2013. május 18., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#17351) mukibuci válasza snooze (#17350) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

mert egy sima viszonteladó nem ért hozzá :F

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17352) snooze válasza mukibuci (#17351) üzenetére

snooze
(őstag)

megtudja állapitani,hogy mitöl van ez a kiirás?vagy látja pc-n?

Iphone3,i4 tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

(#17353) T0rnad0 válasza snooze (#17352) üzenetére

T0rnad0
(őstag)
LOGOUT blog

Berakja egy másik telefonba, az majd kiírja szépen neki, hogy PUK zárolva...

Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61

(#17354) takbal

takbal
(újonc)

Magyarországra látogatok két hétre, szeretnék közben telefonról netezni, illetve a telefont modemként laptophoz netezésre használni.

Meglepődve látom, hogy a három nagy mindegyike külön árul SIM kártyát internethez (modemmel együtt) kedvezőbb adatforgalmi díjakkal, és külön telefonhoz magasabb díjakkal (standard 2000Ft/500MB). Úgy tűnik, egyik szolgáltató sem akarja, hogy a telefont tudjam modemként használni és telefonálhassak is róla, ami mondjuk szerintem röhejes, de nem tudok vele mit csinálni.

Mi a gyakorlat a vodánál? Jól értem, hogy az internethez árusított SIM-et nem tudom használni telefonba dugva sima telefonálásra? És fordítva, ha telefonos internetre fizetek elő, igyekeznek letiltani a net osztását a laptop felé?

Milyen feltöltőkártyás megoldást javasoltok?

(#17355) Daffni2 válasza takbal (#17354) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Adat SIM-el nem lehet telefonálni, a telefonos internet elérést viszont nyugodtan oszthatod.

CORSAIR HX 650 Gigabyte X48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R795WF3-3GD SamsungUE32ES5500(monitorként) Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#17356) wwhy

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Egy komplikált ügy:
1. van 2 előfizu, egyiken van hűség, másikon nincs (mind2 a sajátom), ugyanabban a flottában stb. Megoldható-e h a hűséget áttegyem a hűségesről a szabadra :F
2. az így "felszabaduló" előfizut meg Vitamaxra kellene állítani;
3. ha nem járható, akkor hűséggel lehet vitamaxra váltani?

<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

(#17357) T0rnad0 válasza wwhy (#17356) üzenetére

T0rnad0
(őstag)
LOGOUT blog

1. nem
3. ha kifizeted a bontási díjat

Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61

(#17358) zsof Nokia

zsof Nokia
(újonc)

Nagyon gyenge a térereje

Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.

(#17359) club1 válasza zsof Nokia (#17358) üzenetére

club1
(PH! addikt)

Hát nem, az már nagyon régen volt, hogy alig lehetett valahol térerőt találni...

Szakmai kérdéseidet kérlek NE magánban tedd fel, azoknak a nyilvános fórumon van a helyük...

(#17360) Oly válasza snooze (#17352) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

És még az idén cseréld ki, mert januártól drágább lesz... :))

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#17361) fjps

fjps
(újonc)

sziasztok

sms-ben le lehet mondani a zsebnet100 előfizetést?
ha igen milyen kódot kell elküldeni?

(#17362) Agro

Agro
(senior tag)

Csak én tapasztalom most vagy tényleg ennyire nem használják a mobilnetet az emberek? 2 órája fixen 10 Mbps-el töltök le... :D

(#17363) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv,

Apu rendelt magának a webshopból egy Vodafone 858-t dec. 10-én. Még aznap kártyával ki is fizette. Vártunk a telefonra, de csak nem jött meg karácsonyig... Aztán az elmúlt napokban léptem be neki a webshopba, ott azt írja hogy "Rendelés státusza: Sikertelen vásárlás". WTF? A pénzt eltették, telefont nem küldenek, de vissza se utaltak egy forintot se :F

Próbáltam az üfsz-t hívni, 6 percen keresztül hallgattam a mondókát, de nem találtam olyat hogy ügyintéző kapcsolása. Tudtok nekem egy olyan telefonszámot adni, ahol direktben beszélhetek egy élő ügyfélszolgálatossal?

(#17364) snooze válasza Aggregátor (#17363) üzenetére

snooze
(őstag)

1270 bármelyik menüben nyomsz egy nullás gombot..és vársz..

[ Szerkesztve ]

Iphone3,i4 tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

(#17365) neverDell

neverDell
(lelkes újonc)

Karácsony reggelén jártam úgy, hogy bár kizárólag wifi-n netezek, kaptam egy SMS-t, hogy igénybevettem valami 150Ft-os napijegyet. Megnéztem a telefonomban a naplót, egy alkalommal olyankor is kiment a netre a Vodafone-on keresztül, amikor a közelében sem jártam. Sürgősen hívnám az ügyfélszolgálatot, de félórán át (pontosabban 25 percen át) nem jutottam ügyintézőhöz. Próbálom az online ügyfélszolgálatot, az meg csak homokórázik. Újabb próbálkozás a 1270-en, próbálnám letiltani a netet a telefonomról. Visszajelzés szerint sikeres, de olyan SMS-t kapok róla, mintha eleve nem is lett volna bekapcsolva. WTF?? :F
Kipróbálom, hogy sikerült-e letiltani és... jééé, ez még mindig ki tud menni a netre!
Hívom újra a 1270-t, technikai segítségnyújtás, na itt végre sikerült emberrel beszélni és letiltatni a telefonomról minden felesleges szemetet.
De... azóta eltelt három nap, az online ügyfélszolgálat azóta sem működik.
Igaz, most a "homokórázás" helyett egy .NET-es hibát kapok. :DD

(#17366) dodopek

dodopek
(őstag)

Alig 26 percet vártam az ügyintézőre a 1270-n... :W :W :W

És most megint várakoztat... :O
33p...

[ Szerkesztve ]

(#17367) Z0C! válasza dodopek (#17366) üzenetére

Z0C!
(őstag)

egy banknál 45percet vártam, hogy letilthassam a kártyát....és? :)

----- www.zociracing.hu -----

(#17368) snooze válasza dodopek (#17366) üzenetére

snooze
(őstag)

késö este,vagy korán reggel kell hivni öket..

(#17369) mukibuci válasza snooze (#17368) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

akkor sem vagy előrébb sokkal :N 1:00:42-nél nekem automatikusan bontották a vonalat :DDD

(#17370) neverDell válasza Z0C! (#17367) üzenetére

neverDell
(lelkes újonc)

A bank többnyire felajánlja, hogy visszahív, ha túl vannak terhelve.

(#17371) Z0C! válasza neverDell (#17370) üzenetére

Z0C!
(őstag)

ez nem tette meg :)
még jó hogy nem a 40es számot hívtam hanem a 1-eset. :D

(#17372) dodopek

dodopek
(őstag)

40 perc lett összesen.Az lett a vége, hogy nem éri el a saját kollégáit, úgyhogy nem tud nekem mit mondani.Hívjam 19h után...

(#17373) Z0C! válasza dodopek (#17372) üzenetére

Z0C!
(őstag)

mi a probléma tárgya? :)

(#17374) dodopek válasza Z0C! (#17373) üzenetére

dodopek
(őstag)

Igazából nem vagyok benne biztos.Már 3x kerestek, de akkor nem voltunk teló közelben, aztán jött egy sms, hogy hívjuk vissza őket. Vagy webáruház rendelés, vagy ingyen sim kártya.Vagy a tököm tudja...

(#17375) Z0C! válasza dodopek (#17374) üzenetére

Z0C!
(őstag)

ha ők hívnak nagyjából ezek lehetnek:

- ha rendeltél kártyát / telefont neten keresztül.
- marketinges megkeresés (bár akkor nem kapsz smst)
- ha volt panaszod...

nagyon másért nem hívnak / küldenek smst..

(#17376) vinacarlos

vinacarlos
(lelkes újonc)

Tweet előfizetéssel mennyibe kerül egy perc az Egyesült Királyságba?

"Vajon rájött volna Albert Einstein a relativitás elméletére, ha nem lett volna okos?"

(#17377) Z0C! válasza vinacarlos (#17376) üzenetére

Z0C!
(őstag)

nemzetközi hívás vagy voip? :)

(#17378) mukibuci válasza vinacarlos (#17376) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

annyiba, mint minden mással ;) 150ft, esetleg ha kint lévő magyar számot hívsz, akkor a normál percdíjad (ő fizet a hívásfogadásért)

+0-val tárcsázva az angol számot kedvezőbb, 69Ft egy perc.

Z0C!: kérdés helyett válasz? ;]

[ Szerkesztve ]

(#17379) vinacarlos válasza mukibuci (#17378) üzenetére

vinacarlos
(lelkes újonc)

Köszönöm!

"Vajon rájött volna Albert Einstein a relativitás elméletére, ha nem lett volna okos?"

(#17380) tomi07 válasza dodopek (#17372) üzenetére

tomi07
(kvázi-tag)

Online ügyfélszolgálaton küldj üzenetet, engem másnap visszahívtak. Az ügyfélszolgálatos rögtön rendezte is a problémámat.

(#17381) wwhy

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

Két kérdésem adódott:
1. mit jelent flotta esetében, hogy híváskorlátozás (ingyenes)?
2. flottás előfizu átirányítása Vitamaxra mennyibe kerül ?

(#17382) mukibuci válasza wwhy (#17381) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

1. (elvileg) letilthatod a kimenő hívásokat
2. az alap kimenő percdíjad

(#17383) wwhy válasza mukibuci (#17382) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

:R
de akkor mi a különbség a "hívástiltás" (ez az, amit te írtál, voda oldalán is megtaláltam) és a "híváskorlátozás" között :F

(#17384) mukibuci válasza wwhy (#17383) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Híváskorlátozás csoporton kívül
Belföldön csak a Wireless Office 2 és a Hívásszétválasztás csoporton belüli hang-, fax- vagy adathívás engedélyezett, csoporton kívüli hívás nem kezdeményezhető. A csoporton belüli hívások üzleti felhasználásúnak minősülnek.

Szerintem a korlátozással csak a csoporton belüli ingyenes számok hívhatók, míg tiltással egyetlen szám se.

[ Szerkesztve ]

(#17385) Oly válasza wwhy (#17383) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

A hívástiltás és a hívás korlátozás ugyanazt jelenti... Egyik kutya, másik eb. :)

Ebben miért keresel különbséget?

A tiltásnak/korlátozásnak pedig van több módja.

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#17386) Agro válasza wwhy (#17381) üzenetére

Agro
(senior tag)

Hívásletiltás alapból fizetős 390 Ft. Tehát neked flottán belül free. Ez a szolgáltatás teszi lehetővé, hogy tiltsd a különböző csatornákat akár MMI kóddal, akár telefon beállítással vagy üfszoli felhívással

Pl tilthatsz minden kimenő vagy bejövő hívást. Külön hangot, sms, faxot, adatot.

[ Szerkesztve ]

(#17387) mukibuci

mukibuci
(MODERÁTOR)

mik kerültek elő az online ügyfélszolgálaton:

(#17388) i are robot

i are robot
(senior tag)

Üdv mindenkinek!

Egész biztosan többször is volt már róla szó, de keresővel egyszerűen nem találtam, vagyis az érdekelne, hogy külföldi vodás sim kártyával működnek az itthon vett függő készülékek? Tehát ha egy pár hónapos külföldi tartózkodás esetén viszem az itthon vett vodás telefonomat, akkor tudnám használni ottani vodás kártyával? Előre is köszi!

(#17389) Daffni2 válasza i are robot (#17388) üzenetére

Daffni2
(őstag)

A készülékek csak Vodafone Magyarország SIM kártyával használhatóak.

CORSAIR HX 650 Gigabyte X48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R795WF3-3GD SamsungUE32ES5500(monitorként) Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#17390) i are robot válasza Daffni2 (#17389) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Köszönöm! :R
Gyanítottam hogy így van, csak sehol nem találtam ezt leírva, de pusssztuljak meg, ha nem kerestem legalább fél órán át itt, és a voda honlapján is. :B

(#17391) Daffni2 válasza i are robot (#17390) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Az árlista első sorai közt szerepel.

(#17392) i are robot válasza Daffni2 (#17391) üzenetére

i are robot
(senior tag)

És tényleg! :Y
Mindenhol máshol kerestem, csak ott nem. Mai tanulság: a fontos információkat mindig minden körülmények között a kisbetűs szövegekben kell keresni. :DDD

(#17393) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy volt egy vodafone-os feltöltős kártyánk, kb fél éve ki lett véve a telefonból. Most megint szükség lenne rá, de sajnos el lett keverve valahol. Kb 5000Ft lebeszélhetőség van még rajta. Mit lehet ilyenkor tenni? Le lehet tiltatni és kérni újat amivel a feltöltés is megmarad? Ha igen akkor hol és kb mennyiért lehet ilyet kérni?
:R

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev--Jiayu G2, Nitro Aikido S-es bukósisak

(#17394) mukibuci válasza Bagira01 (#17393) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

bármelyik üzletben adnak újat, 4700 ft még idén. Olcsóbb, ha megkeresed ;]

(#17395) Bagira01 válasza mukibuci (#17394) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Akkor akárhogy nézem szívás a dolog. 5000Ft van rajta és majd 5k-t fizessek az új kártyáért is :O

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev--Jiayu G2, Nitro Aikido S-es bukósisak

(#17396) Hmura válasza i are robot (#17388) üzenetére

Hmura
(fanatikus tag)

A legegyszerűbb megoldás az, ha kint beviszed egy mobiltelefont
egy kisebb boltba, 10-15 euroért bármit kinyitnak.

Ha valaki azzal ijesztgetne, hogy ez tilos (már pedig fognak
az ide beépített szolgáltatókhoz tartozó emberek), akkor ne foglalkozz vele,
mert itthon sem tiltott (mert a telefon lock eltávolítása nem
minősül illegális beavatkozásnak a szoftverbe a kiadott jogértelmezési
irányelvek szerint), max. a garanciát veszted el vele.
Ugyanis a szoftverupdate és az EPROM csere is az lenne pl. a Motorolákon,
tehát akkor nem lehetne javítani a hibákat házilag a gyárilag kiadott
készülékeken.
A Samsung, LG és Motorola telefonokat vissza is zárják neked
a végén, ha kéred, tehát nem fogják tudni megmondani, hogy
nyitva volt-e egy ideig.

(#17397) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ejj fiúk. Nagyon jó lett a Vodafone egyenleginformációs rendszere. Hatalmas pirospont érte :K

Viszont még nem 100%-os a dolog. Mert a befizetetlen számláim összegére 0Ft-ot ír, pedig a legutóbbit még nem fizettem be.

[ Szerkesztve ]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#17398) Laybee

Laybee
(őstag)

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a lakóhelyemen délelőtt, délben mindig jó a mobilnetem HSUPA szinten. De estére ugyanitt használhatatlan, szakadozik, meghal, de EDGE van. Lehet tudni az okát? Jelentsem be? Köszönöm.

(#17399) Agro válasza Laybee (#17398) üzenetére

Agro
(senior tag)

Feltételezem a magyarázat erre az, hogy éjszaka sokkal jobban le van terhelve a hálózat. De ÁSZF-ben vállalja a szolgáltató, hogy HSDPA/HSUPA lefedettségü területeken minimum 2100 kbps-t biztosít (csomagban foglalt kereten belül) tehát nem működik megfelelően. Érdemes panaszt rögzíteni 3-5 időpontot írj fel amikor azt tapasztalod, hogy nagyon lassú. Speedtesten mérd le és küld el a pontos időpontot és sebességet az ügyfélszolgálatnak (természetesen telefonszám is fog kelleni :) )

[ Szerkesztve ]

(#17400) Laybee válasza Agro (#17399) üzenetére

Laybee
(őstag)

Köszönöm szépen a segítséget!

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.