Az első évben a Vodafone adja a garanciát, az utolsó 1 évben a Nokia, korlátozott jótállással.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Üzlet és Szolgáltatások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Gebriel
(PH! kedvence)
Akkor lassan jön a telefon letiltás is.
Jó ha tudod..
Ha már a követeléskezelő céghezkerültél akkor ugye ki kell fizetned a 25000ft is.
Viszont ha a teljes tartozásod kifizeted akkor ezt a 25000Ft-t vissza kaphatod(nem kp),ha tovább visszed az előfizud.
[Szerkesztve]

tailor
(Arcképgyáros)
Köszönöm 
***SZUPERIZGALMAS*** eladó dolgok! Nézz be ide: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=tailor&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Gebriel & motogirl, köszönöm a válszokat! 

motogirl
(tag)
A visszakapcsolási díj 21000,- Ft 
[Szerkesztve]

Gebriel
(PH! kedvence)
Pirivi ment

Gebriel
(PH! kedvence)
Picit modositanám a kolleginát. 
A viszakapcsolás ha az első eset akkor 2499Ft+1440Ft.
A 2499Ft-ot harmadik hónap után lebeszéleheted.

motogirl
(tag)
OK, viszont a 21000,- Ft-ot abban az esetben kell fizetni, amikor már a végső stádiumban van. Vagy tévedek??? 
A Vodafone a készüléket ilyen esetben nem tiltja le, tehát másik kártyával lehet majd használni. Nekem ezt mondta egy alkalmazott még pár hónapja, aztán hogy azóra mi változott... 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Gebriel
(PH! kedvence)
Ha nem fizetsz,és nincs már korlátozzák a bejövő hivásaidat is akkor egy idő után jön a telefonkorlátozása is.
Ez tapasztalat?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Nordik
(senior tag)
Köszönöm a válaszokat! 
Nos eddig úgy néz ki a dolog, hogy talán eltekintenek attól az összegtől, amit kikell fizetni azért mert idő előtt felmondták a szerződést. Ugyebár 3 nap volt keményen a hűségidő lejártából mikor felmondták...
A visszakapcsolás 21ezer forint valóban, ilyenkor tovább folytatódik a hűségidő, de több mint valószínű, hogy ezt nem fogom kérni. Szóval ha szerencsés vagyok akkor nem kell kifizetnem a 25ezer forintot, így rendezem a fentmaradt számlatartozást, és lemondom a hűségemet.

Nordik
(senior tag)
Ma Vodafoneba jártam intézkedni, és ott is aztmondta egy alkalmazott, hogy vegyek bele egy kártyát és akkor tudom használni. Közbe ezt már megtettem persze. Szóval lehetséges, hogy nemnagyon tiltják le a készüléket, bár kitudja.
Igazából a holnapi nappal le is jár a hűségidőm, csak 1 havi számlatartozás van ami miatt kikapcsoltak.
[Szerkesztve]

Gebriel
(PH! kedvence)
...A visszakapcsolás 21ezer forint valóban,..
Na ez a téma számomra kezd érdekes lenni 

Nordik
(senior tag)
Hát én is kiváncsi leszek a végére...
De azthiszem, hogy a Vodafonal, többet nem kötök hűségszerődést...Másik kettő mobilszolgáltató sokkal jobban kezeli az ilyen ügyet...
Ezt részben tapasztalatból, részben pedig ismerősök által tudom.

Gebriel
(PH! kedvence)
sokkal jobban kezeli az ilyen ügyet... Ezt részben tapasztalatból, .... tudom.
Na LOL akkor neked már igen nagy gyakorlatod van a számla tartozásbol ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Nordik
(senior tag)
Azért ne hidd, hogy akkora van, még csak a vodafonal fajult idáig a dolog...
Nah de tegyünk pontot az ügy végére, majd lesz ami lesz, úgysem én fogok dönteni, hogy mennyit kell majd kifizetnem nekik.

Gebriel
(PH! kedvence)
Az én tudomásom szerint 2499Ft+1440Ft.
Meglepne ha tényleg 21000Ft-t kell majd fizetned.

Nordik
(senior tag)
Hát remélem neked lesz igazad.
Akkor a 21ezer forintot lehetséges, hogy a hűségidő lejárta előtti szolgáltató általi felbontásra értették.
Mindegy nemértem már én se... 

Keesss
(lelkes újonc)
Tud róla valaki, hogy fogja-e valaha is a Voda árulni a Sony-Ericsson K550i-t?
Teljesen ideális nekem az a teló, és pont a Vodánál nincs... 
ASUS UL30A-QX164V
Ismerős a szitu, szerintem inkább ne reménykedj. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gebriel
(PH! kedvence)
Nem.A 21000Ft a visszakapcsolási dij lenne.

Diego!
(senior tag)
Kártyások! Kaptam egy sms-t a vodafone-tól hogy a 3000, 5000, 7000 és a 7500Ft-os címletek egyenleg-felhasználási ideje 365 napra növekedett. Ez mindenkinél így van?
"Ne vívj szellemi párbajt fegyvertelenekkel"

Nordik
(senior tag)
Nálam is így volt! Én is megkaptam az sms-t!
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan tudok átváltani másik tarifacsomagra?
És, hogy az 1000 ingyen sms ilyen esetben megmarad -e? Valamint ez az 1000 ingyen sms akció ugye nem valami átverés, tehát 100%, hogy nem kell így az smsekért fizetnem ugye? 

Diego!
(senior tag)
Tarifacsomag váltás [link]

elfin1
(újonc)
Megmarad az 1000 sms ha tarifát váltasz, 100% hogy ingyenes.Szept.30-ig használhatod fel.

Nordik
(senior tag)
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! 

Diego!
(senior tag)
[link]
Mennyi amúgy most egy sim?
Hello
Már több mint 2 éve van vodás telóm. Át akarok menni a Pannonhoz, mit kell tennem?
"Csak úgy mondom"

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Elballagsz a vodás vagy pannonos üfsz-hoz; ha jól tudom, bármelyik oldalról indítható a támadás 
<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

whiskeys
(fanatikus tag)
lenne egy kérdésem. ha előfizut veszek
, mitől függ, kitől kérnek kaukciót, s mennyit?
"Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit..."

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Erre én is kíváncsi lennék
tőlem első körben kértek 40e-t, (lassan 3 éve, viszonteladő1), mondtam, kösz, nem kérem. Másnap: viszonteladó2: minden uaz, kauciót nem kér. Ki érti ezt? 
[Szerkesztve]

whiskeys
(fanatikus tag)
egy másik helyen voltál másnap?
whiskeys:
Nyilvánvaló -viszonteladó1 vs. viszonteladó2. 
wwhy:
(Nagyon találgatok csak...) Talán azt is nézik, h. adott viszonteladónál mekkora a visszaélési arány? 
...

whiskeys
(fanatikus tag)
az jó. nálunk csak 1 van...

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Őszintén: gőzöm nincs. Felvetésedre talán (mondom talán
) rácáfol, h a viszonteladó1 belvárosi csicsás lyuk, a visz.2 viszont a teckós soron található viszonteladó volt 

whiskeys
(fanatikus tag)
azt mondták nekem, max 15e lehet a kaukcio, s az esetek 90 %-ban kérni is szokták.
[Szerkesztve]
nem tudom mi a neve annak a kártyás csomagnak de igaz hogy 2000ft vana kártyámon
akkor 200 mb ig netezhetek vele közbe szedi pénzt utána meg átvált percdijra vagy mi?
és ezzel lehet http is megnyitni nem csak wap ot?
A szolgáltató oldalán megtalálsz minden információt.
Segítek: [link] -értelemszerűen kattints a ''Havidíjas ügyfeleinknek'', ''VitaMAX ügyfeleinknek'' szövegre.
...
hát ezt nem hiszem el
azért irok ide mert az a maszlag nem érdekel
mai ott van
olyat akartam megkérdezni aki használja vagy volt neki.
ez különben se az amit én akarok
én a telfont akrom rákötni nem ien valmit
havi 5000000 ft ért 
[Szerkesztve]
Ha figyelnél és olvasnál (és rákattintottál volna a jelzett ''Havidíjas ügyfeleinknek'', ''VitaMAX ügyfeleinknek'' szövegre), láthatnád, h. ezek megrendelhetőek külön előfizetésként is, illetve meglévő előfizetés/feltöltőkártyás csomag mellé kiegészítő szolgáltatásként is... 
Egyébként akkor szájbarágósan:
A csomag neve ''Vodafone Internet 200 Plusz'' ennek havidíja 2000 Ft, és igen, ez egyszerre használható netre és WAP-ra.
Ez egyébként személyes tapasztalat is, mert jelenlegi előfizetésem mellé ezt rendeltem meg és megy róla mindkettő...
...
köszönöm szépen
erre voltam kíváncsi

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Hát erre mit mondjk
az én esetem - mint írtam - jó 3 éve volt .......

motogirl
(tag)
Van másik szolgáltatónál előfizetés a neveden? Mert ha viszed a 3 szlát a csekkel együtt, akkor az előleg 0,-Ft. Ha volt előfizetésed és nem fizetted rendesen, akkor akár 40 vagy 80 is lehet a kaució.

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Nekem még addig egyetlen előfizum se volt, kártya mindenhol bőven. Szóval a szűzi kezdeményezésemet is 40e-rrel próbálták elfojtani 

pilóta
(PH! kedvence)
Van már valakinek ez az új 5000Ft-os csodamodemes korlátlan mobilinternetje?
Leginkább a ping érdekelne, hogy érdemes e foglalkozni vele...
Aki él és nem boldog, az téved!
Ezt velünk is eljátszották a kauciós dolgot 3 éve anyummal. Apum már vitte a 3 havi westeles számlát. Érdekes a 2. előfizuhoz asszem nem kellett semmi. Mondjuk azon ki vagyok akarda, hogy meghosszabbítottuk az előfizut és 2 év után fel tudtak ajánlani 10mega ingyen WAP-ot. Kemény...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

Veatta
(fanatikus tag)
Ebben a topicban bővebben:
[link]
Üdv:
Veatta

pilóta
(PH! kedvence)
Köszi. 
Hát ez elég elszomorító. Azt gondoltam, hogy rosszabbak a pingek, mint ADSL-nél, de hogy ennyire, azt nem... 
Aki él és nem boldog, az téved!