2013. május 19., vasárnap

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:42:26

IT café

A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Összefoglaló kinyitása ▼

(#7801) tutuhawer válasza UFO1 (#7799) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

a festés meg a szarozás nagy részét a két bátyám elintézi... ;] ;] ;]
Nem mocskolom be a kezem, ha már ők ilyen ügyesek. A gép viszont szét van szedve otthon és a másik szobában sincs internet , úgyhogy esetleg szombaton ,de jövő héten már biztosan versenyzem. A gyémántokat meg már úgysem szedem össze.

youtube.com/tutuhawer -- SIMRACEWAY: TutuHawer -- NETERROR_TERROR

(#7802) csako

csako
(fanatikus tag)

Ingyenes 750 SpeedBoost kód: 9E73-G2HN-CRY4-XNNQ :DD
Április 26-ig érvényes!

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#7803) tutuhawer válasza csako (#7802) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

hoppá, köszi az infót! Pont akciós pár autó, nem? talán elég valamire... hoppá... garázsra költöm :(((

(#7804) csako válasza tutuhawer (#7803) üzenetére

csako
(fanatikus tag)

Azért leírom, hogy ez a 6 autó akciós pár napja:
McLaren Mp4-12C
Dodge Viper SRT10 Team Escape Blue
Lotus Elise
Lexus IS-F
Toyota Supra
Pontiac Solstice GXP

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#7805) LamerGyuri válasza csako (#7802) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

Jó régen volt már ajándék boost...köszi az infót! :R

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#7806) UFO1 válasza odébbb (#7793) üzenetére

UFO1
(fanatikus tag)

A Mitsubishi Eclipse nem rossz, de a hátulját jól elbarmolták szerintem az a kipufogó egy hányás egy ilyen hátsóval sokkal szebb lett volna (lenti kép).
Alapon elég stabil jól tapad nem csúszik, könnyű ívre tenni, szinte lassítás, fékezés nélkül fordul, sebessége 288 ill. 318 NOS-al. A feketeleves tuningolva jön (bár lehet nem a megfelelő cucc van benne) hasonlóan megy mint az MR2 bár kicsit lassabb annál, de nitrozva fordulva beszitál, íven ki is farol de nem megpördül hanem keresztben csúszik 4 keréken, nekem tetszik. Nálam ezt a piros rugónál alkotta leginkább, zöldell elég jó lett kevésbé csúszik ilyen mód. A lényeg a lényeg, kanyar előtt el kell engedni a nitrót és akkor stabil marad hasonlóan fordul mint a Silvia tehát beton-stabil bár utóbbi nem farol ki sohasem. Így feltépve (full tuned) 304 és 338 N2O-t tolva a sebessége.

Tehát aki versenyt is akar vele nyerni jó sok PU-t érdemes bekészíteni és az újratöltő kötelező!
Nem autógyűjtőknek nem érdemes megvenni jobb egy 1750 boostos MR2-re beruházni simán verhető vele, de kívülről azért elég pofás kis gép. :K
Kivéve a hátulját! :W

(#7802) csako
Örök hála!! :R :R

[ Szerkesztve ]

(#7807) tutuhawer válasza UFO1 (#7806) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

tetszetős a mitsu, de jó drága. A kis toyotával mennyit mész a spade-en és a hollison, hogy legalább viszonyítani tudjak a mitsubishihez?

(#7808) SQX_Barto válasza csako (#7802) üzenetére

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon köszi az infót! :R
Így most 1850-em lett (sokat elherdáltam anno)

You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON!

(#7809) UFO1 válasza tutuhawer (#7807) üzenetére

UFO1
(fanatikus tag)

Én csak a térkép középvonalától balra eső pályákat szeretem (kevés kivételtől eltekintve) a szűk, fás, bokros pályák nem a kedvenceim. Spade-t kifejezetten utálom de van egy közel hasonló felfelé menő pálya ami viszonylag jól megy.
Hazai pályán 1,22 körül megy az MR2 4 nitroval ugyan ezt tudja egy alap 911 csak annak max. 1-2 NOS kell.

(#7810) sunny84

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

#7802) csako köszi :R

#7806) UFO1 nekem ez az évjárat már nem jön be nem tetszik , a régi [link]sokkal morcosabb

----------------------------------------------------------

ez marha komoly cucc Bmegnfs komám bedobta sg.hu-ra és ide is megosztom
hogy ne maradjon le róla aki nem jár sg-n ,, ritka jó [videó] , érdemes végignézni .. :K

[ Szerkesztve ]

HONDA Civic 1.6 vti powwaa->" Honda Racing Club Kecskemét "Ez nem autó ez HONDA " NFSWorld: SUNNY84HUN SUNNY84HUN003 NOKEDLIVERKLI

(#7811) WASPZotya

WASPZotya
(tag)

Van valami hír hogy mikor rakják be az M6-os Bömbit?
A mappában benne van.

Zotya

(#7812) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

24 órára ingyen bérelhető az Audi A1!

Partnering with Audi, Need for Speed World is proud to present the custom A1 clubsport quattro at this year's Worthersee event in Austria. This one-of-a-kind show car was created officially for Need for Speed World fans and will only be available as a free in-game rental from June 1 to June 4, 2011.

Need for Speed World is the Play4Free online PC racing game from EA, in which players take part in races in a giant multiplayer world.

To test drive the Audi A1 clubsport quattro, log-in to Need for Speed World and go to the car dealer. Select Tier 2 and click on Audi for your 24 hour rental. Try it for free in Need for Speed World now!

Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN

(#7813) tutuhawer válasza UFO1 (#7809) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

értem

(#7814) -Rolika- válasza csako (#7802) üzenetére

-Rolika-
(kvázi-tag)

Hova kell beirni ezt a kódot?

2Pac 4ever

(#7815) DeadBullet válasza -Rolika- (#7814) üzenetére

DeadBullet
(tag)

A fooldalon bejelentkezzel es ott egyenesen siman mar belehet irni, mert jobb oldalt van a redeem code resz kekben.

[ Szerkesztve ]

Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin/NFSWorld: LorDDeaDBuLLeT

(#7816) UFO1 válasza -Rolika- (#7814) üzenetére

UFO1
(fanatikus tag)

Itt belépsz, mintha a játékba lépnél be, most csak úgy megy hogy rányomsz a play it now-ra (ez is sz@r mint sok minden) utána visszalépsz a főoldalra és alatta bemásolod a „redeem a game code” fehér sávjába és klikk a gombra.

Látom már felettem is kaptál választ, itt olvashatsz az új hírekről is autót vásárolhatsz stb.
Fordításhoz én ezt használom google toolbar ha a Crome nem kell pipa ki.

[ Szerkesztve ]

(#7817) vzso válasza SylarHUN (#7812) üzenetére

vzso
(fanatikus tag)

Hmm, Június 4, 2011 már nagyon régen volt, :B

(#7818) GTC376 válasza vzso (#7817) üzenetére

GTC376
(lelkes újonc)

:DD

From here to eternity

(#7819) SylarHUN válasza vzso (#7817) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Arckönyvön rakták ki a hivatalos nfs:w csatornán az én posztolásom előtt 7 perc el.
Azt nem is néztem mikori a dátum.

Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN

(#7820) -Rolika-

-Rolika-
(kvázi-tag)

DeadBullet és UFO1, köszönöm gyors választ. :R

2Pac 4ever

(#7821) gyuszito válasza csako (#7802) üzenetére

gyuszito
(senior tag)

Nagyonszépen köszönöm a kódot!

NFS World:XSHIKOUX // Xfire:gyuszito15 // Simraceway: kutyamutya123

(#7822) Qru válasza csako (#7802) üzenetére

Qru
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszi!

Kuru

(#7823) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Micsoda új ficsör.
Az ellenfelem nem lát engem versenyközben, én viszont látom őt. Nekimegyek semmi hatása, megy tovább mintha misem történt volna, ha megáll én meg 300-al bele megyek, úgy lepattanok róla mint a falról. De aha ő jön nekem repülök mint a rakéta.

Az új BMW M6.

[L:http://www2.picturepush.com/photo/a/8091145/img/Nfs%3A-World-3-album/nfsw077.jpg]

(#7824) odébbb

odébbb
(tag)

Pálinkás , szép jó reggelt ASZFALTBETYÁROK !

Köszönöm a kódot , azt hittem már nem ad több lehetőséget a gém (de megkönyörült rajtunk).

Köszi az uj micsú infót , elgondolkozom rajta , kár , hogy gyengébb , mint az mr2. (pedig biztam benne , hogy legalább tud ez az uj micsu egy mr2 szintet) Igy nem éri megvenni , mert horribilis az ára .

Tutu , nincs régi képped a kezdetek kezdetén (tic-tac), ijjenre gondolok - nameg régebbieket amit még nem láttam ???

[ Szerkesztve ]

odébbb - OLCSVA - WhiteAngie ..

(#7825) Balller válasza SylarHUN (#7823) üzenetére

Balller
(tag)

Ne ezt nem vártam volna az EA-tól :) gyönyörű ez a verda!!!

Balage

(#7826) janihunk válasza Balller (#7825) üzenetére

janihunk
(senior tag)

Ja, alapon csak lila aszem most lehet rosszat mondtam.

Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#7827) Balller válasza janihunk (#7826) üzenetére

Balller
(tag)

Maga az autó gyönyörű. Pesze a fesés is :)

Balage

(#7828) gyuszito válasza Balller (#7827) üzenetére

gyuszito
(senior tag)

Valóban szép jószág!
Mit tudunk róla? Erős?? Ára nagyon sok???

(#7829) sunny84

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

nem csak jól néz ki , hanem jól is megy az m6 002 es profilomban meg is vettem...
annak ellenére hogy utálom a bömbölőket mert Honda az autó :C

HONDA Civic 1.6 vti powwaa->" Honda Racing Club Kecskemét "Ez nem autó ez HONDA " NFSWorld: SUNNY84HUN SUNNY84HUN003 NOKEDLIVERKLI

(#7830) WASPZotya válasza sunny84 (#7829) üzenetére

WASPZotya
(tag)

Igazad van a Honda az autó, mert úgy van az igazság hogy vannak az autók és van a BMW :R

[ Szerkesztve ]

Zotya

(#7831) UFO1 válasza sunny84 (#7829) üzenetére

UFO1
(fanatikus tag)

Ha már japán egy ilyet is el tudnék képzelni Mitsubishi 3000Gt. :C
Ez csak jól fordulna már végre! :K :D

[ Szerkesztve ]

(#7832) LamerGyuri válasza UFO1 (#7831) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

Flame ON:
Ez mi ez? Valami Ferrari utánzat? ;]

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#7833) tutuhawer válasza UFO1 (#7831) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

nézegettem videókat korábban, és valami csoda, ahogy a Mitsubishi legyártotta a 3000 GT-t. Szenzációs gép, jó, hogy belinkelted, már lépek is youtube-ra... tegnap dolgoztam eleget, most egy kis videószünet...

(#7834) UFO1 válasza LamerGyuri (#7832) üzenetére

UFO1
(fanatikus tag)

Nem ez az autó gyártás csúcsa őszkerék hajtás és kormányzás, ikerturbó stb. 1990-ből. Wikipédia. ;) ;]

[ Szerkesztve ]

(#7835) -Rolika-

-Rolika-
(kvázi-tag)

Nem is értem miért hagyták ki a hondákat :(
Egy NSX-el szivesen repesztenék, érte még boostot is vennék :)
Honda 4ever :D

2Pac 4ever

(#7836) tutuhawer válasza -Rolika- (#7835) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

A Honda nem adta a nevét. És most minden nagy Honda-fanatikus leírhatja, hogy nem véletlenül nem adta a nevét a Honda egy ilyen játékhoz. Eddig... Ha minden igaz, akkor van egy hivatalos mese, miért nem, de akár üzleti okok is lehetnek. Mindegy is, felesleges spekulálni. Én azt tudom, hogy még ha nem 10/10 a játék, akkor is az a kategória, amiben a Honda nem engedheti meg magának, hogy ne jelenjen meg. De mégis, mert a Honda nagyon jól megy, igaz, a Toyota még jobb... Aki az NFL-meccsek közben ott van, az nem viccel. (Toyota Half Time Show) Mindegy is, nincs Honda, hivatalosan balesetmegelőzési okok miatt.

(#7837) sunny84 válasza WASPZotya (#7830) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

és van is bömbölőd ? vagy csak írod hogy tutkó ? :U
egyébként a Hondának a legjobb legprecízebb motor a váltó kapcsolata ( főleg a vti vtech , type -r ,s típusoknak ) ..

(#7838) tutuhawer válasza sunny84 (#7837) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

Honnan tudod, van is Hondád? ;] ;] ;] :P :P :P

(#7839) Norwich

Norwich
(kvázi-tag)

Én pont autóvásárlás előtt állok és a két elképzelésem egy BMW 320 E30 vagy egy Honda Civic :D

.neverbackdown_;dd ||| Sony Ericsson G502 mobilt keresek nagyon olcsón, lényeg h működőképes legyen :) || http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Norwich

(#7840) gyuszito válasza Norwich (#7839) üzenetére

gyuszito
(senior tag)

Csak Honda, de ha már BMW, akkor ne add alább, és a 325i-t keresd! Megéri! ^.^

(#7841) sunny84 válasza tutuhawer (#7838) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

nem is tudom valami rémlik :DD :K , + 30perce mostam le remélem nem lesz eső mert mindig mikor lemosom elered........... ,, más augusztusban meg lesz a sport 6 sebességes váltó a kicsikébe

[ Szerkesztve ]

(#7842) UFO1

UFO1
(fanatikus tag)

(#7837) sunny84
(#7840) gyuszito
Ezt nem hittem volna bár látható az EVO a kanyargós részen jobb egyenesben a Honda elhúzott, bár a teljesítmény adatok nincsenek feltüntetve.
Hihetetlen?! :W
Honda Civic Turbo vs Mitsubishi Lancer Evo IX
Ha autóvásárlás én japánra szavazok, mindenképp. :R

[ Szerkesztve ]

(#7843) sunny84 válasza UFO1 (#7842) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

japók tudnak autót építeni :R

-- ha valaki nem is ért a témához akkor is feltűnik neki hogy fele akkora cm3ből izmosabb teljesítmény kirántanak a japók mint pl a németek vagy egyéb nemzet

(#7844) szakalistvan

szakalistvan
(senior tag)

Sziasztok!
Létezik olyan lista h milyen autóba milyen cucc kell? Régebben volt de most nem találom,konkrétan a Lambo LP 640 érdekelne. :R

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#7845) sunny84 válasza szakalistvan (#7844) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

szeva , tessék a lista [link] , de csak saját felelősségre , jó pár dologban nem értek 1 et de ez csak egyéni vélemény :K

(#7846) szakalistvan válasza sunny84 (#7845) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

Ezt én is megtaláltam,de pont a Lambo nincs benne.
Nem rossz ez a lista,pl Az Audi A1-ben piros tuned turbo helyett bepattintottam egy kék kétkulcsosat,jobb lett a gyorsulása...

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#7847) vzso

vzso
(fanatikus tag)

De nagy a csönd errefelé. :)
Csak hogy megtörjem:
"Elite" verdák leárazva

(#7848) WASPZotya válasza sunny84 (#7837) üzenetére

WASPZotya
(tag)

Volt E30-am de ellopták pár éve Egerben , hogy rothadjon meg . :W Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jó kis gép volt.
A Bömbisek is ki tudnak hozni akkora teljesítményt, csak szeretnek rajta hagyni kis tartalékot.
Amúgy ültem én haverom Civicjében, nem egy életbiztosítás.
200nál villog az utastér világítás, mert a menetszél tépkedni a hátsó ajtót,köszi nem kérem.
Nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó a Honda, én is akartam venni anno Vti sedant az Octavia után, de inkább vettem egy Yamaha R6-ot :D Jobban megy :D

Ha lesz pénzem én tuti Bömbit veszek legközelebb is, nekem az nagyon bejött, és nem egy embert ismerek aki Hondából Bmw-s lett.

Régi nem szétcseszett, szétrohadt jó E30-at nagyon nehéz találni itthon, de ez más típusra is igaz.
Nagyon meg kell nézni mit akarsz megvenni.
Egy biztos, a Ford nem autó!Nincs az az Isten hogy még egyszer vegyek Fordot.

[ Szerkesztve ]

Zotya

(#7849) sunny84 válasza WASPZotya (#7848) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

nem életbiztosítás és tépkedi a hátsó ajtót a menetszél ? érdekes.. 200 nálam nem tempó ;] .. ilyet nem tapasztaltam még , pedig volt már 3 hondám + a mostani vti a 4ik .. ;)
bár a mostani szépen össze van rakva nem rohadás és motorikusan sem taliga bár gyári 160le vel se volt gyenge de most ;] ... bömbi is jó , autó de sokan el vannak tévedve meg az arcuk is elszáll .. és valóban e30at már kurv@ nehéz találni ami nem rohad vagy nincs széthajtva de ez az igazi vti -kre ( 96-98 ami igazi japó blokkos ) is igaz

üdv :R

[ Szerkesztve ]

(#7850) sunny84 válasza szakalistvan (#7846) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

de pont benne van :P

Murcielago
Engine: Green
Turbo: Green
Transmission: Blue
Suspension: Green
Brakes: Yellow
Tires: Yellow

bár murcihoz nem tudom mi a tutkó de gyanús ez a setup :K

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.