikünk sem. :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.