A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
vv5204
(senior tag)
Na. Free rooam-ba bementem most gyorsan, míg fatal error-ral kidobott.
Kanyargós, dobálós városi részt választottam. Hát a fene se tudja.
Nekem a 911 GT3 egy stabil álom. Hozzá képest az A1-em egy gólyafos
a levegőben, folyamatos korrigálást igényel, bár én szeretem ezt.
Az E92 sokkal rosszabbul irányítható az E46-nál. 
Az E92-nek egyszerűen nagy a fordulóköre, mintha 20 fok lenne max.
[ Szerkesztve ]
VIPASSZANA! ZAZEN!

tutuhawer
(őstag)
facebookon írják, hogy mi van. Elvileg óra 40-kor be tudtok lépni majd
youtube.com/tutuhawer -- SIMRACEWAY: TutuHawer -- NETERROR_TERROR

tutuhawer
(őstag)
némmá' !!! Tied a 2000. hozzászólás. 

GTC376
(lelkes újonc)
tutuhawer, köszönöm a választ.
From here to eternity

NFree
(őstag)
@Tutu
Na ma megint megprobálom, kicsit aludtam nem lessz kecmec remélem sikerrel járok .
[ Szerkesztve ]

Runo
(PH! addikt)

Runo
(PH! addikt)

LamerGyuri
(fanatikus tag)
Na szóval: felértem végre a 27. szintre. Szemezgetek a Skyline R34-el és azzal a kék Subaruval / Tier 2 /. Mindkettő vagy csak az egyik? Most mondjatok nekem okosat.
Ja, határozott, konkrét érveket várok, tehát a Z4, Lotus, RX7 kampánytól kíméljetek, mert ezeket, hacsak nem valami profi sofőr/ vagy cheater/ hajtja, a középszintű tuninggal rendelkező Silvia-mal le szoktam nyomni.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

tutuhawer
(őstag)
Jó eséllyel a z4, rx-7, lotus trió a pályák zömén jobb időt tud, mint a kék subaru és a skyline r34 is. Nem lenne előrelépés egyik sem, mert a subarura azt mondanád, lomha, a skyline-ra meg azt, hogy nem lehet irányítani. Csak azért ne vegyél autót, mert az a jó. Ha mégis, akkor z4, rx-7, lotus elise a tier2-ben, ebben a sorrendben. Azt mondják ugyanis, hogy kicsit erősebb a mazda, mint a Z4-es.
szerk: a le szoktam nyomni dolgot magyarázd el: ha statisztikát jól értelmezem, akkor a 08.25. és 08.30. közti időszakban 10 győzelem mellett 49 vereséget profukáltál... Kb délben reagálok majd.
[ Szerkesztve ]

SylarHUN
(senior tag)
Pofás kis darab. Grat.
Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN
Köszönöm 
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...

LamerGyuri
(fanatikus tag)
Tehetek én arról, hogy a játék számára a második-harmadik hely szart sem ér a statisztikában? 
Számomra ez egy játék és nem háború. Hat-nyolc fős futamban, rammolás, jó sofőr, forgalom ellen küzdve, másodiknak-harmadiknak beérni szerintem nem szégyen. Főleg, ha az utánam befutott autók tökigtuningolt z4 vagy rx7. Nekem ezt jelenti a "lenyomtam őket".
Ha ráérek, játszom egyet. Nem dőlök kardba, ha nem én vagyok az első; figyelek-tanulok. Kaptam már második helyért is part-ot.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Ha teljes létszámos versenyben veszel részt, a legjobb taktika, ha a legelején elhúzol a többiektől. Miközben ők elvannak egymással, te meglépsz előlük. Ehhez jó gyorsulás és némi nitró kell, utána nyert ügyed van.... Legalábbis nálam beszokott jönni....

SylarHUN
(senior tag)
Nekem is ez a taktikám.
A baj csak az, hogy ilyenkor csak úgy záporoznak a mágnesek az ember nyakába.
Gran Turismo 5 Academy (PSN) SylarHUN, Auto Club Revolution: SylarHUN, Nfs:World: Werewolf, TDU2: SylarHUN
Igen ez valóban igaz. Ám nem árt ha az embernél van SHIELD....
Nekem így vannak a powerupok beosztva a versenyekre. Nitro, Slingshot, Shield, PuReady....

vv5204
(senior tag)
és SylarHUN
Egyet értek. Ezért jó az összkerekes kocsi, avval faképnél lehet hagyni
a nem összkerekeseket, a T3 4WD-k brutál rajtolnak. (Mondjuk van 1-2
üdítő kivétel 2WD, az E46 például szépen megindul.)
Mágnesre Shield, ha megint mágnes rövid időn belül, akkor meg Ram.
Single player-ben lehet gyakorolni a manőverezést, mivel vagy 3-5-ször
rádobják az emberre a sárga csodát.
VIPASSZANA! ZAZEN!

Runo
(PH! addikt)
Nem lehet hogy te loptad le sárga csíkokat az ő kocsijáról? 
Mivel ez egy olyan játék, amiben más is ugyanazokat az effekteket használhatja mint te, nagy esély van ilyesmire... az én autóm általában fekete... vagy fehér 
Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....
Ha én loptam volna, nem dühöngenék. Rettenet bosszantó, ha valaki 1:1-ben lekopizza azt, amit te kitaláltál....

Runo
(PH! addikt)
Azért nem mondanám hogy 1:1-ben ugyanaz... még a kocsi is más, éppen csak a csíkok ugyanazok, az meg a shopban mindenki számára elérhető, ha ilyenen dühöngsz, komolyan minek játszol? Én azért hogy kellemesen kikapcsolódjak 
Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....
Most a csíkról van szó. Azt meg jól lemásolta. A dühöngés rossz szó volt amit írtam. Bosszantó..... Ennyi....
Ez a játék sajnos kb 5-10 percig jelent kikapcsolódást, mert mindig történik valami, ami elrontja a kedved. Sajnos. (Rammolók, Csalók, Forgalom, Irreálisan nehéz Corvettek üldözésnél stb.....)
És azért játszok a játékkal, mert szórakoztat.... ezek a hibák ellenére......

Runo
(PH! addikt)
Agymunka, zárd ki a rossz dolgokat, koncentrálj a jóra és játssz... Gyere velem/ellenem, én nem csalok, nem rammolok, és a korvett hátsó felének nekimenve könnyű kilökni, na meg vannak ám poweruppok is 
jah és én általában utolsónak megyek be, mert GTO a kedvencem meg DODGE 
[ Szerkesztve ]

tutuhawer
(őstag)
Látom, megint van mire reagálni:
A festést ellopta? Ha leteszed kicsibe a játékot, majd visszamész, lehet ilyen hiba is...
rammolás(ütközés): nincs, ha jól mész, meg a hiba miatt is van ütközés, de azt is ki lehet védeni okos versenyzéssel és sok tapasztalattal
forgalom: nincs, ha jól mész
csalók: sajnos vannak néhányan, de buták, és rosszul mennek sokan
a rajt: mások is jól akarnak rajtolni, nem csak mi. Ők is így taktikáznak
A festett Lotus elise: tetszik, más festés erre nem is illik, csak a lotus zöld. Szép.
összkerék, nem összkerék: nem gondolom, hogy ez a tényező számítana. Az audi r8 sem csak hátsó, mégis kutyafaszát érek vele a nagy t3-ak ellen. A kis z4-esem meg másodpercekkel veri a 4wd skyline-t és suprát. Szerencse, hogy fel tudom velük tartani az ellenfeleket, és akkor jó eséllyel megyek. Ugyanúgy az audi s5-tel, habár még tanulom, de jól startol nagyon - de nem bósztosan jól 

tutuhawer
(őstag)
elég keményen mondom megint: forgalom nincs, ha jól megy valaki. Többségeteknek a kezében van a fegyver ellene, silvia, z4, rx7, lotus, 240 sx, M3, a1, mittudomén, jól tapadó, foruló kocsik formájában, meg kell oldani velük a problémát. Nekem is nehéz, mert jó 4000 multit, meg pár ezer privátot letoltam a régi rendszer szerint, át kell szokni, a nálam jobb sofőröknek (vannak sokan, tudom) is gondot okoz néha, de ez van, meg KELL oldani.

tutuhawer
(őstag)

s.malacka
(kvázi-tag)
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy most végül is milyen státuszban van a játék?
Mert a hivatalos honlapon már nincs feltüntetve,hogy béta de mikor belépek a profilomnál megjelenik,hogy béta?
Köszi.
Windows Server 2008 R2 Enterprise

tutuhawer
(őstag)
az baj, mert már bő egy éve nem béta, folyamatosan jönnek a patchek. És teljesen igyenes is, bárki bármit mond/panaszkodik
szerk: több, mint 350 magyar játszik is, a 3-as csatornában nyomjuk, amihez a csetbe beírod, hogy /join 3. A jelszó beírásakor meg EU servert kell választani, és akkor összefuthatsz velünk a játékban.
[ Szerkesztve ]

vv5204
(senior tag)
Az milyen már, hogy 30 lvl felett, 300 statos Silviás csítel. Bár minek
nekiment semmit sem lassult tőle, csak úgy repkedtek a kocsik
balra-jobbra...
Azt sem értem, hogy ez milyen baromság a játékban, hogy csak az
elején, a verseny befejezésekor viszont nem nyílik le a jobb egérgombos
ablak, hogy lehessen jelenteni az idiótáját. 
VIPASSZANA! ZAZEN!

s.malacka
(kvázi-tag)
Értem ,köszi.
Én még csak most kezdem a játékot láttam havernál és tetszett és nála láttam a béta feliratot/amit bekarikáztam a képen/ akkor gondolom csak azt jelenti,hogy részt vett a bétán is.
Esetleg lesz majd valami beállítási lehetőség gamepadokhoz vagy csak a readme-ben szereplő joyokkal megy a játék és kész.
Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel

Illdanan
(újonc)

Beeerka
(tag)

SylarHUN
(senior tag)
Nem csíter az ember!
Neki nincsenek ott azok az autók mint neked. Ő is hasonlóképpen láthat téged.
Ez a játék hibája, nem szinkronizálja a forgalmat össze az összes gépen.

werevolf593
(kvázi-tag)
Szevasztopol!
Nekem jóval 300 feletti statos a Szilvóriumom, de ha lenyomom a lvl 10-20-as vérpistikét a fizetett szuperjárgányával, akkor harmadszorra, benyom valami csítet, mert nem tudja elviselni az idiótája, hogy pénzért nem vehető meg minden....
Sosem fizettem ezért a játékért egy fillért sem, és ezután sem fogok!
Amilyen pofátlan szintre emelte az EA a fizetős befolyást a játékban, annnál inkább nem kaszál tőlem egy fillért sem.... 
Dzsamana...? Ragarda!
No hosszú idő után tegnap mentem egy kicsit a játékkal. Összeszedtem a gyémántokat, majd gondoltam, megyek egy versenyt. Megnyertem. Oké, akkor jöjjön a következő. Azt is megnyertem
Na jól van, akkor csak azután lépek ki, miután nem én voltam az első - ez kb. a 6-7. versenynél fordult elő 
(#2033) SylarHUN Szerintem az lenne erre orvosság, ha az EU és USA mellett létrehoznának egy orosz szerver(parko)t is, és a ciril betűs kollégák oda kerülnének. Szvsz jelentősen csökkenne a terheltség meg a lag, s mindenki nyomulhatna a ciril betűkkel 
(#2034) werevolf593 Igen, sajnos a játék egyre inkább a pénzről kezd el szólni, meg hogy gyűjtsd be ezt a faszán feltuningolt kocsit. De remélem a BB idővel rááll a tartalom bővítésre is, pl. drag, drift, esetleg zárt pályás körversenyek.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer

Runo
(PH! addikt)
csak drift ne
már mindenben a drift van, végre egy játék ami drift mentes 
amúgy ez nem elég zárt pályás neked?

vv5204
(senior tag)
Vágom mire gondolsz, de ez más.
Van valami tank mode, vagy mi a tököm és ha ezt bekapcsolj a majom,
akkor amiknek neki megy kocsik röpködnek szana széjjel, de ez
őt nem lassítja le.
VIPASSZANA! ZAZEN!

SylarHUN
(senior tag)
Ez jó ötlet.
Aztán ott versenyezhetnének kitud jobban csalni.

tutuhawer
(őstag)
Az szép 

horvathkrisz
(PH! addikt)
Nemrég újra elkezdtem játszani, azért hagytam abba hónapokra, mert a kormány-támogatást vártam.
És nemhogy kormány, de már gamepad sincs benne!
BULLSHIT! 

s.malacka
(kvázi-tag)
Szia.
Pont ez a gondom nekem is.
Az ilyen gamékat joyal szoktam nyomni.
Miért nincs már az opciókba a bill és a joy beállítás és miért csak ezekkel megy 
Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel

horvathkrisz
(PH! addikt)
Nekem ilyenem van:
Logitech® Rumblepad™ 2
Korábban ezzel ment, de már nem... 

s.malacka
(kvázi-tag)
Jó tudni akkor nem is erőltetem pedig most akartam valamelyikre beruházni. 

SylarHUN
(senior tag)
Nekem gond nélkül megy most is vele.

tutuhawer
(őstag)
xbox360-assal egy egy ismerősöm, sokkal jobban megy úgy. Szerintem lehet vele jobban menni, mint billentyűzettel, csak sokan emiatt a játék miatt önmagában nem vesznek kontrollert.. Na, viszlát este!

GTC376
(lelkes újonc)
Hardver-beállítások: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1277003.page
A nem támogatottak zöme is működik, érdemes megpróbálni.
Más.
A minap zsaruztunk és egyik, addig barátnak vélt kollégánkról kiderült, hogy
hack-et használ, azt hiszem, tank módjára ütötte át a kordonokat, a sebességéből semmit sem vesztve.
Könyörögve kérdezem, mi értelme van ennek?
Tönkre tette a szórakozásunkat, arról nem beszélve, hogy határozott kérésünk ellenére kétszer túl hamar fejezte be a versenyt, így lassabb társaink nem értek idejébe a célba.
Engem nem zavar, ha megelőznek, nincsenek ilyen irányú ambícióim, de azt nem tűröm,
hogy elrontsák a szórakozásomat.
Kidobtam a barát-listámról és blokkoltam.
És még fel is ajánlotta, hogy segít..szánalmas 
[ Szerkesztve ]
From here to eternity

horvathkrisz
(PH! addikt)
Meg még cheaterek is vannak??!! 
Na rohadjon meg akkor az egész játék, én meg még azon gondolkoztam hogy veszek pontokat pénzért, de ezek után inkább uninstall! 
Marad a HotPursuit, ha neten akarok versenyezni...

SylarHUN
(senior tag)
Úgy értettem, mint az NFSU2-ben azok a részek, amik rendes versenypályán zajlanak, forgalom nélkül. A Pro Street/Shift mintájára simán lehetne ilyet is belerakni.
Mellesleg a drift lenne szvsz az a versenykategória, ami megtörné a jelenlegi sztárkocsik uralmát, és csöppet diverzifikálná az eladásokat.
(#2048) SylarHUN Ha még egy nagy valag Ready! is lenne, akkor még talán ok. Így viszont én is egy jó adag csalásra gondolok, főleg a 37 csoportos lökés esetében.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer

tutuhawer
(őstag)
jól bevertem, de a driftet a jelenlegi rendszer mellettt se támogtaatmom. A stinkronizációs hibák miyattt szar lennne, meg amúgy sem túl többjhátékos mód, őúgyhogy nem szeretném a drfitett-

]
]