Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
aphra2
(senior tag)
Jó döntés,... imádni fogod 
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
tudtam h vkitol megkapom
höhö
az az igazsag hogy ez egy nagyon jo lehetoseg volt ez az auto es en eltem vele.
1,3-ért sikerult hozza jutnom
1,4 8V
dupla digit klima, multi kormany, sok sok extra minden szir szar van benne 
az ilyen felszereltsegu auto 1,6-1,8 ért mennek. 2006 dec-i.
Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER
bizom benne 
mod: azert maradok a topicba, ha nem baj sracok 

AMD Power
(Jómunkásember)
Nagyon jó árban vetted! Használd egészséggel! 
Hát bizony, ez árulás, viszont nekem is nagyon bejön a Grande Punto, főleg a hátulja lett baromi jó. Mobilról vagyok, úgyhogy nem sok látszik a képből, de a lényeg megvan
Mondjuk a motor miatt kár, nem is tudtam, hogy ilyen kocsikat adnak még 8 szelepessel...
Egyébként én azt hittem, hogy csóró vagy és azért adod el a Cliot, nem így volt?
igen,ez iyg volt, de ez egy olyan kihagyhatatlan lehetoseg volt, amit kar lett volna elszalasztani, berizikoztam.... remelem bejon. a clio aranak egy reszet toltam bele +hitel. (a maradek penzbol kifizettem amiket kellet)
3 ho munkanelkuliseg utan a paromnak jul. elejen sikerult allast talalnia, remelem innetol kezdve mar menni fog a szeker, mert akkor nem lesz gond az anyagiakkal.
Valoban. koszi szepen 
Mindentol fuggetlenul en nagyon elegedett voltam a kis clioval, soha nem hagyott cserben. nagyon szerettem.
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Egy kis on..
Bár ne lenne ilyen csúnya a hátulja a "simának". A combi ok a Coupe iszonyat szép...
lagunába nekem a II-es a kedvencem. nagyon egyben van az az auto!!!

[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Ez minden oldalról szép. 
nekem az uj megane is bejon!

AMD Power
(Jómunkásember)
Nekem is bejön... Bár a coupe-ból sokat nem látsz ki hátra meg oldalra. 
teged nem erdekelne a xenon? vagy a clio I-be nem H4-es izzok vannak?

AMD Power
(Jómunkásember)
De igen H4 van bennük. Milyen árban adnád öket?
pü ment 

AMD Power
(Jómunkásember)
Nagyon király ez a háttérkép. Bár az is igaz ,hogy 2008-s. 

Louies
(tag)
nagyon jó, egy darabig nézzem is majd .
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

AMD Power
(Jómunkásember)
És hogy mi volt ez a duma a heringekkel? Hát a szag: a jellegzetes, modern Dacia-szag továbbra is széria.
1x erről már volt szót itt... meg is lesz most erősítve. 
A mai Heves Megyei Hirlapban volt benne, hogy aug. 29-én nyilt nap lesz tesztvezetéssel együtt. Lehet jelentkezni, hogy egy R Clio kupában szereplő versenyző elvigyen egy körre egy 254LE-s CLIO V6-al.
Emellett persze ki lehet próbálni más Renault modelleket is.

zsolt1129
(PH! addikt)
Az zsír
Bár a Clio-t is elvinném egy körre
.
Hajjaj, én is.
Holnap jelentkezek tel-on a tesztvezetésre és hogy a CLIO-ba is ülhessek, hacsak az anyósülésen is....

cotag
(fanatikus tag)
93-as renault 19-be milyen akkumulátort ajánlanátok ?
Bf3 nick/atomixranger/Samsung Galaxy Note GT-N7000 mindenre.. Vc0e26ac5--------------Ha az ellenség nem öl meg... a tieid megteszik!

zsolt1129
(PH! addikt)
Tisztelt Renault tulajok. Van nekem egy Megane Limousibe 1.4 16v 98 LE-s autóm,amin most lesz esedékes a nagyszerviz. Ahogy nézegettem itt az ideje a fékolaj és a hűtőfolyadék cserének is. Na most alaposan áttnéztem a szervizkönyvet,de és a fékolajról csak annyit találtam,hogy DOT4-es szabványnak kell megfelelnie. Meg vannak különböző viszkozitású motorolajak is,de nem tudom hogy számomra melyik lenne a legmegfelelőbb. Egyébként teljesen normál használatra lenne,semmi extra igénybevételnek nincsen kitéve az autó (éves 10000km). Örülnék ha megosztanátok velem a véleményiteket. Előre is köszi mindenkinek. 

Ebit
(PH! addikt)
5W40 ELF EVOLUTION SXR(EXCELLIUM LDX)
olajban én ezt javaslom,fékolajban,és fagyállóban az eredeti renőt érdemes beszerezni.
Olajszűrő szinte bámelyik kapható megfelelő.
Vezérműszijcseréhez neked a görgös feszitős Gates készletet érdemes beszerezni.

zsolt1129
(PH! addikt)
Nagyon köszi
Ezt fogom beszerezni. Az olajshop.hu-ról szeretném összeválogatni,de ott nem találtam ilyen fékolajat. És ha esetleg vennék Valvoline-t,természetesen a DOT 4-es szabványút,akkor az nagy gond lenne szerinted?
Kicsit offolok.
De van egy Laguna 1,9es DCI blokkom(120lovas)Ha valakit érdekel pü 
Go pro Hero1, eladó 40000-, bérelhető Go pro-k 2000Ft/nap,7000/hét

nat
(senior tag)
55 Ah gondozásmentest.
Nekem a CLIO eladása elott kétszer is Valvoline olajat tettem bele. Tökéletes volt.
"Vezérműszijcseréhez neked a görgös feszitős Gates készletet érdemes beszerezni."
---> ez igy igaz!!!

zsolt1129
(PH! addikt)
Én is azon gondolkodtam,vagy Castrol-on. Köszi a választ 

forceberg
(PH! addikt)
Én azt mondom, hogy nem véletlenül van Elf matrica az ablakban...
Az olajat én a formula3000-ről szoktam venni a lentebb írtat, és ott 5liter 5k-val olcsóbb, mint az olajshopon...
Fékolajat meg Ferodo DOT4-eset vettem. Váltóolajat meg Tranself TRJ 75W80-ast.
Szűrőt Mecafiltert nem veszek többet, mert egyszer elengedte az olajat...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg/ Ketté_osztható_terű_+_laptoptartós_fotós_hátizsák: Tamrac Aero 80 eladó, 14k. Érdeklődni: PÜ!

zsolt1129
(PH! addikt)
Formula 3000. Eddig ezt nem is láttam. Na köv hónapban innen lesz a rendelés. Ezer köszönet mégegyszer is mindenkinek
.

AMD Power
(Jómunkásember)
Nekem Castrol van a kocsiban. Októberben les cserélve.. szintán Castrolra.

Ebit
(PH! addikt)
Szivesen.
Én is a formula3000-ről szoktam rendelni,szerintem a fékolajra kérdez rá, emilben.
A szabványok által minősitett eredeti termékekkel, nem szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
Miért baj az hogy 8 szelepes?Nem sok előnye van ám a 16-nak 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

AMD Power
(Jómunkásember)
Ezzel még én i sszemezek a (remélhetőleg) jövő évi autóvásárlás miatt, tetszik is:
1: a renault 11 utóda, ami a kedvencem
2: ezen tanultam vezetni, hozzászoktam
de nem tetszik a kemény kuplung, meg nekem kicsit gyengécske volt 
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

AMD Power
(Jómunkásember)
Elhiszem én is majdnem vettem 1x egyet. 
Rangsor a megbízhatatlan autókról
Élen a Laguna: ki hitte volna? Carlos Ghosn, a Renault-Nissan konszern elnöke még 2006-ban beszélt arról, hogy az új Laguna minőségével az első három közé szeretnének kerülni a kategóriában, ideértve a prémiummárkákat is. Az első reakció bennem is az volt, hogy elnök úr, tessék szíves lenni kivenni a kezét a biliből, és tessék: a Laguna jobb eredménnyel zárt, mint a Mazda6 és az Accord.

zsolt1129
(PH! addikt)
Ha nem látom el sem hiszem. Ezt tényleg nem gondoltam volna. Az előző széria még valahol az utolsók között kullogott,most meg? Minden elismerésem a Renaulté 

AMD Power
(Jómunkásember)
Igen elég gázosak voltak. Főleg az első széria volt a Laguna II. Illetve a Megane II első pár évesek voltak még nagyon gázosak.

zsolt1129
(PH! addikt)
Nekem pont az első szériából való a Megane II -m
. Az elején voltak is vele gondok,de most lekopogom,remekül szuperál.

AMD Power
(Jómunkásember)
Én is ismerek két embert akinek ilyen van. És no problem. De ebből az egyik igazai atom Renault fanatikus így érthető is ,hogy jó a gépe. 

Caty84
(újonc)
sziasztok!
renault laguna II kombi tulajdonosa vagyok. segítséget szeretnék kérni, hogy honnan tudnám megszerezni a magyar szerelési útmutatót? mert azért nem ártana, ha megvan magyarul nemcsak angolul 
lécci segítsetek
köszi szépen

zsolt1129
(PH! addikt)
Na kinéztem a fékfolyadékot és a hűtőfolyadékot is. Szerintetek ezek jók lesznek?
Remélem elég lesz 1 liter.
hűtőfolyadék fékolaj
Ilyen volt nekünk. Bordó színben.
De régen is volt.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

AMD Power
(Jómunkásember)
Komoly kis szekér. 

cotag
(fanatikus tag)
Meghalt a 19-esemben az gyújtáskapcsoló, valakitől egyszer hallotam, hogy a dácsia kapcsoló jóval olcsóbb mint a renault. Valaki tudja pontossan melyik dacia típusé lehet jó a 19-esbe?
Bf3 nick/atomixranger/Samsung Galaxy Note GT-N7000 mindenre.. Vc0e26ac5--------------Ha az ellenség nem öl meg... a tieid megteszik!

Caty84
(újonc)
sziasztok!
segítségre lenne szükségünk. van egy laguna II-nk.
egyenletes tempónál csönd van csak gyorsításnál van valami amit hallunk hogy csörög.
csak ha sebességbe van és gázt gyorsítok akkor
ha csak a motort bőgetem akkor csönd van.
szerintetek mi lehet a gond? 

Louies
(tag)
feszítő görgők? vagy valami a hajtásnál lehet nekem ez a tippem.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Ebit
(PH! addikt)
Melyik verzió,km mennyi van benne?