Elbeszéltek egymás mellett... 
Fórumtársnak az a baja (amiben -valljuk be-, van is valami), h. a Voda mindenről képes SMS-t küldeni, csak a(z őt érintő) változásokról nem.
A törvény által előírt kötelezettségekkel meg az a baj, ha az ember nem naprakész a változásokat illetően (ami az előfizetők jelentős részére igaz), sehonnan nem tudja meg a változásokat...
(Egyébként, érdekes módon a Vodafone értesített, mikor a Vodafone Mail fizetős lett, SMS-ben és a telefonszámlámon is. Ezt megtehetné minden változáskor.
Fontos! Ez a gyakorlat nem csak a Vodafone-ra igaz, a többi szolgáltató sem értesít -akár jelentős- változtatások esetén.)
...

DE: ha mégsem történt meg, akkor jogom lenne a szerződést felbontani? az én flottaváltozásom változását sehol sem tették közzé, azzal védekezve, hogy flotta ergo nem publikus. Annyira tirkos, hogy még a kapcsolattartót is én döbbentettem meg 

majd sűrű bocs.kérések stb. ... Újabb infó: a 20 ingyen sms-ből külföldre is lehet küldeni, habár átállásomkor ezt az akkor üfsz nr.2 határozottan cáfolta. Most (kb. 1 hete) viszont azt mondják, h küldjem nyugodtan 
a számlán a Bónusz szerelepel (CAS Volume 100) ha jól emlékszem; az áltlam leírt eljárás kb. 2 hete történt, igazából én sem értettem az egészet, főleg, hogy a szokásos 40 perc alatt rendeződött az ''átírás''. Szóval akkor sms-t azért ne küldjek 

![;]](/dl/s/v1.gif)

hogy nem hallgatod végig a promcios hivásokat akkor meg is érdemled.