2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#8052) dim3nsi0n válasza Gyuresz (#8049) üzenetére

dim3nsi0n
(kvázi-tag)

jah... kreatív volt a marketing team... :)

(#8053) dim3nsi0n válasza Gabika29 (#8037) üzenetére

dim3nsi0n
(kvázi-tag)

viccesek ezek a fantom forgalmak, vigyázni kell velük... :D

(#8054) SZ4B válasza Gabika29 (#8037) üzenetére

SZ4B
(tag)

auditált rendszerből azért ritkán generálódnak fantom 107 ezrek, de a részletezőn az igazság, ha 6-a a zárás, kb 11-én, 12-én tudják majd a magyar királyi postának átadni

[ Szerkesztve ]

szigNÓ

(#8056) Studi22

Studi22
(fanatikus tag)

Tisztelt GGGBR kolléga vállalod azt a felelőséget hogy egy értelmetlen aki ide vetődik meglátja az árat bemegy egy boltba mert semmi mást nem néz csak árat és kiveri valahol a balhét "hogy kérem már pedig ez van",aztán ne soroljam tovább...

Nem csak olyan emberek olvassák ezt a fórumot akik értelmesek és hozzá is szólnak,szerencsére nagyon sok ember van itt...

Nem tudom mire vélni ezt kértem már egyszer Tőled,nagyon szívesen felveheted a kapcsolatot kaller kollégával és szállíthatod neki az árlistát ha szeretnéd,de ilyet még egyszer ne...

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#8057) kaller1 válasza Studi22 (#8056) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha nem gond,maradnék a hiteles és bevállt forrásnál. :K :R
Én amúgy sem publikálnék hivatalos dátum előtt semmit. :N

.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.

(#8058) ertz válasza Studi22 (#8056) üzenetére

ertz
(senior tag)

Aki bemegy még most a hétvégén egy voda boltba, mert buta, és nem tud olvasni, azt hazazavarják bármilyen fórumra hivatkozik, és így járt. Aki buta...

(#8059) Viktor0610 válasza GGGBR (#8046) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az árlista üzleti titoknak minősül, amíg a szolgáltató nem teszi azt nyilvánossá.
Ezek idő előtti megosztása tilos, azon kívül az emiatt értetlenkedő ügyfeleket lekezelni nem minden esetben egyszerű.
A jövőben tartózkodj az ilyen publikációktól.
Köszönöm.

...

(#8060) mukibuci válasza Viktor0610 (#8059) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Köszönjük :R

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#8061) Studi22

Studi22
(fanatikus tag)

kaller1:Ő is biztos forrás, mivel látszik honnan volt copy/paste,de köszönöm..

ertz:"Buta vevő" nehéz kezelni nem kell fölöslegesen probléma egyik félnek se,másik pedig "üzleti titok" mint azt fölöttem Viktor0610 is ecsetelte,nem mintha nagy jelentősége lenne itt ennek Mo-n,de azért legyen már némi lojalitás az emberben.

Viktor0610: Köszönöm.

Tisztelt Fórumozók: Nagyából kitudjátok szűrni ki az akinek van köze Vodahoz ha valaki meg keresett bármilyen infóval soha nem hajtottam el és szerintem más kolléga sem,de kérnélek titeket arra,ha ilyen dolog(idő előtt megjelenés ár,időpont,stb) van akkor érdeklődjetek priviben bárkinél és szerintem kaptok felvilágosítást. :K

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#8062) kissjanko

kissjanko
(lelkes újonc)

A MobilWeb alkalmazás aktiválva van akkor ahhoz kell még valami, hogy működjön a szolgáltatás mert nekem nem működik "Ismeretlen válasz"-t ír ki a telefon.

[ Szerkesztve ]

(#8063) kaller1 válasza kissjanko (#8062) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Teló restart megvolt?

(#8064) Blamazs válasza kaller1 (#8063) üzenetére

Blamazs
(fanatikus tag)

4. napja regeltem be az elektronikus szamlara. mobilweb meg mindig sehol, telo restart megvolt mar tobbszor is.
most ezert hivjam fel oket? akkor miert irjak, hogy aktivaljak ha megsem?

(#8065) Viktor0610 válasza Blamazs (#8064) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Lehet, hogy esetleg valami hiba van a rendszerben... :U

...

(#8066) mukibuci válasza Blamazs (#8064) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Ha felhívod a 1270et hamarabb megtudod a választ, mint itt ;]

Mellesleg nekem sem kapcsolták be...

(#8067) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

Hy all!
Ha van egy flotta előfizetés, és szervezet szolgáltatót vált mi lesz a meglévő előfizetőkkel?

(#8068) kaller1 válasza Blamazs (#8064) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor passz,nekem egyből működött megrendelés után.

(#8069) mukibuci válasza kaller1 (#8068) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Itt mindenki ennyire "zöld"? :DD

(#8070) kaller1 válasza mukibuci (#8069) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem,nincs elektronikus számlám. :D

(#8071) mukibuci válasza kaller1 (#8070) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Akkor neked azért kapcsolták be egyből, mert te megrendelted :))

Itt az a probléma, h nekünk csak igérték, hogy 48 órán belül bekapcsolják ;)

(#8072) kissjanko válasza kaller1 (#8068) üzenetére

kissjanko
(lelkes újonc)

Az aktiválásról kaptál valami értesítőt? SMS?

(#8073) kaller1 válasza mukibuci (#8071) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hát akkor miért nem rendelitek meg Ti is? :)
kissjanko igen,sms-ben kaptam hogy aktiválták.

Más: Előfizu mellé ajándékba kapott SIM beleszámít az egy évben vásárolható kártyák számába?

[ Szerkesztve ]

(#8074) kissjanko válasza kaller1 (#8073) üzenetére

kissjanko
(lelkes újonc)

Akkor ez lehet a hiba nállam mert én még nem kaptam SMS-t.

(#8075) mukibuci válasza kaller1 (#8073) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Nekem nem hiányzik a hátam közepére sem :D

De az eszámla mellé jár dijmentesen dec31ig, ha megrendelem, akkor nem lesz díjmentes addig :(

(#8076) kaller1 válasza mukibuci (#8075) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Értem,így már mindjárt más. :)

(#8077) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Van még valahol KF750? Tegnap venni akartam,de állítólag már nem is rendelhető,hiába van a listán... :U

(#8078) mukibuci válasza kaller1 (#8077) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Áááá, azt kb az első délelőtt elvitték, ahol még volt :D

(#8079) mukibuci

mukibuci
(MODERÁTOR)

Örülhetnek kedves ügyfeleink, lassan minden üzlet szerviz-átvevőhely lesz :)

Meg is volt az első ;]

(#8080) kaller1 válasza mukibuci (#8079) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na,mi történt? :)

(#8081) mukibuci válasza kaller1 (#8080) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Átvettem életem első szervizes készülékét :DD Nem is akkora macera, mint gondoltam :U Pedig eddig milyen könnyű volt elküldeni mindenkit máshova :DD

Kiváncsi vagyok, hogyan fog működni az életben az új szervizes rendszer, remélem nem lesz vele semmi gubanc :)

(#8082) kaller1 válasza mukibuci (#8081) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Attól függ,milyen problémákkal találnak majd meg,gondolok itt olyasmikre,hogy "nem jó a telefon,mert nem megy rajta a téma". :D Legalább nem telik unalmasan a nap. :DD

(#8083) mukibuci válasza kaller1 (#8082) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Áhh, reggel is tele akarták irni a vásárlók könyvét, mert nincs Nokia N900, és nem tudtam megmondani, hogy mikor lesz a vodánál, amikor már novembertől lehet kapni máshol... :P

Érdekes emberek bármikor beeshetnek:D

(#8084) Gabika29 válasza Studi22 (#8045) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Ezt mondta a hölgy,hogy most nem tehetek panaszt. Nem mondanám ha nem így lett volna :U

(#8085) Gabika29 válasza kano (#8050) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Mivel biztos vagyok az igazamban ezért valószínű a rendőrséghez fogok fordulni....

(#8086) Gabika29 válasza SZ4B (#8054) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Ha én használok valamit azt ki is fizetem. De amit nem azért nem vagyok hajlandó. S mivel már volt másnál ugyanilyen eset és azt mondták hogy jogos amit kiszámláztak,nem reménykedem majd csak a rendőrségben.....

(#8087) Gabika29 válasza dim3nsi0n (#8053) üzenetére

Gabika29
(újonc)

nekem nem vicces.... több mint tíz éve vagyok voda előfizető sosem volt tartozásom és sosem használtam mobil netet. :U

(#8088) kaller1 válasza Gabika29 (#8087) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Pls,használd a szerkesztés gombot.
Amúgy ez 1 napi net forgalom volt? Még start csomaggal is elég összehozni. :U

(#8089) Gabika29 válasza kaller1 (#8088) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Bocs, nem vagyok gyakorlott fórumozó :B
Ez egy egy alkalmas internethasználat volt, ami 7-én történt. Sosem használtam ilyet, így azt sem tudom mennyi idő alatt lehet összehozni egy ilyen összeget. :U

(#8090) Oly válasza Gabika29 (#8089) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Külföldön könnyű... :)

Nekem is sikerült. Olvass vissza!

A mesédben azért van egy elég érdekes momentum... Ez a "több, mint 10 éve vagyok Voda előfizető" nem biztos, hogy mindenhol megállja a helyét.
Még nincs is 10 éve Voda :U

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#8091) vohanyi válasza Gabika29 (#8089) üzenetére

vohanyi
(fanatikus tag)

Ami elvileg történhetett:SIM-kártyád mobilinternetes modembe,pl.E220,mivel a NetStart alapból aktiválva van,1 óra alatt ezt az összeget össze lehet hozni!!Más lehetőség nem nagyon van...Részletes számla adja magát!...!

" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!" - bye

(#8092) vohanyi válasza Oly (#8090) üzenetére

vohanyi
(fanatikus tag)

Ja,most 10 éves!

" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!" - bye

(#8093) Gabika29 válasza Oly (#8090) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Miért pontosan hanyadikán 10 éves? Indulástól náluk vagyok.... Ha a "mesémben" szerinted csak ez hibázik.... Tudod örülnék ha csak mese lenne, és kívánom veled ne történjen meg.
Külföldön? Én nem voltam külföldön.....

(#8094) Gabika29 válasza vohanyi (#8091) üzenetére

Gabika29
(újonc)

A pénztárcámban volt napokig.... :(((

(#8095) Gabika29

Gabika29
(újonc)

Köszönöm mindenkinek a választ.... Okosabb sajnos nem lettem. Majd kiderül mi lesz... A tanulság az, ha itt így állnak hozzá a dologhoz akkor a vodafone pláne hülyének fog nézni. Ennek ellenére azt tanácsolom minenkinek akinek vitás számlája van, ne nyelje be azonnal. További jó fórumozást kívánok.

(#8096) mukibuci válasza Gabika29 (#8095) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

lehet nem a fórumos "okoskodásokból" kellene megítélni a szolgáltatót. Nem csak ezt, bármelyiket is :(

Itt siránkozhatsz, zenghetsz ódákat, semmi nem fog történni. Hiába vannak itt segítő szándékkal ezren is, ezt egyedül TE tudod elintézni. Senki más.
Csak annyira fognak bárhol is hülyének nézni, mint ahogy te nézel hülyének másokat

Pár dolgot azért hozzáfűznék így utólag beleokoskodva :))

üzletekben nem tudnak neked segíteni, max márkaképviseleten. Az tényleg gázos, hogy nem adtak reklamációs formanyomtatványt, de amúgy az a maximum, amit tudnak tenni érted.
A 7-én generált állítólagos forgalmad után pedig azért számlázták ki olyan gyorsan, mert még akkor lezárták a számlád (hóközi számla), és ezt a nem csak a magyar posta miatt nem kaptad meg még aznap (szerintem legalábbis fizikailag lehetetlen:) ), viszont erről SMSt kaptál elvileg, amit nem láttál, mert nem volt készülékben a kártyád.
Ügyfélszolgálatot felhívva tudsz majd részletes számlát kérni, amit szintén nem kapsz meg azonnal, a fenti okok miatt :B

Sok sikert azért ;)

(#8097) Gabika29 válasza mukibuci (#8096) üzenetére

Gabika29
(újonc)

Nem síránkozni akartam, csak gondoltam hátha valakivel ugyanez megtörtént s tud valami tanáccsal szolgálni. Bocs hogy bosszankodom 107000 Ft miatt. 9-én betettem a kártyát, de semmilyen sms-t nem kaptam... EGy sms olvasással még megbízkózom. ;) Már elkezdtem intézni az ügyemet, senkit sem kértem itt erre úgy gondolom :D Azért köszi.

(#8098) vohanyi válasza Gabika29 (#8097) üzenetére

vohanyi
(fanatikus tag)

Bemész egy MÁRKAKÉPVISELETBE!!-ÉS EGYBŐL TISZTÁZNI TUDOD!

(#8099) dhr válasza Gabika29 (#8095) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Sajnos mostanában ez van, t topicban én is feltettem pár kérdést (nem is ügyet intézni akartam), mondván, h tpontban 1 órát kell várni és végighallgatni ahogy ******-k ordítanak az ügyintézővel, a biztiőr meg ott áll fapofával 2 méterre és mégcsak rá se szól az ürgére (megtörtént eset, igaz csak egyszer, az 1 ó várakozás viszont általános kb), 1430-on pedig egy Odüsszea mire élő hanghoz jutok, aztán az első kérdésre való válasz keresésével töltött az illető (mértem) 20 percet, miután kinyomtam. Ezek után megkaptam, h anyámat, tessék hivatalos csatornákhoz fordulni.

Kezd elég vicces lenni a fórum, főleg, h a trollok is kezdenek egyre jobban elszaporodni (ld. waytek teszt topic, navngo vs. piac topic, etc.)

[ Szerkesztve ]

(#8100) Norbi21

Norbi21
(senior tag)

Én annyit szeretnék kérdezni a kedves vodánál dolgozó fórumtársaktól, hogy mi alaján dönti el a voda, hogy egy adott telefon bekerül-e az akciós árlistájukba. Igazából csak kíváncsi vagyok, aki tudja, megosztaná velem? Mert szerintem pl. ha lenne Aréna és sok más telefon még a listában, vinnék elég szépen nem?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.