2013. május 22., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:42:26

IT café

A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Összefoglaló kinyitása ▼

(#751) SylarHUN válasza tutuhawer (#749) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Big THX! Mester! :R

Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN

(#752) kpal válasza - = Zk = - (#750) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ok :R nekem nincs kormányom mert ha vennék akkor G25 vagy 27 csak árban meg nem tudom megengedni :( szóval az örök gombos maradok :)

(#753) - = Zk = - válasza kpal (#752) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sose add fel Mesterem ;) ...
igen, a G25 nekem is tetszik, de mivel szegény ember vizzel főz, ezért a DFGT-t szemeltem ki....

Eladó Cooler Master V8...!

(#754) tutuhawer

tutuhawer
(őstag)

namost.
1. feldobom a kört, szemre szabályos. szemre 1/3 és 2/3-nál kellenek segédvonalak, nagyon fontos.
2. feldobok pár matricát (továbbiakban vinil), hogy lássam, mit is csinálok. Átméretezem őket, főleg vastagságra, hogy tudjam, mennyi hely kell, arányos legyen stb. Skew opcióval forgatom, hogy ilyen legyen, meg ha kell, akkor rotate móddal is. A két hosszú alap, hogy jó legyen, mert ahhoz mérem a többit. Hozzá is lövöm a kicsit.
3. A h teteje kell, ami a lekerekített végű szarral megy, vízszintes pozícióban, a segédvonal adja a vizet...
4. A p szélei is kerekek. a vastagságot a hosszúakhoz belövöm. ha valami nem jön ki, akkor még variálhatok vele.
5. és egy rövid téglalap bezárja a p-t.
6. Oldalról is megnézem, hogy egyenesben van-e nagyjból.
Apróbb trükkök mé, hogy a hosszú szárak a kör végéig így érjenek ki...
7. 8. 9. A később hozzáadott cartoon network vinillel már készen.

Aki megmondja a 2 kis hibát, vagy a szerintem bármelyiket, akkor az ihat egy sört, ha lesz pénze. :D
A legkomolyabb vinil még nincs rajta ezeken a képeken, habár nem látszik. A játékban megnézhetitek a hátulját, ami még javításra szorul...

[ Szerkesztve ]

youtube.com/tutuhawer -- SIMRACEWAY: TutuHawer -- NETERROR_TERROR

(#755) tutuhawer válasza tutuhawer (#754) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

megpróbálom a nagyobb képhez a thumbnail linket betenni:[link]

így is jó lesz

[ Szerkesztve ]

(#756) - = Zk = - válasza tutuhawer (#754) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

cool :C

CN odabasz:))

[ Szerkesztve ]

Eladó Cooler Master V8...!

(#757) kpal válasza - = Zk = - (#753) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

kitudja lehet majd egyet gondolok és szerzek én is egy DFGT-t csak sok idő megszokni a kormányt

#754) tutuhawe: elég zsivány.... ;)

(#758) tutuhawer válasza kpal (#757) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

köszönöm mindkét dícséretet. Egyébként én kormányoztam sokat, és sec perc volt megszokni, utáltam is, mikor megadta magát. Más dimenzió, meg még ha ilyen 900 fokossal tolja az ember, azt mondják, még jobban kinyílik a pálya.

[ Szerkesztve ]

(#759) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Ne ez volt a szép társaság.

Délelőtt nem szoktam játszani, mivel akkor dolgozom, de most szabin vagyok így nyomattam egy kicsit. Ami nagyon feltűnő a délutáni és esti-hez képest, az az, hogy szinte csak 45-50es szintű játékosokkal találkozni. Elvétve van csak alacsonyabb szintű.
Vagy ez csak kivételes alkalom volt?

[ Szerkesztve ]

Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN

(#760) sunny84 válasza SylarHUN (#759) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

hát gyönyörű :))
45, 50 es szinten elkapják őket tiszta szégyen :U

HONDA Civic 1.6 vti powwaa->" Honda Racing Club Kecskemét "Ez nem autó ez HONDA " NFSWorld: SUNNY84HUN SUNNY84HUN003 NOKEDLIVERKLI

(#761) Stirbi válasza sunny84 (#741) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

köszi

- = Zk = --akkor jó,azthittem eladtad :)

NFree-há mi :C

mennyi a max szint amig fellehet fejldőni? 50? és t3 a legmagasabb szintű kocsi?

szerény 15 ös szinten vagyok, keveset tolom :B

[ Szerkesztve ]

(#762) GabN73 válasza Stirbi (#761) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen (tudtommal még igen) :K

Semmi ok az aggodalomra! Bankot rabolni a világ legegyszerűbb dolga. Bárki képes rá.... || per aspera ad astra || Steam: http://href.hu/x/id5z

(#763) SylarHUN válasza sunny84 (#760) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Valamiért nem volt 1 könnyű menet, a szokásosnál több volt a zsernyák. Engem is elkaptak 1x-er.

(#764) GabN73 válasza SylarHUN (#763) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még mindig össze vissza jönnek a zsaruk? :(

Semmi ok az aggodalomra! Bankot rabolni a világ legegyszerűbb dolga. Bárki képes rá.... || per aspera ad astra || Steam: http://href.hu/x/id5z

(#765) sinci válasza SylarHUN (#763) üzenetére

sinci
(tag)

Ahogy megfigyeltem valamiért nehezebb a futam, ha 45lvl vagy fölötti emberkékkel mész, nagyon elszoktak durvulni a zsaruk, de ez visszájára is igaz, tehát ha 15lvl-es emberkékkel mész akkor meg finomabbak és nincs annyi Rhino sem.

Amit még megfigyeltem, ha Rhino-s részhez ér az ember, akkor jobb ha lemarad a csapattagtól, mert nem csak egy, de 2 v. 3 Rhino is érkezhet.

(#766) sunny84 válasza sinci (#765) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

én 28-30 , 40- 50 szintű srácokkal nyomatom és semmivel sem nehezebb
mindig ugyan olyan marhák a zsaruk benne .. :U
rhinokat könnyű kijátszani .. kicsit jobbra vagy balra mész, követi a mozgásod.. hirtelen ellenkező irányba térsz ki és el is mentél mellette , nem tud olyan gyorsan sosem reagálni..
vagy falnak megy vagy keresztbe áll..
------------------------------------------------------------------------------
másik téma : ma csiles -el másik nicken tigerhunter összevesztem .. egyik nicken lvl50 a másikon 30 as .. elvertem a kocsiját párszor a brutális skyline-omal , erre azt mondja túl jól megyek csalok... úgy kiakadtam lehordtam mindennek .,... de lenyugodtunk és megbeszéltük felnőtt emberhez méltóan

páran már összeakadtak vele..pl tutuhawer is + stb is

[ Szerkesztve ]

HONDA Civic 1.6 vti powwaa->" Honda Racing Club Kecskemét "Ez nem autó ez HONDA " NFSWorld: SUNNY84HUN SUNNY84HUN003 NOKEDLIVERKLI

(#767) tutuhawer válasza sunny84 (#766) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

másik téma: pontosan ugyanez volt velem is, így van. nem értettem, de kibaszottul bántó, zavaró dolog. Bárki, aki csalással vádol, a következőket állítja, ami sértő:
1 amit látunk, mint szint, elért eredmény, az nem az enyém, hanem a csalásé
2 kis orosz gyökér vagyok
3 csaló u14 korosztály vagyok (elnézést az u14-esektől, mert van, aki tud jól menni)
4 ami a legrosszabb, hogy hazug vagyok

Ezeket nem tudom elfogadni, megsértődtem, más kérdés, hogy 2 napi rossz alvás után bocsánatot kért burkoltan, amit elfogadtam. Azt mondta, hirtelen harag volt, azóta már jobban is megy, ismeri a pályákat, miegyéb, és csak azért maradt le. Mindezektől függetlenül kiváló versenyzőnek tartom csilest, és óva intem őt is, meg bárki mást is a lótuszosok, mazdások közül, hogy egy kb +140 +140 +140 adatokkal bíró skyline-om legyen, mint az ő gépeik... Mert az azt jelentené, hogy 600-575-550 skyline. hol vagyok attól még?

(#768) Beeerka

Beeerka
(tag)

Sziasztok!

Csatlakozok énis a csapathoz, beeerka nicknéven vagyok fenn.
Van egy evo ix, meg egy eclipse-m.
Most kezdtem újra játszani, mert régi gépemen elment a kedvem tőle, kicsit kevés volt hozzá :)

NFSW: BEEERKA

(#769) tutuhawer

tutuhawer
(őstag)

Felmerült a gyanú, hogy az üldözés, avagy teamESC nehezebb, ha magasabb játékos is jön, blablabla... Ez mese habbal, ugyanis csináltam egy új profilt, hogy megnézzem, tényleg nehéz, vagy mi a szösz, és az eredmény a következő: NEM. Akit elkapnak, jussak eszébe én, hogy 1-es szinten gyári nissan 240 sx-szel is végigmentem a Most Wanted pályán, amikor meghívtak rá. Az idő ott necces volt, de a többi nem, még tolattam is simán, ha kellett. A t1 és t2 pályák meg nevetségesek voltak, a segítőkész társaimmal többet ütköztem,mint a zsarukkal, komolyan azt hittem, direkt szabotálnak. Az gyári 240 sx volt, ami a TUTUHAWER profilban van, az nismo, majd meg is nézhetitek itt a hogyan készült következő bemutatóját a nismo feliratról csütörtökön éjszaka...

[ Szerkesztve ]

(#770) sunny84

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

dögöm kicsit alakítottam :)

(#771) SylarHUN válasza sunny84 (#770) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Szép! :C

(#772) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Én is átszabtam 1 kicsit az RX-7-et.

(#773) tutuhawer

tutuhawer
(őstag)

Megkezdem mai ámokfutásomat a fórumban a [link] oldal ajánlásával, ahol a világon mindenféle statisztikát és táblázatot megnézhettek a pályákról és a teljesítmény-cuccokról. Én ezt használom

(#774) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Ezt érdemes most megvenni az 576KByte shopban!

"A nálunk megvásárolt csomagban nem csak egy letöltőkód van a teljes játékhoz, de rendkívüli extrákat is kapsz, hogy ne a nulláról kelljen indulnod. Ezek listáját három fantasztikus sportkocsi (Toyota Supra, Porsche Cayman S, BMW Z4 M) vezeti, de ezek mellé kapsz 60.000 dollárnyi kezdőtőkét, 8000 Speedboost pontot, valamint tíz napig szóló különleges bónuszként kétszeres hírnevet és kétszeres erősítést!"

3999,-HUF

(#775) GabN73 válasza SylarHUN (#774) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pínz félrerakva :C

(#776) SylarHUN válasza SylarHUN (#774) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Arra lennék kíváncsi, vajon, ha van már olyan járgányom ami benne van a csomagban, akkor mi van? Meg arra is mi van akkor, ha mindig ezzel a csomaggal töltöm fel a boostomat?

[ Szerkesztve ]

(#777) GabN73 válasza SylarHUN (#776) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kapsz még1et?:DDD Sok embernek volt corollája (startpackos) és nem csak 1 :K

[ Szerkesztve ]

(#778) NFree

NFree
(őstag)

sunny84 & SylarHUN

Szépek a verdák srácok gratt :C :C :C

Egyébként , belepakolhatnának a játékba iesmit is , hogy az emberke esetleg csinál ien szép autókat, s ugymond ezeket másnak is pénzér megcsinálhatná , meg hasonlók.

Aj de irígy vook , nekem nincs érzékem az iesmihez :W

[ Szerkesztve ]

(#779) sunny84 válasza NFree (#778) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi :R

------------------------------------------------------------------------
ám mi van a szerverrel fatal error 10 perce már ? :W

[link]

[ Szerkesztve ]

(#780) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Ma rájöttem egy dologra! Megosztom veletek.

Tier2, Tier3-ban nekem eddig nem fizetett olyan jól a teamescape mint Tier1-ben. Ráadásul minden futam után ugyan annyit kapok nem úgy mint T2 és T3-ban.

Tehát aki fejlődni akar és farmolni, annak a T1-et ajánlom.

NFree: Köszi szépen.

[ Szerkesztve ]

(#781) Beeerka válasza sunny84 (#779) üzenetére

Beeerka
(tag)

Szerverkarbantartás van:
" Purpose:
Server Maintenance and optimizations. No game / server patch will be deployed.

Date:
April 7th 2011

Duration(s):
Maintenance Window 1
Start: 12am (00:00) PDT – 3am (03:00) EST – 8am (08:00) GMT
End: 2am (02:00) PDT – 5am (05:00) EST – 10am (10:00) GMT

Maintenance Window 2 (April 7th)
Start: 2pm (14:00) PDT – 5pm (17:00) EST – 10pm (20:00) GMT
End: 3pm PDT (15:00) PDT – 6pm (18:00) EST – 11pm (21:00) GMT "

(#782) tutuhawer válasza SylarHUN (#776) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

Én úgy tudom, mindig megkapod a kocsikat is. Elvileg járnia kéne, de úgyse az a lényeges része, hanem a boost, amit kártyákra költesz, vagy nem lambóra, hanem autóra... :D

(#783) Beeerka válasza SylarHUN (#780) üzenetére

Beeerka
(tag)

Köszi szépen az ötletet, tényleg nagyon jól fizet :)

(#784) tutuhawer

tutuhawer
(őstag)

Közben, akit nem érdekel, az ne olvassa, ne nézze:
Elkészült a nismo tuning "hogyan készült", odassatok:
1.sor: segédtéglalap, n betű, ami 3 db, majd többi betű, hogy mégis tudjam, mekkorák legyenek. Az utolsó képen látszik is, micsoda szemetet csináltam. Skew opcióval sokat formáztam mindegyiket, hogy egyforma legyen, megrohadtam, mire sikerült ugyanazt a dőlésszöget mindegyiknek belőni, ha ugyan sikerült
2.sor: Az s betű. Én jobb módszert nem láttam, mert nem vagyok profi, úgyhogy így bohóckodtam, téglalapból való kitakarással
3.sor: s betű folyatás, majd feldobom a többit is, mert valami nem tetszik, túl nagyok a betűk.
4.sor: S betű még mindig, majd az egész hóbelebanc kicsinyítése, mert elméreteztem.
Az s betű fura alja és teteje miatt egy fehér téglalapot kell alkalmazni takarásra, ami végül az egész kocsit beteríti. Az m betű olyan, mint az n, csak több, azaz 3+2 darabból áll. a Legvégén még nézegetés, átméretezgetés, apróbb módosítások, melyek közül ha egy is jól sikerül, akkor FINISHED CUSTOMIZATION gombbal mentés! Betűk közti távolságra odafigyelési, majd a középső betűk ide-oda mozgatási, s betű ellenőrzési, oldalról megnézési, és kész is van, kb szűk 1 óra alatt.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#785) GabN73 válasza tutuhawer (#784) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azta, szép lett!!! :Y :Y

(#786) tutuhawer válasza GabN73 (#785) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

köszönöm. a lényeg most készül éppen. 10 perc és megláthatod, szerintem kiváló lett...

(#787) GabN73 válasza tutuhawer (#786) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megvárom :DDD

(#788) tutuhawer válasza GabN73 (#787) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

Íme egy gyenge másolat, és egy jó darabig marad is, mert nincs más ötletem. Mindegyik géphez a negatív kommentárokat is várom, főleg azokat
[link]
Ezenkívül valamelyikőtök árulja el, hogy a picturpushról hogy a rákba teszem be azokat a jól mutató kattintható előnézeteket. Köszi

(#789) GabN73 válasza tutuhawer (#788) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm.. Ez is jó lett... :)

A 2. kérdésedre nem tudom a választ.. még..

(#790) SylarHUN válasza tutuhawer (#788) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Ez rohadt jól néz ki.

Picturepush:

1. Kép, Small, URL:

pH:

1. Kép, link beillesztése

Picturepush:

2. Kép, Full, URL:

pH:

2. Az eddigi teljes kijelölése, link, link beillesztése

Remélem tudtam segíteni. :D

[ Szerkesztve ]

(#791) tutuhawer válasza SylarHUN (#790) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

ha ezek egymás után következő lépések, akkor jó nagy lépések nekem :D Kicsit bonyolult.
Közben reagáltam sg-n is az ügyedre, és üdvözlöm az ezt a fórumot is olvasó sg fórumozókat. Közben megnéztem a családi fotókat, gratulálok, szép családod van.

[ Szerkesztve ]

(#792) tutuhawer válasza SylarHUN (#790) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

hoppá, megértettem, összeraktam, köszönöm

a lényeg itt az auója a srácnak. Kérdés, hogy lehet-e mondjuk a nfs shift2-ből textúrákat átteni, átnevezni, használni stb. Holnap kiderítem

[ Szerkesztve ]

(#793) SylarHUN válasza tutuhawer (#791) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Család: Köszönöm szépen!

SG:
Nincs közöm az ott említett szaküzlethez. :(

Csak ehhez!

Látom a képes dolog érthetőre sikeredett! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#794) SylarHUN válasza tutuhawer (#792) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Ezeket mikor csináltad? Mert már órák óta nem megy a szerver.
Vagy neked külön dedikált szervered van EA-ék hoz? :DDD :DDD :DDD

Ez meg egyszerűen óriási. Itt aztán minden statisztikáját látja az ember.

[ Szerkesztve ]

(#795) tutuhawer válasza SylarHUN (#794) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

A nismo 2 napos azt hiszem, a skyline ma hajnali, a kéket késő délután lőttem be rajta, meg a toyot is módosítottam (vért okádtam, mire kész lett). A nfs-s.com tényleg jó, gyakran nézem én is, mert látni, kinek milyen másik profilja van még, mert én már összekeveredek a 100-as listában néha. Meg már nem is tudom, kit tegyek ki, mert mindenki aktív szinte. Egyetlen nem magyar van csak. Plusz statisztikai oldal még, aki olvasgat errefelé:
www.team-ger.net fórumából elérhető
a teamESC stat naponta frissül, elég hasznos, mert nagy eséllyel mindig arany kártyát kapunk, és lehet vele nyerni
szerk: az EA rohadjon meg, hogy a szerverek pirosak még mindig, pedig a 21 GMT most éppen 23 CET, és már negyed egy elmúlt...

[ Szerkesztve ]

(#796) SylarHUN válasza tutuhawer (#795) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Nagyon jó!
Kár, hogy még Pro szériás cuccot nem kaptam, de mostanában semmilyet sem.
Nem lehet ezeket megvenni valahol?

(#797) tutuhawer válasza SylarHUN (#796) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

megvenni boosttal, igazi ungarische Forintért lehet, de inkább nyerd meg. Mostanában kezdem érezni, milyen nagy élmény felépíteni egy autót, amikor szenvedsz, hogy szart se kapsz bele, de ha egy beleesik, az igen jó érzés. Kár, hogy az én fejlődéstörténetem nagyon csúnya ebben a játékban. :W

(#798) sunny84

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

vettem 1 t1 es ladik taligát :DDD csak úgy..

[link]

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

(#799) SylarHUN

SylarHUN
(senior tag)

Jót tett a játéknak a szerver karbantartás! :W
Leírhatatlan lag van.
Van, hogy a SUV fénysebességgel megy. Alattam tűnnek fel a rendőr autók, amitől persze a levegőbe repülök, vagy éppen az orrom előtt tűnnek el.
Magától random betesz versenybe, van hogy olyan játékos jön velem szemben, aki nem is volt a futamomban.
A szobából időtúllépés miatt vissza rak a városba. Stb....... :W :W :W :W :W :W

Jók vagytok EA karbantartók...........

(#800) tutuhawer válasza SylarHUN (#799) üzenetére

tutuhawer
(őstag)

ja, vannak problémák szép számmal. kicsit szaggat, késlekedik a reakció a powerup gombnyomásra, nem tudtam privát eseményt indítani, tovább nem folytatom, mert kifogy a tinta a tollamból

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.