2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nagy Renault topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-03 17:02:02

IT café

Összefoglaló kinyitása ▼

(#51) ABnormal válasza biga (#42) üzenetére

ABnormal
(őstag)

rapidshare? nekem twingóhoz van ilyen jóságom,ha kell valakinek...

ja,tényleg 1.2-es 8 szelepes moci ugyanaz a d7f a clioban meg a twingoban is,ugye?

[ Szerkesztve ]

...de kivan már a f@.... attól,hogy hirdetések között szűrök pl Eger-re és az első 50 hirdetés tuti felsorol minden várost,hát ennyire taplók vagytok bazz? minek akkor a város megjelölés,ha mindegyiket bejelölöd? akinek nem inge kabátja!

(#52) kp78 válasza biga (#50) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Pedig ez az ajtóból jön, de azért :R
De 100-110-ig semmi hang nincs, csak onnantól. :F
De ha rájövök, beszámolok róla.

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#53) philoxenia válasza kp78 (#52) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Nekem a 19-esben amikor megvettem, feljegyezték, hogy a bal első ajtóban zörög valami. :) Úgy adtam el öt év múlva, semmi hibát nem jelentett.

(#54) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

hmm, gondoltam ideröffenek, mint egy kilencvenhatos kétliteres nyolcszelepes benzines rxe laguna tulajdonosa

éljenek a rönók :)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#55) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Olvastam itt a tárhely témát, hogy lenne pár felpakolandó doksi és cucc. Nekem a domain címem alatt van 2 giga szabad tárhelyem, szívesen felrakom publicba amiket kell. Nem az a tar.hu meg extra féle ingyenes, adatokat letörlős tárhely, hanem rendes szerver, ha van rá igény keressetek privátban :)

MOD: Akár az összes Renault típus szervízkönyvét összegyűjthetnénk. Nekem is van valahol azt hiszem pár modellhez a Haynes féle verzióból.

[ Szerkesztve ]

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#56) biga válasza plömplöm (#54) üzenetére

biga
(senior tag)

Azok még az első szériás Lagunák voltak. Az alapozta meg a Lagunák hírnevét (amit aztán talán minden eddigi utánajövő sikeresen megtépázott :(( ). Mellesleg kb akkori fejlesztések azok a 8 szelepes motorok, amik kisebb ccm-vel ma is szolgálnak sok kisebb típusban (Twingo, Clio, Thalia, Logan,) Strapabíró, megbízható járgányok voltak. Vigyázz rá :D

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#57) nat válasza plömplöm (#54) üzenetére

nat
(senior tag)

A moci 114 lóerős?
Nekem az(megane).

(#58) Lejszi válasza biga (#42) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem jo lenne, de nincs tárhelyem :(
MSN-en esetleg megoldhato?

Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER

(#59) plömplöm válasza biga (#56) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

hát nemtom, ha megengedhetném magamnak akkor simán vennék egy új kombi lagunát. amúgy ha törődnék a közhiedelmekkel, akkor szinte egy autóm sem lett volna még :)
igen ez még az "eredeti" laguna, de legalább nem a gyártási időszak elejéről ugye, '94-től gyártották asszem. ha nem nőnénk ki, akkor maradhatna is még, de kevés lesz benne az ülés :(

nat: igen, 114 vagy 115, nemtom, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nem a mai szokásos ezerszelepes magasfordulatszámra hegyezett motor, simán és kényelmesen elindul másodikban aztán 40-50 között egy ötödik és aztán az jó kétszázig :)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#60) zotyesz66 válasza kp78 (#45) üzenetére

zotyesz66
(senior tag)

De, a bal első zörög, bár nem sebességfüggő, inkább random.
Zörgött még a motortartó bak is régebben, de azt megcsinálták garban, azóta az ajtó az egyetlen, ami megszólal.

Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

(#61) biga válasza The DJ (#55) üzenetére

biga
(senior tag)

Ha tudsz hozzá csinálni egy FTP elérést, akkor elkezdem feltölteni.

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#62) Lejszi válasza ABnormal (#51) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

"ja,tényleg 1.2-es 8 szelepes moci ugyanaz a d7f a clioban meg a twingoban is,ugye?"

--->Ezt nem tudom :U

(#63) Lejszi válasza plömplöm (#54) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdvözlünk köreinkben :R

Vivát RENAULT!!!

(#64) Lejszi válasza biga (#61) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha fel lesz toltve az FTP tarhelyre, akkor annak a cimet megköszönném :R

(#65) biga válasza ABnormal (#51) üzenetére

biga
(senior tag)

Igen, ugyan az. Pontosabban tudomásom szerint nincs másik kóddal jelzett 1,2-es 8V motorja. Itt vannak ebben a kategóriában a motorkódok:

B/C B0A D7F 1149 180 CP 3300
B/C B0C E7J 1390 180 CP 3300
B/C B0D K7M 1598 200 CPOV 3500
B/C B0E F8Q 1870 200 CPOV 3250

(értsd: sorban a kódok értelmezése: jármű típus (B/C B0A), motor típus (D7F), ccm (1149), erőátvtel tip.: (180 CP 3300)

Ehhez a Clio-nál pl mindegyikhez a JB1 tip manuális sebváltó tartozik)

(#66) Lejszi

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Jo bulizast az estere es boldog uj evet kivanok minden Renault tulajnak :R

(#67) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is beszállok a klubba a sok kisautó mellé a családi 2.0-s espace-al..

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#68) Lejszi válasza tkazmer (#67) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

okke, nem tilos képet is beilleszteni a kocsikárol ;)

(#69) tkazmer válasza Lejszi (#68) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennél jobbat most nem találtam..[link]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#70) Lejszi válasza tkazmer (#69) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Svájc?

(#71) Zenebohoc

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Egy pöpec Clio I. -sel én is bekérezkednék a csapatba.
(1996/1.4/75LE/tárcsafék elől-hátul/ABS/stb.)
NAGYON várom a feltöltött szerelési útmutatót.!

Üdv

Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

(#72) tkazmer válasza Lejszi (#70) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szlovénia, mangart
szegény első komolyabb sérülését itt szerezte, mert egy pancser szlovén meghúzta a bal hátulját(bár megbánta, mert visszapattanva majdnem szakadékba esett)

(#73) The DJ válasza biga (#61) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Amennyiben még aktuális dobj egy privit és válaszként küldöm az FTP elérést, ahova mehet majd az összes doksi vagy adat amit közhasznúnak ítélnek a topiklakók ;)

(#74) Lejszi válasza The DJ (#73) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Szoval akkor hozzád (az FTP helyre) tölthetünk fel majd Renault-os infokat és minden egyéb dolgokat.... cool :C

csak legyen már meg az a FTP hely :K

(#75) The DJ válasza Lejszi (#74) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Na mindenki figyelem! :)

Az FTP elérés elkészült, hamarosan subdomaint is készítek az oldalam alá és egy webes felületről lehet majd böngészni a feltöltött dokumentumokat.

FTP adatok (javaslom Total Commander használatát):

Kapcsolat Neve: Renault (de tetszőlegesen bármit megadhatsz)

Kiszolgáló Neve: ftp.hostingabc.hu

Felhasználói Név: renault@dj-beat.hu

Jelszó: renault08

Bármilyen filet tölthettek fel a témában, 2 giga szabad tárhely van. Mappákat létrehozhattok, de törölni semmit nem tudtok, erre figyeljetek (ha mégis kellene úgy nekem szóljatok). Egyéb directoryk nem elérhetők, csak a doksik mappát látjátok. Viszont én naponta figyelem milyen tartalom van fenn szóval ez ne ilyen "haveroknak felrakom már hogy lehúzzák" dolog legyen ha kérhetem :)

Használjátok egészséggel :C

(#76) biga válasza The DJ (#75) üzenetére

biga
(senior tag)

Hmm... A privát írása előtt továbbolvashattam volna :D Mindegy, akkor azt vedd tárgytalannak :))

(#77) The DJ válasza biga (#76) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Én pedig a privátra válaszolás előtt elolvashattam volna a topikot :DDD Szóval azt pedig te vedd tárgytalannak :))

(#78) biga

biga
(senior tag)

Nos az első adagot feltöltöttem, a másodikat (ami mellesleg szvsz jobb, nem utolsó sorban részletesebb és magyar :) ) a mérete miatt (122MB) nem vállalom be. A feltöltött file sima önkicsomagoló rar (szóval nem megijedni attól, hogy exe ;) ). Kicsomagolva az indexxel indul.

(#79) biga válasza The DJ (#77) üzenetére

biga
(senior tag)

:DD

(#80) ABnormal

ABnormal
(őstag)

én is adtam valamit a közösbe...

...de kivan már a f@.... attól,hogy hirdetések között szűrök pl Eger-re és az első 50 hirdetés tuti felsorol minden várost,hát ennyire taplók vagytok bazz? minek akkor a város megjelölés,ha mindegyiket bejelölöd? akinek nem inge kabátja!

(#81) Lejszi válasza The DJ (#75) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszi :R

most még melóban vok, de ha haza értem benézek.... :K

(#82) TomDog

TomDog
(tag)

Sziasztok

Nekem egy öreg diesel 19-esem van. Tárhelyre töltök fel manualt

És a fö kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nök miért válogatnak

(#83) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Én is dobtam még be pár doksit a közösbe ;)

(#84) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Update: Innentől weben is elérhető az FTP tartalma könyvtár és file listázós formában a következő linken: http://www.dj-beat.hu/doksik/

(#85) nat válasza The DJ (#84) üzenetére

nat
(senior tag)

:C :R

(#86) biga

biga
(senior tag)

Feltöltöttem a másik doksit is. De nem nagyon látom a könyvtáradban. :F Van esetleg valami szűrés vagy késleltetés?

(#87) Zenebohoc válasza The DJ (#75) üzenetére

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Kedves DJ és Lejszi!
Köszönöm a lehetőséget, hogy helyet és tartalmat adtatok a Renaulttal kapcsolatos információkhoz.
A Clio és Thalia fájljait le is tudtam tölteni.
A "Renault ajánlás a fékek ellenőrzésére" könyvtárba, viszont nem tudtam belépni.
Tudtok-e megoldást a könyvtár letöltésére?

Üdv

(#88) Zenebohoc válasza The DJ (#75) üzenetére

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Bocsi!
Hamarabb írtam, mint olvastam!
http oldalról, már látok mindent.
Köszi.

(#89) Zenebohoc

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Clio I. hátsó futómű szokatlan zajára tud-e valaki gyógyírt?
A jelentkező Mesternek természetesen részletesen leírom majd a problémát.

Üdv.

(#90) Füge007

Füge007
(senior tag)

Sziasztok!

Mint Clió tulaj csatlakoznék hozzátok. Renault 11 majd, Twingó 16v, most pedig Clió 1.5 Dci Sport Code 101 Le hajtok. A 11 nagyon szerettem , még most is megy bár már kezd kicsit szétesni, ő 1.7 bezines volt. A twingi igazi városi autó, 90 Km/h után hangos. De legalább nincs vele gond, ezt a Renault szervízben is megerősítették. Kényelmes, óriási raktérel ha a helyzet úgy kívánja. A Clió viszont okozot már jókora fejtörést! 80000 Km táján elszált mind a 4 befecskendező fej, állítólag a gázolaj minősége, mondták a szervízben. Ami szerintem nagy maszlag csak (minőségi gázolajat kap csak), igazában a csócsban lévő iszonyatos nyomást nem bírja az anyag. A nagynyomású szivattyú után 200 Bár nyomás van, a fejben ez befecskendezéskor 1500 Bárra nől, ez pedig sokáig nem bírja semmi. Darabja 95 ezer lett volna, de én beszereztem olcsóbban, így is kemény pénzbe fájt a javítás. A fogyasztása nagyon jó, nyáron 4.2-4.6 és télen sem megyek 5 liter felé, igaz inkább hosszú távon használom, városban keveset megyek vele. Nagyon dinamikus, sokan csak néznek utánna mikor levillogom őket az autópályán :D . Más gondom nem volt vele, de ennyi untig elég volt.

[ Szerkesztve ]

Füge

(#91) Lejszi válasza Füge007 (#90) üzenetére

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Már az új CLIO-d van, vagy az egyel régebbi?
Kis kaszninál elég jó az a 101LE!
A dci motorokról hallani jót és rosszat is, de tényleg nagyon jó a fogyasztásuk. Apósoméknak szinten 1.5 dci motoros Megane van, és ő beszámolt nekem 3,7L-es fogyasztásról is. :K
Finoman odab@c....

(#92) Füge007 válasza Lejszi (#91) üzenetére

Füge007
(senior tag)

2004 kiadású, nem a legújabb. Igen elég fürge, főleg, hogy szoftveresen fel lett húzva 120 Le-re :D . 195 Km/h már mentem vel, igaz ez már nem neki való mert ellibeg az útról. Igen, nagyon kedvező a fogyasztása, még az általad leírt is elképzelhető, persze akor nem sportos a stílusa.

Füge

(#93) The DJ válasza biga (#86) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap módosítottam a könyvtárszerkezetet és gondolom pont akkor mikor éppen töltötted felfelé a doksit, ezért az még a régi helyre került, míg az FTP és az oldal már az új helyre mutatott. A fájlt áthelyeztem, mosstmár mindenki látja és nyugodtan lehet folytatni a töltögetést mindkét irányba :)

(#94) yoyo68

yoyo68
(újonc)

Sziasztok!

Mi lehet a probléma 97-es Renault Meganeval, távirányítóval bezárt ajtó után égve marad a helyzetjelző.Kikapcsolni csak akkusaru levételével lehetett.

(#95) Lejszi

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

1-2 napon belül feltöltök majd egy ilyet:

Szerviz CD-k a kovetkezo tipusokhoz.
Renault Thalia/Clio/Kangoo, de van benne Laguna, Megane, Velsatis, Master, leírások is.
3 részből áll:
1., Szervíz CD (a fent felsorolt típusok) 2002-2003
2., Külön egy szervízCD részlet a Clioról
3., Külön egy szervízCD részlet a Thaliáról
Nem mai szervízCD-k, de van bennük sok hasznos infó.

Remélem hasznos dolgokat sikerul(t) beszereznem.

(#96) The DJ válasza Lejszi (#95) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Ez hasznos lesz, köszönöm a topik nevében is :R

(#97) nat válasza yoyo68 (#94) üzenetére

nat
(senior tag)

A helyzetjelző,vagy a belső világitás?
Van riasztó az autóban(riasztó nem gyári imobi.)?Ha van gyári?

(#98) nat válasza Zenebohoc (#89) üzenetére

nat
(senior tag)

Milyen az a szokatlan zaj?
A kerékcsapágyak szoktak elromlani.

(#99) Zenebohoc válasza nat (#98) üzenetére

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Köszi!
Küldtem egy privit.
Üdv.

(#100) yoyo68 válasza nat (#97) üzenetére

yoyo68
(újonc)

szia

A helyzetjező elöl hátul .Nincs riasztó ,gyári az imobi.A távirányító zárásakor 3-at villan a helyzetjelző és a 3. villanás után égve marad.Az után csak akkusaru levétel marad de ilyenkor is ha visszateszam a sarut van,hogy világít.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nagy Renault topic
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.