Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz mozilla33.1 #40061 üzenetére

    Nem függhet a water, cyber, palemoon programtól hogy mit csinál a firefox a gmaillal.

    De, mindaddig fugghet, amig nem keszitesz kulonallo profilt a water es a firefox bongeszohoz, el kell kuloniteni a water es a firefox profiljat mappa szinten is, mint ahogy a cyber vagy a palemoon teszi. Vagy ahogy az Aurora (uj neven Firefox Developer Edition) is ez teszi, ebben mar opcioban van a kulonallo profil.
    Ezt tamasztja ala az hogy mig egyeduli bongeszokent fut a Firefox, addig nincs gond az Általad igenyelt gmail-es hasznalattal, addig a water hasznalata mellett mar nem jol mukodik.
    Ezek kozul en a cybert probaltam ki egyszer, de olyan mertekben atvette az iranyitast a registryben hogy inkabb melloztem a hasznalatat.
    Azt se értem hogy a water miért nem csinál külön profilt a firefoxtól függetlenül, ha már a másik 2 csinál. Így nem lehet együtt használni a firefoxszal.
    Latod, itt a megoldas, az hogy miert nem csinal a water kulon profilt mint a tobbiek azt a program keszitoinek kellene jelezned, ok nem foglalkoznak vele, ugy gondoltak azert hasznak valaki watert mert nem kell neki a Firefox.
    Valami van a firefox profilban, ami okozza a gondot, mert a waterfox is rossz
    Egymas elmentett lapinformaciot nem tudjak kiolvasni.

Új hozzászólás Aktív témák