2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#6301) embe válasza mukibuci (#6300) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Király vagy! Köszi az egyszerű userek nevében is! :R

Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, teló, wifi antenna, üdülési utalvány ) http://href.hu/x/h7au

(#6302) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézegettem az árlistát, és mit láttam:
Nokia 6230i Vitamax csomagban mindössze 59970,- Ft
Két éves előfizuval mindössze 46980,- Ft.
Ki ne hagyjátok! :C

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6303) mukibuci válasza Depression (#6302) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Ajjaj, Apa kezdődik :Y :D

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6304) embe válasza Depression (#6302) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a poént már hetekkel ezelőtt ( 1 hónapja?? ) lelőttük. Én azóta is szekálok itt 1-2 kollégát miatta. Tőlük meg kapom a magamét :DDD :DDD :DDD Én arra spórolok egy ideje. :K :K :K

Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, teló, wifi antenna, üdülési utalvány ) http://href.hu/x/h7au

(#6305) mukibuci válasza embe (#6304) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Az előbb direkt visszakerestem, január 15-én került vissza az árlistába a N6230i :U

(#6306) embe válasza mukibuci (#6305) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megkésett karácsonyi ajándék. Azóta sem bírom a rávalót összegyűjteni :W

(#6307) embe válasza mukibuci (#6305) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vazzeg most nézem ezt ! Még a végén kiderül, hogy Te vagy itt a voda vezér??? Csak álruhában?

(#6308) mukibuci válasza embe (#6307) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Jó nyomon haladsz :C

(#6309) embe válasza mukibuci (#6308) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor annyi kérésem lenne, hogy az "A"kategóriás (flottás) előfizetéshez vehessek "D" kategóriában egy készüléket! Követelem! Kérem! ...szépen. :DDD

(#6310) mukibuci válasza embe (#6309) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Rendben, mindjárt holnap reggelig tartó varázsálmot bocsájtok rád, amiben mindez teljesülni fog :P Aztán ha felébredtél, majd üdvözlünk a való világban, ahol a csúbya gonosz multik csak a saját hasznukat lesik, ahelyett hogy fejet hajtanának az óhajodnak :W

(#6311) embe válasza mukibuci (#6310) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre Valaki megérti az egyszerű usert! :))

(#6312) mukibuci

mukibuci
(MODERÁTOR)

Érdekes, napok óta senkinek semmi problémája a nagy vörös testvérrel :U

(#6313) eddie17 válasza mukibuci (#6312) üzenetére

eddie17
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem lenne egy kérdésem:)
Van nekem egy "B"-s előfizetésem. Na már most, ugye 1év tarifahűség van rá. Az lenne a kérdés, hogy ha én szeretnék most venni egy telefont előfizuval, akkor megtehetem? Tehát mit tudom én meghosszabbítják a szerződésem? Vagy egyáltalán nem lehet a meglévő előfizetésemmel új telefont venni?
Májusban lesz 1 éves, nem tudom, hogy ehhez mennyi köze van a tarifahűségnek, még maradnék is a jelenlegi csomagban.

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#6314) mukibuci válasza eddie17 (#6313) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Kérdés, hogy a meglévő telefonszámodhoz szeretnél új telefont venni, vagy pedig egy új előfizetést kötnél, új számmal és készülékkel?

A második lehetőség előtt nincs semmi probléma, viszont ha a meglévő számodhoz szeretnél új készüléket, akkor ott legkorábban a 2 éves készülékhűséged lejárta előtt 3 hónappal vehetsz új telót.
Harmadik lehetőség pedig, hogy csak sim-kártyát vettél anno, készülék nélkül, akkor ahhoz vehetsz készüléket bármikor, és onnastól fog élni a 2 év készülékhűséged.

A tarifahűség csak annyi, hogy nem tudsz tarifát váltani/megszüntetni az előfizud, mert kiszámlázzák a kötbért.

[ Szerkesztve ]

(#6315) eddie17 válasza mukibuci (#6314) üzenetére

eddie17
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mostani telefonszámomhoz szeretnék egy új telót.
Sajnos vettem készüléket is. Tehát akkor készülék hűség is van? Erről miért nem tájékoztatott senki? Tehát akkor most becumiztam rendesen...
Akkor nem veszek a vodánál új telót, pedig csak a zsebüket tömtem volna(a teló árával, plusz, hogy még maradok náluk egy darabig...)

(#6316) mukibuci válasza eddie17 (#6315) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

A készülék miatt van 2év hűséged, a tarifahűséget szokták elfelejteni közölni ;) Esetleg azt megteheted, hogy vezsel telefont Vitamax-szal és kicseréled benne a kártyát :B

(#6317) eddie17 válasza mukibuci (#6316) üzenetére

eddie17
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak úgy kedvezőtlenebb az ára. Ugyebár. Na mindegy. Így jártam.
Köszönöm a segítséget. :R

(#6318) embe válasza mukibuci (#6312) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már a 6. oldalt írom, még 6-7 oldal befejezem, és utána beemelem ide. Nyugi vezérigazgató úr ! :DDD

(#6319) mukibuci válasza embe (#6318) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Tudtam, hogy Rád számíthatok :R

(#6320) embe válasza mukibuci (#6319) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Várható valami jó kis tavaszi akció? Már látom lelki szemeimmel a választ: "..várható". :C

[ Szerkesztve ]

(#6321) C.Dávid válasza embe (#6320) üzenetére

C.Dávid
(kvázi-tag)

Szerintem Április 1-vel lesz valami komolyabb árcsökkenés (csak megérzés)

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6322) embe válasza C.Dávid (#6321) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt hallottam, meg nem erősített hírekből, hogy a C902 lesz Vitamaxban 20990 Ft. :DD

(#6323) wwhy válasza C.Dávid (#6321) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

á, dehogy, rosszul hallottad: csak ápr. 1-én vitamaxban a Nokia N85 99.999 helyett csak 1 Ft lesz! ;]

<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

(#6324) mukibuci válasza embe (#6322) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Én HTC Diamondot akarok "jóárasítva" ;) és akár április 1 is tökéletes lenne ehhez :P

(#6325) embe válasza mukibuci (#6324) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HTC csak 1-én lesz. De ez már tuti. Megálmodtam.

(#6326) Frekvencica

Frekvencica
(újonc)

Szeretnék egy N81-et...

A mai kedvenc szókapcsolatom a nem tudom. Valahogy semmi felelősségérzet nincs ma bennem...

(#6327) mukibuci válasza embe (#6325) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

az jo, elsején dolgozok, és készleten is van :DD

(#6328) embe válasza mukibuci (#6327) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már 3 előfizúmra tudnék hosszabbítani. Akkor elugrok Debrecenbe, és ráhosszabbítok nálad mindháromra.

(#6329) mukibuci válasza embe (#6328) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

De nálam csak "A" kategóriában tudsz hosszabbítani :D :D

(#6330) embe válasza mukibuci (#6327) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Segítsél már légyszíves! Az SE T280i-hez adott bluetooth headset az Sony márkájú ugye? Valamint még az lenne a kérdésem, hogy a headsethez van külön töltő? Mert lehet az egyikre ráhosszabbítok arra az egyik előfizura, de utána a headsetet eladnám így a teló majdnem ingyért lenne. Köszi a választ! :R Ja és ez nem április elsejei rózsaszín álom.

(#6331) mukibuci válasza embe (#6330) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

De az, álom :D Amugy igen, SE a blútyúk is, SE töltővel tölthető és nem, nem adunk hozzá két töltőt :(

(#6332) embe válasza mukibuci (#6331) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a választ! Akkor ne adjatok! :((( Sóher csapat! :((

(#6333) mukibuci válasza embe (#6332) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Add el a blutyukkal a C902-d töltőjét :DDD

(#6334) embe válasza mukibuci (#6333) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...és beszól és beszól :W Küldtem egy privátot, mert azt már nem merem ide írni. Kimoderálnának innen. Inkább "négy szem közt" mondom a magamét!

[ Szerkesztve ]

(#6335) mukibuci válasza embe (#6334) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Nah sikeresen letiltottalak :)) mostmár irkálhatsz privátot nyugodtan :D (nah jó, nem is;) csak válaszoltam)

(#6336) C.Dávid

C.Dávid
(kvázi-tag)

Üdv.Szeretnék valakit megkérni,aki közalaklmazotti EÜ-s flottában van kérem írja meg a tarifákat!
Kezdek 1-jén,mint segédápoló :D Jöhet privát üzi is!
Előre is köszönöm!

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6337) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak úgy kíváncsiságból, ha már felmerült:
Végül hány embernek sikerült beszereznie egy C902-t jutányos áron?

Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

(#6338) mukibuci válasza C.Dávid (#6336) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Hivd fel az üfszolgot va menj be 1 üzletbe és megmondják neked :U (nem publikus információ)

fateless: Debrecenben legalább 5db elkelt anno "jóárasítva", abból 1et mi adtunk el ;]

[ Szerkesztve ]

(#6339) C.Dávid válasza mukibuci (#6338) üzenetére

C.Dávid
(kvázi-tag)

Ügyfélszolgálatot hívtam.
Azt mondták ők nem tudnak erről felvilágosítást adni.Csak az EÜ-s intézmény ezzel foglakozó dolgozója adhat tájékoztatást és ő általa válthatok flottába!
De szeretném tudni kb milyen havidíjra,percdíjakra számíthatok,mert ha annyira nem jó,akkor ez után nem futkosnék,ezért remélem hátha van itt EÜ-s dolgozó akinek van ilyen flottája?!

[ Szerkesztve ]

(#6340) mukibuci válasza C.Dávid (#6339) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Akkor marad a másik megoldás, hogy bemész 1 üzletbe és viszed magaddal az eü-s tagsági kártyád, vagy ami kell a csomaghoz:D és ott tutira megmondják (minden boltban meg tudják ezt nézni)

itthonrol sajna én nem tudom megnézni, viszont azt elhiheted h több, mint valoszínű h megéri futkosni utána :K

(#6341) C.Dávid válasza mukibuci (#6340) üzenetére

C.Dávid
(kvázi-tag)

A helyzet az,hogy Április 1-vel kezdődik a munkaviszonyom a korházban!
Ha jól értelek kapok egy egészségügyi kártyát,és azzal bemegyek egy Vodafone boltba?
Ugye nem kell márkaboltba menni,mert az itt nincs,és legközelebbi is 80km-re van!

[ Szerkesztve ]

(#6342) mukibuci válasza C.Dávid (#6341) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Bármely viszonteladónál meg tudod kötni az előfizut. Viszont lehet h csak új számmal, nem mindegyik flottás csomagban engedik meg, hogy megtartsd a régi számod :( (bár azt is ki lehet kerülni).

És igen, kell vmi tagsági kártya v igazolás, mert pacsira nem hiszik el, hogy te ténylegesen ott dolgozol :)

[ Szerkesztve ]

(#6343) C.Dávid válasza mukibuci (#6342) üzenetére

C.Dávid
(kvázi-tag)

Az a a jó,hogy kedvesemet is felvették,ugyanebbe az EÜ-s intézménybe :)
A 2 előfizum Június 6-án jár le!
Tehát ha nem engedik,hogy a jelenlegi 2 számom áthordozzam flottába,akkor júniusig fizetnem kell a meglévő előfizetésem is?

(#6344) mukibuci válasza C.Dávid (#6343) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Vagy pedig csak junius 6 után kötöd meg a flottás előfizut ;) majd holnap megnézem neked, hogy az EÜs flottával meg tudod e tartani a számod.

(#6345) C.Dávid válasza mukibuci (#6344) üzenetére

C.Dávid
(kvázi-tag)

Előre is köszönöm! :R

(#6346) ertz

ertz
(senior tag)

A Voda honlapján már lassan egy hónapos árlista van. Remélem a szakértői kormány ezen is változtat. :DD

(#6347) fateless válasza ertz (#6346) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van már új árlista, de nálam sajnos csak az A kat van meg, mivel az jár együtt a flottás telefonnal. Nem jó ez sem...

Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

(#6348) szumoo

szumoo
(senior tag)

Ahogy nézem ezeket a 3k-s Vodafone márkájú telefonokat, lehet veszek egyet muternak. :D Csak még el kell döntenem, hogy a 227, 228 vagy a 231-es legyen! :DDD
Arra, hogy elérjem szerintem bőven elég lesz neki. ;]

A nyúlon túl?

(#6349) ertz válasza fateless (#6347) üzenetére

ertz
(senior tag)

Tudom, hogy van új.
Csak a Vodafone szerint a honlap az egy olyan dolog, ami havonta egyszer frissíthető...

(#6350) mukibuci válasza szumoo (#6348) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Nagyon azért ne éld bele magad, ugyanis hetek óta nincs már szinte sehol és nem is lesz több :(

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.