Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
ABnormal
(őstag)
rapidshare? nekem twingóhoz van ilyen jóságom,ha kell valakinek...
ja,tényleg 1.2-es 8 szelepes moci ugyanaz a d7f a clioban meg a twingoban is,ugye?
[ Szerkesztve ]
...de kivan már a f@.... attól,hogy hirdetések között szűrök pl Eger-re és az első 50 hirdetés tuti felsorol minden várost,hát ennyire taplók vagytok bazz? minek akkor a város megjelölés,ha mindegyiket bejelölöd? akinek nem inge kabátja!

kp78
(PH! addikt)
Pedig ez az ajtóból jön, de azért
De 100-110-ig semmi hang nincs, csak onnantól.
De ha rájövök, beszámolok róla.
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

philoxenia
(MODERÁTOR)
Nekem a 19-esben amikor megvettem, feljegyezték, hogy a bal első ajtóban zörög valami.
Úgy adtam el öt év múlva, semmi hibát nem jelentett.
hmm, gondoltam ideröffenek, mint egy kilencvenhatos kétliteres nyolcszelepes benzines rxe laguna tulajdonosa
éljenek a rönók 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Olvastam itt a tárhely témát, hogy lenne pár felpakolandó doksi és cucc. Nekem a domain címem alatt van 2 giga szabad tárhelyem, szívesen felrakom publicba amiket kell. Nem az a tar.hu meg extra féle ingyenes, adatokat letörlős tárhely, hanem rendes szerver, ha van rá igény keressetek privátban 
MOD: Akár az összes Renault típus szervízkönyvét összegyűjthetnénk. Nekem is van valahol azt hiszem pár modellhez a Haynes féle verzióból.
[ Szerkesztve ]
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

biga
(senior tag)
Azok még az első szériás Lagunák voltak. Az alapozta meg a Lagunák hírnevét (amit aztán talán minden eddigi utánajövő sikeresen megtépázott
). Mellesleg kb akkori fejlesztések azok a 8 szelepes motorok, amik kisebb ccm-vel ma is szolgálnak sok kisebb típusban (Twingo, Clio, Thalia, Logan,) Strapabíró, megbízható járgányok voltak. Vigyázz rá 
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

nat
(senior tag)
A moci 114 lóerős?
Nekem az(megane).
Nekem jo lenne, de nincs tárhelyem
MSN-en esetleg megoldhato?
Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER
hát nemtom, ha megengedhetném magamnak akkor simán vennék egy új kombi lagunát. amúgy ha törődnék a közhiedelmekkel, akkor szinte egy autóm sem lett volna még 
igen ez még az "eredeti" laguna, de legalább nem a gyártási időszak elejéről ugye, '94-től gyártották asszem. ha nem nőnénk ki, akkor maradhatna is még, de kevés lesz benne az ülés 
nat: igen, 114 vagy 115, nemtom, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nem a mai szokásos ezerszelepes magasfordulatszámra hegyezett motor, simán és kényelmesen elindul másodikban aztán 40-50 között egy ötödik és aztán az jó kétszázig 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

zotyesz66
(senior tag)
De, a bal első zörög, bár nem sebességfüggő, inkább random.
Zörgött még a motortartó bak is régebben, de azt megcsinálták garban, azóta az ajtó az egyetlen, ami megszólal.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

biga
(senior tag)
Ha tudsz hozzá csinálni egy FTP elérést, akkor elkezdem feltölteni.
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
"ja,tényleg 1.2-es 8 szelepes moci ugyanaz a d7f a clioban meg a twingoban is,ugye?"
--->Ezt nem tudom 
Üdvözlünk köreinkben 
Vivát RENAULT!!!
Ha fel lesz toltve az FTP tarhelyre, akkor annak a cimet megköszönném 

biga
(senior tag)
Igen, ugyan az. Pontosabban tudomásom szerint nincs másik kóddal jelzett 1,2-es 8V motorja. Itt vannak ebben a kategóriában a motorkódok:
B/C B0A D7F 1149 180 CP 3300
B/C B0C E7J 1390 180 CP 3300
B/C B0D K7M 1598 200 CPOV 3500
B/C B0E F8Q 1870 200 CPOV 3250
(értsd: sorban a kódok értelmezése: jármű típus (B/C B0A), motor típus (D7F), ccm (1149), erőátvtel tip.: (180 CP 3300)
Ehhez a Clio-nál pl mindegyikhez a JB1 tip manuális sebváltó tartozik)
Jo bulizast az estere es boldog uj evet kivanok minden Renault tulajnak 
én is beszállok a klubba a sok kisautó mellé a családi 2.0-s espace-al..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
okke, nem tilos képet is beilleszteni a kocsikárol 
ennél jobbat most nem találtam..[link]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Svájc?

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Egy pöpec Clio I. -sel én is bekérezkednék a csapatba.
(1996/1.4/75LE/tárcsafék elől-hátul/ABS/stb.)
NAGYON várom a feltöltött szerelési útmutatót.!
Üdv
Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
szlovénia, mangart
szegény első komolyabb sérülését itt szerezte, mert egy pancser szlovén meghúzta a bal hátulját(bár megbánta, mert visszapattanva majdnem szakadékba esett)
Amennyiben még aktuális dobj egy privit és válaszként küldöm az FTP elérést, ahova mehet majd az összes doksi vagy adat amit közhasznúnak ítélnek a topiklakók 
Szoval akkor hozzád (az FTP helyre) tölthetünk fel majd Renault-os infokat és minden egyéb dolgokat.... cool 
csak legyen már meg az a FTP hely 
Na mindenki figyelem! 
Az FTP elérés elkészült, hamarosan subdomaint is készítek az oldalam alá és egy webes felületről lehet majd böngészni a feltöltött dokumentumokat.
FTP adatok (javaslom Total Commander használatát):
Kapcsolat Neve: Renault (de tetszőlegesen bármit megadhatsz)
Kiszolgáló Neve: ftp.hostingabc.hu
Felhasználói Név: renault@dj-beat.hu
Jelszó: renault08
Bármilyen filet tölthettek fel a témában, 2 giga szabad tárhely van. Mappákat létrehozhattok, de törölni semmit nem tudtok, erre figyeljetek (ha mégis kellene úgy nekem szóljatok). Egyéb directoryk nem elérhetők, csak a doksik mappát látjátok. Viszont én naponta figyelem milyen tartalom van fenn szóval ez ne ilyen "haveroknak felrakom már hogy lehúzzák" dolog legyen ha kérhetem 
Használjátok egészséggel 

biga
(senior tag)
Hmm... A privát írása előtt továbbolvashattam volna
Mindegy, akkor azt vedd tárgytalannak 
Én pedig a privátra válaszolás előtt elolvashattam volna a topikot
Szóval azt pedig te vedd tárgytalannak 

biga
(senior tag)
Nos az első adagot feltöltöttem, a másodikat (ami mellesleg szvsz jobb, nem utolsó sorban részletesebb és magyar
) a mérete miatt (122MB) nem vállalom be. A feltöltött file sima önkicsomagoló rar (szóval nem megijedni attól, hogy exe
). Kicsomagolva az indexxel indul.

biga
(senior tag)

ABnormal
(őstag)
én is adtam valamit a közösbe...
...de kivan már a f@.... attól,hogy hirdetések között szűrök pl Eger-re és az első 50 hirdetés tuti felsorol minden várost,hát ennyire taplók vagytok bazz? minek akkor a város megjelölés,ha mindegyiket bejelölöd? akinek nem inge kabátja!
Nagyon szépen köszi 
most még melóban vok, de ha haza értem benézek.... 

TomDog
(tag)
Sziasztok
Nekem egy öreg diesel 19-esem van. Tárhelyre töltök fel manualt
És a fö kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nök miért válogatnak
Én is dobtam még be pár doksit a közösbe 
Update: Innentől weben is elérhető az FTP tartalma könyvtár és file listázós formában a következő linken: http://www.dj-beat.hu/doksik/

biga
(senior tag)
Feltöltöttem a másik doksit is. De nem nagyon látom a könyvtáradban.
Van esetleg valami szűrés vagy késleltetés?

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Kedves DJ és Lejszi!
Köszönöm a lehetőséget, hogy helyet és tartalmat adtatok a Renaulttal kapcsolatos információkhoz.
A Clio és Thalia fájljait le is tudtam tölteni.
A "Renault ajánlás a fékek ellenőrzésére" könyvtárba, viszont nem tudtam belépni.
Tudtok-e megoldást a könyvtár letöltésére?
Üdv

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Bocsi!
Hamarabb írtam, mint olvastam!
http oldalról, már látok mindent.
Köszi.

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Clio I. hátsó futómű szokatlan zajára tud-e valaki gyógyírt?
A jelentkező Mesternek természetesen részletesen leírom majd a problémát.
Üdv.

Füge007
(senior tag)
Sziasztok!
Mint Clió tulaj csatlakoznék hozzátok. Renault 11 majd, Twingó 16v, most pedig Clió 1.5 Dci Sport Code 101 Le hajtok. A 11 nagyon szerettem , még most is megy bár már kezd kicsit szétesni, ő 1.7 bezines volt. A twingi igazi városi autó, 90 Km/h után hangos. De legalább nincs vele gond, ezt a Renault szervízben is megerősítették. Kényelmes, óriási raktérel ha a helyzet úgy kívánja. A Clió viszont okozot már jókora fejtörést! 80000 Km táján elszált mind a 4 befecskendező fej, állítólag a gázolaj minősége, mondták a szervízben. Ami szerintem nagy maszlag csak (minőségi gázolajat kap csak), igazában a csócsban lévő iszonyatos nyomást nem bírja az anyag. A nagynyomású szivattyú után 200 Bár nyomás van, a fejben ez befecskendezéskor 1500 Bárra nől, ez pedig sokáig nem bírja semmi. Darabja 95 ezer lett volna, de én beszereztem olcsóbban, így is kemény pénzbe fájt a javítás. A fogyasztása nagyon jó, nyáron 4.2-4.6 és télen sem megyek 5 liter felé, igaz inkább hosszú távon használom, városban keveset megyek vele. Nagyon dinamikus, sokan csak néznek utánna mikor levillogom őket az autópályán
. Más gondom nem volt vele, de ennyi untig elég volt.
[ Szerkesztve ]
Füge
Már az új CLIO-d van, vagy az egyel régebbi?
Kis kaszninál elég jó az a 101LE!
A dci motorokról hallani jót és rosszat is, de tényleg nagyon jó a fogyasztásuk. Apósoméknak szinten 1.5 dci motoros Megane van, és ő beszámolt nekem 3,7L-es fogyasztásról is.
Finoman odab@c....

Füge007
(senior tag)
2004 kiadású, nem a legújabb. Igen elég fürge, főleg, hogy szoftveresen fel lett húzva 120 Le-re
. 195 Km/h már mentem vel, igaz ez már nem neki való mert ellibeg az útról. Igen, nagyon kedvező a fogyasztása, még az általad leírt is elképzelhető, persze akor nem sportos a stílusa.
Füge
Tegnap módosítottam a könyvtárszerkezetet és gondolom pont akkor mikor éppen töltötted felfelé a doksit, ezért az még a régi helyre került, míg az FTP és az oldal már az új helyre mutatott. A fájlt áthelyeztem, mosstmár mindenki látja és nyugodtan lehet folytatni a töltögetést mindkét irányba 

yoyo68
(újonc)
Sziasztok!
Mi lehet a probléma 97-es Renault Meganeval, távirányítóval bezárt ajtó után égve marad a helyzetjelző.Kikapcsolni csak akkusaru levételével lehetett.
1-2 napon belül feltöltök majd egy ilyet:
Szerviz CD-k a kovetkezo tipusokhoz.
Renault Thalia/Clio/Kangoo, de van benne Laguna, Megane, Velsatis, Master, leírások is.
3 részből áll:
1., Szervíz CD (a fent felsorolt típusok) 2002-2003
2., Külön egy szervízCD részlet a Clioról
3., Külön egy szervízCD részlet a Thaliáról
Nem mai szervízCD-k, de van bennük sok hasznos infó.
Remélem hasznos dolgokat sikerul(t) beszereznem.
Ez hasznos lesz, köszönöm a topik nevében is 

nat
(senior tag)
A helyzetjelző,vagy a belső világitás?
Van riasztó az autóban(riasztó nem gyári imobi.)?Ha van gyári?

nat
(senior tag)
Milyen az a szokatlan zaj?
A kerékcsapágyak szoktak elromlani.

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Köszi!
Küldtem egy privit.
Üdv.

yoyo68
(újonc)
szia
A helyzetjező elöl hátul .Nincs riasztó ,gyári az imobi.A távirányító zárásakor 3-at villan a helyzetjelző és a 3. villanás után égve marad.Az után csak akkusaru levétel marad de ilyenkor is ha visszateszam a sarut van,hogy világít.