Elárulom. "A" kategóriában vagyok. Az előfizetést 7. éve használom. Ebből kb. 3,5 évig egy "cég" nevén volt, de oly módon, hogy a szolgáltató is tudta, hogy az adott alkalmazott használja. Csak pár éve névre kellett írni. A havi számlám, mármint annak a SIM-nek amit én használok 4-5 eFt. Korábban, amikor még nem volt "A, B" stb., havi szinten 15-20 eFt. volt a számlám. De most összesen 5 előfizum van más-más számlaösszeggel ......a többi a családban. Egyébként valszeg a következő hónapban 2 előfizut átviszek a Pannonhoz, mert jobb ajánlatot kaptam. Készülékek közül a középkategória érdekel. De nem a ratyi kijelzős, már a megjelenésekor is elavult telefon, horror áron, vagy 1-2 eFt.-al a Vitamax ára alatt.
Egyébként nem céges előfizetésem van, hanem flottás.
Más:
Ezt írtad:
- "Aki egy éven át vállalja a havi 3k-es számlát, az már B kategóriába kerül, jelentős kedvezményekkel." ******Ezt Te is tudod, hogy marhaság.
- "Kevés olyan céges ember van, akinek multimédiás telefonra van szüksége. (most nem vágyról írtam, hanem akinek létfontosságú ez az üzletben)" *** ez is a fenti kategória.
Egyébként a Voda készülékárairól: ne is rám hallgass, csak olvass vissza, mit is írnak a valszeg. Voda előfizukat áruló fórumtársak!
További szép napot!
Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, teló, wifi antenna, üdülési utalvány ) http://href.hu/x/h7au